Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 2. deo

+38
Talicni Tom
blagoje
Zoro
ZuLuofVozdovac
Tazz
Zemljoradnik
Psycho
Maja
klavijatura
vlada
lazarminator
Novica-Ubica
Gencha
Alexandar_81
Zolja
mlekadzija
expert
Dule Kecman
Djole
Everton
superhik
wolfvaga
Mihael
Macijauskas
Imperator
KKP
2bad4u
markoo
bigZ
Hyperactive
Junglezburn
TheGodfather
Nolle
Sergej
drexler
Markos
Manu
Bodi Bond
42 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 2. deo - Page 37 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo

Počalji od Markos Pon 29 Nov 2010 - 10:57

hazarder ::@Markos

Ali ovo za Zvezdu ti je najbitnije,priznaj. Very Happy

Priznajem sex nad njima je uvek zanimljiv cool
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 2. deo - Page 37 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 2. deo

Počalji od Junglezburn Pon 29 Nov 2010 - 10:59

Gencha ::Kupovina domacih mladih igraca u danasnje vreme nije realna, jer je pametnije Hemofarmu i FMP-u da prodaju svog igraca stranim klubovima, nego da pojacavaju Partizan.Medjutim, meni nije jasno kako Partizan nije mogao da napravi svoju omladinsku skolu u poslednjih desetak godina.Kako to da nemaju neki skauting sistem po Srbiji gde bi nalazili klince od po 15-16 godina, koji bi igrali u mladjim selekcijama par godina i nakon toga dobili sansu u prvom timu?Nakon Novice i Tripka nijedan igrac nije ponikao iz Partizanove skole, jer je Partizan kupio i Mitrovica i Djekica i Lesica i Lucica i Bogdanovica...sa po 18-19 godina kada su oni relativno formirani igraci.
+1
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 29 Nov 2010 - 11:00

Bez prozivki molim!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 29 Nov 2010 - 11:01

fizicar ::Postoji li neka novost u slucaju Jerrelsa?

Ima Smile veceras je trenirao sa ekipom. Prvi utisci su izuzetno pozitivni. Jos nije dobio vizu , tek sutra bi trebalo, a dokumentacija iz USA je stigla.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 29 Nov 2010 - 11:02

Bodi Bond ::Baš me zanima kako si došao do tog neverovatnog saznanja? Zašto se ovde od strane nekih podcenjuje Vlade Jovanović i njegov rad? Zašto se misli da bi Dule sve bolje radio?
I još jedno pitanje, zbog čega vlada mišljenje da je svaki mladi igrač koji je u Partizanu neverovatan potencijal?

Mislim da Vlada po svaku cenu zeli da opravda poverenje i da zato pravi neke greske. Kazem to zbog slucaja Mitrovica koji je prosle godine ulazio u igru i u Evroligaskim susretima, a ove godine nije igrao ni u NLB.

Ne mislim da bi Dule sve bolje radio. Sta vise vrlo sam srecan npr. sto je Vlada energican, a ipak ne pravi tehnicke greske.

Ne mislim da je svaki igrac Partizana ekstra talenat, al mislim da su Mitrovic, Jaramaz i Bogdanovic talenti, a da Besovicu treba dati sansu da pokaze jeste li ili nije talenat. Mitrovic je pozajmljen. Besovic i Bogdanovic neka sacekaju jos jednu sezonu, al daj neku sansu bar Jaramazu. 2,3 minuta po utakmici u NLB. Za njega bi to bilo veliko, a i za klub.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 29 Nov 2010 - 11:03

Sergej ::

Ima Smile veceras je trenirao sa ekipom. Prvi utisci su izuzetno pozitivni. Jos nije dobio vizu , tek sutra bi trebalo, a dokumentacija iz USA je stigla.

@Jungle u redu je Wink

Sergej znaci ima sansi da igra protiv Khimkia?
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 29 Nov 2010 - 11:05

fizicar ::
Bodi Bond ::Baš me zanima kako si došao do tog neverovatnog saznanja? Zašto se ovde od strane nekih podcenjuje Vlade Jovanović i njegov rad? Zašto se misli da bi Dule sve bolje radio?
I još jedno pitanje, zbog čega vlada mišljenje da je svaki mladi igrač koji je u Partizanu neverovatan potencijal?

Mislim da Vlada po svaku cenu zeli da opravda poverenje i da zato pravi neke greske. Kazem to zbog slucaja Mitrovica koji je prosle godine ulazio u igru i u Evroligaskim susretima, a ove godine nije igrao ni u NLB.

Ne mislim da bi Dule sve bolje radio. Sta vise vrlo sam srecan npr. sto je Vlada energican, a ipak ne pravi tehnicke greske.

Ne mislim da je svaki igrac Partizana ekstra talenat, al mislim da su Mitrovic, Jaramaz i Bogdanovic talenti, a da Besovicu treba dati sansu da pokaze jeste li ili nije talenat. Mitrovic je pozajmljen. Besovic i Bogdanovic neka sacekaju jos jednu sezonu, al daj neku sansu bar Jaramazu. 2,3 minuta po utakmici u NLB. Za njega bi to bilo veliko, a i za klub.

Odgovarm ti za ovo boldovano,razlikuju se treneri npr Dule je gotivio Mitrovica i on mu je igrao a Lucic nije,tako i Vlada gotivi Lucica ali Mitrovicu mu ne igra.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 29 Nov 2010 - 11:06

Sergej ::

Dace Bog da i on otputuje sutra! Drzimo fige. Kolike su sanse da zaigra u Rusiji?

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 29 Nov 2010 - 11:08

Markos ::
fizicar ::

Odgovarm ti za ovo boldovano,razlikuju se treneri npr Dule je gotivio Mitrovica i on mu je igrao a Lucic nije,tako i Vlada gotivi Lucica ali Mitrovicu mu ne igra.

Prihvatam! Lucic je svakako novi mlad igrac u rosteru i to treba pohvaliti!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 29 Nov 2010 - 11:08

Evo da se i ja "upišem",Sergej me je obradovao,pa sam dobio motiv da je javim...da je trenirao sam znao,ali me je obradovalo saznanje da je dobio papire iz USA party

Pozdrav ekipi,i nadam se da je ovde bolja atmosfera nego na kosarka.rs

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 29 Nov 2010 - 11:08

fizicar ::Mislim da Vlada po svaku cenu zeli da opravda poverenje i da zato pravi neke greske. Kazem to zbog slucaja Mitrovica koji je prosle godine ulazio u igru i u Evroligaskim susretima, a ove godine nije igrao ni u NLB.
Svaki trener ima svoje ''miljenike'', igrače sa kojima se dobro slaže, za koje smatra da odgovaraju njegovim zamislima. Sasvim je normalno da Dule i Vlada nemaju isti ukus.
fizicar ::Ne mislim da je svaki igrac Partizana ekstra talenat, al mislim da su Mitrovic, Jaramaz i Bogdanovic talenti, a da Besovicu treba dati sansu da pokaze jeste li ili nije talenat. Mitrovic je pozajmljen. Besovic i Bogdanovic neka sacekaju jos jednu sezonu, al daj neku sansu bar Jaramazu. 2,3 minuta po utakmici u NLB. Za njega bi to bilo veliko, a i za klub.
Izvini, moram da te pitam, da li čitaš prethodne postove? Ispravi me ako grešim, ali mislim da sam ti tri odgovora naveo...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pon 29 Nov 2010 - 11:10

Gencha ::Kupovina domacih mladih igraca u danasnje vreme nije realna, jer je pametnije Hemofarmu i FMP-u da prodaju svog igraca stranim klubovima, nego da pojacavaju Partizan.Medjutim, meni nije jasno kako Partizan nije mogao da napravi svoju omladinsku skolu u poslednjih desetak godina.Kako to da nemaju neki skauting sistem po Srbiji gde bi nalazili klince od po 15-16 godina, koji bi igrali u mladjim selekcijama par godina i nakon toga dobili sansu u prvom timu?Nakon Novice i Tripka nijedan igrac nije ponikao iz Partizanove skole, jer je Partizan kupio i Mitrovica i Djekica i Lesica i Lucica i Bogdanovica...sa po 18-19 godina kada su oni relativno formirani igraci.
brate jednostavno , da bi imao dobre mladje kategorije , trebaju ti trenazne dvorane i internat , to kad imas na godisnjem nivo troskovi izlaze izmedju 300k-400k(FMP), kad to nemas kao Partizan ta cifra daleko prelazi 500k po sezoni , tako da je ljudima u klubu jeftinije a i jednostavnije da po generaciju kupe najtalentovanijeg igraca Djekica ili Bogdanovica ili Jana za 150k .
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 29 Nov 2010 - 11:11

Mislim da je FIZICAR naveo niz argumenata koji stoje.
Jungle: Novica je sa 21 godinom, to jest nepune 22, bio nosilac igre Partizana. Tepić sa 20, Tripko sa 22.
Proanaliziraj tu situaciji ..... ali stoji i podatak da je tada Partizanu uspeh bio TOP 16, a sada se uspehom smatra TOP4. Mislim zato da će ovi procesi sa odlivom mladih igrača iz Partizan postati svakodnevica...Prosto, želeće negde da igraju... Realno, tim kao što je Partizan može da izdrži najviše 2 mlada igrača u rosteru sa nekom opipljivijom minutažom.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pon 29 Nov 2010 - 11:12

Ne mogu da skupe pare godinu dana za zatvranje finan. konstrukcije za tu sezonu, a tebe cudi sto nema omladinske skole? Jasno sve ko dan.

Da li FK Partizan na bazi entuzijazma ima dobru omladinsku skolu. Velike pare se izvlace iz nje ali i investiraju u nju, a kosarka nije fudbal, tacnije kosarka je rupa bez dna u kojoj se gube pare i sad ti meni nadji budalu koja ce da kesira milion godisnje za odlicnu omladinsku skolu, trnere, sale, internate, skolovanje te dece, stipendije od pionira do juniora? Brale nema ih. Oce da ulazu u gudru, politicku karijeru, zgrade....itd, jebe im se za sport.

E sad, klub nije privatizovan jer zakona nema, sponzora nema za lek (Telekom 800k, pih sica obicna), niko nece da ulaze u nesto sto nije njegovo, takodje ima cobana koji bi da ulazu, ali i da odlucuju o sportskim pitanjima...uprava nije bas idealna (Silobad i jos po neki statiraju u kukuruzu!)...i tako...zivotarimo do daljnjeg!
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 29 Nov 2010 - 11:15

Kao da smo svi iz laze pobegli Partizana svog samo da bi bodrili i nema vise tu ni grama pameti ali k**** nas za sve druge zaboli !!!Partizanoleeee oleoleole

Poslednji izmenio Markos dana Pon 29 Nov 2010 - 11:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pon 29 Nov 2010 - 11:15

@Fizicar , ne znam da li si primetio ali Mitrovic ima losu mehaniku suta i spor izbacaj, uz to nema neku tehniku za 1 i 2, atletiku i snagu za 3 , tako da mislim da je decko zrtva ovogodisnje promene pravila a ne neznanja Vlade Jovanovica
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pon 29 Nov 2010 - 11:16

Junglezburn ::Sharga, navedi mi mlade i perspektivne košarkaše reprezentativnog kalibra koje je Partizan mogao da kupi i kroz ovu sezonu obrađuje?

Evo ja cu ti reci, Drcu za DZ i Stamenkovica, mada je pitanje koliko bi Covic trenutno trazio za ovog drugog.
Sto se tice Aljose odlazak u buducnost je sjajan potez za njega, jer je po meni Radonjic fantastican trener koje ce ga dosta toga nauciti, ne bi bilo lose da se tamo zadrzi i duze od predvidjenog roka.

Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 29 Nov 2010 - 11:16

Gencha ::Medjutim, meni nije jasno kako Partizan nije mogao da napravi svoju omladinsku skolu u poslednjih desetak godina.Kako to da nemaju neki skauting sistem po Srbiji gde bi nalazili klince od po 15-16 godina, koji bi igrali u mladjim selekcijama par godina i nakon toga dobili sansu u prvom timu?

Ako dete nije iz Beograda, moras prvo da mu obezbedis da u BG-u ide u skolu, da zivi negde, da mu placas stan, da mu izigravas i mamu i tatu i usput da imas takvu infrastrukturu da mu omogucis da trenira kad hoce, koliko hoce. Treba ti internat, treba ti psiholog, treba ti citav jedan sektor unutar kluba koji bi se bavio samo tom decom. Nije iskljuceno da Partizan mozda i krene tim putem, npr ova nova hala moze biti prvi korak. Pa nije slucajno sto iz FMP-a dolaze svi najtalentovaniji. Oni ljudi sve to imaju, idu po celoj Srbiji, hvataju decu za ruke i smestaju ih ovde u svoj internat. To ni jedan drugi klub ne moze i to je glavni razlog zasto imamo veoma malo klinaca iz unutrasnjosti koji kasnije postanu vrhunski igraci.
A sve to kosta... ja licno mislim da u ovom trenutku nema teoretske sanse da Partizan napravi nekog igraca na nacin na koji je to uradio npr. sa Divcem. Za tako nesto treba infrastrukture
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 29 Nov 2010 - 11:18

Manu ::
Junglezburn ::Sharga, navedi mi mlade i perspektivne košarkaše reprezentativnog kalibra koje je Partizan mogao da kupi i kroz ovu sezonu obrađuje?

Evo ja cu ti reci, Drcu za DZ i Stamenkovica, mada je pitanje koliko bi Covic trenutno trazio za ovog drugog.
Sto se tice Aljose odlazak u buducnost je sjajan potez za njega, jer je po meni Radonjic fantastican trener koje ce ga dosta toga nauciti, ne bi bilo lose da se tamo zadrzi i duze od predvidjenog roka.

Pa Bogdanovic je tripu prspektivniji i bolji od Drce Wink A u slucaju Stamenkovica Covic bi drmnuo cifru 150k kao sto je drmnuo za Djekica.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 29 Nov 2010 - 11:18

sharga ::Mislim da je FIZICAR naveo niz argumenata koji stoje.
Jungle: Novica je sa 21 godinom, to jest nepune 22, bio nosilac igre Partizana. Tepić sa 20, Tripko sa 22.
Proanaliziraj tu situaciji ..... ali stoji i podatak da je tada Partizanu uspeh bio TOP 16, a sada se uspehom smatra TOP4. Mislim zato da će ovi procesi sa odlivom mladih igrača iz Partizan postati svakodnevica...Prosto, želeće negde da igraju... Realno, tim kao što je Partizan može da izdrži najviše 2 mlada igrača u rosteru sa nekom opipljivijom minutažom.
Ok, ja ću da ponovim pitanje, reci mi ime tog igrača koji ima 21 godinu kvaliteta bar približnog kao Novica u tim godinama a da je Partizan mogao da ga kupi?
Dalje, Tepić je sa 19 godina igrao bolje nego sad što igra, dečko je sazreo možda i pre Mačvana, pa smatram da si uzeo malo nefer primer, mi sad takvog igrača nemamo.
Tripko je prangijaš, za sve one godine u Partizanu napredovao je jedino u odbrani.

Na kraju, TNT situacija teško da će se ponoviti, hteli to Partizan, ti i ja ili ne...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pon 29 Nov 2010 - 11:20

P.S. Baza sve manja. Pa ja sam blejao na kosu ko blesav, pa bre kos iza zgrade su mi skinuli jer smo ja i ortaci kao klinci rokali basket ceo dan pa penzosi nisu mogli a spavaju (teo sam tad da se roknem picka im materina, a i danas bi ih prebio sve), a sad tereni zvrje poluprazni. Gde je taj entuzijazam??

Losa vremena za sve klubove i sport uopste, pa se ne moze samo reci pa sto nisu omladisnke skole bolje. Evo i taj FMP, samo radi sa decom, pa nema neku masovnu prizvodnju, a manje vise samo sa decom se mlate. Cuce klinci pored kompa, rokaju Dotu i jebe im se za loptu. Da je ova tehnologija postojala 80-90 ih sutra malo bi videli Drazena, Kukoca, Divca, Palju..pola njih bi igralo Counter ili visilo po Face-u...

Poslednji put izmenio Imperator dana Pon 29 Nov 2010 - 11:22, izmenio ukupno 2 puta
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pon 29 Nov 2010 - 11:21

Markos :: Kao da smo svi iz laze pobegli Partizana svog samo da bi bodrili i nema vise tu ni grama pameti ali k**** nas za sve druge zaboli !!!Partizanoleeee oleoleole

а онда после ове одмах иде: ...а порука за лукића и цигане... sarcastic sarcastic sarcastic и то наравно на ЕЛ утакмици Very Happy
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pon 29 Nov 2010 - 11:23

mlekadzija ::
Markos :: Kao da smo svi iz laze pobegli Partizana svog samo da bi bodrili i nema vise tu ni grama pameti ali k**** nas za sve druge zaboli !!!Partizanoleeee oleoleole

а онда после ове одмах иде: ...а порука за лукића и цигане... sarcastic sarcastic sarcastic и то наравно на ЕЛ утакмици Very Happy

Kad nam je to sastavni deo pesme Very Happy nismo mi krivi...
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pon 29 Nov 2010 - 11:25

Naravno da su za omladnisku skolu potrebne pare, ali ne ocekujem ja da se napravi neki internat i da se forsira 50 igraca, nego ocekujem da se napravi jedna mlada ekipica gde bi bilo par decaka iz unutrasnjosti cije bi kosarkasko skolovanje bilo finansirano i koji bi bili pod nadzorom i trenera prvog tima, a to nisu neke ogromne pare.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pon 29 Nov 2010 - 11:28

ma to nema sansi. nisu uopste pare problem. Ne mozes da odvojis kosarkasko od skolskog obrazovanja. A skola za sobom povlaci sve ono sto sam malocas nabrojao - to je neodvojivo. Moje misljenje je da Partizan nema mogucnost da pravi igraca od deteta od 15-16 godina a koje zivi van Beograda. Niti ce moci u dogledno vreme
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu