KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
sharga ::Pokušaću kao navijač Crvene Zvezde čija je glava, nakon ovog ubedljivog poraza u Moskvi, hladnija od vaših kažem reč, dve....
Prvo i najvažnije: Ubedljiv poraz nije tragedija i novinske naslove koje čitam tipa ''Partizan pregažen'' smatram pre svega glupim...
Uzroke ovakovog poraza nalazim u 3 činjenice.
1. Otpuštanja plejmejkera u sred sezone. Lafajet nije bio pravo pojačanje ali je bio jedini plejmejker Partizana. Mislim da je uprava napravila vrlo rizičan potez, iako je po samim snimcima sa youtube-a jasno da Džerels ima bolje fizikalije, što je za tim poput Partizanovog najvažnije. Uprava najbolje zna da li je baš tako moralo i da li je žrtvovana prava utakmica. Ja to ne bih imao muda da uradim u sred NLB i evroligaškog takmičenja.
2. Pritisak, užasan pritisak koji je počeo da se stvara a on je posledica 2 stvari. Prvo je poredjenja Duleta i Vlade na jedan vrlo neprimeren način, što je dodatno pojačano spekulacijama o Duletovom povratku nakon odlaska iz CSKA. Drugi izvor pritiska su ''navijači'' koji su razmaženi, netolerantni, košarkaški poprilično needukovani i sliedžijski nastrojeni.
3. Tehnički i najmanje važan razlog je termin odigravanja. Ne pamtim da se meč Evrolige igrao u 4 sata. To je kod Rusa koliko znam 18h, a ta vremenska razlika nije baš zanemarljiva.
Partizan, zbog svih ovih personalnih tumbanja hvata sindrom CSKA. Nadam se da će uprava kluba pronaći način da spusti loptu, odagna sumnje sa svog trenera i pruži mu pravu, iskrenu i nedvosmislenu podršku za miran nastavak takmičenja.
Bravo za post
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Off topic: zasto se sece tema na svakih 100 strana?
U jednom momentu je bilo preko 100 strana, a posle je iskasapljena na stotku i ostatak. Tehnicko ogranicenje ili nesto drugo?
U jednom momentu je bilo preko 100 strana, a posle je iskasapljena na stotku i ostatak. Tehnicko ogranicenje ili nesto drugo?
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Tehničko ograničenje... 1000 postova po temi... A mi smo stavili da bude 10 po strani pa mu to dođe 100 strana... jbg...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Da tehničko.Imperator ::Off topic: zasto se sece tema na svakih 100 strana?
Postoje određena ograničenja zato što je besplatan forum: http://help.forumotion.com/frequently-asked-questions-f5/some-limits-of-forumotion-forum-t1709.htm
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Imperator ::Tehnicko ogranicenje
Pricali su vec o tome... Ne moze vise od sto strana
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Junglezburn ::Da tehničko.Imperator ::Off topic: zasto se sece tema na svakih 100 strana?
Postoje određena ograničenja zato što je besplatan forum: http://help.forumotion.com/frequently-asked-questions-f5/some-limits-of-forumotion-forum-t1709.htm
A koliko kosta da se kupi forum?
Markos- prva petorka
Zavisi valjda od količine za upload, nisam siguran, oko 2000 dinara mesečno možda...
Junglezburn- mvp
Auu kakva pobeda Prokoma. Mogao bi Ivanovic da odleti posle ovog poraza.Njima je sad toliko ugrozena sezona u Evroligi da cudo ih spasava.
Sergej- mvp
otpuštanje Ivanovića bi bilo jednako glup potez kao i CSKA da Duletom.
Ne vjerujem u to
Ne vjerujem u to
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
@Jungle
jbt skupo.
Sta bih dao da Khimki pobedi Caju
jbt skupo.
Poslednji izmenio Markos dana Sre 1 Dec 2010 - 11:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Markos- prva petorka
Junglezburn ::Zavisi valjda od količine za upload, nisam siguran, oko 2000 dinara mesečno možda...
1400 din com domen i hosting, tako mi rece drug. Pa mogli bi valjda da skupimo te pare da se napravi ljudski forum.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Ne fali nam ovde ništa.
Junglezburn- mvp
Ja bih voleo da sutra Makabi dobije. Ne bih da Zalgiris jos obezbedi prolaz
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Junglezburn ::Ne fali nam ovde ništa.
Uvek treba teziti boljem!
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Markos ::@Jungle
jbt skupo.
Nisam neki matematicar , sad na papiru razradih malo kombinacije. Za TOP 16 nam je matematicki dovoljna pobeda nad Prokomom i JEDAN poraz Kahe u naredna 3 meca. Igraju kod kuce sa Himkijem , pa u gostima Zalgiris , poslednje kolo nas docekuju.
Ovaj poraz je iz temelja promenio stvari u nasoj grupi. Sada sa 5-5 lako mozemo i do treceg mesta.Naravno, ni za sekud ne smemo potceniti Prokom. To je veceras jasno. Skupina stranaca dobro placenih krenula je da igra. Imaju i oni svoju racunicu i to nimalo laku, ali igraju. Pa sta urade.
Prvo pobeda nad Igokeom, gde ce Kurta odigrati barem 25min posteno. Idealna prilika da se los niz prekine i da se pobedi.Zatim pokusati casno izgubiti u Tel Avivu.
Interesantna je i sutrasnja utakmica. Fino bi bilo da Zalgiris pobedi Makabi, gde bi onda Makabi imao obavezu da do kraja igra jako ozbiljno,naime i oni cekaju Himki.
Sve u svemu ,posle tuznog popodneva, vece je bilo mnogo bolje
Sergej- mvp
Ako Zalgiris sutra izgubi od Makabija ostaje na cetiri pobede, sto mu nije dosta za prolaz. Sledece kolo gostuje Prokomu. Ako Prokom izgubi otpisan je, ali ako Prokom dobije Zalgiris mora da dobije Kahu ili Himki. Kaha mora da ih dobije da bi prosla, dakle mora da dobije Himki. Kaha mora dobiti Himki u sledecem kolu inace je otpisana. Nekako mi se svidja ideja da i Himki i Zalgiris i Kaha drhte!
fizicar- prva petorka
meni u jednu ruku nije drago sto prokom ulazi u formu..
pozitivna stvar: odradili smo zacrtani cilj (da branimo pionir), a poraz od makabija u pioniru smo anulirali pobjedom u poljskoj..
samo treba da radimo svoj posao, da dobijemo prokom u "hramu kosarke", a ovim porazom kahe nama je i definitivno dovoljno 5-5 za prolaz dalje jer ce himki i kaha direktno da odlucuju ko ce odmarati radnim danima
a ne sekirajte se - prokom ce da se ukenja u pioniru, jer su se ukenjali i veci i mocniji
pozitivna stvar: odradili smo zacrtani cilj (da branimo pionir), a poraz od makabija u pioniru smo anulirali pobjedom u poljskoj..
samo treba da radimo svoj posao, da dobijemo prokom u "hramu kosarke", a ovim porazom kahe nama je i definitivno dovoljno 5-5 za prolaz dalje jer ce himki i kaha direktno da odlucuju ko ce odmarati radnim danima
a ne sekirajte se - prokom ce da se ukenja u pioniru, jer su se ukenjali i veci i mocniji
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Nažalost to nam još uvek ne garantuje prolaz u slučaju da Kaha dobije sve do kraja (pa i Himki), a da Himki dobije Makabi u gostima i Žalgiris kod kućeNovica-Ubica ::nama je i definitivno dovoljno 5-5 za prolaz dalje jer ce himki i kaha direktno da odlucuju ko ce odmarati radnim danima
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
fizicar- prva petorka
Psycho ::Nažalost to nam još uvek ne garantuje prolaz u slučaju da Kaha dobije sve do kraja (pa i Himki), a da Himki dobije Makabi u gostima i Žalgiris kod kućeNovica-Ubica ::nama je i definitivno dovoljno 5-5 za prolaz dalje jer ce himki i kaha direktno da odlucuju ko ce odmarati radnim danima
himki ako dobije makabi u tel avivu, onda je i zasluzio da ide u top16.. evo ja ti kazem odmah da od toga nema nista.. a kaha ce svakako da dobije sve do kraja
Не желим да верујем да ћемо испасти са 5-5. Баш ме занима да ли је иједна екипа испала са половичним учинком. Али, треба добити Проком, мало драња, пристиска на судије, лудачке партије Џерелса, ухватимо их на бразка, преломимо и ћао.
Ма пролазимо са 5-5 па да _ебе оца.
Ма пролазимо са 5-5 па да _ебе оца.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ma racunica je jasna:Ili da Kaha izgubi barem jednu od preostale 3 utakmice(docekuju Himki i nas a gostuju Zalgirisu),ili da Himki izgubi 2 od preostale 3 utakmice(gostuju Kahi i Makabiju i docekuju Zalgiris)!
Naravno sve to pod predpostavkom da mi pobedimo Prokom!
Maja- šesti igrač
nema kukanja.. treba da dobijemo 1 od 3 preostale utakmice.. ne moze bolje.. ipak smo mi PARTIZAN, ne valja ako potrosimo svu caroliju u regularnom dijelu
pre nekog vremena sam pricao sa momkom koji je profesionalno igrao u Ukrajini, Rusiji, Rumuniji, itd... I setim se sinoc njegovih reci kako je njegov generalni utisak da je jako tesko, gotovo nemoguce, napraviti tim kada u njemu imate vise od 2 crnca. Gde god da je igrao, u takvim situacijama, nastupala je apsolutna divljina... ne kazem da je tako sada kod nas, ali da imamo problema sa odbranom, imamo.
Sinoc smo izgubili jer apsolutno niko nije verovao u pobedu. Toliko nonsalancije, sto bi rekao Zvonko Mihajlovski... Nasi su digli ruke od utakmice, cini mi se, i pre nego sto su izasli na teren. Svi su bili u fazonu: nema veze, ionako niko i ne racuna ovo da dobijemo.
Sinoc smo izgubili jer apsolutno niko nije verovao u pobedu. Toliko nonsalancije, sto bi rekao Zvonko Mihajlovski... Nasi su digli ruke od utakmice, cini mi se, i pre nego sto su izasli na teren. Svi su bili u fazonu: nema veze, ionako niko i ne racuna ovo da dobijemo.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Maja ::Ma racunica je jasna:Ili da Kaha izgubi barem jednu od preostale 3 utakmice(docekuju Himki i nas a gostuju Zalgirisu),ili da Himki izgubi 2 od preostale 3 utakmice(gostuju Kahi i Makabiju i docekuju Zalgiris)!
Zasto svi racunate da je Zalgiris siguran?
fizicar- prva petorka
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo