KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Hteo,ali jednostavno nije mogao da prevali preko tastature!
Sta ce,tesi se tako!
Sta ce,tesi se tako!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Makabi čeka Himki u punom sastavu
Jedna od ključnih utakmica po pitanju raspleta u grupi A Evrolige, u kojoj se nalazi i Partizan, odigraće se večeras (20) u Tel Avivu gde se sastaju Makabi i Himki. Posle brojnih spekulacija po pitanju poštenja Makabija koji je obezbedio prvo mesto u grupi, “ponos Izraela” nastupiće po svemu sudeći u najjačem sastavu.
Poslednji trening “punom parom” odradili su roviti Tal Burštajn, Ričard Hendriks i Gaj Pnini, dok je smanjenim intenzitetom radio startni centar Sofoklis Skorcanidis.
“Sofo ima problema sa kolenom. Srećom, povreda nije teže prirode. On nije trenirao u utorak, dok je juče odradio samo lakši trening. Za Burštajna, Pninija i Hendriksa mogu sa sigurnošću reći da će igrati, a za Sofoa ćemo odluku doneti neposredno pred početak utakmice sa Himkijem”, rekao je trener Makabija David Blat.
Američki stručnjak još jednom je ponovio da će njegov tim igrati maksimalno angažovano, iako je obezbedio prvo mesto i plasman u top 16, čime bi odagnao sve sumnje u poštenje tima iz Tel Aviva.
“Ova utakmica je dosta drugačija od prethodnih, jer za nas nema rezultatskog značaja, dok za Himki znači mnogo po pitanju mesta koje vodi u drugi krug. Za mene to znači da ćemo morati da pokažemo duplo jači voljni momenat, kako bi neutralisali njihovu objektivno veliku energiju s kojom će pretpostavljam izaći na teren. Mi predstavljamo klub velike tradicije, ponosa i karaktera, tako da smo u obavezi da odigramo dobru košarku i pokažemo da smo stvarno najbolji tim u grupi”, rekao je Blat.
Sve ste lepo rekli gospodine Blate,samo jos da ove reci pretocite u delo!
Jedna od ključnih utakmica po pitanju raspleta u grupi A Evrolige, u kojoj se nalazi i Partizan, odigraće se večeras (20) u Tel Avivu gde se sastaju Makabi i Himki. Posle brojnih spekulacija po pitanju poštenja Makabija koji je obezbedio prvo mesto u grupi, “ponos Izraela” nastupiće po svemu sudeći u najjačem sastavu.
Poslednji trening “punom parom” odradili su roviti Tal Burštajn, Ričard Hendriks i Gaj Pnini, dok je smanjenim intenzitetom radio startni centar Sofoklis Skorcanidis.
“Sofo ima problema sa kolenom. Srećom, povreda nije teže prirode. On nije trenirao u utorak, dok je juče odradio samo lakši trening. Za Burštajna, Pninija i Hendriksa mogu sa sigurnošću reći da će igrati, a za Sofoa ćemo odluku doneti neposredno pred početak utakmice sa Himkijem”, rekao je trener Makabija David Blat.
Američki stručnjak još jednom je ponovio da će njegov tim igrati maksimalno angažovano, iako je obezbedio prvo mesto i plasman u top 16, čime bi odagnao sve sumnje u poštenje tima iz Tel Aviva.
“Ova utakmica je dosta drugačija od prethodnih, jer za nas nema rezultatskog značaja, dok za Himki znači mnogo po pitanju mesta koje vodi u drugi krug. Za mene to znači da ćemo morati da pokažemo duplo jači voljni momenat, kako bi neutralisali njihovu objektivno veliku energiju s kojom će pretpostavljam izaći na teren. Mi predstavljamo klub velike tradicije, ponosa i karaktera, tako da smo u obavezi da odigramo dobru košarku i pokažemo da smo stvarno najbolji tim u grupi”, rekao je Blat.
Sve ste lepo rekli gospodine Blate,samo jos da ove reci pretocite u delo!
Maja- šesti igrač
Epa, braćo, večeras svi uz Makabi. Ako pobedi, eto nas opet u najboljih 16, ako izgubi, gotovi smo, 99% ćemo da ispadnemo.
Ja se nadam da će Makabi odigrati kao i protiv nas, punom snagom, jer Himki može tamo da pobedi samo ako ih ovi pusti, nikako drugačije i to je svima jasno!
Ja se nadam da će Makabi odigrati kao i protiv nas, punom snagom, jer Himki može tamo da pobedi samo ako ih ovi pusti, nikako drugačije i to je svima jasno!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Tooo u Maccabi u punom sastavu!!!
Idemo u TOP 16.
U INAT SVIMA
Idemo u TOP 16.
U INAT SVIMA
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Blat će sigurno igrati da dobije utakmicu, a ako izgubi to znači da je Himki bio bolji. Blat je više puta pokazao kakav je čovek i uopšte ne sumnjam u njegovo poštenje.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ја не сумњам у поштење Дејвида Блата, али сумњам у поштење осталих, пре свега судија у људи из Евролиге. ЦСКА је испао, можда ће други Руски клуб бити погуран јер би стварно било много да Русија нема ниједан клуб у Топ 16, а годинама већ има бар по 2. Сумњам чак и у поштење играча Макабија који ће мода да се свете за прошлогодишњи порез. Да ли је неко пустио или не видеће се по томе како Макаби игра одбрану, јер у индексним поенима не пише колико ти је кошева дао противнички играч.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Nisam bas siguran za ovaj deo da godinama ima bar po 2, jer oni imaju valjda jednog prestavnika, a Himki je usao prvo kroz Uleb cup, a sad kroz kvalifikacije.ZuLuofVozdovac ::Ја не сумњам у поштење Дејвида Блата, али сумњам у поштење осталих, пре свега судија у људи из Евролиге. ЦСКА је испао, можда ће други Руски клуб бити погуран јер би стварно било много да Русија нема ниједан клуб у Топ 16, а годинама већ има бар по 2. Сумњам чак и у поштење играча Макабија који ће мода да се свете за прошлогодишњи порез. Да ли је неко пустио или не видеће се по томе како Макаби игра одбрану, јер у индексним поенима не пише колико ти је кошева дао противнички играч.
Macijauskas- mvp
U sudije ne sumnjam..sudi Vojinović.
U Blata takodje,veliki trener,ali pre svega veliki čovek.
E sad igrači...ma jedino Pnini može da oseća neku žedj za osvetom,ostali ne verujem,još je i puno novajlija.
Go go Maccabi!!!
U Blata takodje,veliki trener,ali pre svega veliki čovek.
E sad igrači...ma jedino Pnini može da oseća neku žedj za osvetom,ostali ne verujem,još je i puno novajlija.
Go go Maccabi!!!
Gost- Gost
Bodi Bond ::Blat će sigurno igrati da dobije utakmicu, a ako izgubi to znači da je Himki bio bolji. Blat je više puta pokazao kakav je čovek i uopšte ne sumnjam u njegovo poštenje.
Slazem se potpuno sa tobom Blat ce ici na pobedu a ako Himkija krene sut bice gusto!! I moram da pitam ima li prenosa negde ili moram da lutam po netu i trazim stream?? Aj ako vam nije tesko napisite mi!
Alexandar_81- brisač parketa
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 43
Necu previse da sirim, a i da ne izbije svadja na forumu, ali moram da odgovorim Nolletu.
Nolle, jako si me razocarao, poslednjih 7-8 postova na ovoj temi su ti napisani kao da ih je pisalo retardirano dete, neka poredjenja su sramotna, a o nekim drugim stvarima necu ni da pisem...
Podrzavam sve Junglove slicice koje ti je namenio, ja bih stavio jos par, ali ipak necu da te ne uvredim...
U svakom slucaju, mislim da nas se vecina prikljucila ovom forumu da nebi citala morbidne komentare sa kosarka.rs, a ja se usudjujem da kazem da komentare kao sto su tvoji na ovoj temi tesko mogu da uporedim i sa onima koji su bili na kosarka.rs, stvarno su sramotni i ne prilice nekome ko se hvali da se razume u kosarku...
Nolle, jako si me razocarao, poslednjih 7-8 postova na ovoj temi su ti napisani kao da ih je pisalo retardirano dete, neka poredjenja su sramotna, a o nekim drugim stvarima necu ni da pisem...
Podrzavam sve Junglove slicice koje ti je namenio, ja bih stavio jos par, ali ipak necu da te ne uvredim...
U svakom slucaju, mislim da nas se vecina prikljucila ovom forumu da nebi citala morbidne komentare sa kosarka.rs, a ja se usudjujem da kazem da komentare kao sto su tvoji na ovoj temi tesko mogu da uporedim i sa onima koji su bili na kosarka.rs, stvarno su sramotni i ne prilice nekome ko se hvali da se razume u kosarku...
Mihael- mvp
Markos ::
U INAT SVIMA
I UPRKOS SVEMU!
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Markos ::Tooo u Maccabi u punom sastavu!!!
Idemo u TOP 16.
U INAT SVIMA
NAPRED PARTIZAN
Sergej- mvp
Па добро није баш годинама. У топ 16 ушао је Динамо предвођен Дудом у сезони 2006-2007 и Химки у сезони 2009-2010. Али никад није било да немају ниједан клуб, барем не у последњих 16 година...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Navijanje sinoc sto kaze Markoo uopste nije bilo na nivou, ali mogu odgovorno da tvrdim da je drustvo sa foruma posteno odralo grlo
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Izgleda da cemo ipak morati da sacekamo sledecu nedelju ... , 14-0 serija Himkija, jbm ti Makabi...
Mihael- mvp
11 za himki.. pa da li je moguce????????
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
17-0 serija?!
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Bole njih ona stvar za nas. Jbg,dosta smo se provlacili svih ovih godina,red je da prodjemo jednom zahaljujuci nama,a to ce biti sledece nedelje u Vitoriji
Gost- Gost
Ne vidim gde smo se provlacili. Ovo je sistemsko takmicenje i nikad ne zavisi sve od nas samih , kao i od ostalih ekipa. Svako svakog dobija i svaki tim je obavezan da igra maksimalno svaku utakmicu.
Ako cemo da pravimo cirkus od El onda je to nesto sasvim drugo.
Sramota je gledati uopste ovo. Doduse neka im bude na cast , a i Blatu na ovakvom pristupu mecu. Izgleda da svi u dvorani znaju nesto vise ...
Ako cemo da pravimo cirkus od El onda je to nesto sasvim drugo.
Sramota je gledati uopste ovo. Doduse neka im bude na cast , a i Blatu na ovakvom pristupu mecu. Izgleda da svi u dvorani znaju nesto vise ...
Sergej- mvp
Govna iz Tel Aviva su ipak prodali ovu utakmicu. Ne mogu da verujem. Kolko je providno, Ovi prave seriju kao neku, vode 11 razlike u Nokia Areni, ma da bre, ja sam predsednik Amerike.
Kakva goveda i kolko je to providno, još namerno odma ubedljivo vodjstvo, kao su ih nadigrali. Strašno, sramota...
Neka me demantuje Makabi do kraja, ali Himki ne bi ni Krku u gostima mogao da dobije, a kamoli da vodi 11 razlčike u Tel Avivu, ajte, molim vas, goveda, smradovi, kriminalci!!!
Kakva goveda i kolko je to providno, još namerno odma ubedljivo vodjstvo, kao su ih nadigrali. Strašno, sramota...
Neka me demantuje Makabi do kraja, ali Himki ne bi ni Krku u gostima mogao da dobije, a kamoli da vodi 11 razlčike u Tel Avivu, ajte, molim vas, goveda, smradovi, kriminalci!!!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Da ću da se nerviram zbog smrdljivog makabija,'bem ti život
Gost- Gost
dobro je ljudi i ako puste , sami smo krivi , treba da gledamo u svoje dvoriste.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Neverujem da pustaju namerno. Jednostavno ih boli
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo