KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
uhhh.. bice tesko protiv makabija.. (pa dobro ne tako tesko kao fudbalerima u Londonu )
makabi je ove godine, za razliku od prosle, stvarno pravi TIM.. najveca snaga im je, pored individualnog kvaliteta, to sto vjeruju jedni drugima i treneru.. i to se pokazalo kljucnim, jer protiv himkija u moskvi blutental nista nije pogodio iz igre, i dali su mu loptu na 2-3 sekunde da sutne za pobjedu (ne zato sto je suter, ni zato sto je 'faca' u ekipi, nego zato sto je bio SAM), ista situacija sa eidsonom u litvaniji, isto nije mogao vola da ubode, i dobije loptu u uglu da sutne trojku i prelomi u zavrsnici..
uz to sofo igra u zivotnoj formi, bori se kao lav, i svaka mu cast na tome..
krasi ih nesto sto smo mi imali prosle sezone, imaju taj neki 'smek', prati ih sreca u zavrsnicama, i imaju vrhunskog trenera, mislim da bi mogli otici do samog kraja, i imaju sve preduslove za to.. vidim ih u maju u barseloni, a mozda i "na krovu" evrope
prvo napisah ovo na temi jemofarm, pa sam obrisao i kopirao ovde
makabi je ove godine, za razliku od prosle, stvarno pravi TIM.. najveca snaga im je, pored individualnog kvaliteta, to sto vjeruju jedni drugima i treneru.. i to se pokazalo kljucnim, jer protiv himkija u moskvi blutental nista nije pogodio iz igre, i dali su mu loptu na 2-3 sekunde da sutne za pobjedu (ne zato sto je suter, ni zato sto je 'faca' u ekipi, nego zato sto je bio SAM), ista situacija sa eidsonom u litvaniji, isto nije mogao vola da ubode, i dobije loptu u uglu da sutne trojku i prelomi u zavrsnici..
uz to sofo igra u zivotnoj formi, bori se kao lav, i svaka mu cast na tome..
krasi ih nesto sto smo mi imali prosle sezone, imaju taj neki 'smek', prati ih sreca u zavrsnicama, i imaju vrhunskog trenera, mislim da bi mogli otici do samog kraja, i imaju sve preduslove za to.. vidim ih u maju u barseloni, a mozda i "na krovu" evrope
prvo napisah ovo na temi jemofarm, pa sam obrisao i kopirao ovde
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
kad bi nekim čudom uveli tekmu u egal, to bi bila velika šansa. Oni su ove sezone dobili dva meča trojkama u zadnjim sekundama (Blutental i Eidson) i možda bi im mogla sreća malo okrenuti leđa.
Takođe, sjećam se sezone 2007-08 čini mi se, kada smo u Nokia areni odigrali odlično, čak je i Cummings imao šut za pobjedu ali nam se omaklo...
Kad bi Kecman imao šutersko veče kao proljetos u aprilu...
Takođe, sjećam se sezone 2007-08 čini mi se, kada smo u Nokia areni odigrali odlično, čak je i Cummings imao šut za pobjedu ali nam se omaklo...
Kad bi Kecman imao šutersko veče kao proljetos u aprilu...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
@ Drex,gde si ti tako poranio?
Ako mislimo da nekim cudom budemo u egalu celu utakmicu moracemo da ginemo ali bukvalno da poginemo u odbrani svih 40 minuta.Sto se napada tice,trebace nam dva bas raspolozena napadaca....Kad bi nam Kurtis odigrao kao zver(kako je najavljivan _
I jedan sa ludom suterskom veceri,nebitno da li ce to da bude Kecman,Bozic,Milosavljevic ili Klobucar...
Mislim da samo tako mozemo da udjemo egal u samu zavrsnicu!
Mislim da nam ne igranje njihovog drugog centra nije neka prednost(jedino u slucaju da napunimo onu gromadu licnim greskama) i da on ne bude na nivou predhodnih meceva pogotovu u Kaunasu!
Ako mislimo da nekim cudom budemo u egalu celu utakmicu moracemo da ginemo ali bukvalno da poginemo u odbrani svih 40 minuta.Sto se napada tice,trebace nam dva bas raspolozena napadaca....Kad bi nam Kurtis odigrao kao zver(kako je najavljivan _
I jedan sa ludom suterskom veceri,nebitno da li ce to da bude Kecman,Bozic,Milosavljevic ili Klobucar...
Mislim da samo tako mozemo da udjemo egal u samu zavrsnicu!
Mislim da nam ne igranje njihovog drugog centra nije neka prednost(jedino u slucaju da napunimo onu gromadu licnim greskama) i da on ne bude na nivou predhodnih meceva pogotovu u Kaunasu!
Maja- šesti igrač
eeee Majo, studentski dani su prosli, u 7 sati se budim na posao
uz pregledanje NBA.com-a ujutro ispisem i poneki post ovde
drexler- mvp
drexler ::eeee Majo, studentski dani su prosli, u 7 sati se budim na posao
I meni su Drex nazalost prosli!Ja se jos zezam do Nove godine i onda krece rano budjenje i posao!
U kakavoj je formi onaj Grin Iz Makabija,znas li?Igra li ove sezone i koliko?
Maja- šesti igrač
Maja ::drexler ::eeee Majo, studentski dani su prosli, u 7 sati se budim na posao
I meni su Drex nazalost prosli!Ja se jos zezam do Nove godine i onda krece rano budjenje i posao!
U kakavoj je formi onaj Grin Iz Makabija,znas li?Igra li ove sezone i koliko?
Izvini sto odgovaram na pitanje koje meni nije postavljeno ali moram
Ma Grin je obicno "drvo" nista posebno...
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Grin zna da prima batine a i da uzvrati, nosice se on sa ovim nasim tabadzijama
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
expert ::Grin zna da prima batine a i da uzvrati, nosice se on sa ovim nasim tabadzijama
Mozda sa Katicem ali sa Jawai-em malo teze
Markos- prva petorka
obicno drvo ili ne , trenutno je bolji od cele nase centarske linije, ja sam se iskreno vec pomirio sa porazom +20, i okrenuo se sledecoj nedelji i Prokomu, gde ce biti mec sezone i prekretnica i za KKP i za Vladu.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::obicno drvo ili ne , trenutno je bolji od cele nase centarske linije, ja sam se iskreno vec pomirio sa porazom +20, i okrenuo se sledecoj nedelji i Prokomu, gde ce biti mec sezone i prekretnica i za KKP i za Vladu.
Ako se budu izivljavali ima da upadnem u teren,i da se ja malo izivljavam
Markos- prva petorka
Markose ides na utakmicu?
expert- prva petorka
expert ::Markose ides na utakmicu?
Da u sest imam let preko Kipra.
Markos- prva petorka
Bravo, budi u pripravnosti onda ako bude trebala neka intervencija
Srecan put, uzivaj
Srecan put, uzivaj
expert- prva petorka
expert ::Bravo, budi u pripravnosti onda ako bude trebala neka intervencija
Srecan put, uzivaj
Hahaha,hvala,ae slikacu i snimicu nesto pa cu postaviti ovde kad se vratim
Markos- prva petorka
znam da su se lani svi novinari u Izrealu zgražavali nad činjenicom da Janiv Grin ima platu 900.000 evra, uzimajući u obzir njegov doprinos na terenu
ne znam u kakvoj je formi, uostalom nije ni bitno, protiv Partizana u krajnjoj liniji mogu odraditi meč i sa 3 visoka (Sofo, Blu i Elijahu).
Inače, Grin nam je ostao u sjećanju iz 3. kola prve faze EP 2007. u Granadi kada je ispogađao sve protiv Mokinih mučenika :duh:
ne znam u kakvoj je formi, uostalom nije ni bitno, protiv Partizana u krajnjoj liniji mogu odraditi meč i sa 3 visoka (Sofo, Blu i Elijahu).
Inače, Grin nam je ostao u sjećanju iz 3. kola prve faze EP 2007. u Granadi kada je ispogađao sve protiv Mokinih mučenika :duh:
drexler- mvp
Markose ocekujemo neki kraci izvestaj sa lica mesta pred utakmicu..
נסיעה טובה, פעימה פרטיזן.
נסיעה טובה, פעימה פרטיזן.
Poslednji izmenio Dule Kecman dana Sre 8 Dec 2010 - 3:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Srecan put i da doneses lepe vesti
Sergej- mvp
Ako uhvatim neki Wireless na poluvremenu napisacu utiske
Markos- prva petorka
https://www.youtube.com/watch?v=zl5K0kQOroA
Ocekujem slican pocetak, a posle...
Ocekujem slican pocetak, a posle...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Evo, i ja da napišem nešto, ako uvertiru u večerašnjim meč. Prole godine smo ih dobili samo zato što nisu imali unutrašnju igru i nisu mogli da kontrolišu naš skok. Zato su i doveli Sofo-a, a i Blat je očigledno jako dobar trener, jer ih je tako lepo ukombinovao.
Koliko se ja sećam, prvu smo izgubili jer nismo mogli u napadu ništa da napravimo. Odbrana je bila sasvim solidna. Ja se nadam da će i večeras da odigraju dobro u odbrani, i da se je Džerels koliko toliko uigrao i da će raditi ono zašta je doveden, da prodire do kraja, ili da da povratni pas na trojku, da im širimo odbranu. Ako nam se sklope sve kockice u igri, onda imamo neku šansu da iznenadimo.
Što se tiče samog tima, svaki početak je težak i treba dosta strpljenja i rada, i rezultati nikad ne izostanu.
Koliko se ja sećam, prvu smo izgubili jer nismo mogli u napadu ništa da napravimo. Odbrana je bila sasvim solidna. Ja se nadam da će i večeras da odigraju dobro u odbrani, i da se je Džerels koliko toliko uigrao i da će raditi ono zašta je doveden, da prodire do kraja, ili da da povratni pas na trojku, da im širimo odbranu. Ako nam se sklope sve kockice u igri, onda imamo neku šansu da iznenadimo.
Što se tiče samog tima, svaki početak je težak i treba dosta strpljenja i rada, i rezultati nikad ne izostanu.
Gost- Gost
Nemanja_Srb ::Evo, i ja da napišem nešto, ako uvertiru u večerašnjim meč. Prole godine smo ih dobili samo zato što nisu imali unutrašnju igru i nisu mogli da kontrolišu naš skok. Zato su i doveli Sofo-a, a i Blat je očigledno jako dobar trener, jer ih je tako lepo ukombinovao.
Mala ispravka:Prvu utakmicu smo dobili!
Maja- šesti igrač
Majo mislio je na prvu ove godine, u Pioniru
expert- prva petorka
Tacno,izvinjavam se! Izgubljena sam totalno!
Hocu da napisete neku dobranu analizu sta ocekujete od naseg Partizana vecers? Drex,expert,sergej,Bodi....i ostali iscekujem vas nestrpljivo!
Hocu da napisete neku dobranu analizu sta ocekujete od naseg Partizana vecers? Drex,expert,sergej,Bodi....i ostali iscekujem vas nestrpljivo!
Maja- šesti igrač
To ce Drex, ne volim ja nesto puno da pametujem pred utakmicu, a i kompetentniji je
Ja cu celu ekspertizu posle utakmice
Ja cu celu ekspertizu posle utakmice
Poslednji izmenio expert dana Čet 9 Dec 2010 - 1:04, izmenjeno ukupno 1 puta
expert- prva petorka
Gde nam je Drex?
Drex javi seeeeeeeeeeeeee,cekamo te!
@exspert
Ti i ja cemo biti generali tek posle utakmice!
Drex javi seeeeeeeeeeeeee,cekamo te!
@exspert
Ti i ja cemo biti generali tek posle utakmice!
Maja- šesti igrač
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo