Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 19 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Maja Pet 10 Dec 2010 - 9:46

Tako je Drex! zastava

Pune trbine ludih navijaca......... kolce

Bice ludilo u sredu u pioniru,ali samo mi pre toga da pobedimo Zadar!Jesam vala dosadna sa ovim(dosadna sam i sama sebi :/ )ali mi to moramo dobiti kako znamo i umemo!Sto zbog plasmana u NLB ligi,sto zbog samopouzdanja i dobre atmosfere da se sto bolje spremimo za kako sad stvari stoje mec sezone protiv Prokoma! Smile

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 19 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Maja Pet 10 Dec 2010 - 9:48

Markos ::Evo sjajne vesti za navijace PArtizana:BARAC MESEC DANA NECE IGRATI!!!

Kakve veze navijaci Partizana imaju sa Baracem? :/ Mi dodirnih tacaka sa njim nemamo! nope

Mozda je ovo sjajna vest za Jawaja i Katica! Very Happy

EDIT:Naravno Markos salila sam se! Embarassed

Poslednji izmenio Maja dana Pet 10 Dec 2010 - 9:52, izmenjeno ukupno 1 puta

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 9:51

Pa valjda su sad srecni,Zalgiris a posebno mi imamo sanse da pobedimo Caju jer oni bez njega nemaju pravog centra sem Muslija.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 10 Dec 2010 - 9:56

ja imam veliki problem u glavi, a to je da nikad povrede bitnih protivničkih igrača ne doživljavam kao prednost... crazy

meni je i 2002. godine bilo žao što protiv nas u finalu nije igrao Đinobili, nekako, volim kad pobjedim kompletnog protivnika, veći je merak Smile
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 10 Dec 2010 - 9:57

Znam da je Rasic mnoge nervirao prosle godine ali to je samo zato sto su Kecman, Veseli., Maric, Vranes, Roberts Mecalebb bili fenomenalni, a Rasic samo odlican. Sa njim i Kecmanom bilo bi mnogo lakse da se uklope Milosavljevic i Klobucar i novi plej. To bi bila investicija za sezonu 2010-2011.
Mislio sam da samo ja ovako razmisljam.. up
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pet 10 Dec 2010 - 10:34

Ljudi,kako mene nerviraju price o pustanju Himkija od strane Makabija!O tom izraelsko-jevrejskom lobiju,ja stvarno ne mogu da poverujem u tako nesto!
Blat je gospodin covek,veliki sportsmen i mislim da to sebi nikad ne bi dozvolio,kao ni Makabi kao veliki klub!

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Pet 10 Dec 2010 - 10:58

ma pustite te price.. ka sam napisao jednom, i stojim iza toga:
ne mogu da garantujem da ce da dobiju himki, ali mogu u zivot da se kladim da ce da igraju da pobijede..
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 14:18

Kapiram da su svi razocarani zbog nove lose igre, ali meni je neverovatno da skoro niko nije naglasio Lucica! On je prakticno jedino pozitivno u vezi partizana ove sezone. Decko je CARCINA, preslikani Novica! Imam utisak da kad god je na terenu nesto se pozitivno desava za ekipu, svuda ga ima. Sjajno se krece bez lopte i prati igru, igra odlicnu odbranu, skace, razigrava, daje koseve, neverovatan borac. Svaka mu cast. Zelim da ga vidim u reprezentaciji vec iduce godine, i to da ima lepu minutazu na trojci. Ko god bio selektor ako ga ne pozove bar na siri spisak jako ce me razocarati.
Dule se zesce ogresio sto mu nije dao sansu ranije, to sam mu jedino i zamerao prosle godine. Dve godine se smarao u raspaloj drugoj ligi i cekao sansu, mislio sam da ce mu dojaditi i da ce otici. Zato je Dule gurao Tripka i Perovica sa 18, a postadose jedva prosecni igraci sto se moglo prognozirati i tada ali on to nije hteo ili nije umeo da prepozna.
Ne slazem se da se kvalitet trenera moze oceniti na osnovu broja pobeda, posebno ne na tako malom uzorku od 8 utakmica. Trenersko umece se najbolje moze oceniti posmatrajuci (ne)organizovanost igre, kao i posmatrajuci pojedinacno igrace. Postoji li igrac partizana koji nije losiji nego prosle sezone? Tu ne racunam Lucica jer mu nije data sansa, pa ne znamo kakav bi bio da jeste.
Djekic se izgubio, Mitrovic poslat u PG, Veseli se vratio na nivo na kojem je bio kada je stigao iz slovana, Klobucar nikada losije nije igrao, Kecman i posebno Pera drasticno pali(to se u odredjenoj meri moze pripisati i godinama, ali ne tako drastican pad). Ko je odgovoran za dovodjenje Katica? Covek nema apsolutno nikakav osecaj za igru, ima samo predispozicije i korektan sut za centra. Dalje, ko je odgovoran za dovodjenje pa zatim otpustanje Popovica i Lafa. Valjda Jovanovic. Dzerels takodje nista specijalno(youtube ume zesce da prevari), obican basketas, ne moze da prismrdi Bou. Zasto nije doveden Drca koji je neuporedivo perspektivniji plej od ove trojice, koji je trenutno mnogo jeftiniji od njih i za kojeg bi za par godina dobili debelo obestecenje. Uz sve to je i grobar mada to verovatno i nije toliko bitna cinjenica. Ciji je to propust? Sada ima da se cima celu sezonu sa Uvalinom koji nema cemu da ga nauci, vec samo Drca njega.
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 14:22

Blat sigurno nece pristati da pusti Himki, ali ne igra on vec igraci. Oni ce sigurno od nekoga dobiti instrukcije kako da pristupe mecu, to je moje misljenje...
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 14:35

Manu, zašto se toliko ložiš na mlade igrače, nije mi jasno? Kakav crni Drča, on da igra EL?!

''...ko je odgovoran za dovodjenje pa zatim otpustanje Popovica i Lafa. Valjda Jovanovic.'' - Jesi li ti ozbiljan? Baš su Vladi pustili da divlja i radi šta hoće u klubu, dovodi koga hoće, otpušta, kako njemu dune? Eno Danilović i Todorić kad Vlada/e prođe pored njih gledaju u pod...
Ako ne razmisliš pre nego što napišeš nešto, onda bar redovno čitaj šta se ovde piše, ne vrti iste priče.

I molim te, da kad pišeš post naglasi kao u ovom poslednjem ''to je moje misljenje...'' - možda neko pomisli da je to opšti stav više ljudi, a to nikako ne bi valjalo... plez
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 14:48

Jungle sta ti uopste znas o Drci??? Ne napadam te, vec me bas zanima. Smatras da nije za EL! Koliko si ga puta gledao kako igra i sta moze? Evo napisacu ti jasnije: Luka Drca je izmislio kosarku za Bojana Popovica. Sada ti mislis: Ali Bojan Popovic je visegodisnji reprezentativac i EL igrac, iskusniji je...Opet, Drca je izmislio kosarku za njega. Nije Popovic toliko los, vec je ovaj jeziv talenat.
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 15:01

Pa valjda je Jovanovic imao konacnu rec u vezi dovodjenja plejeva. Uopste nije bitno ko mu ih je preporucio.Nisu mu valjda Danilovic i Todoric sugerisali?? Ako jesu koja je onda njegova tu uloga? Da trenira i planira uspehe sa igracima za koje RECIMO smatra da nemaju potreban kvalitet, ali posto Danilovic i Todoric sugerisu...Na sta bi to licilo?
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 15:02

Iskreno, nikad ga u životu nisam ni video. Iskreno, više verujem varljivoj statistici nego tebi, jer, bez ljutnje, već imaš reputaciju kao neko ko glorifikuje mlade i potencijalne igrače na osnovu ličnih ubeđenja sa kojima se često većina ne slaže, a pod tom većinom podrazumevam odlične poznavaoce košarke, čak i Dudu Ivkovića.
Ja mislim da je neozbilno porediti Jerrellsa i Drču, isto su godište, i dok je jedan bio nadomak NBA drugi igra u posrnuloj Zvezdi...
Druga stvar, perspektivnog pleja smo već doveli i zove se Nemanja Jaramaz.
Za tebe bi najbolje bilo da navijaš za FMP, gomila ''mladih i perspektivnih'' na jednom mestu (u KLS ligi).
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 15:09

Manu ::Pa valjda je Jovanovic imao konacnu rec u vezi dovodjenja plejeva. Uopste nije bitno ko mu ih je preporucio.Nisu mu valjda Danilovic i Todoric sugerisali?? Ako jesu koja je onda njegova tu uloga? Da trenira i planira uspehe sa igracima za koje recimo smatra da nemaju potreban kvalitet, ali posto Danilovic i Todoric sugerisu...Na sta bi to licilo?
Nisam mislio isključivo na Danilovića i Todorića, već na ceo stručni štab i skauting tim. Vlada nije prekaljeni trener pa da on vuče sve konce, i neke odluke sigurno nije on sam doneo.
I sad umalo da me nateraš da tražim post u kome sam objasnio čitavu situaciju Pop-Laf-Jerrells u kome sam pisao da to nije bio hir ni Partizana ni Vlade već sticaj okolnosti koji se očigledno teško mogao obići, ali neću, ako hoćeš sam ga pronađi, mislim da uopšte nije fer da se vodi ovakva konverzacija, ja napišem nešto na čemu se otprilike završi debata, i onda ti posle 2-3 nedelje počinješ istu priču...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 15:17

Pa ti se oslanjas na statistiku!!!??? shock Nemoj da se salis jbt, ko jos ocenjuje igraca na osnovu statistike. Pa recimo Vujanic je imao odlicnu statistiku u ACB prosle godine i bas me je ona zainteresovala da ga i malo odgledam zbog reprezentacije i zakljucim da je i Stefan Markovic mnogo korisniji igrac od njega. Pa Nedovic ima verovatno bolju statistiku trenutno od Drce, a decko VEZE NEMA.
Dalje, hoces da kazes da to sto se Duda odlucio za Perovica umesto Raduljice znaci da trebam da ne verujem svojim ocima, vec da poverujem Dudi da je Perovic bolji igrac ili korisniji za tim?? Duda nije sveznajuci i svevideci bog kosarke koji ne pravi greske, i valjda je moguce da JA-laik bar ponekad mogu da znam nesto bolje i od njega...
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 15:23

Jos nesto sto se tice statistike, seti se koji je index imao Pera Bozic prosle sezone protiv Barse, a bio je najzasluzniji za pobedu jer je totalno zaustavio Navara. Mislim da je imao index -2.
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 15:25

Jok, na tebe ću da se oslonim... plez

Ok, eto, 100% si bio u pravu i znao bolje od Dude, ali pošto ne možeš uvek da budeš u pravu - znači sad nisi... Čista matematika... Very Happy

Dakle. Drča bolji od Jerrellsa. Dogodine na draftu.

A šta ćemo sa mladim i ultra-mega-giga-supertalentovanim Jaramazom? Njega ko je*e, on ti se ne sviđa pa može da leti iz Partizana... Very Happy

Ok, ovo više nema smisla bezveze da se prepucavamo... Ja ovde stajem... friends
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Pet 10 Dec 2010 - 15:37

A zasto mi ne bi poverovao? Pa valjda tome i sluzi clanstvo na forumu gde su ljudi koji vole i razumeju se u kosarku, i gde mozes da naletis na neobicna razmisljanja i sagledavanja i saznas neke cinjenice koje inace ne bio znao.
Koji je Ginobili bio pik na draftu??? 57! Imas X takvih primera...Ne mozes tako da ocenjujes igrace. Mislim mozes, ali onda je to jako naivno...
Jaramaz jeste talentovan ali je daleko od super-talenta.
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 15:51

Nije da ti 100% ne verujem, ali rekoh ti da imaš određenu reputaciju...

Evo da se ovako izrazim, verujem ja da je Drča talenat, ali ne verujem da je bolji igrač od Jerrellsa, i verujem da nisam jedini koji tako razmišlja. Uostalom da je tako kako ti kažeš Drča bi verovatno sad bio u Partizanu, ili bar ne bi bio u Zvezdi...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 11 Dec 2010 - 0:03

Manu da ti Drca nije neki brat Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 11 Dec 2010 - 0:10

slazem se sa Manuom za manje paer umesto Jake, mogli ste da uzmete Drcu, pribliznog su nivoa,a za jedno mesec-dva kada se Drca malo povrati videcete sta sve decko ume, mnogi od vas grese dusu, samo zato sto igra u KKSS. Naravno 12 najboljih igra samo u KKP i nigde drugde bow
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 11 Dec 2010 - 1:13

nemojte me vući za jezik... ako tražite bolja riješenja za Partizan od Klobučara, mogu nabrojati bar 10-ak srpskih jeftinijih igrača. Sležem se, tu je i Drča.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 11 Dec 2010 - 1:19

Klobucar je tek u Tel-Avivu dobio pravu minutazu,ocekujem u sledecih nekoliko utakmica da krene bolje da igra, uostalom on je i doveden da se ove sezone navikava na sistem da bi sledece sezone bio starter.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sub 11 Dec 2010 - 1:27

Nolle ::slazem se sa Manuom za manje paer umesto Jake, mogli ste da uzmete Drcu, pribliznog su nivoa,a za jedno mesec-dva kada se Drca malo povrati videcete sta sve decko ume, mnogi od vas grese dusu, samo zato sto igra u KKSS. Naravno 12 najboljih igra samo u KKP i nigde drugde bow

Ti kad bi znao kolika je Grobarčina Drča, ne bi toliko onanisao na njega. Ako je dobar, ako se pokaže da je baš dobar, taj će pre ili kasnije doći u Partizan, jer on je i igrao u Partizanu kao mlad, a i zakleti je Grobar...

Možda ovo nema smisla što sam pisao, ali ne hvali ga mnogo, ako je mnogo dobar, kunućeš ga kad predje u tim za koji umire Smile tease
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 11 Dec 2010 - 1:37

Klobučar je A reprezentativac 4. ekipe Evrope, i 6. ekipe svijeta, igrač od 23 godine, a njegovu trenutnu ulogu (povremeni ulasci u igru radi odbrane i uigravanje za sledeće sezone), Partizan je obično namjenjivao mladim reprezentativcima Srbije, 18-20 godina...

U tome leži kvaka mog antagonizma prema Klobučaru.

Inače, gledajući van toga, Klobučar mi se čini kao OK dečko, i relativno dobar košarkaš, ali nekako mi njegov slučaj zbog gore navedenih stvari iskače iz Partizanovog sistema
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu