KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Да ли може неко ко је упознат са Јарамазом да упути све нас које занима да ли је он у овом тренутку толико лошији од Божића да не може да добије ниједан минут на утакмици? Ђекић је прошле године био прва и једина резерва Робертсу, а Јарамаз је тек четврти плеј и појављује се на утакмицама чисто да седиште на клупи не би било празно.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Katastrofalna igra, ali ako već nismo mogli više u napadu, onda je igra u odbrani bez komentara. Oni su davali koševe kao na treningu, Lengford je "lomio kičme" kome je stigao, razvalili su nas u skoku, borili su se, bili srčani. Smešna igra Partizana i sraman poraz, iako Himki ima stvarno sjajne igrače. Božić, realno, nije igrač ni za Crnokosu, ove sezone smešan, komičan igrač, jbg, realno, igra oviliko koliko igra, promašuje, gubi lopte, igra smešna na oba kraja terena, a Džerels, koji je odmah pokazao da će biti pravo i veliko pojačanje, greje klupu, i pored ogromne prednosti. Bruka od igre, bruka od vodjenja tima na ovoj utakmici Jovanovića, tek poneka svetla tačka (Gist, Džavai po običaju počeo, pa stao i Džerels, pravi plej i pravi igrač).
Šta reći u pm!? 92 poena primiš, izgubiš 27 razlike, ma nema smila komentarisati... Ako ovako odigramo i u Tel Avivu, biće 50 razlike. Sramota da prošplogodišnji F4 tim ovako odigra, A POGOTOVO U ODBRANI!!!
Šta reći u pm!? 92 poena primiš, izgubiš 27 razlike, ma nema smila komentarisati... Ako ovako odigramo i u Tel Avivu, biće 50 razlike. Sramota da prošplogodišnji F4 tim ovako odigra, A POGOTOVO U ODBRANI!!!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Богами Партизану се лоше пише ако Химки не изгуби два наредна гостовања. Ако Химки добије само једну од те две утакмице, остаје да се чека да Жалгирис изгуби све до краја, али то је мало вероватна опција.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Markos ::partizannnnn ::
Bilo je dosta bledih utakmica i dosta lose vodjenih meceva Joanovica.
Slazem se ali to nije toliki razlog da ga ti teras.
Moje je pravo da iskazem svoj stav,to takodje nije razlog da pitas nekog da li je on normalan.
Gost- Gost
e ali Pera Bozic da igra 30min, ja nemogu da verujem da on svakom sledecom utakmicom sve vise pljuje na sve predhodne godine i da on nema obraz kao Deki Milojevic, koji je mogao da odigra jos jednu sezonu ali znao je da ne moze da pruzi 100% pa je batalio basket, za Peru
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Nije nam ovo trebalo....
Partizan se obrukao ne bih izdvajao nikoga previse. Neke stvari se vide iz aviona. Tim sa 5 stranaca ne moze da funkcionise. Ali to je sada nazalost neminovnost.
Raduje dobra igra Dzerelsa.
Partizan se obrukao ne bih izdvajao nikoga previse. Neke stvari se vide iz aviona. Tim sa 5 stranaca ne moze da funkcionise. Ali to je sada nazalost neminovnost.
Raduje dobra igra Dzerelsa.
Sergej- mvp
Sramotna utakmica, pre svega u odbrani, Kecmanovo ponasanje u odbrani me je bas zabrinulo, prvi put da ga vidim da tako igra odbranu, mada, mozda mu je dosta brukanja protiv Simonsa i Lengforda...
Nesto mora da se menja pod hitno...
Nesto mora da se menja pod hitno...
Mihael- mvp
Koliko ja znam Dule je sa 7-8 puta skupljim timom sa kojim je radio celog leta napravio skor 1-5, a Vlada 4-2... Ne vidim razloga za pljuvanje Vlade Jovanovića, nije on kriv što u 7. kolu Evrolige nema uigran tim... Da ima i njegovih grešaka ima, ali ne može se dobiti ozbiljna Evroligaška ekipa leđnom tehnikom plejmejkera po celom terenu...
Ne želim ja da osporim Duletovo zanje, ali niko ne može da garantuje da bi on imao bolji skor u ovakvim uslovima u kojma Vlada radi.
Ne želim ja da osporim Duletovo zanje, ali niko ne može da garantuje da bi on imao bolji skor u ovakvim uslovima u kojma Vlada radi.
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sre 1 Dec 2010 - 7:03, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ovakva jedna utakmica je normalno da se desi u sezoni,evo nekih slicnih utakmica u proslosti:
-pre 3 godine protiv Bamberga u Bambergu.
-protiv Marusia u Atini.
Glavu gore momci za mene ste uvek bili i bicete SAMPIONI!!!!
-pre 3 godine protiv Bamberga u Bambergu.
-protiv Marusia u Atini.
Glavu gore momci za mene ste uvek bili i bicete SAMPIONI!!!!
Markos- prva petorka
Bozic ako sam ne vidi kakva je katastrofa kad je on na parketu onda ne znam sta da radimo.
Milojevic je video da ne moze vise i javno priznao. Da li to Pera ne zeli ili nece ili ga cuvaju za mesto trenera ne znam.Ali ovako vise ne moze.
Vlada je lose vodio utakmicu , stvarno nam tim deluje jako neuigrano. Previse je tu lutanja nije dobro.
Milojevic je video da ne moze vise i javno priznao. Da li to Pera ne zeli ili nece ili ga cuvaju za mesto trenera ne znam.Ali ovako vise ne moze.
Vlada je lose vodio utakmicu , stvarno nam tim deluje jako neuigrano. Previse je tu lutanja nije dobro.
Sergej- mvp
Ajde što je slaba igra nego i ružna. Partizan baš ne zna da izgubi normalno, nego su tu brljotine i prljavštine razne vrste. Sad moram da odmaram oči na CSKA-Pao!!!
Sve je jasno, katastrofa u odbrani, u napadu slabosti polaze naravno od pleja jer sa Perom i Klobučarom akcije i ne stigne da se postavi. Trener isto loše, igrač kada ulazi ne zna šta mu je uloga, igra na instinkt ili sebičnost. Najbolji primjer je Laka, ni Milosavljević nije bolji.
U odnosu na prošlu godinu tim nema taj odbrambeni potencijal, a niti taj pritisak sa klupe da se igra do kraja i na nož. Kada se samo uporede Vraneš, Roberts, Marić, pa i Strahinja u odnosu na Džavajia, Gista, Katića jasno je gdje su slabosti. Takođe i Kecman i Božić su fizički bar za 30% lošiji igrači što utiče i na odbranu i napad.
Kada smo kod napada čini mi se da nekad nedostaje igrač sa 20-tak poena u rukama jer kad stane timska igra dešava se ovo. Nema ko da izmisli koš. i pokušaji sa Džavajiem su išli neko vrijeme, ali malo je to da iznese cijelu utakmicu. Najgori utisak od svega je da Himki nije neka ekipa i da je ovo odraz slabosti Partizana danas, nego li snage Himkija.
Inače, jedina lijepa stvar je bila igra Lengforda koji je izgledao kao Kobe pored Kecmana, igrao je sa neviđenom lakoćom na svim dijelovima terena. Dobar utisak je ostavio i Planinić, da nemam negdje u glavi stotine utakmica pomislio bih da je čudo.
Sve je jasno, katastrofa u odbrani, u napadu slabosti polaze naravno od pleja jer sa Perom i Klobučarom akcije i ne stigne da se postavi. Trener isto loše, igrač kada ulazi ne zna šta mu je uloga, igra na instinkt ili sebičnost. Najbolji primjer je Laka, ni Milosavljević nije bolji.
U odnosu na prošlu godinu tim nema taj odbrambeni potencijal, a niti taj pritisak sa klupe da se igra do kraja i na nož. Kada se samo uporede Vraneš, Roberts, Marić, pa i Strahinja u odnosu na Džavajia, Gista, Katića jasno je gdje su slabosti. Takođe i Kecman i Božić su fizički bar za 30% lošiji igrači što utiče i na odbranu i napad.
Kada smo kod napada čini mi se da nekad nedostaje igrač sa 20-tak poena u rukama jer kad stane timska igra dešava se ovo. Nema ko da izmisli koš. i pokušaji sa Džavajiem su išli neko vrijeme, ali malo je to da iznese cijelu utakmicu. Najgori utisak od svega je da Himki nije neka ekipa i da je ovo odraz slabosti Partizana danas, nego li snage Himkija.
Inače, jedina lijepa stvar je bila igra Lengforda koji je izgledao kao Kobe pored Kecmana, igrao je sa neviđenom lakoćom na svim dijelovima terena. Dobar utisak je ostavio i Planinić, da nemam negdje u glavi stotine utakmica pomislio bih da je čudo.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
ovako do kraja godine u NLB igramo
Igokea (D) , Zadar (G), Krka (D), Cibona(G), pa posle nove godine Buducnost(G), Hemofarm(G), Siroki(D)
u EL
Makabi(G) , Prokom(D), Caja Laboral(G)
znaci narednih mesec dana bice sa stitom ili na njemu...
Igokea (D) , Zadar (G), Krka (D), Cibona(G), pa posle nove godine Buducnost(G), Hemofarm(G), Siroki(D)
u EL
Makabi(G) , Prokom(D), Caja Laboral(G)
znaci narednih mesec dana bice sa stitom ili na njemu...
Everton- prva petorka
Godina : 36
Mene cudi minutaza Djekica, igrao je prva 2-3 minuta i nestade.. Lucic jako limitiran u odbrani, namerna mu je svirana bzvz da ne gresim dusu..
Milosavljevic mora nekako da kanalise bolje ovu energiju, prekomplikuje vrlo cesto. Jerrells (put oko sveta za 3 dana) je pokazao da ce moci da prelomi kada bude bilo potrebno, ishitreni sutevi su bili na -20 i ne kapiram cudjenje.. :neznam:
Pera, da je CJ bio iole spremniji ne bi imao ovu minutazu i bio bi mnogo manje poguban po tim, ali ovako jbg. Klobucar nikako da se opusti, a opet tim nikako da organizuje neku akciju za igraca kakav je on. Ako imas sutera u ekipi, pa jbt pozovi neku akciju za njega, neka mu naprave poziciju. Tacno se secam Duletovih prekida, kada lepo kaze idemo krug na Urosa.. Copy/paste za Jaku pa da vidimo sta ce da bude, a ne ovako.
Milosavljevic mora nekako da kanalise bolje ovu energiju, prekomplikuje vrlo cesto. Jerrells (put oko sveta za 3 dana) je pokazao da ce moci da prelomi kada bude bilo potrebno, ishitreni sutevi su bili na -20 i ne kapiram cudjenje.. :neznam:
Pera, da je CJ bio iole spremniji ne bi imao ovu minutazu i bio bi mnogo manje poguban po tim, ali ovako jbg. Klobucar nikako da se opusti, a opet tim nikako da organizuje neku akciju za igraca kakav je on. Ako imas sutera u ekipi, pa jbt pozovi neku akciju za njega, neka mu naprave poziciju. Tacno se secam Duletovih prekida, kada lepo kaze idemo krug na Urosa.. Copy/paste za Jaku pa da vidimo sta ce da bude, a ne ovako.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Sergej ::Bozic ako sam ne vidi kakva je katastrofa kad je on na parketu onda ne znam sta da radimo.
Božoć da je pošten igrao bih za džabe i to samo na treninzima, a ne da uzima 120 ili 150 e po sezoni. A ni kecman ne zaslužuje 150.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Meni se ne svidja sto svi Vladu velicaju posle skora 4-2? Pa ljudi do kraja moze da bude 4-6 i da ispadnemo. A niko ne kaze imamo 5 poraza u nlb jer su to u senku bacili dobri rezultati u Evroligi.
Dule je uvek lose pocinjao, al je tim rastao. Ovo sada ne da ne raste nego nije tim. Odbrana kada je losa ne primi se 90 i kusur. Danas nije bilo odbrane. Nije problem sto je lose problem je sto ne ide na bolje.
Ne vidim zasto Jaramaz ne dobija minute? Ne bi odigrao losije nego Pera.
Dule je uvek lose pocinjao, al je tim rastao. Ovo sada ne da ne raste nego nije tim. Odbrana kada je losa ne primi se 90 i kusur. Danas nije bilo odbrane. Nije problem sto je lose problem je sto ne ide na bolje.
Ne vidim zasto Jaramaz ne dobija minute? Ne bi odigrao losije nego Pera.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ne mogu da verujem da se i ovde pretvaramo u kosarka.rs, sad svi ponovo sve kritikuju, sad je bolje da se vrati Dule...
Ja sam jos uvek uz Vladu...
Mihael- mvp
Mihael ::Ne mogu da verujem da se i ovde pretvaramo u kosarka.rs, sad svi ponovo sve kritikuju, sad je bolje da se vrati Dule...
BRAVO,napokon neko pored Bodija i mene da kaze ovo...
Markos- prva petorka
Pa sem partizannnnn-a niko nije pominjao Duleta, sta pricate!?
A sto se kritika tice, valjda smo ovde da popricamo i o losim i o dobrim stvarima.
Na kraju krajeva, svi mi ovde zelimo dobro Partizanu.
A sto se kritika tice, valjda smo ovde da popricamo i o losim i o dobrim stvarima.
Na kraju krajeva, svi mi ovde zelimo dobro Partizanu.
Poslednji izmenio Hyperactive dana Sre 1 Dec 2010 - 7:22, izmenjeno ukupno 1 puta
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Nisam za povratak Duleta to je jasno.
Igraci se moraju pogledati u oci. Ovako vise ne ide. Previse je ovde poraza, a vecerasnje izdanje je stvarno sramotno. Previse je za dres Partizana.
Igraci se moraju pogledati u oci. Ovako vise ne ide. Previse je ovde poraza, a vecerasnje izdanje je stvarno sramotno. Previse je za dres Partizana.
Sergej- mvp
Sad i ti Sergej pretera.. Kada smo mi to isli u goste u el, i sve osim pobede dozivljavali kao neuspeh..?! Nasa igra je bilo losa, ali mnogo stosta je podpomoglo takvom nasem izdanju.. Stvarno se malo preteruje i ide iz krajnosti u krajnost.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Moram da vas obavestim zbog ovog poraza ja idem u Tel Aviv da ih malo prevaspitam,znaci racunaj da dobijamo
Markos- prva petorka
E pa super, onda nema potrebe za kalkulacijama.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Hyperactive ::E pa super, onda nema potrebe za kalkulacijama.
Pa to slobodno trpajte lovu
Markos- prva petorka
Dule Kecman ::Mene cudi minutaza Djekica, igrao je prva 2-3 minuta i nestade.. Lucic jako limitiran u odbrani, namerna mu je svirana bzvz da ne gresim dusu..
Nikako se ne slazem za Lucica, po meni je izuzetan defanzivac, mozda si to zakljucio jer je pravio neke gluposti danas, ali ne znam jer nisam gledao mec.
Je l moguce da se i dalje ceka Klobucar da se "opusti"? Sta je vama ljudi?? Koliko uopste pratite kosarku? Ja za Klobucara znam vec godinama, dosta sam ga puta gledao pre nego sto je doveden i igre koje on sada pruza i jesu blizu njegovog nivoa. Kao i svako drugi igrao bi bolje kada bi imao vecu minutazu, ali bi to i dalje bilo slabo.Ko vas je slagao da je neki ne znam kakav suter?? Nikad to nije bio.
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
И даље је све у нашим рукама. Ми добијамо Пољаке овде пола коша, Химки губи обе следеће утакмице у гостима ( Каха па Макаби) и ето нас у ТОП16.
Подршка за Владу.
Подршка за Владу.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo