Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 5 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Hyperactive Sre 1 Dec 2010 - 7:37

Markos ::
Hyperactive ::E pa super, onda nema potrebe za kalkulacijama. Smile

Pa to slobodno trpajte lovu Wink

Stavljam crvenu na Partizan, a ako ne dodje ti si mi odgovoran... Wink

p.s. izvinjavam se za off, necu vise.
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 5 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od markoo Sre 1 Dec 2010 - 7:39

Ja sam jedan od cestih kriticara kada je Partizan u pitanju ali nije bilo ni za ocekivati da ih dobijemo....ono sto me plasi je drugi poraz za redom u par dana....Losa igra u NLB ....teske utakmice do kraja godine....
A REKAO SAM VAM DA CE KURTA DA POKIDA??!! Cool ....JOS KADA SE OPUSTI....i cuje HUK Pionira....bice bar tri puta boilji od MARKUSOVOG Olivera tease
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 1 Dec 2010 - 7:43

Dule Kecman ::Sad i ti Sergej pretera.. Kada smo mi to isli u goste u el, i sve osim pobede dozivljavali kao neuspeh..?! Nasa igra je bilo losa, ali mnogo stosta je podpomoglo takvom nasem izdanju.. Stvarno se malo preteruje i ide iz krajnosti u krajnost.

Doziveo sam ja i poraz od AEK-a u Atini od 35 razlike nije to problem. Problem je sto se od starta nismo borili. Ima jos da se igra ... Previse smo rano poceli da slavimo plasman u TOP 16. Ako bude neki krug za Himkijem i Kahom nemamo sta da trazimo. To me brine.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 1 Dec 2010 - 7:54

Ono sto stvarno moram jos jednom da napomenem je to da mi je najzalije sto je doveden Klobucar, vise bih voleo da je njegovo mesto zauzeo Mitrovic koji je po meni ipak bolji igrac, a i Srbin je...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 1 Dec 2010 - 8:20

Vujošević: Ni Partizan, ni Srbiju!

"Sigurno neću raditi do leta. Iscrpeo me veliki posao, rad u reprezentaciji Crne Gore i ovo sa CSKA i potreban mi je odmor", rekao je Duško Vujošević i dodao povodom tračeva: "Što kaže Gete, kad zgazite u govno, ono ne raste, nego se razmaže".

Bivši trener Partizana mt:s, CSKA i reprezentacije Crne Gore Duško Vujošević poručio je javnosti da sigurno neće raditi do kraja košarkaške sezone, a da će možda taj odmor produžiti i posle toga.

Vujošević je to rekao novinarima iz Srbije u Himkiju, u kojem je Partizan mt:s igrao i izgubio duel Evrolige protiv istoimene domaće ekipe.

"Sigurno neću raditi do leta. Iscrpeo me veliki posao, rad u reprezentaciji Crne Gore i ovo sa CSKA i potreban mi je odmor", rekao je Vujošević.

Vujošević je u javnosti Srbije i Crne Gore povezivan sa povratkom u Beograd, ponovnim preuzimanjem Partizana, reprezentacije Srbije ili čak Himkija iz Moskovske oblasti.

"Sve su to tračevi, pogotovo mi je smešan onaj o povratku u Partizan. Taj klub je moja radost i sada ću da uživam u toj radosti iz pozicije navijača, bez tenzije koju nosi trenerski posao. Drugo, tu je Vlade (Jovanović) koji je nekada bio moj saradnik i koji je moj prijatelj. Klub ponovo postiže fantastične uspehe u Evroligi, a oscilacije su normalne. Svi smo mi nekada bili neiskusni", rekao je Vujošević.

Trener koji je sa Partizanom osvojio devet uzastopnih titula Srbije i četiri Jadranske lige rekao je da crno-beli sada nemaju tim za dva takmičenja, da nemaju dovoljno odmora i da su menjali plejmejkera, ali je dodao da zbog toga ne treba kritikovati nikoga u klubu, a pogotovo ne Jovanovića.

Novinare je zanimalo da li je istina da je jedan od kandidata za mesto selektora Srbije. Vujošević je bio posebno oštar na to pitanje, rekavši da je to "naročito zlonameran" trač.

"Taj trač je plasiran iz podgoričkih Vijesti i znaju se motivi. Da se u Crnoj Gori stvori slika da nisam otišao zbog umora, a u Srbiji da se stvori zla krv i utisak da tražim nešto što ne mogu da dobijem... To je pisano prepoznatljivim rukopisom... Što kaže Gete, kad zgazite u govno, ono ne raste, nego se razmaže", rekao je Vujošević.

Trener je sezonu počeo u velikom CSKA, ali je smenjen u novembru zbog loših rezultata, naročito u Evroligi. Vujošević je rekao da su postojali problemi s povredama, uigravanjem i teškim rasporedom, ali je na kraju rekao da nije imao dovoljno vremena.

"Sve je to rizik profesije. Niti sam ja sada slabiji trener, niti je CSKA veći klub. Što kažu u Crnoj Gori, sve će se ovo lane zvati", rekao je trener.

On je kazao da ne zna kako teku pregovori njegovog zastupnika Miodraga Ražnatovića sa CSKA, kome je prepustio pregovore oko sume koja će mu pripasti posle prevremenog raskida ugovora.

Vujošević je rekao da se posle svega ne oseća idealno, ali da je posao takav da zavisi od rezultata.

"Nisam baš idealno sada. Posao je takav da upravlja raspoloženjem, ali ne totalno. Vraćam se polako u formu", rekao je Vujošević.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 1 Dec 2010 - 8:22

Drca iz Zvezde bi vam legao samo tako umesto Klobucara, kako vreme bude prolazilo videcete o cemu pricam

nego sto se tice utakmice, ono je zaista bilo jedna od najlosijih partija KKP u poslednje 3 godine. Jos jedan + mojoj tezi da nazalost VJ nece biti nista vise od klona DV

novi plej je odlican na ulazu i to je sve, mehanika suta i nije toliko smesna, samo nije navikao niko takav sut da gleda. U odbrani je teska ladovina, izgubio je dosta lopti, ali to pridodavjem navikavanju, svirane su mu duple koraci, a nemanje asista pridodajem tome sto ne mozes da nabubas akcije u avionu, za to treba 10-15 dana. Opsti utisak o njemu, bolji je zbog poena koje daje na ulaz, ima sigurnih 10-ak poena, za razliku od Lafa koji trazi poene spolja, ali kada se gleda sveukupna ocena za pleja ulaz, poeni, odbrana, asistencije. Meni je Lafajet bolji, mada videcemo presao je iz aviona u avion, odradio zaista dobro neke minute

P.S zaista ne bi voleo da sam u Vladinoj kozi, pogotovo ne ako bude gusto protiv Igokee... Zaista ne pokazuje potencijal o kome su mnogi pricali. Nema neku energiju, harizmu, imitira bucka Smile, rotira bez ikakvog plana, Bozic koji vise ne moze da se pokrene startuje, nema muda da da minute Klobucaru (onaj air ball na bacanju najbolji dokaz totalnog nemanja samopouzdanja !), Djekic-a bolje da su bacili na neku NLB pozajmicu, a ostavili Lesica kao back-up

zaista ne bih da solim rane, i kenjam posle teskog poraza, ali mislim da niti sam pljuvao, niti bilo sta, i sto je najvaznije, da sam koliko toliko bio realan
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sre 1 Dec 2010 - 8:27

Nolle ::Drca iz Zvezde bi vam legao samo tako umesto Klobucara, kako vreme bude prolazilo videcete o cemu pricam

nego sto se tice utakmice, ono je zaista bilo jedna od najlosijih partija KKP u poslednje 3 godine. Jos jedan + mojoj tezi da nazalost VJ nece biti nista vise od klona DV

novi plej je odlican na ulazu i to je sve, mehanika suta i nije toliko smesna, samo nije navikao niko takav sut da gleda. U odbrani je teska ladovina, izgubio je dosta lopti, ali to pridodavjem navikavanju, svirane su mu duple koraci, a nemanje asista pridodajem tome sto ne mozes da nabubas akcije u avionu, za to treba 10-15 dana. Opsti utisak o njemu, bolji je zbog poena koje daje na ulaz, ima sigurnih 10-ak poena, za razliku od Lafa koji trazi poene spolja, ali kada se gleda sveukupna ocena za pleja ulaz, poeni, odbrana, asistencije. Meni je Lafajet bolji, mada videcemo presao je iz aviona u avion, odradio zaista dobro neke minute

P.S zaista ne bi voleo da sam u Vladinoj kozi, pogotovo ne ako bude gusto protiv Igokee... Zaista ne pokazuje potencijal o kome su mnogi pricali. Nema neku energiju, harizmu, imitira bucka Smile, rotira bez ikakvog plana, Bozic koji vise ne moze da se pokrene startuje, nema muda da da minute Klobucaru (onaj air ball na bacanju najbolji dokaz totalnog nemanja samopouzdanja !), Djekic-a bolje da su bacili na neku NLB pozajmicu, a ostavili Lesica kao back-up

zaista ne bih da solim rane, i kenjam posle teskog poraza, ali mislim da niti sam pljuvao, niti bilo sta, i sto je najvaznije, da sam koliko toliko bio realan

Koliko god Klobucar bio los ne moze biti losiji od vaseg Drce Very Happy
Tek je prva Vladina godina a ti ga vec uporedjujes sa Vujosevicem,sto je dosta neozbiljno.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 1 Dec 2010 - 8:27

Nolle, ne smatram da si imao nameru da soliš ranu, ali molim te nemoj da pričaš da si realan, rekao si svoje mišljenje i to je to. Da si realan to bi značilo da je ovo što si napisao apsolutna istina, a ja se npr. ne bih složio.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 1 Dec 2010 - 8:29

ja to ne radim, on to radi sam sebi. Za mene je on individua sam po sebi. Svakome treba dati sansu, dobro gura u Evropi, i dalje trazi sebe, ekipu, ali on mora sebi u glavi da secne JA SAM VLADA JOVANOVIC NISAM DUSKO VUJOSEVIC ! Niti on to moze da bude, niti to iko trazi od njega. Samo sam sebi nabija pritisak Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 1 Dec 2010 - 8:32

u čemu se ovaj poraz razlikuje od onoga prošle godine u Viljnusu? Ili u Orleanu? Tada smo fantastično igrali, je li, a slučajno izgubili... Jesmo se tada borili, izgarali u odbrani...?

Ukoliko se izuzme NLB, Partizanova sezona u Evroligi ide odlično. Ljudi moji, skor 4-3, sa ekipom koju nose 2 evroligaški beskorisna igrača (Božić i Đekić), 2 evroligaška igrača u najavi (Vesely i Milosavljević), tri Amera koji su u evropskim okvirima krajnje neiskusni, dva igrača Evrokup kvaliteta (Klobučar i Katić) + borbeni Lučić + već pomalo istrišeni Kecman....
Ali ipak skor 4-3 rođaci, uz to i dalje realna šansa za Top 16! Da ga jebem, ne znam koliko bi vaši Duda, Kari & ekipa u koju se kunete mogla više izvući iz ovog našeg škarta (kad kažem škart mislim na renome naših igrača u odnosu na 90% ostalih evroligaških).

Vlade Jovanović je lošiji trener i od Duleta, i od Mute, i od Džikića... vjerovatno i od Lukajića, pa i od Uvalina (ovde se ne šalim). Za sada.

Vlade Jovanović nije preuzeo Partizan zato što je najbolji trener na tržištu. Vlade Jovanović je Partizanov projekat za budućnost, sazrevaće zajedno sa ekipom ove, pa i naredne godine.
Ja vidim do kraja sezone još mnogo lopti bačenih "u bunar", vidim nerezonske šuteve, glupe faulove, imaćemo još bar 3-4 poraza na granici 30 razlike... Ako vi ne možete "svariti" takav Partizan, ne znam gdje ste bili zadnjih godina, i koga ste to gledali.

NAPRED PARTIZAN!
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 1 Dec 2010 - 8:35

Nolle ::ja to ne radim, on to radi sam sebi. Za mene je on individua sam po sebi. Svakome treba dati sansu, dobro gura u Evropi, i dalje trazi sebe, ekipu, ali on mora sebi u glavi da secne JA SAM VLADA JOVANOVIC NISAM DUSKO VUJOSEVIC ! Niti on to moze da bude, niti to iko trazi od njega. Samo sam sebi nabija pritisak Wink
Koji si ti kralj! Ja mislim da si ti sebi uvrteo u glavu da Vlada tako razmišlja. Stvarno mi nije jasno kako možeš da tvrdiš da poznaješ Vladin psihološki profil...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sre 1 Dec 2010 - 8:36

drexler ::....
Ako vi ne možete "svariti" takav Partizan, ne znam gdje ste bili zadnjih godina, i koga ste to gledali
.

NAPRED PARTIZAN!
Kljucna recenica.. bravo
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Sre 1 Dec 2010 - 10:15

Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 1 Dec 2010 - 10:19

Prokom opet odigrao za nas, senzacionalna pobeda u Vitoriji protiv Kahe 81:75! Smile
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 1 Dec 2010 - 10:25

Koliko se radujem pobedi prokoma,toliko me hvata i panika...počeli su da ulaze u formu,kad ne treba Very Happy

Još sad i oni imaju neke šanse za prolaz dalje,jbt...pupupu daleko bilo

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Sre 1 Dec 2010 - 10:26

Valjda ce izgubiti sledecu protiv Zalgirisa pa da ne grizu protiv nas....
PS.Zeljko pocepao CSKA ....Bravo za njega...trebali su da ostave Duleta do ovog kola,Zeljko bi ga igurno pustio...ovako ga je osvetio!!!
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sarlo Sre 1 Dec 2010 - 10:27

Da li je Partizan toliko dobar tim, da su njegovi navijaci nezadovoljni skorom 4-3 u Evroligi?
Sarlo
Sarlo
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 1 Dec 2010 - 10:38

Sarlo ::Da li je Partizan toliko dobar tim, da su njegovi navijaci nezadovoljni skorom 4-3 u Evroligi?

Skor 4-3 je super, ali igra, (ne)borbenost i katastrofan poraz od 27 razlike večeras od Himkija je sigurno ono čime niko nije i ne treba da bude radovoljan. Sreća, pa je Prokom pobedom u Španiji gotovo izbrisao naš poraz u Rusiji i približio nas Top 16 fazi. Smile tease
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sarlo Sre 1 Dec 2010 - 10:45

KKP ::
Sarlo ::Da li je Partizan toliko dobar tim, da su njegovi navijaci nezadovoljni skorom 4-3 u Evroligi?

Skor 4-3 je super, ali igra, (ne)borbenost i katastrofan poraz od 27 razlike večeras od Himkija je sigurno ono čime niko nije i ne treba da bude radovoljan. Sreća, pa je Prokom pobedom u Španiji gotovo izbrisao naš poraz u Rusiji i približio nas Top 16 fazi. Smile tease

S' obzirom na okolnosti, to se moglo i ocekivati. Ali do utakmice sa Prokomom ima jos 2 nedelje i 3 meca, valjda ce se do tad neke stvari popraviti. Svake sezone popijemo po jednu blamazu, tako da ni ova nije izuzetak, nazalost.
Sarlo
Sarlo
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Sre 1 Dec 2010 - 10:46

Posto je Loncar izjavio da bi voleo da prodjemo mi i oni, neka Himki dobije Kahu u sledecem kolu, pa da mi slavimo prolaz u top16 u Pioniru. super
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Sre 1 Dec 2010 - 10:50

Šta nam više ogovara, da navijamo za Himki koji će imati priliku da izbaci Kahu, ili da očekujemo čupanje Kahe i dalju kalkulaciju i neizvesnost?
Sledeće kolo mi gostujemo Makabiju i ja tu ne očekujem nikakvo iznenađenje. Makabi igra jako dobro pod Blatom. Red bi bio da se tu uozbiljimo i pripremimo igru za Prokom u Pioniru, da se probaju i uvežbaju neke stvari.
Deveto kolo: Kaha gostuje Žalgirisu, Himki gostuje Makabiju.
Deseto kolo: Mi gostujemo Kahi, a Himki dočekuje Žalgiris (koji se verovatno neće proslaviti sutra).
write
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Sre 1 Dec 2010 - 10:53

Kaha ako izgubi jednu do kraja, nama je dovoljna pobeda protiv Prokoma za plasman dalje. Tako da ja mislim da treba navijati za Himki(u sledecem kolu).
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 1 Dec 2010 - 10:56

KKP ::Sreća, pa je Prokom pobedom u Španiji gotovo izbrisao naš poraz u Rusiji i približio nas Top 16 fazi. Smile tease
Izbrisao naš poraz u Rusiji? Smile Odakle nama odjednom toliko slobode da se smatramo favoritima u Rusiji?
Da ne idem mnogo unazad, nas je Ritas isto ovako nabio prošle godine, a tada smo imali na klupi Duleta, a plej je stigao za 1. kolo, a PF za 2. kolo. Sada nam je plej stigao u 7. kolu!

I ajde malo oladite, poraz je poraz bio sa 2 ili 22 razlike...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 1 Dec 2010 - 11:04

Ne znam koliko vas je očekivalo pobedu u Rusiji protiv Himkija? Posebno posle ulaska iz predtakmičenja, i konstatacije da su jedan od najskupljih timova u grupi!? Da nas je neko pitao za skor posle 7 kola 4-3, mislim da bi svi bez razmišljanja prihvatili to, i u tom smislu nema apsolutno nikakve zamerke (bar ne vidim da normalan čovek može da zameri na dosadašnjem skoru).

Ono što bih jedino zamerio današnjuj utakmici, je energija, neborbenost, neimanje srca, bledolikost, malodušnost, posebno u odbrani.
U tom segmentu baš nikoga ne mogu da amnestiram. Primećujem da samo jako šuplji u branjenju pika, tu Džavai još ništa da uradi, ili da skonta, doduše, kako i očekivati od čoveka od 300Kg, da iskače pred beka kao leptirica!? Very Happy
Zasmetalo mi je što je Pera kapiten čak i u paru sa Kurtom igrao! JBT, nije više ni u odbrani ono što je bio, o napadu da ne pričamo. Ali hajde de,
biće ovo sve dobro.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 1 Dec 2010 - 11:09

Pokušaću kao navijač Crvene Zvezde čija je glava, nakon ovog ubedljivog poraza u Moskvi, hladnija od vaših kažem reč, dve....
Prvo i najvažnije: Ubedljiv poraz nije tragedija i novinske naslove koje čitam tipa ''Partizan pregažen'' smatram pre svega glupim...
Uzroke ovakovog poraza nalazim u 3 činjenice.

1. Otpuštanja plejmejkera u sred sezone. Lafajet nije bio pravo pojačanje ali je bio jedini plejmejker Partizana. Mislim da je uprava napravila vrlo rizičan potez, iako je po samim snimcima sa youtube-a jasno da Džerels ima bolje fizikalije, što je za tim poput Partizanovog najvažnije. Uprava najbolje zna da li je baš tako moralo i da li je žrtvovana prava utakmica. Ja to ne bih imao muda da uradim u sred NLB i evroligaškog takmičenja.

2. Pritisak, užasan pritisak koji je počeo da se stvara a on je posledica 2 stvari. Prvo je poredjenja Duleta i Vlade na jedan vrlo neprimeren način, što je dodatno pojačano spekulacijama o Duletovom povratku nakon odlaska iz CSKA. Drugi izvor pritiska su ''navijači'' koji su razmaženi, netolerantni, košarkaški poprilično needukovani i sliedžijski nastrojeni.

3. Tehnički i najmanje važan razlog je termin odigravanja. Ne pamtim da se meč Evrolige igrao u 4 sata. To je kod Rusa koliko znam 18h, a ta vremenska razlika nije baš zanemarljiva.

Partizan, zbog svih ovih personalnih tumbanja hvata sindrom CSKA. Nadam se da će uprava kluba pronaći način da spusti loptu, odagna sumnje sa svog trenera i pruži mu pravu, iskrenu i nedvosmislenu podršku za miran nastavak takmičenja.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu