KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
eeeee, Markose, od kakvih sam ja profuknjača dobijao šamare zbog štipkanja... pa za Marijinu guzu pristao bih da me udari maljem po glavi
je l uopšte u današnjoj omladini postoji institucija hvatanja djevojčica za guzu u osnovnoj školi? Šta se sve izmjenilo u novim generacijama, moguće da ni toga više nema
je l uopšte u današnjoj omladini postoji institucija hvatanja djevojčica za guzu u osnovnoj školi? Šta se sve izmjenilo u novim generacijama, moguće da ni toga više nema
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Sergej ::Markose izdao si Grobare
Sergej ::Uprava je mnogo veci krivac nego on.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Teško je motivisati i seba, a kamoli saigrače, kada lopta ne ulazi u koš. Koliko smo mašili mene čudi da smo pobedili. Opet se izvlačimo na neke momente ludila. Ali, dobro je da se barem izvlačimo. Danas je bilo kretnje na postavljenu zonu, makar na momente. Vidi se mali napredak, ali je opšti utisak poprilično loš. Kisela pobeda, a igra i dalje ispod nekog minimuma. Bitna je pobeda.
Nadam se da će Vlade na sledećoj utakmici regionalne lige lelemude da otera u svlačionicu. Umesto što im svaki put crta i nervira se neka uzme 'močugu' u ruke. Sigurno bi dobio podršku i Todorića i Danilovića. Nešto slično kao što je Đurković doživeo jedne sezone.
Za smenu trenera nisam ni u kom slučaju. (visi se sa avatara ) Bez obzira ko je na klupi. Po meni, najbitnije je da obezbedim EL sledeće sezone i osvojimo prvenstvo. Bez obzira na T16, može ovo biti uspešna sezona. Ne vidim konkurenciju kod kuće. Nebitno što C.Zvezda podiže formu, i što je Hemofarm trenutno u kanalu i Radnički džiklja po NLB. Kada se budemo 100% skoncentrisali na domaće prvenstvo niko nam neće ni prismrdeti. U to sam uveren. A Vlade će mnogo napredovati. To će mnogo značiti timu. Ako ulažemo u budućnost neka to počne od trenera. Treba ga istrpeti. Ako smo ušli u F4 prošle sezone ne treba da zaboravimo na principe koji su nas tamo i odveli. Uložena energija će se isplatiti, ravnoteža mora da postoji. Tim ne sme da se preda ni u jednom trenutku.
Uzdravlje!
Nadam se da će Vlade na sledećoj utakmici regionalne lige lelemude da otera u svlačionicu. Umesto što im svaki put crta i nervira se neka uzme 'močugu' u ruke. Sigurno bi dobio podršku i Todorića i Danilovića. Nešto slično kao što je Đurković doživeo jedne sezone.
Za smenu trenera nisam ni u kom slučaju. (visi se sa avatara ) Bez obzira ko je na klupi. Po meni, najbitnije je da obezbedim EL sledeće sezone i osvojimo prvenstvo. Bez obzira na T16, može ovo biti uspešna sezona. Ne vidim konkurenciju kod kuće. Nebitno što C.Zvezda podiže formu, i što je Hemofarm trenutno u kanalu i Radnički džiklja po NLB. Kada se budemo 100% skoncentrisali na domaće prvenstvo niko nam neće ni prismrdeti. U to sam uveren. A Vlade će mnogo napredovati. To će mnogo značiti timu. Ako ulažemo u budućnost neka to počne od trenera. Treba ga istrpeti. Ako smo ušli u F4 prošle sezone ne treba da zaboravimo na principe koji su nas tamo i odveli. Uložena energija će se isplatiti, ravnoteža mora da postoji. Tim ne sme da se preda ni u jednom trenutku.
Uzdravlje!
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
AMIN!Sergej ::E ljudi , zao mi je Vlade znaci stvarno mu je toliko tesko da je to uzas. Pa covek samo sto ne place na igru i komentare. Nije on jedini krivac.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
docekali smo i to da Fakini odsudi neku utakmicu u nasu korist
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Ja ne znam što svi pominjete to suđenje... Pa je l video neko šta su svirali na 9.1 do kraja, ni f od faula...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Jel bila namerna na Gistu, nisam video najbolje taj detalj ?
Sergej- mvp
jedino čega se mogu sjetiti da je suđeno na našu štetu je ona situacija kada je nad Burelom nakon ukrštenog koraka sviran faul. Faul jeste bio, ali predhodno mu je Ewing dodao nakon što se ležeći klizao po parketu dobrih 2, 2.5 metra.
Nisam popizdio onda, samo mi nije jasno kad onako dobro sviraju kako tu ne dosudiše korake... Inače, nevezano za to - nijedna zamjerka
Nisam popizdio onda, samo mi nije jasno kad onako dobro sviraju kako tu ne dosudiše korake... Inače, nevezano za to - nijedna zamjerka
drexler- mvp
@bodi
Cela tribina na kojoj sam ja bio ga je vredjala. Cela familija mu je pomenuta. A Marija Kilibarda je danas izgledala bas specijalno jebozovna
Cela tribina na kojoj sam ja bio ga je vredjala. Cela familija mu je pomenuta. A Marija Kilibarda je danas izgledala bas specijalno jebozovna
Gost- Gost
Sergej ::Jel bila namerna na Gistu, nisam video najbolje taj detalj ?
Realno nije bila mada sam i ja skakao i psovao sudiju.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Ja bi samo da dodam AIR JAN VESELY Necu da duzim atmosfera opet na nivou nije kao na Barsi ali dobro! Kurta ce tek da igra ima stofa! Bozic kao da baca kamenje ali dobro on je tu da dize Trofeje a ne da sutira Kecman solidan kao i uvek, Gist kad treba postaje covek MILJENIK GROBARA hteli to da priznamo ili ne, ko je reko na pocetku zasto Katic evo mu odgovora aj sto bije ko zmaj nego sto je poceo i da igra napad! Klobucar se skorz pogubio kao i Jawai ne znam sta je s ovim likovima, ali opet kazem ja imam svog miljenika sada u ekipi a to je sigurno Vladimir Lucic decko me neodoljivo podseca na Novicu Ubicu i ako ovako nastavi mislim da ce daleko da dogura!!!
Alexandar_81- brisač parketa
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 43
I ja sam umalo ne uleteh u teren
Ma Fakini je cak i dobro sudio . Nervirao me onaj Taurino kako se vec zove ... Uhhhh
Ma Fakini je cak i dobro sudio . Nervirao me onaj Taurino kako se vec zove ... Uhhhh
Sergej- mvp
partizannnnn ::@bodi
Vredjali su ga pojedinci iza mene, prednjacili su otac i sin od jedno 7 godina. Ratko im se par puta zahvalio:)). Od mene licno je dobio aplauz
bigZ- šesti igrač
Milija Vojinovic sudi sutra Maccabi-Khimki valjda ce malo biti na strani Maccabi-ja
Markos- prva petorka
Rasko je promasio sport,mogao bi na ultimate fight bez problema
Gost- Gost
jbte koje su to gluposti... to je baš retardirani dio Partizanove publike. Je l i Vardi isto kao Pekoviću zamjeraju što se raduje nakon postignutog koša?
drexler- mvp
Ma sramota, bas se videlo da mu je bilo krivo. Nije to zasluzio. Ja sam cak ocekivao i neko skandiranje za Ratka, ipak se on borio za nas kao lav. Srecom ti pojedinci su bili u manjini. Rale izvini:))
bigZ- šesti igrač
Markos ::Milija Vojinovic sudi sutra Maccabi-Khimki valjda ce malo biti na strani Maccabi-ja
Opa nisam znao. Tj. nisam zagledao, e pa Milija znas sta ti je ciniti. Ionako vazis za naseg sudiju po carsiji
Sergej- mvp
Svakom bivsem igracu Partizana aplaudiram na pocetku tekme! Za vreme ga ne pljujem i ne psujem a i mislim da toga treba i drugi da se pridrzavaju ipak nije malo nositi sveti dres!!!
Alexandar_81- brisač parketa
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 43
Koja je PICAK KO AVION bila pored Grbe veceras????!??
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
valjda Grbina zena(devojka)
Everton- prva petorka
Godina : 36
je l Grba bio u žutoj majici? onda sam i ja vidio tu "vrhunsku pičku", ili da budemo politički korektni, "jako privlačnu mladu damu"
drexler- mvp
Cuj picka,ono je picketina,savrsene noge !
Eto koliko je dobar mec bio,kad bi pricamo o zenama 2 sata po zavrsetku utakmice. Napred Makabi !
Eto koliko je dobar mec bio,kad bi pricamo o zenama 2 sata po zavrsetku utakmice. Napred Makabi !
Gost- Gost
Drex i partizannnn na koju sam ja temu dosla?
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Rasko izdominirao na obe strane terenapartizannnnn ::Rasko je promasio sport,mogao bi na ultimate fight bez problema
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo