Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 11 od 40 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 11 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Maja Pon 6 Dec 2010 - 1:45

expert ::Majo malo lakse sa tim epitetima za Zadar Wink
Ima nas koje vezu lepe uspomene za taj grad i koji rado idu u njega..

Izvinjavam se! Embarassed
Sta ti ocekujes od te utakmice?

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 11 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od expert Pon 6 Dec 2010 - 1:48

Iskreno ne znam :/ nisam gledao Zadar ove sezone, vidim da su u rasulu totalnom, nadam se najboljem. Zadar je uvek nezgodan posebno kao domacin, valjda ce se ovi nasi jos vise uigrati, jednostavno vreme je da vezemo koju pobedu u NLB.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 6 Dec 2010 - 3:03

Bice tesko to gostovanje za nas kao i svako ove godine.

Inace primecujem da kao ekipa ne napredujemo. To me iskreno brine. Mnogo je tu improvizacije , trenutnog nadahnuca pojedinih igraca.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 6 Dec 2010 - 3:22

nadam se da je bar sad jasno koliko je NLB tabela varljiva stvar i koliko je nezahvalono na osnovu nje praviti neke procjene.

Zaista, treba biti težak košarkaški laik da bi se gostovanje Partizana Zadru moglo posmatrati kroz prizmu trenutnih rezultata.

Zadar jeste u velikoj rezulttskoj i organizacionoj krizi. Tamo dosta stvari škripi, ali baš zato ovo je za njih velika prilika. Partizan je zadnje 3-4 godine najjpoželjniji skalp na ovim prostorima, i Zadar bi eventulanom pobjedom zamaskirao neke stvari i donekle se jednim mečom opravdao za loš dosadašnji dio sezone.

Kako da pobjede Partizan?

Jednostavno, dovoljno je da Partizan odigra na nivou svojih poslednjih mečeva, a da za Zadar prorade njihova dva šutera, Vladović i Car (fantazeri znaju šta ova dva njihova divljaka mogu ubaciti), i to je u najmanju ruku egal utakmica. Uzmimo još efekat navijača i sudija pa je svaki ishod moguć. Zadar u ovom trenutku možete uporediti sa Zvezdom od prije 2-3 kola, jednostavno po zakonu vjerovatnoće moraju početi bolje igrati, i mora im se zadesiti i neka pobjeda. Ja naravno ne mislim da će biti tako, očekujem da Partizan relativno sigurno dobije ZD, a ovo gore sam naveo čisto da se u slučaju poraza to ne shvata kao katastrofa i da ne počnu odmah pozivi na smjene i apokaliptične crne slutnje.

Takođe, pomenuo bih i jednu povoljnu okolnost za nas, a to je činjenica da Zadar više ne igra u Jazinama. Nova hala prima 8000 gledalaca, a kako će sadašnja Zadrova očajna sezona na tribine privući max 3000, ne očekuje se užarena atmosfera u polupraznoj dvorani, bar ne kao što je znala biti u Jazinama.

P.S.
Majo, ako nekad obiđeš Zadar, vjeruj mi da ga nećeš smatrati vukojebinom Wink
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 6 Dec 2010 - 3:27

Zadar je lep grad up
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon 6 Dec 2010 - 3:53

Moguce Drex i ako mi verujes zelja mi je da ga obidjem! Smile

Mi cemo morati na toj utakmici da kidamo u odbrani ako mislimo da pobedimo!Mene najvise plasi cinjenica da Zadar igra najvise pik and rol a mi smo katastofalni u branjenju istog...Pogotovu Jawaj za koga je to od pocetka sezone misaona imenica!On nam je definitivno najgori igrac u odbrani!Meni nista ne znaci sto postigne on 20 poena,kad istovremeno primi 50!
Znaci,ako u tom segmentu budemo na nivou i zaustavimo koliko toliko Cara ja verujem u nasu pobedu!Sudjenje ce sigurno biti blago receno domacinsko(kad vidim u pioniru sta nam rade,sta ce tamo biti ne zelim ni da pomisljam)ali opet mi pre svega moramo da gledamo sebe i nasu igru i da se ne obaziremo na sudije!Slaze te li se samnom u vezi Jawaja? Smile

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Pon 6 Dec 2010 - 4:04

Sergej ::Zadar je lep grad up

up ljetos sam prolazio kroz zd.. veoma simpatican gradic
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pon 6 Dec 2010 - 4:13

Bravo Majo. Slažem se za Džavaija a tome bih dodao i Gista. Ni jedan ni drugi još ne kapiraju odbranu, niti se vidi ista od njih.

E sad jedno zapažanje. Ovo je nikada izjednačenija, i nikada slabija liga.
Partizan sa očajnim igrama (nismo videli možda poluvreme protiv Zvezde OK igru, i još par puta po par minuta) ima samo jednu pobedu manje od onih koji su na čelu tabele.

Znači kada se (ako se) uigramo, i počnemo da pružamo konstantnije igre i u odbrani i u napadu, teško da će biti tima u NLB, koji će biti sposoban da se održi na -15-20, bilo kući, ili u Pioniru.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 6 Dec 2010 - 6:16

OK, Jawai jeste tanak u branjenju picka, (ne ide mu ni iskakanje sa povratkom, niti preuzimanje) ali nije to baš toliko tragično da ga nazivamo rupom.

Treba biti umjeren u svemu...

Sjećam se, tokom ljeta na pokojnom košarka.rs ja i Mihael smo bili najglasniji u tvrdnji da je prodaja Marića 2 godine prije isteka ugovora velika greška uprkos dobroj cijeni koju je dao PAO. Uglavnom smo bili usamljeni u toj ideji, a konačna presuda Mariću bila je utakmica sa Himkijem u Beogradu kada ih je Jawai gotovo sam iskidao. Tada su išle priče da je Ozzy pun pogodak, da u Partizanu svaki centar proigra, da je Marić ozbiljan igrač samo u Partizanu itd, itd...

Tek sada svi zajedno možemo vidjeti koliko je Aleks zvijer za Jawu, čak iako ja nisam toliko strog prema njemu kao vi sada
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 6 Dec 2010 - 8:16

@ drex

niste samo vi bili zagovaraci te teme cool I da, Jawai je idealan za branjenje picAka Very Happy (ako si pojeo to slovo a)...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pon 6 Dec 2010 - 8:20

2bad4u :: Bravo Majo. Slažem se za Džavaija a tome bih dodao i Gista. Ni jedan ni drugi još ne kapiraju odbranu, niti se vidi ista od njih.

E sad jedno zapažanje. Ovo je nikada izjednačenija, i nikada slabija liga.
Partizan sa očajnim igrama (nismo videli možda poluvreme protiv Zvezde OK igru, i još par puta po par minuta) ima samo jednu pobedu manje od onih koji su na čelu tabele.

Znači kada se (ako se) uigramo, i počnemo da pružamo konstantnije igre i u odbrani i u napadu, teško da će biti tima u NLB, koji će biti sposoban da se održi na -15-20, bilo kući, ili u Pioniru.

Konstatacija ti je sama po sebi kontradiktorna: ako je liga nikad slabija, a i Partizan je igra, znaci li to da je i Partizan nikad slabiji? Ako je odgovor da, onda faktor uigravanja nema tu nikakvu ulogu. Inace, slazem se da je Partizan jedina ekipa koja ima ekipu pribliznog kvaliteta kao proslogodisnju. Ipak, Olimpija je jaca nego lani, a Hemofarm i Buducnost se sleapju na po par igraca (sto maskira realan kvalitet). Ostali su tu negde ujednaceni...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pon 6 Dec 2010 - 8:21

Podržavm Džavai-ja, jer boljeg nemamo (trenutno). Ali realno, on je sada sa Vladom počeo da radi na leđnoj tehnici, počinje da radi na drugačijim odbranama osim čuvanje igrača, sada radi na skidanju kilaže i sticanju forme, čak nije koristio ni snagu, nego je imao šuteve daleko od koša na početku sezone... Čini mi se kao da smo dobili poluproizvod koji treba da nosi sezonu.

Što je najgore, neće ni naučiti, ako se poklope kockice sa Bobijem.

Napisah da očekujem (kao odgovor da je liga nikada slabija) da će KKP sve pobeđivati sa minimum petnaestak razlike kada se poslože jednačine u igračkom kadru i igri...
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pon 6 Dec 2010 - 8:47

izgleda da je i Vlada Radonjic dobio otkaz u CSKA....

http://www.cskabasket.com/team/?a=coaches&season=59&lang=en
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 6 Dec 2010 - 9:24

Jel moze neko da postavi link gde mogu da skinem utakmicu Partizan-Igokea?moram ponovo da je pogledam Wink
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon 6 Dec 2010 - 9:37

Markos ::Jel moze neko da postavi link gde mogu da skinem utakmicu Partizan-Igokea?moram ponovo da je pogledam Wink

Nemoj Markos iskreno te savetujem,cuvaj zivce trebace ti! Sad

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 6 Dec 2010 - 10:43

Auuu ovi iz Jata pomerili let na 04:00 sati (utorak na sredu),jadni ovi igraci.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Uto 7 Dec 2010 - 4:51

Pozdrav svima!!!! Evo i mene na forumu, sa drustvom zbog kojeg sam poceo da pratim kosarka.rs! Nedostajali su mi vasi komentari, tamo se nakupilo mnogo pljuvaca . Evo sta je Vlada izjavio pred mec sa Makabijem!

Jovanović: "Ne obećavam pobedu"

Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je da ne obećava pobedu u Tel Avivu, ali i da će crno-beli učiniti sve da poprave veoma loš utisak nakon poraza u Moskvi.

"Čeka nas veoma teško gostovanje, pogotovo što smo u prošloj utakmici protiv Himkija odigrali ispod našeg nivoa. Ne pričam sada o porazu, već o tome da nismo ni u odbrani ni u napadu odigrali kako umemo. Ne mogu da obećam pobedu, ali želim da vratimo igru koju smo imali do prošle nedelje i poraza u Moskvi", rekao je Jovanović

Crno-beli su u dosadašnjih sedam utakmica zabeležili četiri pobede i tri poraza, dok je Makabi izgubio samo jednom.

"Makabi je i pre početka Evrolige važio za jednog od favorita. Opravdali su svoje ime, u dosadašnjem toku takmičenja igraju veoma dobro. Zaslužuju prvo mesto u grupi, a pobeda protiv Partizana im to i donosi, kao i mogućnost da izbegnu jače rivale u narednoj fazi", kazao je Jovanović.

U prvoj ovosezonskoj utakmici Partizana i Makabija, izraelski tim je slavio u hali Pionir.

"Tu utakmicu smo odigrali veoma loše. Makabi ima specifičan stil igre i u odbrani i u napadu. Ove sezone, za razliku od prethodnih, uspeli su individualni kvalitet da podrede kolektivu. U poslednjem meču Evrolige protiv Žalgirisa su pokazali da imaju i dobru 'hemiju' i karakter", zaključio je Jovanović.

Košarkaš Partizana Dušan Kecman podsetio da košarkaši i navijači Makabija dobro pamte prošlogodišnju pobedu crno-belih u Tel Avivu koja je srpskoj ekipi otvorila put ka završnom turniru Evrolige.

"Oni će biti veoma motivisani, jer bi pobedom obezbedili prvo mesto u grupi. Prvi ovosezonski meč protiv njih smo igrali loše, moraćemo bolje da se prilagodimo specifičnoj odbrani Makabija. Dobro pamte i poraz iz prošle sezone, zbog čega će pokušati da nas savladaju i to sa velikom razlikom. Mi ćemo pokušati da popravimo utisak iz Moskve", rekao je Kecman.

Košarkaši i stručni štab Partizana sutra putuju u Tel Aviv, a utakmica protiv Makabija igra se u četvrtak od 20 sati po srednjeevropskom vremenu.
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Uto 7 Dec 2010 - 5:25

Kuku meni, kakva crna pobeda... ko to ocekuje. Daj bre da se skrpimo da licimo na nesto, da se borimo, da ne kaze posle utakmice kako su igraci 'malo opusteni'.
E moj Pnini, da ti kazem nesto zini! Boze, koliko ne podnosim ovog coveka...
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Uto 7 Dec 2010 - 6:01

lazarminator ::Kuku meni, kakva crna pobeda... ko to ocekuje. Daj bre da se skrpimo da licimo na nesto, da se borimo, da ne kaze posle utakmice kako su igraci 'malo opusteni'.

Slazem se sa tobom u potpunosti!Samo mi da licimo na ekipu,budemo skoncentrisani i odigramo dobro!
Ako mi verujes ja uopste ne razmisljam o Makabiju meni je u glavi samo Zadar-utakmica koju stvarno moramo da dobijemo!

Zna li neko kad igramo sa Zadrom?U subotu ili nedelju?

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Uto 7 Dec 2010 - 6:36

Maja ::
lazarminator ::Kuku meni, kakva crna pobeda... ko to ocekuje. Daj bre da se skrpimo da licimo na nesto, da se borimo, da ne kaze posle utakmice kako su igraci 'malo opusteni'.

Slazem se sa tobom u potpunosti!Samo mi da licimo na ekipu,budemo skoncentrisani i odigramo dobro!
Ako mi verujes ja uopste ne razmisljam o Makabiju meni je u glavi samo Zadar-utakmica koju stvarno moramo da dobijemo!

Zna li neko kad igramo sa Zadrom?U subotu ili nedelju?

nedelja 17:00
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Uto 7 Dec 2010 - 8:47

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=5013
Hendriks propusta mec u cetvrtak.
Koliko se secam prve utakmice ovde, on je prva izmena za Sofoklisa..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Uto 7 Dec 2010 - 9:45

Vecu minutazu dobice Grin sigurno.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Uto 7 Dec 2010 - 9:45

Vecu minutazu dobice Grin sigurno.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Uto 7 Dec 2010 - 12:21

Nadam da ce Vlade da ukomponuje do Prokoma ekipu kako treba jer imamo puno rezerve, a poslednja utakmica je bila jako dosadna i losa bez obzira na novog pleja. Postavlja se pitanje kako cemo da igramo daleko ozbiljniju kosarku u zavrsnici NLBa i TOP 16 fazi kad sad ne mozemo da domacinski otkinemo Igokeu koja ima iskusan sastava ili ne i tim koji igra sa Partizanom na 5-10 razlike???

Realno gledajuci samo par igraca igra na nivou koji se od njih ocekuje, a to su Gist, Bozic (koji ne briljira sutevima, ali u odbrani je pravi pit bul) i mali Lucic. Ostali su jos uvek u trazenju forme, igre, samopuzdanja ili nazovimo to kako hocemo iako se takmicimo vec par meseci. Sa njima u pravom gasu mi smo paklena masina...

Isto kako ekipa ima dosta rezerve, tako je bitno da nam i trener raste iz meca u mec jer je realno i on pocetnik i za sada nije dorastao velicini kluba i vrucoj stolici u kojoj se nalazi (gubici dobijenih tekmi protiv Olimpije, Nimburka, bez pobede u gostima u NLBu i dalje), ali ga podrzavam i nadam se da cemo na njega biti ponosni kao i na Duletove rezultate.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Uto 7 Dec 2010 - 12:25

realno, Makabi nista ne gubi neigranjem Hendriksa. Pogotovu ako Sofo bude igrao kao protiv Zalgirisa.

Da im fale Pargo i Perkins to bi mozda i bilo nesto, ali Hendriks nije toliki problem za njihovu igru.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 40 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu