KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Прошле године се пролазило и са 3-7 (Жалгирис и Цибона, ако се добро сећам), ако ми ове не прођемо са 5-5, можемо само да се упуцамо.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
air slavkan ::Прошле године се пролазило и са 3-7 (Жалгирис и Цибона, ако се добро сећам), ако ми ове не прођемо са 5-5, можемо само да се упуцамо.
To zavisi od grupe. Da bi usao sa 3-7 moras imati jedno dve ekipe koje ce sve da deru! To kod nas u grupi nije slucaj.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
@ fizicar
Nije siguran,u pravu si!Veceras svi da navijamo za Makabi.....Zasto?Jer bi Zalgiris porazom veceras upao u frku,i onda ce morati u Litvaniji da dobije Kahu a kao sto sam napisala u predhodnom postu Kaha mora da izgubi makar jednu od naredne 2 utakmice i mi totalno opusteno idemo u Vitoriju u poslednjem kolu!
Kako se krece ova nasa grupa najrealnije je da mi lepo tucemo makabi i kahu a da izgubimo od Prokoma!
Nije siguran,u pravu si!Veceras svi da navijamo za Makabi.....Zasto?Jer bi Zalgiris porazom veceras upao u frku,i onda ce morati u Litvaniji da dobije Kahu a kao sto sam napisala u predhodnom postu Kaha mora da izgubi makar jednu od naredne 2 utakmice i mi totalno opusteno idemo u Vitoriju u poslednjem kolu!
Kako se krece ova nasa grupa najrealnije je da mi lepo tucemo makabi i kahu a da izgubimo od Prokoma!
Poslednji izmenio Maja dana Čet 2 Dec 2010 - 0:32, izmenjeno ukupno 1 puta
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
ja sam sinoć malo obratio pažnju na igru Prokom, pokušavajući da skontam kako bi to oni mogli nas eventualno dobiti u Pioniru...
Prokom koji smo gledali prije par kola protiv Partizana možemo komotno zaboraviti... Na našu nesreću, kolovođa ekipe više nije mrtvi Bobi Braun, spoljnu liniju pokreće Danijel Juing koji koji je pravi kombo-bek, jedan napad prevodi loptu i razigrava, drugi napad prima blokove i traži šut slično Tripku, a odličan je i u igri 1 na 1 do table. Takođe, u odnosu na prvi meč znatno veću minutažu ima Filip Videnov, odlično koristi svaku priliku i na neki način mi daje satisfakciju za ono što sam tvrdio lani na pokojnom košarka.rs - Videnov je bolji igrač od Aleksandra Rašića (neka mi braća zagriženi Grobari oproste).
Gidens je odlična trojka ali se jako često spušta pod koš pošto je fizički najjači u ekipi. Jaglu svi znamo, uglavnom mu igra zavisi od šuta, ali nezgodan je kad proradi (pitajte samo Dudu i ekipu iz Kajzrija).
Varda potvrđuje da je kod nas jako podcijenjen igrač, šteta što ga svih ovih godina potucanja po inostranstvu nijedan naš tim nije vratio bar na jednu sezonu. Ovde ga sasvim solidno mjenjaju oni domaći panjevi Hričanjuk i Lapeta.
Sve u svemu, ne treba se pretjerano bojati Prokoma. I pored toga što se jasno vidi napredak u njihovoj igri, jasno je da Kahu nisu dobili na kvalitet već na očajnu igru domaćina, koji na moje iznenađenje ima jako lošu formu u zadnje vrijeme. Huertas i Teletović gotovo da ne postoje u ovoj sezoni, prihvatljive igre pružaju samo San Emeterio i Barać.
Uz pun Pionir, bar dva napadački raspoložena igrača i pristojnu odbranu (na nivou iz prošlih EL mečeva u Pioniru) mislim da se nemamo čega bojati.
Prokom koji smo gledali prije par kola protiv Partizana možemo komotno zaboraviti... Na našu nesreću, kolovođa ekipe više nije mrtvi Bobi Braun, spoljnu liniju pokreće Danijel Juing koji koji je pravi kombo-bek, jedan napad prevodi loptu i razigrava, drugi napad prima blokove i traži šut slično Tripku, a odličan je i u igri 1 na 1 do table. Takođe, u odnosu na prvi meč znatno veću minutažu ima Filip Videnov, odlično koristi svaku priliku i na neki način mi daje satisfakciju za ono što sam tvrdio lani na pokojnom košarka.rs - Videnov je bolji igrač od Aleksandra Rašića (neka mi braća zagriženi Grobari oproste).
Gidens je odlična trojka ali se jako često spušta pod koš pošto je fizički najjači u ekipi. Jaglu svi znamo, uglavnom mu igra zavisi od šuta, ali nezgodan je kad proradi (pitajte samo Dudu i ekipu iz Kajzrija).
Varda potvrđuje da je kod nas jako podcijenjen igrač, šteta što ga svih ovih godina potucanja po inostranstvu nijedan naš tim nije vratio bar na jednu sezonu. Ovde ga sasvim solidno mjenjaju oni domaći panjevi Hričanjuk i Lapeta.
Sve u svemu, ne treba se pretjerano bojati Prokoma. I pored toga što se jasno vidi napredak u njihovoj igri, jasno je da Kahu nisu dobili na kvalitet već na očajnu igru domaćina, koji na moje iznenađenje ima jako lošu formu u zadnje vrijeme. Huertas i Teletović gotovo da ne postoje u ovoj sezoni, prihvatljive igre pružaju samo San Emeterio i Barać.
Uz pun Pionir, bar dva napadački raspoložena igrača i pristojnu odbranu (na nivou iz prošlih EL mečeva u Pioniru) mislim da se nemamo čega bojati.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Dobra analiza. Posebno se slazem se sa zakljuckom.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
http://www.soskanal.net/9816/intervju-dusko-vujosevic-za-sos-odmaram-do-leta/
Intervju sa Duletom. Jako korektan! Podrzava Vladu naravno.
Inace veceras je Grba gost kod Tegija!
Intervju sa Duletom. Jako korektan! Podrzava Vladu naravno.
Inace veceras je Grba gost kod Tegija!
fizicar- prva petorka
ma vi jedino mozete od njih da izgubite ako njih prokenja kao Radnicki za vikend... neko vanserijsko kenjanje trojki Browna, Videnova, Jagle...
ako od njih u Pioniru izgubite, onda ni niste za TOP 16...
Kaha je od Partizana u totalnom kanalu, htedoh sa uzivanjem da odgledam sinoc tekmu kaha - prokom, kad ono prc...
Kaha je od Partizana u totalnom kanalu, htedoh sa uzivanjem da odgledam sinoc tekmu kaha - prokom, kad ono prc...
Nolle- mvp
@ drexler
Mislim da Videnov ima problema s odbranom.
Ne znam zasto toliko nipodastavas Prokom. Prokom je po imenima jako dobra ekipa. Za mene je recimo Varda bolji od nasih centara, imaju 5 Amerikanaca, Jaglu, Videnova... Grom su jaki.
Mislim da Videnov ima problema s odbranom.
Nolle ::ma vi jedino mozete od njih da izgubite ako njih prokenja kao Radnicki za vikend... neko vanserijsko kenjanje trojki Browna, Videnova, Jagle...
Ne znam zasto toliko nipodastavas Prokom. Prokom je po imenima jako dobra ekipa. Za mene je recimo Varda bolji od nasih centara, imaju 5 Amerikanaca, Jaglu, Videnova... Grom su jaki.
fizicar- prva petorka
...a Rašić nema problema s odbranom ?
zezam se, jednostavno, meni je taj Videnov gdje god sam gledao opravdao povjerenje, ne znam, paše mi kao igrač
zezam se, jednostavno, meni je taj Videnov gdje god sam gledao opravdao povjerenje, ne znam, paše mi kao igrač
drexler- mvp
Raske za razliku od njega poseduje i znanje da razigrava ekipu, a sto se suta tice, tu uvek nijanse odlucuju, po mom misljenju Raske je i u tome bolji.
Meni je jako krivo sto je on otisao..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Svidja mi se kako je Dule zaštitio Vladu Jovanovića. Nadam se da će se posle ovoga mnoge usijane glave ohladiti. Vladi jeste upala sekira u med da vodi Partizan ali brate teško njemu u ovoj ludnici.
A, ti Jungle poslušaj pažljivo Duleta , pa ćeš videti da je i on apostrofirao probleme o kojima sam ti pisao na PP. Pogotovu ono za strance...I Dule je napravio razliku izmedju Veselog i Aleksa Marića sa jedne strane i tri crnca sa druge...
A, ti Jungle poslušaj pažljivo Duleta , pa ćeš videti da je i on apostrofirao probleme o kojima sam ti pisao na PP. Pogotovu ono za strance...I Dule je napravio razliku izmedju Veselog i Aleksa Marića sa jedne strane i tri crnca sa druge...
Gost- Gost
Dule Kecman ::Raske za razliku od njega poseduje i znanje da razigrava ekipu, a sto se suta tice, tu uvek nijanse odlucuju, po mom misljenju Raske je i u tome bolji.
Slazem se Dule. Bio bi odlican potez da su zadrzali Rasketa, a Peru zadrzali u upravi.
fizicar- prva petorka
S tim da je razlika u plati 100-150k i Milosavljević ne bi imao toliko prostora.
Manite se kalkulacija i svi koji mogu u Pionir u nedelju. Daleko je Prokom, imamo mi važnih utakmica pre te.
Manite se kalkulacija i svi koji mogu u Pionir u nedelju. Daleko je Prokom, imamo mi važnih utakmica pre te.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Dule Kecman ::Raske za razliku od njega poseduje i znanje da razigrava ekipu, a sto se suta tice, tu uvek nijanse odlucuju, po mom misljenju Raske je i u tome bolji.
Bolji, ali gde? Na treningu? Ljudi Rašić je dve godine bio u Partizanu! Sa kakvim rezultatima? Imao je dve dobre utakmice, koje su mu izvlačile procenat da ne ide ispod 30% za dva i ~25% za tri.
U reprezentaciji je imao dve odlične utakmice, ostatak, posebno kada je bilo "stani-pani" se skrivao od lopte, jedino skidam kapu, što se tiče slobodnjaka! Bar je nešto naučio za svojih 27 godina.
Prešao je u Trabzon (ekvivalent Radničkom kod nas, ako ne i gore), i tamo sada ima desetak poena po tekmi i jakih 6.5 asistencija.
Kada se na to doda, da bi ove sezone imao stipendiju 250K. Pa kamo pameti da se uopšte raspravlja o tome da l' je trebao da ostane!?
Milosavljević, pa čak i Klobučar je za njega doktor košarke!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u ::Dule Kecman ::Raske za razliku od njega poseduje i znanje da razigrava ekipu, a sto se suta tice, tu uvek nijanse odlucuju, po mom misljenju Raske je i u tome bolji.
Bolji, ali gde? Na treningu? Ljudi Rašić je dve godine bio u Partizanu! Sa kakvim rezultatima? Imao je dve dobre utakmice, koje su mu izvlačile procenat da ne ide ispod 30% za dva i ~25% za tri.
U reprezentaciji je imao dve odlične utakmice, ostatak, posebno kada je bilo "stani-pani" se skrivao od lopte, jedino skidam kapu, što se tiče slobodnjaka! Bar je nešto naučio za svojih 27 godina.
Prešao je u Trabzon (ekvivalent Radničkom kod nas, ako ne i gore), i tamo sada ima desetak poena po tekmi i jakih 6.5 asistencija.
Kada se na to doda, da bi ove sezone imao stipendiju 250K. Pa kamo pameti da se uopšte raspravlja o tome da l' je trebao da ostane!?
Milosavljević, pa čak i Klobučar je za njega doktor košarke!
Rasic je mogao da odigra backyp pleja. Klobucar ne moze. Ne znam zasto toliko pljujes po Rasketu? Kada je tacno Klobucar pokazao da je za njega doktor kosarke?
Raske je skup. Ok to je argument. Ali ne mozes reci da je los.
Ko god moze u nedelju u pionir da dobijemo i prikljucimo se vrhu.
fizicar- prva petorka
Aleksandar Rašić je školovan igrač, sa solidnim pregledom igre, odličnim šutem, čak ima i solidnu 1 na 1 igru...
Ali ipak tu nešto sitno fali... ili nije baš sitno?
drexler- mvp
Da je Klobi dobio minutažu kao Raške prošle godine, već bi imao prosečno desetak minuta. Klobi za razliku od Rašketa ima srce, ima volju i želju, i da se baci za loptu, i da pogine za saigrača. Klobi za razliku od Rašketa igra odbranu, i to paklenu odbranu!
Kada se sve to stavi na tas, posebno Rašketova primanja za ovu sezonu, a da bude nekome back-up!?!?!?!?!??!??!?!??!
Hajde se uozbiljite!
Kada se sve to stavi na tas, posebno Rašketova primanja za ovu sezonu, a da bude nekome back-up!?!?!?!?!??!??!?!??!
Hajde se uozbiljite!
2bad4u- prva petorka
Dule je, između ostalog, za Vladu rekao: ''Igra sa tri stranca, što nije lako voditi...'' - I ti si iz ovoga zaključio to što si zaključio... Mani se tih novinarskih fora... Stranac srpskog porekla je mnogo drugačije od stranca aboridžinskog porekla! Nemoj da me teraš da ti šaljem pp!sharga ::A, ti Jungle poslušaj pažljivo Duleta , pa ćeš videti da je i on apostrofirao probleme o kojima sam ti pisao na PP. Pogotovu ono za strance...I Dule je napravio razliku izmedju Veselog i Aleksa Marića sa jedne strane i tri crnca sa druge...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Zavisi koliko sitnim smatraš srce.drexler ::Aleksandar Rašić je školovan igrač, sa solidnim pregledom igre, odličnim šutem, čak ima i solidnu 1 na 1 igru...
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Psycho ::Zavisi koliko sitnim smatraš srce.drexler ::Aleksandar Rašić je školovan igrač, sa solidnim pregledom igre, odličnim šutem, čak ima i solidnu 1 na 1 igru...
Pa kod njega je BAŠ BAŠ sitno!
2bad4u- prva petorka
Kad si već pomenuo Vardu i panjeve koji ga menjaju, Lapeta je juče podelio nekoliko vrlo lepih banana, između ostalog i Baraću i Teletoviću. Jel' on igrao u prvoj protiv KKP. Nešto ga nisam tada zapazio.drexler ::ja sam sinoć malo obratio pažnju na igru Prokom, pokušavajući da skontam kako bi to oni mogli nas eventualno dobiti u Pioniru...
(...)
(...)
Zoro- mahač peškirom
@2bad
Ja pri svom stavu ostajem. To sto ne pravi grimase i animira publiku ne znaci da ne daje sve od sebe kad god izadje na parket. Ne razumem sto te je toliko pogodila recenica, bas mi je krivo sto je otisao.. Svako ima pravo na svoje misljenje, moje je da je Raske odlican igrac na svojoj poziciji i sa pravim trenerom moze mnogo. Da ne bi dalje gusili temu ovom pricom, mozemo preko pm-a mada ne verujem da ce neko od nas dvojice promeniti stavove..
Ja pri svom stavu ostajem. To sto ne pravi grimase i animira publiku ne znaci da ne daje sve od sebe kad god izadje na parket. Ne razumem sto te je toliko pogodila recenica, bas mi je krivo sto je otisao.. Svako ima pravo na svoje misljenje, moje je da je Raske odlican igrac na svojoj poziciji i sa pravim trenerom moze mnogo. Da ne bi dalje gusili temu ovom pricom, mozemo preko pm-a mada ne verujem da ce neko od nas dvojice promeniti stavove..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Igrao je protiv Partizana Lapeta ali se nije bas proslavio, slozio bi se Drexlerom, panj obicni, na onu visinu mora nekoga i da zavari
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:309260-Lafajet-Trazim-samo-strpljenje
Nadam se da necu rasplakati neke forumase?
fizicar- prva petorka
fizicar ::http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:309260-Lafajet-Trazim-samo-strpljenje
košarka je muški sport, ne samo po pitanju fizikalija nego i psihe. Otkazi su sastavni dio posla. Jbga, i meni ostaje pomalo gorak ukus nakon ovoga, ali fakat, Laf se nije snašao - ali nije mu se ugasila košarkaška karijera pobogu.
Bio je loš, ali to nije razlog da mu ne poželimo sve najbolje u karijeri, pa što da ne, da se opet nekad susretnemo kao protivnici u EL
drexler- mvp
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo