KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
Gencha ::Naravno da su za omladnisku skolu potrebne pare, ali ne ocekujem ja da se napravi neki internat i da se forsira 50 igraca, nego ocekujem da se napravi jedna mlada ekipica gde bi bilo par decaka iz unutrasnjosti cije bi kosarkasko skolovanje bilo finansirano i koji bi bili pod nadzorom i trenera prvog tima, a to nisu neke ogromne pare.
Brate to otpisi...iz kvantiteta se izdvaja kvalitet. Niko nema omladisnku skolu od 6 igraca, jer je to rizik (povrede se deca, batale sport, itd). Mora da postoji par stotina klinaca iz kojih se izdvaja 100ak do pionira, 30ak do kadeta, 15 do juniora i u prvi tim udju 2...to tako uvek bilo.
Ja kad sam pocinjao u Partizanu nas je bre bilo 300 minimum u 3 skole (tiskalo se bre za termin)...pa ti vidi.
P.S. Secam se kod danas kada nam je Reba Corkovic rekao: "Od 1000 male dece koja krenu da se bave kosarkom, samo ce jedan biti igrac". Nije pogresio, a to vidim danas posle 15 godina.
Poslednji izmenio Imperator dana Pon 29 Nov 2010 - 11:31, izmenjeno ukupno 1 puta
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Markos ::Manu ::
Evo ja cu ti reci, Drcu za DZ i Stamenkovica, mada je pitanje koliko bi Covic trenutno trazio za ovog drugog.
Sto se tice Aljose odlazak u buducnost je sjajan potez za njega, jer je po meni Radonjic fantastican trener koje ce ga dosta toga nauciti, ne bi bilo lose da se tamo zadrzi i duze od predvidjenog roka.
Pa Bogdanovic je tripu prspektivniji i bolji od Drce A u slucaju Stamenkovica Covic bi drmnuo cifru 150k kao sto je drmnuo za Djekica.
Drca je izmislio basket za pola seniorske reprezentacije, a kamo li za Bogdanovica. Partizan je hteo da ga dovede jos 2004, ali se ovaj odlucio za NCAA. Kako sada nisu dosli na tu ideju nije mi jasno, onda su morali i Lakicu da plate obestecenje.
Doveo bi partizan Stamenkovica da Covic trazi 150k, trazi on vise sigurno.
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Pa nista, ako je Drca tako dobar uzecemo ga mi dogodine iz nase filijale ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Manu ::Markos ::
Pa Bogdanovic je tripu prspektivniji i bolji od Drce A u slucaju Stamenkovica Covic bi drmnuo cifru 150k kao sto je drmnuo za Djekica.
Drca je izmislio basket za pola seniorske reprezentacije, a kamo li za Bogdanovica. Partizan je hteo da ga dovede jos 2004, ali se ovaj odlucio za NCAA. Kako sada nisu dosli na tu ideju nije mi jasno, onda su morali i Lakicu da plate obestecenje.
Doveo bi partizan Stamenkovica da Covic trazi 150k, trazi on vise sigurno.
Da je takav kakvog si ga ti opisao sad bi igrao za neki Euroligaski klub a ne za Zvezdu(bez potcejivanja ali...)
Markos- prva petorka
wolfvaga ::Pa nista, ako je Drca tako dobar uzecemo ga mi dogodine iz nase filijale ...
Markos- prva petorka
Pa ako vas je bilo 300, znaci da postoje uslovi da se pravi neka masovnija skola kosarke?Imperator ::
Brate to otpisi...iz kvantiteta se izdvaja kvalitet. Niko nema omladisnku skolu od 6 igraca, jer je to rizik. Mora da postoji par stotina klinaca iz kojih se izdvaja 100ak do pionira, 30ak do kadeta, 15 do juniora i u prvi tim udju 2...to tako uvek bilo.
Ja kad sam pocinjao u Partizanu nas je bre bilo 300 minimum u 3 skole (tiskalo se bre za termin)...pa ti vidi.
Svi vasi argumenti stoje, da je tesko napraviti omladinsku skolu, medjutim, meni opet nije jasno, kako se iz mladjeg tima nije pojavio ni jedan igrac u prvom timu u poslednje 3-4 godine.
Da se odmah razumemo, ne ocekujem ja da iz mladjeg tima svake godine izlece po 10 supertalenata, ali mislim da je moguce da svake godine iz mladog tima udje 2-3 igraca u prvi tim, koji ce makar imati dobre fizikalije, da mogu da odigraju dobru odbranu, da mogu da skoce, tj. da odrade nekih pristojnih 5, 10 ili 15 min.
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Pa nema Mićo. Sigurno ih ne kriju...Gencha ::Svi vasi argumenti stoje, da je tesko napraviti omladinsku skolu, medjutim, meni opet nije jasno, kako se iz mladjeg tima nije pojavio ni jedan igrac u prvom timu u poslednje 3-4 godine.
Da se odmah razumemo, ne ocekujem ja da iz mladjeg tima svake godine izlece po 10 supertalenata, ali mislim da je moguce da svake godine iz mladog tima udje 2-3 igraca u prvi tim, koji ce makar imati dobre fizikalije, da mogu da odigraju dobru odbranu, da mogu da skoce, tj. da odrade nekih pristojnih 5, 10 ili 15 min.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Hm... Pa sta ako nije? Mora li svake godine da se pojavi neki mladi igrac? i sta je to mlad igrac? Vrlo relativan pojam. Evo, uzmimo Kecmana kao primer: iako je bio u Partizanu 3 puta, ubedljivo je najbolji posle 30. godine (verujte mi, gledao sam ga jos od vremena kad je igrao u Beopetrolu). Partizan je napravio rezultate, sada smo stepenica vise. Ono sto Partizanu treba je da jos neko pocne da stvara igrace (bar koliko je Radnicki napravio Gagija), odakle bi on regrutovao najbolje, koji bi isli direktno u reprezentaciju. To sto je to u Srbije nemoguce zbog nekih drugih stvari (a svako ima neki drugaciji razlog), o tome se da raspravljati...
wolfvaga- prva petorka
Markos kada bi se tako rezonovalo to je moglo da se kaze i za Rakoca kada je 2003 presao u zvezdu, i za Bjelicu 2008. Moglo bi sada da se kaze i za Dzerelsa kojem je mesto u NBA, a stigao u partizan. Ima X slicnih primera.
Manu- mahač peškirom
Džerels je veliko pojačanje. Ako sve bude kako treba, postaće ljubimac navijača već posle par uvodnih utakmica. Uveren sam da imamo realne šanse da se nosimo i iznenadimo Himki u Mosvi, ako on igra. I ako je tek stigao, neugran je i ne poznaje saigrače, svojim individualnim kvalitetom (šut i prodor pre svega, kao i organizacija igre, srčanost u odbrani) mogu da donesu prevagu na našu stranu. Jedva čekam meč protiv Prokoma u Pioniru, pa Kurta će da im metne 20-25 poena. Igrač koji zaista može da bude istinska zvezda! Zaista se nadam dobroj i borbenoj igri momaka u Moskvi, a šanse nam drastično rastu ako ovaj majstor zaigra. Pravi plej, sa izuzetnim individualnim kvalitetima. Kod nas bi mogao samo da napreduje i bude bolji. Biće jedan od lidera, imati minutažu, igrati pred Grobarima. Jao, jači smo s njim za 30-40%, videćete.
Posle zamene pleja, videćemo da li će se naš sastav još menjati. Bobi umesto Džavaija ili možda Li umesto Đekića i Klobučara (pozajmica u Radničkom), videćemo. Nismo navikli da menjamo tim u toku sezone, ali ako se neko nije pokazao ili se ukaže šansa da se dodatno pojačamo, onda super, treba to podržati.
Lafajet je dobar igrač, ima on svojih kvaliteta, ali jednostno on nije klasičan plej, ne ume da vodi igru, a od pleja sve ide. Džabe da trojku, ako promaši predhodna 10 šuta. Džabe 5 skoka i 5 asistencija u proseku, kad ne ume da organizuje igru. Džerels je za njega Kris Pol, a nadam se tj uveren sam da će to i pokazati!
Posle zamene pleja, videćemo da li će se naš sastav još menjati. Bobi umesto Džavaija ili možda Li umesto Đekića i Klobučara (pozajmica u Radničkom), videćemo. Nismo navikli da menjamo tim u toku sezone, ali ako se neko nije pokazao ili se ukaže šansa da se dodatno pojačamo, onda super, treba to podržati.
Lafajet je dobar igrač, ima on svojih kvaliteta, ali jednostno on nije klasičan plej, ne ume da vodi igru, a od pleja sve ide. Džabe da trojku, ako promaši predhodna 10 šuta. Džabe 5 skoka i 5 asistencija u proseku, kad ne ume da organizuje igru. Džerels je za njega Kris Pol, a nadam se tj uveren sam da će to i pokazati!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
wolfvaga ::Pa nista, ako je Drca tako dobar uzecemo ga mi dogodine iz nase filijale ...
To verovatno nije nemoguce da se desi, ali je potpisao ugovor do 2012. E sad, da li taj ugovor ima neke rupe to ne znam.
Manu- mahač peškirom
Pa to i jeste poenta mojih postova, zasto ih nema?Znam da dosta Partizanovih bivsih igraca organizuje te neke kampove, a i dosta njih su u nekim manjim klubovima, pa kapiram da bi moglo preko njih da se nadje par igraca koji odgovaraju profilu kakav se trazi u Partizanu i da bi onda mogli da se dovedu u mladi tim...Junglezburn ::Pa nema Mićo. Sigurno ih ne kriju...Gencha ::Svi vasi argumenti stoje, da je tesko napraviti omladinsku skolu, medjutim, meni opet nije jasno, kako se iz mladjeg tima nije pojavio ni jedan igrac u prvom timu u poslednje 3-4 godine.
U ovakvoj situaciji, ne kapiram poentu postojanja Partizanovih mladjih selekcija.
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Uh ovo je dobro
Sergej- mvp
prvi deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=10&nav_id=464360
drugi deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=10&nav_id=465060
treci deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=10&nav_id=467450
cetvrti deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=11&nav_id=475676
drugi deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=10&nav_id=465060
treci deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=10&nav_id=467450
cetvrti deo-http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=11&nav_id=475676
Markos- prva petorka
JBT...poludeli ste totalno sa postovima...red analize, red nagadnjanja, red navijanja ...tako da sam rešio da ja prvi prestanem...a tebi jungle ću pisati na pp....
Gost- Gost
Ovi nasi potegli debele veze da se Dzerelsu izda viza. Sad ce Ivica da mu ekspresno dodeli nas pasos
Sergej- mvp
Sergej ::Ovi nasi potegli debele veze da se Dzerelsu izda viza. Sad ce Ivica da mu ekspresno dodeli nas pasos
Jel je sredjeno?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Trenutno su šanse negde 50-50 da Kurta zaigra. Valjda će mu srediti tu vizu...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Trebalo bi da se zna do 10h. Bar su tako novosti objavile. Oni putuju u 11h.
fizicar- prva petorka
Stvarno forum počinje da liči na nešto što smo već imali prilike da vidimo.sharga ::JBT...poludeli ste totalno sa postovima...red analize, red nagadnjanja, red navijanja
Vreme je da se malo smire navijačke strasti i spusti lopta.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/188793/Dzerels-ipak-igra-za-Partizan-protiv-Himkija
blic objavio da je Kurta dobio vizu i da debituje
blic objavio da je Kurta dobio vizu i da debituje
Everton- prva petorka
Godina : 36
Jeste, upravo su presli cekiranje na Surcinu
Povuci potegni , Kruta vizu dobi
Srecan put odoh i ja nesto da radim pauza za dorucak istekla
Povuci potegni , Kruta vizu dobi
Srecan put odoh i ja nesto da radim pauza za dorucak istekla
Sergej- mvp
Super. Inace u novinama pise da je utakmica sutra u 16:15. Jel to tacno ili je neka greska?
fizicar- prva petorka
Jbt....imam osecaj da ce Kurta da pokida sutra!
markoo- prva petorka
izgleda da je istina da se mec igra u 16:15. Pa to je fenomenalno, to je kod mene ovde 20:15.
Napokon nesto u neko normalno vreme...
Napokon nesto u neko normalno vreme...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo