KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Olimpija deluje kao tim sa koliko amera?
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Junglezburn ::Nolle, čemu šta?
Mixaele, slažem se sa konstatacijom, čak mislim da ni Gist nije preterano bolji od Lija...
Pa da, i to je pitanje, ja sam zadovoljniji kad gledam Gista u napadu, za sada pogadja dosta dobro, a u odbrani nije los, mada je losiji od Robertsa, ali sam sa njim zadovoljniji nego sa ostalima...
Ako gledam Odnos Dzavai - Maric, to ne moze da se poredi, i to nevezano za statistiku, Maric je bio "prljav", sjajan u odbrani, u napdadu, sjajn u svemu, Galeb takodjer, Vranes odlican u odbrani a Katic ocajan u odbrani i u napadu, Klobucara sam vec spominjao...
Izgleda da ima i ljudi koji se raduju losoj igri Partizana
Mihael- mvp
Godina : 37
Nolle ::za Partizan je valjda TOP 16 neki min... imate koliko pobeda??? neocekivana je bila samo ona protiv Kahe,a i nju ste dobili na ludnicu na tribinama, u NLB ste postali sto Tegi kaze domacica, vi jedan Radnicki ne mozete da drzite na 10-15 razlike. Mislite da ce svi da vam se guze,a vi samo da trpate, da ce svi da se sklanjaju, aha, kako da ne
Polako decko. Stani malo grickaj cipi cips. Imali smo mi i losija izdanja i losije pocetke sezone gde ste isto ovako likovali posle svakog poraza. Znas i sam da ce nam na kraju sezone svi cestitati jer cemo to zasluziti titulama. Pa jebote prosle sezone smo uspeli cak i od zvezde da izgubimo pa smo otisli na F4
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Nazovite me rasistom (ne marim) ali ove "naše" čamuge ne znaju šta je PARTIZAN. Nisu ni čuli ranije za isti, ne znaju da se ovde ŽIVI za klub, za boje kluba... Oni ljudi igraju za novac, za svoju statistiku, za SEBE...
E pa momci, ovde se igra ZA PARTIZAN, ZA GROBARE, ZA ČAST, ZA OBRAZ, ali jbg, očigledno nema ko to da im objasni kako treba...
Gista i Džavaija samo hvalimo(s vremena na vreme, tipa najbolji su), a činjenica da većih privatnika, posebno od Gista nismo imali. Ni jedan ni drugi, ne igraju odbranu, a i zašto bi, to se ne vidi na statistikama.
Skokovi su voljni momenat. Pa nas bi ove sezone nadskočile i pionirske ekipe, sa prosečno 15 cm nižim igračima.
Jako sam razočaran i besan! Da sam na Vladinom mestu, tukao bi ih kao dva i dva
E pa momci, ovde se igra ZA PARTIZAN, ZA GROBARE, ZA ČAST, ZA OBRAZ, ali jbg, očigledno nema ko to da im objasni kako treba...
Gista i Džavaija samo hvalimo(s vremena na vreme, tipa najbolji su), a činjenica da većih privatnika, posebno od Gista nismo imali. Ni jedan ni drugi, ne igraju odbranu, a i zašto bi, to se ne vidi na statistikama.
Skokovi su voljni momenat. Pa nas bi ove sezone nadskočile i pionirske ekipe, sa prosečno 15 cm nižim igračima.
Jako sam razočaran i besan! Da sam na Vladinom mestu, tukao bi ih kao dva i dva
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Meni je nezamisliv podatak da Makabi postigne 40 i nesto poena iz reketa od 66 ukupno u jednom trenutku, a igrlala se 3. cetvr. Centri su katastrofa i to nije tesko zakljuciti, ali ako vec ne mogu da cuvaju Skorcijanidisa i Elijahua 1 na 1 nek usledi neko pomaganje koje bi nateralo unutrasnje igrace Makabija da upute povratni pas bekovima koji su veceras i onako lose sutirali. Tu krivicu snosi i trener. Vlade jednostavno jos nije dorastao za klupu Partizana. To se videlo i protiv Zalgirisa u Beogradu kada ga je u poslednjoj cetvrtini Aco Petrovic ubio zonskom odbranom.
Ray Allen- prva petorka
Ray, sa zonom bukvalno svake godine imamo problem, tek negde pred kraj sezone tim nauči da igra protiv takve odbrane.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Čovek je govorio o napadu protivnika, a našoj odbrani.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
A ja govorim o onom delu gde kaže ''To se videlo i protiv Zalgirisa u Beogradu kada ga je u poslednjoj cetvrtini Aco Petrovic ubio zonskom odbranom.''.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ray Allen ::MTo se videlo i protiv Zalgirisa u Beogradu kada ga je u poslednjoj cetvrtini Aco Petrovic ubio zonskom odbranom.
Ne moze lepse da se objasni...
Mihael- mvp
Ovo je veceras tezak poraz. Sreca pa su ovi spustili loptu inace bi bilo kao protiv Himkija. Sramotan odnos prema dresu Partizana. Ovi igraci ne zasluzuju da igraju u Partizanu. Jednostavno je tako. Isto kao sto je trener pocetnik koji jednostavno nije dorastao imenu Partizana.
Zalaganje je najveci problem.Jos Vlada pre neki dan na konferenciji brani igrace.Sta ih branis da mi je znati. Njima bi Dule sad kondicioni jos po dolasku u Beograd zadao. A ne bruka iz meca u mec. Pola sezone je proslo mi nismo krstene 3-4 utakmice odigrali. Bruka i sramota. Odbrana i ne postoji. Uigranost takodje. Ajde nedostajao je plej.Ali to je sad samo izgovor.Pa i druge ekipe menjaju igrace tokom sezone pa ne izgledaju kao putujuci cirkus.
Zalaganje je najveci problem.Jos Vlada pre neki dan na konferenciji brani igrace.Sta ih branis da mi je znati. Njima bi Dule sad kondicioni jos po dolasku u Beograd zadao. A ne bruka iz meca u mec. Pola sezone je proslo mi nismo krstene 3-4 utakmice odigrali. Bruka i sramota. Odbrana i ne postoji. Uigranost takodje. Ajde nedostajao je plej.Ali to je sad samo izgovor.Pa i druge ekipe menjaju igrace tokom sezone pa ne izgledaju kao putujuci cirkus.
Sergej- mvp
Previse napadate Vladu. Prosle godine smo imali mnogo jaci tim a zavrsili smo grupnu fazu sa 5-5 u grupi sa mnogo losijim ekipama nego ove sezone. Ne kazem da je bolji od Duleta (to je nemoguce:))), ali mora mu se pruziti sansa..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Ja sam mlad pa se ne secam i nisam bio dovoljno strucan da ocenim kako je Partizan igrao kada je Dule tek dosao, ali se secam kako mi je cale pizdio i kukao na Duleta i pitao se sto ga ne oteraju.
Pa dokle je stigao Dule?
Polako ljudi, racuni se svode na kraju sezone.
Najbolje da Partizan otpusti Vladu, pa da bude kao Cska, a mi se svi ovde cudimo sta je sa njima?
Pa dokle je stigao Dule?
Polako ljudi, racuni se svode na kraju sezone.
Najbolje da Partizan otpusti Vladu, pa da bude kao Cska, a mi se svi ovde cudimo sta je sa njima?
Macijauskas- mvp
Dečki, smiri se? Kak ne kužiš, samo ih sve pustamo da se nadaju ne?Nolle ::za Partizan je valjda TOP 16 neki min... imate koliko pobeda??? neocekivana je bila samo ona protiv Kahe,a i nju ste dobili na ludnicu na tribinama, u NLB ste postali sto Tegi kaze domacica, vi jedan Radnicki ne mozete da drzite na 10-15 razlike. Mislite da ce svi da vam se guze,a vi samo da trpate, da ce svi da se sklanjaju, aha, kako da ne
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Aman ljudi, previse branite Vladu, stvarno.
Niko ga ovde ne tera sa klupe, ali ovakva igra je stvarno sramna.
I poredjenje sa Duletom u svakom pogledu je neumesno. Drugaciji su uslovi bili tada, drugaciji sada.
Trener je odgovoran za igru ekipe, nisam mu ja selektirao igrace, birao ih je sam(i to koliko dugo...). Za sada lose radi svoj posao, i to je fakat. Mozda ce se sve popraviti, i ja se iskreno nadam da hoce, ali za sada je jednostavno tako.
P.S. I potpuno se slazem sa Sergejom.
Niko ga ovde ne tera sa klupe, ali ovakva igra je stvarno sramna.
I poredjenje sa Duletom u svakom pogledu je neumesno. Drugaciji su uslovi bili tada, drugaciji sada.
Trener je odgovoran za igru ekipe, nisam mu ja selektirao igrace, birao ih je sam(i to koliko dugo...). Za sada lose radi svoj posao, i to je fakat. Mozda ce se sve popraviti, i ja se iskreno nadam da hoce, ali za sada je jednostavno tako.
P.S. I potpuno se slazem sa Sergejom.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
nema igre, nema rezultata, frustriran sam, očajan sam, ali u tom očaju mogu spoznati realnost i reći da nijedna promjena Partizanu sad ne bilo značila ništa dobro.
Tako je - kako je, zasučite rukave, pljunite u šake i radite! Ćutite i trenirajte!!!
Empire will strike back
Tako je - kako je, zasučite rukave, pljunite u šake i radite! Ćutite i trenirajte!!!
Empire will strike back
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ljudi nemamo igru. Osvestimo se dok ne bude kasno. Sledi jako tezak mec u Zadru pa onda stize Prokom. Nimalo naivno ne deluje.
Sergej- mvp
bravo Drex, bravo!
Vrzmao mi se po mracnim vijugama zakljucak na sve ovo i onda si ga ti ispalio.
Sad menjati na pola sezone, to nema smisla. Pa nismo mi pobaceni CSKA.
Nek sacekaju kraj godine i ako treba: ajd zdravo.
Dosta je bilo vise silovanja ove godine.
Meni zao i onog filma, sto ga snima onaj Amer. Greota. Bolje da je snimao prosle godine.
Vrzmao mi se po mracnim vijugama zakljucak na sve ovo i onda si ga ti ispalio.
Sad menjati na pola sezone, to nema smisla. Pa nismo mi pobaceni CSKA.
Nek sacekaju kraj godine i ako treba: ajd zdravo.
Dosta je bilo vise silovanja ove godine.
Meni zao i onog filma, sto ga snima onaj Amer. Greota. Bolje da je snimao prosle godine.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
A sta mislite o Sasi Djordjevicu kao treneru KK Partizan
Sergej- mvp
Je l to nešto nagoveštavaš ili... ?
Dajte ljudi šta vam je, pa znali smo i pre početka sezone da Vladu treba istrpeti, šta se promenilo u međuvremenu? Prvo smo strepeli da li ćemo nekoga da pobedimo kada smo videli da nam Himki dolazi, a sada nam je malo 4 pobede iz 8 utakmica? Da pitamo ove iz Kahe da li bi se menjali sa nama?
Dajte ljudi šta vam je, pa znali smo i pre početka sezone da Vladu treba istrpeti, šta se promenilo u međuvremenu? Prvo smo strepeli da li ćemo nekoga da pobedimo kada smo videli da nam Himki dolazi, a sada nam je malo 4 pobede iz 8 utakmica? Da pitamo ove iz Kahe da li bi se menjali sa nama?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Partizan je veceras imao 18 izgubljenih lopti. Od tih 18 stranci su izgubili 16, a Dzerels i Gist zajedno 10.
Ray Allen- prva petorka
Bodi Bond ::Je l to nešto nagoveštavaš ili... ?
+ 100000000000000000000000000000, vidi se ko razmislja na pravi nacin.... Mislim da bi nas 99% pristalo na trenutno stanje u Evroligi, + stanje u NLB ligi... Svi bi govorili, ma nema veze, bitno je da prodjemo dalje u Evroligi pa cemo lako u NLB ligi...
Mihael- mvp
Nije mi jasno da pricate o drugim trenerima, sta smo izgubili ove sezone?
Na jednu pobedu smo od Top 16, na jednu pobedu od prvog mesta u NLB, nije mi jasno. Ni meni se ne svidjaju mnoge stvari, prevashodno broj stranaca ali sta sad, pustimo coveka da radi, da vidimo kako ce situacija teci dalje.
Na jednu pobedu smo od Top 16, na jednu pobedu od prvog mesta u NLB, nije mi jasno. Ni meni se ne svidjaju mnoge stvari, prevashodno broj stranaca ali sta sad, pustimo coveka da radi, da vidimo kako ce situacija teci dalje.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Skor u Evroligi je odlican. Da budem iskren na pocetku takmicenja ocekivao sam 3 pobede i 7 poraza. Na srecu prevario sam se i evo posle 8 kola mi smo u odlicnoj poziciji. U sledecem kolu sami odlucujemo o svojoj sudbini. Rezultat je dobar, ali igra nije i to je ono sto najvise zabrinjava. Realno Partizan ne igra lepu kosarku ove sezone.
Ray Allen- prva petorka
Pa znas kako Ray, stranci su danas odigrali ukupno 129:22 minuta, a domaci igraci ukupno 70:38 minuta, tako da ni ne cudi odnos izgubljenih lopti.
Ma vidite bre ovog Zdovca. Ako je njega neko uspeo da istrpi posle svih ovih godina ispadanja, neimanja rezultata... ako su ga ispratili cak i prosle godine kad im je Krka uzela titulu... i evo im danas Jure igra produzetke u Atini, sjajnu kosarku. E sad, koliko ko ima strpljenja, para za bacanje... videcemo
Ma vidite bre ovog Zdovca. Ako je njega neko uspeo da istrpi posle svih ovih godina ispadanja, neimanja rezultata... ako su ga ispratili cak i prosle godine kad im je Krka uzela titulu... i evo im danas Jure igra produzetke u Atini, sjajnu kosarku. E sad, koliko ko ima strpljenja, para za bacanje... videcemo
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ako budemo dobili Prokom, potrebno je da Himki ili Kaha dobiju obe svoje utakmice da bi prosli, jel tako?
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo