Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 18 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Mihael Pet 10 Dec 2010 - 7:14

Dobra kvota na Partizan u nedelju, 1.8, nije lose, ulozim 5000 u singlu i 4000 sam zaradio...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 3. deo - Page 18 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Bodi Bond Pet 10 Dec 2010 - 7:16

Sezona 2001/2002:
Vlado Šćepanović 26 godina
Srđan Živković 15 godina
Stevan Nađfeji 22 goidne
Aleksandar Gajić 18 godina
Đuro Ostojić 25 godina
Jovo Stanojević 24 godine
Predrag Materić 24 godine
Aleksandar Glintić 25 godina
Nenad Krstić 18 godina
Miloš Vujanić 21 godina
Vule Avdalović 20 godina
Nenad Čanak 25 godina

prosek: 22 godine
rezultat: 6-8, ispali u prvom krugu

Sezona 2002/2003:
Uroš Tripković 16 godina
Slobodan Savović 23 godine
Marko Lekić 17 godina
Dušan Kecman 25 godina
Đuro Ostojić 26 godina
Blagota Sekulić 20 godina
Kosta Perović 17 godina
Nenad Krstić 19 godina
Miloš Vujanić 22 godine
Vule Avdalović 21 godina
Nenad Čanak 26 godina
Marvin Okonor 24 godine

prosek: 21.3 godine
rezultat: 4-10, poslednje mesto u grupi, ispali u prvom krugu

U odnosu na prethodnu sezonu može se primetiti da je par plejmejkera isti, veći deo centarske linije nepromenjen.

Sezona 2003/2004:
Uroš Tripković 17 godina
Fred Haus 25 godina
Mlađan Šilobad 32 godine
Dušan Kecman 26 godina
Đuro Ostojić 27 godina
Mirko Kovač 20 godina
Predrag Materić 26 godina
Goran Ćakić 23 godine
Nenad Krstić 20 godina
Vule Avdalović 22 godine
Džerald Braun 28 godina
Luka Sjekloća 19 godina

prosek: 23.75 godina
rezultat: 6-8, ispali u prvom krugu

Sezona 2004/2005:
Uroš Tripković 18 godina
Luka Bogdanović 19 godina
Petar Božić 26 godina
Slobodan Božović 25 godina
Goran Savanović 31 godina
Miloš Marković 20 godina
Predrag Samardžiski 18 godina
Dejan Milojević 27 godina
Vule Avdalović 23 godine
Semih Erden 18 godina
Boris Bakić 18 godina
Milan Gurović 28 godina

prosek: 22.6 godina
rezultat: 2-12, poslednji u grupi, ispali u prvoj fazi

Sezona 2005/2006:
Uroš Tripković 19 godina
Luka Bogdanović 20 godina
Nikola Lončar 33 godine
Kosta Perović 20 godina
Predrag Šuput 28 godina
Nenad Stefanović 20 godina
Dejan Borovnjak 19 godina
Boris Bakić 19 godina
Novica Veličković 19 godina
Dejan Milojević 28 godina
Nikola Peković 19 godina
Džerald Braun 27 godina

prosek: 22.6 godina
rezultat: 2-12, poslednji u grupi, ispali u prvom krugu

Sezona 2006/2007:
Milenko Tepić 19 godina
Luka Bogdanović 21 godina
Dušan Kecman 29 godina
Dejan Borovnjak 20 godina
Uroš Tripković 20 godina
Novica Veličković 20 godina
Kosta Perović 21 godina
Nikola Peković 20 godina
Marko Đurković 20 godina
Predrag Drobnjak 31 godina
Petar Božić 28 godina
Vontigo Kamings 30 godina

prosek: 23.25 godina
rezultat: 6-8, plasman u top 16 gde smo imali 2-4

Sezona 2007/2008:
Milt Palasio 29 godina
Milenko Tepić 20 godina
Dušan Kecman 30 godina
Dejan Borovnjak 21 godina
Uroš Tripković 21 godina
Novica Veličković 21 godina
Nikola Peković 21 godina
Čedomir Vitkovac 25 godina
Marko Đurković 21 godina
Petar Božić 29 godina
Strahinja Milošević 22 godine
Slavko Vraneš 24 godine

prosek: 23.5 godina
rezultat 6-8, plasman u top 16 gde smo imali 4-2, plasirali se u 1/4 finale gde smo izgubili od Taukeramike 2-1.

Sezona 2008/2009:
Milenko Tepić 21 godina
Strahinja Milošević 23 godine
Aleksandar Rašić 24 godine
Uroš Tripković 22 godine
Novica Veličković 22 godine
Stefon Lazme 26 godina
Vukašin Aleksić 23 godine
Čedomir Vitkovac 26 godina
Petar Božić 30 godina
Žarko Rakočević 24 godine
Jan Veseli 18 godina
Slavko Vraneš 25 godina

prosek: 23.67 godina
rezultat: 5:5, plsman u top 16 gde smo imali 4-2 i plasirali se u 1/4 finale gde nas je pobedio CSKA 3:0.

Sezona 2009/2010:
Lorens Roberts 27 godina
Stefan Sinovec 21 godina
Lester Mekejleb 24 godine
Dušan Kecman 32 godine
Strahinja Milošević 24 godine
Aleksandar Rašić 25 godina
Aleksandra Mitrović 20 godina
Petar Božić 31 godina
Aleks Marić 25 godina
Jan Veseli 19 godina
Branislav Đekić 18 godina
Slavko Vraneš 26 godina

prosek: 24.33 godine
rezultat: 5-5, plasirali se u top 16 gde smo imali 3-3 i prošli u 1/4 finala. U 1/4 finalu smo dobili Makabi 3-1 i na F4 imali 0-2.

Sezona 2010/2011:
Kurtis Džerels 23 godine
Dušan Kecman 33 godine
Jaka Klobučar 23 godine
Nemanja Jaramaz 19 godina
Vladimir Lučić 21 godina
Dragan Milosavljević 21 godina
Raško Katić 30 godina
Nejtan Džavai 24 godine
Petar Božić 32 godine
Džejms Gist 24 godine
Jan Veseli 20 godina
Branislav Đekić 19 godina

prosek: 24.1
rezultat: 4-4 za sada.

Prvo, imamo mladog trenera koga treba istrpeti, a nikako terati.
Drugo, taj mladi trener bi pobedom nad Prokomom u najmanju ruku imao isti rezultat kao što je najbolji Duletov rezultat u Evroligi (5-5). To opet ne znači da je on bolji trener od Duleta, ali pokazuje da je nešto napravio, koliko god se nama ne sviđalo kako igramo.
Treće, Vlade Jovanović radi pod velikim pritiskom jer je Dule visoko podigao letvicu.
Četvrto, ako pogledamo ekipe iz sezone u sezonu videćemo da je počevši od prošle sezone rađeno instant, bez plana, tj. nakon prodaje TNT-a. Prošle godine se posrećilo sa pojačanjima (došao Bo, a bio je predviđen Milt, došao Roberts, a bio predviđen Miloje). Mnogo stvari se poklopilo prošle godine + mnogo sreće kada je trebalo.
Peto, za razliku od svih prošlih sezona menjali smo pleja dva puta. Imamo prvi put u poslednjih 10 godina 3 crna igrača, a od toga se dvojica prvi put sreću sa Evropom.
Šesto, budžet koji neki pominju nema veze s mozgom. Budžet je sličan kao prethodnih sezona, ne drastično veći da bi moglo da se kaže kako smo puni para. Dakle, nije mnogo veći već je obezbeđen unapred, to je jedina razlika, neće kasniti plate ove sezone.
Sedmo, na NLB ligu se nisam posebno obazirao jer ćemo tu bez problema ući u 4. Loše rezultate pravdam time, ako je opravdanej potrebno, što je trener neiskusan da odmah vodi ekipu kroz dva takmičenja podjednako uspešno.
Osmo, Vlade nije bezgrešan, imao je i on dosta grešaka ove sezone, ali kao i kada pustite igrača da greši da bi nešto naučio tako i sa trenerima...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Pet 10 Dec 2010 - 7:29

Dobar dan postovani forumasi.Smucio mi se forum kosarke.rs pa sam odlucio da vam se prikljucim.Tuzno sta je postao onaj forum.

Pozdrav

Malo o Partizanu.Treba imati strpljenja za Vladu,covek je jos mlad i bice sigurno jos bolji.Meni je najvece razocarenje Vesely koji igra vrlo lose, gore nego onda kad je tek bio dosao iz Slovana.Ne znam sta se desava sa njim, da li mu je pozicija mozda promenjena ili on sam nema vise toliko motiva jer mu je ovo poslednja sezona u Partizanu a i Vujosevic nije vise tu.

Sto se play-a tice, nisam bio fan Lafajeta ali taman kad se covek poceo uklapati u novu sredinu oni ga otpuste i dovedu Dzerelsa.Siguran sam da je Dzerels bolji ali dok se uklopi u novu sredinu trebace mu vremena.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 10 Dec 2010 - 7:42

Mihael ::Dobra kvota na Partizan u nedelju, 1.8, nije lose, ulozim 5000 u singlu i 4000 sam zaradio...

Stvarno je lepa kvota. Lepe parice ce se zaraditi,dobijamo Zadar bez problema...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pet 10 Dec 2010 - 7:47

Apsolutno mogu da nađem opravdanje za svaku lošu stvar urađenu ove sezone osim za nedostatak borbenosti. Nikad u životu mi nije bilo krivo kada Partizan izgubi a momci koji su na terenu daju sve od sebe. Jedina zamerka ovoj 12orici igrača za sada je što su se unapred predali i u meču protiv Himkija a pogotovo protiv Makabija. Znalo se još ranije da će utakmica protiv Prokoma biti najvažnija ali to sigurno nije razlog za odnos prema utakmici kakav su imali u zadnja 2 EL meča (pa čak i protiv Igokee koji je bio mučan za gledanje).
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija Pet 10 Dec 2010 - 8:03

Ovo je pisao moj tata, ali pre utakmice, a ja sam zaboravila juce da objavim. plez

Imam potrebu da napisem o ovim losim trenucima u kojima se nalazi nas omiljeni tim. Tesko da cemo i veceras protiv Makabija u Tel Avivu preokrenuti situaciju. Ovakve utakmice cesto mogu da budu prekretnica u igri i rezultatu, ali bojim se da Izraelci jos uvek pamte samarcinu od prosle godine da bi u ovaj mec usli opusteno i nemotivisano.

Da bih pisao o aktuelnom trenutku, moram da se vratim malo u proslost. Sta mislite da li bi tim sastavljen od sledecih igraca bio prvak Evrope: Vule Avdalovic, Vlado Ilijevski, Bo Mecalebb, Uros Tripkovic, Milenko Tepic, Predrag Suput, Novica Velickovic, Lawrence Roberts, Milovan Rakovic, Kosta Perovic, Aleks Maric i Ratko Varda? Trener bi im bio Duda Ivkovic ili Zeljko Obradovic. Svi ovi ljudi su igrali u Partizanu, i tu stekli kvalitet ( sem Rakovica ), i odlazili u bogatije klubove ne uvek i bolje. Danas su svi oni ucesnici Lige sampiona i vrlo znacajna imena ovog takmicanja.

Pored ove dvanaestorke u Evropi igraju Vujanic. Rasic, Vranes… a u NBA Nenad Krstic i Nikola Pekovic. One igrace koji igraju u nizim ligama ne mogu ni da nabrojim (Vitkovac. Rakocevic, Nadjfei…).

Mnogo, mnogo igraca je otislo iz Partizana, ali je uvek ostajao dovoljan broj onih koji su novopridoslim igracima mogli da pomognu oko adaptacije na veliki klub, novi grad i uklapanje u sistem igre.

Ove godine smo omanuli i napravljena je greska koju nismo morali da napravimo. Naravno, ja govorim kao navijac koji ne zna sve detalje kao sto su zelje igraca i potrebe i obaveze kluba, ali… Aleks Maric, i Aleksandar Rasic nisu smeli da budu pusteni. Aleks Maric je bio pod ugovorom, a sa Rasicem bi bezbolnije i bez zurbe trazili novog pleja. Sa njima dvojicom ne bi nam se dogodili glupi porazi protiv Buducnosti, Olimpije, Radnickog, a verovatno i Ninburka. Uz ovo pored fenomenalnog igraca u reketu kao sto je Maric i novi centar Nathan Jawai bi mnogo naucio , stekao iskustvo i predstavljao pravog centra za sledecu sezonu.

Znam da je Rasic mnoge nervirao prosle godine ali to je samo zato sto su Kecman, Veseli., Maric, Vranes, Roberts Mecalebb bili fenomenalni, a Rasic samo odlican. Sa njim i Kecmanom bilo bi mnogo lakse da se uklope Milosavljevic i Klobucar i novi plej. To bi bila investicija za sezonu 2010-2011.

Ipak, tu smo gde smo, moramo da istrpimo decije bolesti i da se nedamo da ce no vrlo brzo poceti da igramo bolje cvrsce i borbenije u odbrani, pa da ce napad biti brzi i opustenji, a samim tim i produktivniji.

Imamo odlicnog Vladu Jovanovica koji mnogo zna, koji odlicno vodi ekipu i sigurno ce kroz pobede i poraze osvajati titule i postati vrhunski trener. Imamo odlicne igrace na svim pozicijama, ali jos uvek nismo tim.

Moramo da budemo strpljivi i da pruzamo punu podrsku svim strukturama u voljenom PARTIZANU.

P.S. Na zalost, nista se nije promenilo ni posle ove utakmice. Na momente pokazujemo fantasticne mogucnosti, a u celini odigramo jako lose mec.

Marija
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pet 10 Dec 2010 - 8:05

Ono sto se vidi iz Partizanovog rostera u proslih 10 godina je da se ne sme postavljati znak jednakosti izmedju Duletovog i Vladinog pocetka, jer su strukture ekipa, okolnosti u klubu...potpuno drugacije.Dule je poceo prakticno od nule, zajedno sa Danilovicem, dok je Vlade neke stvari dobio na tacni.Medjutim, Vladin prolazak u top 16 u debitantskoj sezoni ispred bogatijih Himkija i Prokoma bi bio veliki uspeh.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 10 Dec 2010 - 8:06

Marija, nagovori tatu da se registruje kod nas na forum write
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 8:08

superhik ::Apsolutno mogu da nađem opravdanje za svaku lošu stvar urađenu ove sezone osim za nedostatak borbenosti. Nikad u životu mi nije bilo krivo kada Partizan izgubi a momci koji su na terenu daju sve od sebe. Jedina zamerka ovoj 12orici igrača za sada je što su se unapred predali i u meču protiv Himkija a pogotovo protiv Makabija. Znalo se još ranije da će utakmica protiv Prokoma biti najvažnija ali to sigurno nije razlog za odnos prema utakmici kakav su imali u zadnja 2 EL meča (pa čak i protiv Igokee koji je bio mučan za gledanje).
Istina, ja mislim da je to zbog tri crnca koji još ne znaju gde su došli, i poznih godina Kecmana i Bože... Gist u meču kada je debitovao samo što nije ušao na teren, stavio slušalice, seo negde oko centra i počeo da čita ''Mikijev zabavnik''... Ali to se drastično promenilo već u narednoj utakmici, i kako sezona odmiče nadam se da će se sve više truditi... Jerrells je tek dve tekme odigrao pa i on ima sličnih problema, sinoć sam se skamenio kada sam video kako je odigrao odbranu u jednom napadu ( shock )... Ostali i nisu toliko odrađivali ove utakmice i njima sam zadovoljan što se toga tiče. Milosavljević, Klobučar, Lučić, svi oni prilično grizu kada su na terenu (izuzev Đekića od koga se to baš i nje očekivalo)...
Jedina misterija za mene se neke početničke greške i izgubljene lopte, mislim, bilo je toga mnogo i ranije, ali sad što je mnogo - mnogo je... Gistu bi realno u 60% slučajeva mogli da sviraju korake, i zar je tom čoveku toliko teško da to promeni! Eto to je jedna stvar koja se da popraviti, ali ima dosta grešaka koje su neshvatljive...
Valjda će to prestati kada se tim napokon uigra i kada odigraju mesec-dva u istom sastavu.
Ono što je po mom mišljenju nepotrebno jeste kukanje, paranoisanje, prozivanje i uopšte na bilo koji način stvaranje pritiska timu. Lično, kada bih bio na njihovom mestu i video šta sve pišu navijači, na prvoj narednoj utakmici bih otaljao posao najgore.
Zato hajde da se razlikujemo od onih od kojih smo pobegli i pokažemo malo više strpljenja.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 10 Dec 2010 - 8:14

Marija :: Na momente pokazujemo fantasticne mogucnosti, a u celini odigramo jako lose mec.

To i mene nervira. Ovaj tim ima neverovatan potencijal,samo nekako da uspemo da to pretocimo u timsku igru i opet ce vreme radosti doci...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 8:39

partizannnnn ::
Marija :: Na momente pokazujemo fantasticne mogucnosti, a u celini odigramo jako lose mec.

To i mene nervira. Ovaj tim ima neverovatan potencijal,samo nekako da uspemo da to pretocimo u timsku igru i opet ce vreme radosti doci...

E bas tu timsku igru ocekujem posle Caje i mesec dana uigravanja.

P.S.

Storio se problem oko prebacivanja slika i videa sa mobilnog na lap tom.Problem je moje prikljucivanje mobilnog za lap top,jednostavno nzm tako da cu Bodiju poslati preko buetooth-a slike i video zapise pa ce on staviti,jer ja nzm.
Nadam se da je Bodi voljan da ucini ovo Wink
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 10 Dec 2010 - 8:49

superhik ::Apsolutno mogu da nađem opravdanje za svaku lošu stvar urađenu ove sezone osim za nedostatak borbenosti. Nikad u životu mi nije bilo krivo kada Partizan izgubi a momci koji su na terenu daju sve od sebe. Jedina zamerka ovoj 12orici igrača za sada je što su se unapred predali i u meču protiv Himkija a pogotovo protiv Makabija. Znalo se još ranije da će utakmica protiv Prokoma biti najvažnija ali to sigurno nije razlog za odnos prema utakmici kakav su imali u zadnja 2 EL meča (pa čak i protiv Igokee koji je bio mučan za gledanje).
Vrlo razuman komentar. Dodacu samo jedno: mislim da smo se izglupirali menjanjem pleja pred utakmicu sa Himkijem, jer su Moskovljani bili u totalnom rasulu pred taj mec. Imam utisak da smo to mogli da iskoristimo, ali sad je iluzorno o tome govoriti. Dakle-aklo je trebalo menjati pleja, trebalo je sacekati kraj prve faze EL.

Prosto ne mogu da verujem koliko sam "babskih" komentara procitao ovde u poslednjih par meseci. Momke sam video uzivo (sem Gista i Dzerelsa) i mogu da tvrdim da su odlicno selektirani-pa Mitrovic, koji nije imao mesta u 12, je i tehnicki sjajno potkovan, odlicnog suta, sjajnih fizickih karakteristika. Da ne pricam o ostalima koji imaju vaznije uloge u ekipi. To sto ekipi fali hemije, to niko ne moze da predvidi kad dovodi igrace. Cak tu previse i ne krivim trenera. Partizan je sad potpuno nova ekipa, sa drugacijim zahtevima, prvo pred samim sobom. Sistem koji posedujemo ce se menjati i mora se menjati u korist broja stranaca (ne zato sto je to dobro, nego zato sto je logicno, obzirom da kvalitet radja kvalitet, a onda i privlaci ljude sa svih strana koji zele da ga dostignu ili dokazu). Dakle, jedini modus je kako igace poput Gista i Dzerelsa (ili nekog slicnog), koji su NBA kvalitet naterati da neke stvari rade u skladu sa sistemom rada. Ako nemaju tu kvaku u glavi (radne navike), jako tesko. Smatram ovo upravo najvecim nasim problemom trenutno.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 8:52

wolfvaga ::
Vrlo razuman komentar. Dodacu samo jedno: mislim da smo se izglupirali menjanjem pleja pred utakmicu sa Himkijem, jer su Moskovljani bili u totalnom rasulu pred taj mec. Imam utisak da smo to mogli da iskoristimo, ali sad je iluzorno o tome govoriti. Dakle-aklo je trebalo menjati pleja, trebalo je sacekati kraj prve faze EL.

Prosto ne mogu da verujem koliko sam "babskih" komentara procitao ovde u poslednjih par meseci. Momke sam video uzivo (sem Gista i Dzerelsa) i mogu da tvrdim da su odlicno selektirani-pa Mitrovic, koji nije imao mesta u 12, je i tehnicki sjajno potkovan, odlicnog suta, sjajnih fizickih karakteristika. Da ne pricam o ostalima koji imaju vaznije uloge u ekipi. To sto ekipi fali hemije, to niko ne moze da predvidi kad dovodi igrace. Cak tu pervise i ne krivim trenera. Partizan je sad potpuno nova ekipa, sa drugacijim zahtevima, prvo pred samim sobom. Sistem koji posedujemo ce se menjati i mora se menjati u korist broja stranaca (ne zato sto je to dobro, nego zato sto je logicno, obzirom da kvalitet radja kvalitet, aa onda i privlaci ljude sa svih strana koji zele da ga dostignu ili dokazu). Dakle, ejdini modus je kako igace poput Gista i Dzerelsa, koji su NBA kvalitet. naterati da neke stvari rade u skladu sa sistemom rada. Ako nemaju tu kvaku u glavi (radne navike), jako tesko. Smatram ovo upravo najvecim nasim problemom trenutno.

Slazem se u potpunosti sem ovog boldovanog Wink
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 10 Dec 2010 - 8:59

Evo ispravke: suta na zagrevanju Smile...

Jbt, sad gledam onaj top 10 EL i prosto se ne mogu nacuditi kakve predispozicije ima ovaj Gist. Zali Boze dara...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 8:59

Vuče, ja mislim da je ovo bio jedini mogući trenutak za promenu pleja, obzirom da je uopšte takva odluka donešena. Dva verovatno najteža gostovanja u EL i ne previše jak protivnik kod kuće u NLB, gde je ishod unapred bio 99% poznat (što se na kraju i obistinilo), bez obzira da li je plej nov ili stari. Druga stvar, Jerrells bi verovatno potpisao za neki drugi klub da sad nije doveden. Treća stvar, mi realno pojma nemamo šta se tu sve izdešavalo, koji su uslovi bili i da li je to moralo da se uradi kada se uradilo, ili je moglo drugačije.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 10 Dec 2010 - 9:03

Junglezburn ::Vuče, ja mislim da je ovo bio jedini mogući trenutak za promenu pleja, obzirom da je uopšte takva odluka donešena. Dva verovatno najteža gostovanja u EL i ne previše jak protivnik kod kuće u NLB, gde je ishod unapred bio 99% poznat (što se na kraju i obistinilo), bez obzira da li je plej nov ili stari. Druga stvar, Jerrells bi verovatno potpisao za neki drugi klub da sad nije doveden. Treća stvar, mi realno pojma nemamo šta se tu sve izdešavalo, koji su uslovi bili i da li je to moralo da se uradi kada se uradilo, ili je moglo drugačije.
Slazem se. Ipak podvlacim ono sto sam vec rekao: doveli smo dva najbolja Amera koja su ikad igrala na ovim prostorima (Gist i Dzerels), igraci koji su NBA kalibra. E sad, ono cega se ja najvise plasim je njihova psiha-da li nisu NBA igraci zbog lenjosti, psihickih blokada ili neceg treceg. Sve vise sticem utisak da je to zbog lenjosti. A Partizan, da bi imao prave rezultate, ne trpi upravo ovu osobinu. Ako VJ ne natera ovu dvojcu da rade, kako individualno na treningu, tako i za ekipu, nasa igra nece biti bolja, a rezultati ce biti ispod realnog kvaliteta tima.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 9:06

Ali postavlja se pitanje da li je Vlada dovoljan autoritet za njih,jer predhodnih godina ipak se znalo ko je Dule i sta voli a sta ne posebno god stranaca.Valjda ce se sve ovo popraviti kad dodjemo do ovih free mesec dana(bez Euroleague)da se uigraju i svi lepo nauce akcije Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 10 Dec 2010 - 9:09

Partizan je sam po sebi autoritet, bar bi tako trebalo da bude.

Što se tiče slika možeš da ih prebaciš kod mene, a za video će da ide malo teže, bar do juna dok ne zamenim telefon. Smile
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 9:11

E super Bodi,pa ih ti okaci(stvarno nije da mene mrzi nego nzm Embarassed ).
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 10 Dec 2010 - 9:13

Naravno da moraju više da se potrude, makar upola kao Roberts prošle sezone i to bi bilo odlično. Međutim ni Li nije odmah počeo da grize, meni je bilo potrebno mesec-dva da prihvatim činjenicu da je on u klubu... Jerrells je malo odigrao za nas, a i mlad je igrač da bi se prosuđivalo zašto nije u ostao u NBA i da li je lenj igrač... Gist sa druge strane, po mom mišljenju, nije ni blizu NBA kvaliteta, jedva za Evroligu, osim odraza i dugih ruku ništa nema, on meni često smešno deluje na terenu, kilavo, kao da će svakog trenutka na pola da se prekine... Ruku na srce, ima solidan procenat za tri. Za njega sam se najviše plašio da li će se uozbiljiti i početi više da se trudi, ali kao što rekoh kada se pogleda njegov debi i kasnije utakmice, napredak je očigledan, ali još nije na zadovoljavajućem nivou... Takođe, naši crnci još nisu naučili da je važnije postići koš nego načiniti neku atrakciju, 'beš ti to što smo svake nedelje u top 10 poteza ako smo mogli neku utakmicu da dobijemo...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 10 Dec 2010 - 9:15

Gist i Džerels su najbolji stranci na ovim prostorima samo po predigreu, tj. kvalitetnom CV-u...

Praksa, nažalost, ne mora da prati teoriju
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 10 Dec 2010 - 9:26

drexler ::Gist i Džerels su najbolji stranci na ovim prostorima samo po predigreu, tj. kvalitetnom CV-u...

Upravo to sam i ja rekao. Ipak, dajem im jos fore, obzirom da je i proslogodisnja ekipa delovala potpuno rastimovano na pocetku, pa je otisla na F4.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 9:30

wolfvaga ::
drexler ::Gist i Džerels su najbolji stranci na ovim prostorima samo po predigreu, tj. kvalitetnom CV-u...

Upravo to sam i ja rekao. Ipak, dajem im jos fore, obzirom da je i proslogodisnja ekipa delovala potpuno rastimovano na pocetku, pa je otisla na F4.

Ehh da je vise ovakvih navijaca koji razmisljaju poput tebe.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 10 Dec 2010 - 9:35

evo konkretno, što se tiče Gista...

on nimalo ne odudara od tog "američki krilni centar u Evropi" stila. Markus Hejslip, Andre Hatson, Terens Moris, Maseo Baston, Lorens Roberts, Džeremaja Mejsi, Pops Mensa Bonsu... Mogao bih reći da je po kvalitetu Gist igrač u rangu sa svakim od njih. Neograničene crnačke fizikalije, eksplozivnost, brzina, jako dobar šut, odlična kontrola skoka...

Ipak, takav tip igrača ima i očigledne mane. Igra leđima je krajnje ograničena, i redukovana je samo na "zidanje" 2-3 metra od koša i fade away, šut poluhorogom je misao na imenica (o horogu neću govoriti, to ne rade ni naši evropski igrači), takođe imaju problema u igranju kombinovane odbrane, preuzimanje, odbrana pika, bampvanje... To su stvari koje oni zahvaljujući drugim vještinama izbjegavaju, a u evropskoj košarci su jako potrebne
U Partizanovom slučaju najočigledniji problem je činjenica da je Gistu napad protiv zone zaista rak rana. Pogotovo zbog činjenice da on u tom napadu mora da igra visokog posta, čovjeka koji opterećuje stranu i koji je u napadu protiv zone "faktički plejmejker". To su one stvari koje je Novica radio genijalno, ali i npr. Žarko Rakočević, Miloje, ili Đuro Ostojić koji je uglavnom na tome izgradio svoj dvogodišnji EL staž u Partizanu.

Mislim da je Gist u napadačkom smislu jako potentan igrač, i sa malo više slobode mogao bi imati u svakoj tekmi 15+ poena, ali Partizan ako je ozbiljan klub morao bi da ima i drugo riješenje, tj. igrača koji radi gorepomenute Gistove mane.

Nije slučajno što Makabi želi Mačvana ili Žorića, Blat je svjestan koliko su takve spore i teške "četvorke" kapitalni igrači za svaku EL ekipu. Nažalost, Partizan je ove sezone tu poziciju koncipirao na Gistu i Đekiću, igračima koji djeluju uglavnom licem prema košu.

Naravno, lako je sad biti pametan, kao što nego gore pomenu, mi sigurno ne znamo u kakvim je okolnostima Partizan radio u prelaznom roku i koliki mu je bio manevarski prostor.

I ovakvi kakvi jesmo, uz bar dva raspoložena crnca, prisebnog Kecmana, bolju kontrolu skoka i pun Pionir mi MORAMO ugaziti Prokom, bez obzira kakvi oni bili.

DO POBJEDE!!!

zastava
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 10 Dec 2010 - 9:44

Evo sjajne vesti za navijace PArtizana:BARAC MESEC DANA NECE IGRATI!!!
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 18 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu