KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
ljudi, bez defetizma, ništa još nije gotovo...
Bodi, je l ti i ekipa i dalje izvodite onu diverziju sa kartama za EL utakmice? Ako imate još jedno mjesto u rotaciji rad sam doći u sredu da vam pomognem, prošli put kad sam došao ugazišmo komšije 30 razlike... Biće da ja tamo neke stvari objašnjavam
Koliko vas ima kartu?
Bodi, je l ti i ekipa i dalje izvodite onu diverziju sa kartama za EL utakmice? Ako imate još jedno mjesto u rotaciji rad sam doći u sredu da vam pomognem, prošli put kad sam došao ugazišmo komšije 30 razlike... Biće da ja tamo neke stvari objašnjavam
Koliko vas ima kartu?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
@Nole po rejtingu i igrackim kvalitetima ovo je najjaci tim KKP u poslednjih pet godina ...
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
ali cekaj sad sta sam pogresno rekao
vama ce sledece sezone ostati
VLADA NA KLUPI !!! Koji za mene u ovom trenutku nije nista bolji od Uvalina
-Jaramaz koji mlati peskirom
-Djekic koji ako ne krene sad u teretanu moze da batali i sledecu sezonu
-Klobucar koji dobija sansu svaku 5 utakmicu
-Lucic koji koliko toliko igra, ali nije neki kvalitet, ali se bori
-Kecman kojeg vec stizu godine, ne sme ozbiljan klub da dozvoli sebi da mu glavni igrac ima 32-33 god, ne znam tacno koliko ima
- Milosavljevic koji dobija minutazu i po meni, vase najbolje pojacanje u odnosu na sve igrace
- Katic igrac koji nije nista bolji od npr Nikolica
- Bozic, ne znam ni da li da ha racunam
to jeste 7 igraca, ali od tih 7, samo 3 imaju ozbiljnu ulogu ove sezone (Kecman kao mozak ekipe, Milosavljvic sa malo vecom minutazom i Katic kao back-up centar) ovi ostali igraju pa ne igraju.
Za pojacanja ce sledece sezone morati DEBELO da vas prokenja kao u najboljim danima !!!
o Zvezdi cu na odgovarajucoj temi !!!
-Kecman kojeg vec stizu godine, ne sme ozbiljan klub da dozvoli sebi da mu glavni igrac ima 32-33 god, ne znam tacno koliko ima
- Milosavljevic koji dobija minutazu i po meni, vase najbolje pojacanje u odnosu na sve igrace
to jeste 7 igraca, ali od tih 7, samo 3 imaju ozbiljnu ulogu ove sezone (Kecman kao mozak ekipe, Milosavljvic sa malo vecom minutazom i Katic kao back-up centar) ovi ostali igraju pa ne igraju.
Za pojacanja ce sledece sezone morati DEBELO da vas prokenja kao u najboljim danima !!!
Nolle- mvp
nismo se razumeli , kazem da je Partizan ove sezone mnogo jaci na papiru od proslogodisnjeg Partizana, e sada ne znam zbog cega stalno forsiras narednu godinu , do tada ko ziv ko mrtav ... moze 1000 stvari da se promeni nista nije sigurno tako da sa tim uporedjivanjem samo gubis vreme
Everton- prva petorka
Nolle sto ti nisi trener kad sve znas sta treba menjati, kakvu igru postaviti,kad treba kog igraca ubaciti,ko treba ici u teretanu a ko ne,ko je bolji trener....?
Markos- prva petorka
Nolle ::ali cekaj sad sta sam pogresno rekao
U potpunosti se slazem sa svim ovim.Pitanje je da li ce Kecman uopste ostati naredne sezone(ove je vec jedva ostao) a i Bozic(vreme za penziju) a vratice se Mitrovic sa pozajmice.Po meni je greska bila dovodjenje 3 stranaca, sto je puno puno je.Niti imaju neki poseban kvalitet niti ce ostati duze od godinu dana.Mi smo samo prebacili problem koji bi imali ove godine na narednu a trebali smo da "progutamo najvecu zabu prvo".I Katic verovatno nece ostati jer ima ugovor na godinu dana.
Tim naredne godine bi bio:
-Jaramaz
-Djekic
-Klobucar
-Lucic
-Kecman(?)
- Milosavljevic
- Katic(?)
- Bozic(?)
-Mitrovic
-Bogdanovic
-Miljenovic(ako se ispuni ono sto se predvidja, da ce preci iz FMP-a u KKP)
Ovde bi trebali imati jos minimum 2 Amera da bi ovaj tim licio na nesto.Inace mi se ovaj roster mnogo vise svidja od ovoga sada jer sada mi ne razigravamo prakticno nikoga za buducnost(jedino Milosavljevica i Klobucara) a ovako bi zrtvovali jednu sezonu ali bi klinci dobili priliku.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Sansui ajde ti nadji pleja,cetvorku i peticu sa nasih prostora koji bi bolje odigrali za istu sumu novca...
Markos- prva petorka
Markos ::Sansui ajde ti nadji pleja,cetvorku i peticu sa nasih prostora koji bi bolje odigrali za istu sumu novca...
Realno, vecina EL centara za klasa za Jaway-a.Gist je ok dok Dzerels je jos na privikavanju(pitanje je dokle ce se privikavati).Problem je u treneru.Ako jedan Muta natera onog nesretnog Markovic da odigra onako kako igra u poslednja 2 meseca onda jedan iole iskusniji trener bi pravio cuda sa ovim Partizanom.Jovanovic ce mozda postati fenomenalan trener ali je za sad previse "zelen" i zato smatram da smo trebali dovesti manje stranaca,da ubacimo klince u tim i da zrtvujemo ovu sezonu kako bi se tim formirao i kako bi trener stekao iskustvo,navijaci bi videli da su nam ambicije ove sezone manje i ne bi se stvarao toliki pritisak oko tima.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Jbg,na kraju sezone cemo reci da li su bili promasaji stranci,da li je promasaj sto Jaramaz nije igrao,da li je promasaj trener,sad je sve otvoreno i niko ne moze da kaze uzrok losih igara.Svi ce naci neki drugi razlog i tako ce se prepirati,zato je najbolje gledati,kritikovati (u umerenoj meri) i cekati da se zavrsi sezona i onda videti gde se pogresilo a gde nije.Primera radi ako Vlada na kraju sezone ukapira da Klobucara treba non-stop bodriti bez psovanja i kritike i igrace dobro e onda sledece sezone nece uciniti istu gresku i bice sve mnogo bolje i mnogo lakse.
Markos- prva petorka
Rusi su jednim potezom,razbili dva evropska velikana,CSKA i nas
Šalu na stranu,ohladih se pa da malo prozborim i ja koju...igramo loše,jako loše.Svaki poraz me boli,ali nezalaganje me ubija.Pa majka mu stara kako može zadnjih 5 minuta da se malo pojača ritam,da se podigne agresivnost...gde ste bili prvih 35.Nejt u odbrani NE postoji,kao duh jbt.
Dokle god Vlade ne počne malo da psuje sudije,da vrši pritisak,dešavaće se ovo što se danas desilo,da nam tri visoka igrača posle 8 minuta imaju 8 ličnih(Katić 4),plus Veseli dve.Uvek sam bio stpljiv i pun razumevanja za loše igre,pa ću tako biti i sad,ali nije dobro.
U sredu ćemo MI ondeti prevagu,i nadam se da ćemo od tog meča krenuti uzlaznom linijom.
Šalu na stranu,ohladih se pa da malo prozborim i ja koju...igramo loše,jako loše.Svaki poraz me boli,ali nezalaganje me ubija.Pa majka mu stara kako može zadnjih 5 minuta da se malo pojača ritam,da se podigne agresivnost...gde ste bili prvih 35.Nejt u odbrani NE postoji,kao duh jbt.
Dokle god Vlade ne počne malo da psuje sudije,da vrši pritisak,dešavaće se ovo što se danas desilo,da nam tri visoka igrača posle 8 minuta imaju 8 ličnih(Katić 4),plus Veseli dve.Uvek sam bio stpljiv i pun razumevanja za loše igre,pa ću tako biti i sad,ali nije dobro.
U sredu ćemo MI ondeti prevagu,i nadam se da ćemo od tog meča krenuti uzlaznom linijom.
Gost- Gost
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Mi sa Gagijem, Lucicem, Mitrovicem, Jaramazom, Bogdanovicem i Klobucarom imamo sasvim solidan osnov oko kojeg treba zidati ekipu za buducnost. Ako izguramo ovu sezonu po planu nece biti zime ni sledece sa par pojacanja iz Amerike ili pak sa nekim povratnikom (Vujanic, Bogdanovic). Besovic bi mogao da se prikljuci prvom timu i zauzme ulogu Vranesa. Trener ce nam biti iskusniji za godinu dana i nece se ponoviti greske iz ove sezone
Tako da ovo sto Nolle prica nema blage veze sa vezom. Otisli su nam Dulex, Mccaleb, Roberts, Maric, Vranes, Strahinja i Rasic pa opet nabijamo po 30 bez problema samo kad imamo taj extra motiv. Fala bogu pa nam protiv Poljaka motiva nece faliti, razbicemo ih i igrati top16 i ove godine.
Tako da ovo sto Nolle prica nema blage veze sa vezom. Otisli su nam Dulex, Mccaleb, Roberts, Maric, Vranes, Strahinja i Rasic pa opet nabijamo po 30 bez problema samo kad imamo taj extra motiv. Fala bogu pa nam protiv Poljaka motiva nece faliti, razbicemo ih i igrati top16 i ove godine.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Markos ::Nolle sto ti nisi trener kad sve znas sta treba menjati, kakvu igru postaviti,kad treba kog igraca ubaciti,ko treba ici u teretanu a ko ne,ko je bolji trener....?
ja cu biti trener za 7-8 godina... samo da prvo zavrsim jedan fax... da imam nesto, ako mi to ne uspe
Nolle- mvp
bigZ ::Mi sa Gagijem, Lucicem, Mitrovicem, Jaramazom, Bogdanovicem i Klobucarom imamo sasvim solidan osnov oko kojeg treba zidati ekipu za buducnost. Ako izguramo ovu sezonu po planu nece biti zime ni sledece sa par pojacanja iz Amerike ili pak sa nekim povratnikom (Vujanic, Bogdanovic). Besovic bi mogao da se prikljuci prvom timu i zauzme ulogu Vranesa. Trener ce nam biti iskusniji za godinu dana i nece se ponoviti greske iz ove sezone
Vidis problem je sto od ovih gore nabrojanih jedino nesto Gagi igra.Lucic jako malo, Klobi je totalno u depresiji, ostali nista.
Sergej- mvp
[quote="Sergej"]
To nam je buducnost. Gagi igra, Lucic sasvim solidno koristi priliku. Klobucar je 5. stranac, on definitivno visi za KLS i mislim da je to glavni razlog sto on ne igra ili igra lose. Sledece sezone ce igrati kako se ocekuje. Ova ostala deca imaju potencijal TNT (tako se prica), Besovic ima 3 metra... da ga jebem ako nesto od njega ne bude...Vreme ce pokazati
bigZ ::Mi sa Gagijem, Lucicem, Mitrovicem, Jaramazom, Bogdanovicem i Klobucarom imamo sasvim solidan osnov oko kojeg treba zidati ekipu za buducnost. Ako izguramo ovu sezonu po planu nece biti zime ni sledece sa par pojacanja iz Amerike ili pak sa nekim povratnikom (Vujanic, Bogdanovic). Besovic bi mogao da se prikljuci prvom timu i zauzme ulogu Vranesa. Trener ce nam biti iskusniji za godinu dana i nece se ponoviti greske iz ove sezone
Tako da ovo sto Nolle prica nema blage veze sa vezom. Otisli su nam Dulex, Mccaleb, Roberts, Maric, Vranes, Strahinja i Rasic pa opet nabijamo po 30 bez problema samo kad imamo taj extra motiv. Fala bogu pa nam protiv Poljaka motiva nece faliti, razbicemo ih i igrati top16 i G
Vidis problem je sto od ovih gore nabrojanih jedino nesto Gagi igra.Lucic jako malo, Klobi je totalno u depresiji, ostali nista.
To nam je buducnost. Gagi igra, Lucic sasvim solidno koristi priliku. Klobucar je 5. stranac, on definitivno visi za KLS i mislim da je to glavni razlog sto on ne igra ili igra lose. Sledece sezone ce igrati kako se ocekuje. Ova ostala deca imaju potencijal TNT (tako se prica), Besovic ima 3 metra... da ga jebem ako nesto od njega ne bude...Vreme ce pokazati
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Covek iz kluba mi je upravo rekao da ce VJ 99% biti smenjen.
Sergej- mvp
Sergej ::Covek iz kluba mi je upravo rekao da ce VJ 99% biti smenjen.
VLADA JOVANOVIC SALALALALA,DA LI SU BRE ONI NORMALNI STA RADE PRED UTAKMICU SA PROKOMOM!!!!!ALO BRE!!!
Markos- prva petorka
Sok terapija... Mozda upali.
Ali da se ne izlecemo pre nego sto se nesto desi...
Ali da se ne izlecemo pre nego sto se nesto desi...
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Uvek se uplasim kad Sergej ima nesto da kaze
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pa ko ce da vodi tim,pomocni treneri!!!!!?????
Markos- prva petorka
Sergej ::Covek iz kluba mi je upravo rekao da ce VJ 99% biti smenjen.
Opa, nije valjda, ne lici to na Partizan, posebno pred veliku utakmicu koju imamo..
A i ta rasekotina iz Zadra, mozda ga je Tosa zapenalio sala mala
Vidim ovde ste imali prenos utakmice iz Zadra, gledam koliko stranica za citanje posto me nije bilo ovaj vikend, kad ono direktan prenos
Je li moguce da smo imali onakvo poluvreme, da opet ne pocinjem pricu, ali jednostavno puno stranaca, nase glavno oruzje, odbrana, je katastrofalna, nabija nam 90 poena ko hoce, necu dalje nemam zivaca..
Ajmo crno-beli
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Baš sam sa Markosom razmenio pp pre pola sata jer sam i ja čuo ovo što je Sergej pomenuo...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
@sergej trebao si da napises u specijalnoj temi za takve informacije , ima dosta posetioca u poslednje vreme
Everton- prva petorka
Ne mogu da verujem,pa to nije politika kluba
Poslednji izmenio Markos dana Ned 12 Dec 2010 - 11:28, izmenjeno ukupno 1 puta
Markos- prva petorka
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo