KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Katastrofalan šut je ključni problem. Večeras je čini mi se prelomio ofanzivni skok, ali bez barem prosečnog šuta, KKP neće daleko.
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Pa ne znam... Meni se cini da bi i protiv barse i protiv Crnokose igrali na jednu loptu. Ne znam sta se desava sa igracima u glavama pa da ne mogu da prelome mec.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Stvarno sto rece Drex, bekovske pozicije su nam ocajne, ubedljivo najvise tu skripi.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Nisam gledao od pocetka mec ali ono sto sam gledao bio je uzas zivi.Gist siluje i siluje, 3 od 13 i jos pritom dobio 4 blokade...Dzerels isto ali ajde, treba biti strpljiv sa deckom jer je od skoro u klubu ali mi se sve vise cini da on bas ne shvata za ozbiljno igru u Partizanu.
A trojke su posebna prica, ne mozemo da ubacimo nista makar kos bio velicine bazena.
A trojke su posebna prica, ne mozemo da ubacimo nista makar kos bio velicine bazena.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Za razliku od prethodnih par utakmica, što u EL, što u NLB odigrana je solidna odbrana.
Rašku svaka čast. Radio je u odbrani, u napadu, za razliku od ostalih "centara". I Džavai, a posebno Gist (osim što ima fizičke predispozicije je totalni $#"%"$%) su katastrofa. Gista su čak četiri puta izlepili, gubio lopte, kada je izigravao pleja, Jagla mu daje trojke, ne zatvara reket u odbrani... Jako sam razočaran i Gistom i Džavaijem, i to ne samo danas, nego generalno.
Da nije bilo Veselka i njegove dve trojke, od kojih je jedan u poslednjoj sekundi napada, i ona Kecmanova u poslednjoj sekundi preko dvojice, šut sa distance nas je mogao koštati.
No sve u svemu, nadam se da je ovo utakmica koja lomi sezonu u pozitivnom smeru!?
Rašku svaka čast. Radio je u odbrani, u napadu, za razliku od ostalih "centara". I Džavai, a posebno Gist (osim što ima fizičke predispozicije je totalni $#"%"$%) su katastrofa. Gista su čak četiri puta izlepili, gubio lopte, kada je izigravao pleja, Jagla mu daje trojke, ne zatvara reket u odbrani... Jako sam razočaran i Gistom i Džavaijem, i to ne samo danas, nego generalno.
Da nije bilo Veselka i njegove dve trojke, od kojih je jedan u poslednjoj sekundi napada, i ona Kecmanova u poslednjoj sekundi preko dvojice, šut sa distance nas je mogao koštati.
No sve u svemu, nadam se da je ovo utakmica koja lomi sezonu u pozitivnom smeru!?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ако већ хоће да мењају Владу, морали би то да ураде што пре, пошто имамо паузу у Евролиги - таман да се нови тренер и тим навикну једни на друге. Мада, какав је хаос ове године, не би ме зачудило да га отпусте у најгорем могућем тренутку, негде пред почетак топ-16, или пред следеће коло, а да Макаби није победио Химки.
А могли би и да позову Ацу Петровића, пошто је отпуштен из Жалгириса.
А могли би и да позову Ацу Петровића, пошто је отпуштен из Жалгириса.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Evo sad sam se vratio sa utakmice i prve impresije:
-Posle dobrih 5 minuta prve cetvrtine izgledalo je kao da ce biti 20+ za nas a onda...
-Katic-Najbolji bio,ali je imao i nekih glupih gresaka.
-Gist-Los,nekoliko mnogo glupih poteza,naprimao se banana,ali dade odlucujucu trojku i odlucujuci kos.
-Jerrells-Ocajan,malo bolja odbrana nego u proslim utakmicama i jedna mnogo vazna asistencija u cetvrtoj cetvrtini prema Katicu.
-Pera-Malo igrao,promasio trojku ali odbrana na nivou.
-Kecman-Los, promasio u prvom poluvremenu 2 zicera u dva napada i par trojki ali se iskupio onom nemogucnom trojkom.
-Jawai-Nisam ga ni primetio,nista posebno nije uradio sem one jedne banane.
-Klobucar-Los,u suterskoj je krizi ali odbranu kida.
-Vesely-Nije bio los moze bolje ali najbolje je odigrao do sada i dao je dve vazne trojke.
-Lucic-Malo je igrao ali je pokazao da ce biti jedan od najborbenijih igraca i sledece godine,cinimi se da je on dao prvu nasu trojku,svaka cast.
-Milosavljevi-Nista specijalno sem sto je promasio 4 trojke ali je igrao odbranu na zadovoljavajucem nivou.
-Djekic-Nije ni ulazio.
-Jaramaz-Nije ni ulazio.
Sve u svemu MOZE i MORA mnogo bolje,veliko poboljsanje igre ocekujem kad budemo imali onih mesec dana free da se uigramo.
Moja zelja od Deda-mraza je da sutra Maccabi pobedi Khimki
-Posle dobrih 5 minuta prve cetvrtine izgledalo je kao da ce biti 20+ za nas a onda...
-Katic-Najbolji bio,ali je imao i nekih glupih gresaka.
-Gist-Los,nekoliko mnogo glupih poteza,naprimao se banana,ali dade odlucujucu trojku i odlucujuci kos.
-Jerrells-Ocajan,malo bolja odbrana nego u proslim utakmicama i jedna mnogo vazna asistencija u cetvrtoj cetvrtini prema Katicu.
-Pera-Malo igrao,promasio trojku ali odbrana na nivou.
-Kecman-Los, promasio u prvom poluvremenu 2 zicera u dva napada i par trojki ali se iskupio onom nemogucnom trojkom.
-Jawai-Nisam ga ni primetio,nista posebno nije uradio sem one jedne banane.
-Klobucar-Los,u suterskoj je krizi ali odbranu kida.
-Vesely-Nije bio los moze bolje ali najbolje je odigrao do sada i dao je dve vazne trojke.
-Lucic-Malo je igrao ali je pokazao da ce biti jedan od najborbenijih igraca i sledece godine,cinimi se da je on dao prvu nasu trojku,svaka cast.
-Milosavljevi-Nista specijalno sem sto je promasio 4 trojke ali je igrao odbranu na zadovoljavajucem nivou.
-Djekic-Nije ni ulazio.
-Jaramaz-Nije ni ulazio.
Sve u svemu MOZE i MORA mnogo bolje,veliko poboljsanje igre ocekujem kad budemo imali onih mesec dana free da se uigramo.
Moja zelja od Deda-mraza je da sutra Maccabi pobedi Khimki
Markos- prva petorka
Stavam je ljudi VLADA JOVANOVIC OSTAJE TRENER DO KRAJA SEZONE I POSLE TOGA.
Markos- prva petorka
Пази, исто је важило и за Лафајета и за Марића, као што је важило и да Ђекићу мора да се даје шанса и поред лоших игри и много других ствари. Ја сам и рекао ако, јер је сезона јако чудна, хаотична и СВАШТА ЋЕ БИТИ. (то свашта мож да буде и да освојимо евролигу ал чисто сумњам )Markos ::Stavam je ljudi VLADA JOVANOVIC OSTAJE TRENER DO KRAJA SEZONE I POSLE TOGA.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Svasta ce biti,ali jedno je sigurno a to je da Vlada ostaje trener do kraja sezone i dalje
Markos- prva petorka
Igra danas, katastrofa... Nepovezanost u napadu, veliki broj promasenih slobodnih bacanja(13/23!!!), a o sutu za 3 da i ne govorim...
Sve u svemu, ekipa je i dalje nenormalno rastimovana, a uz svo duzno postovanje stavova svih koji vole Vladu, ja mislim da on ne moze da to iskontrolise. Nadam se da gresim, ali mi tako izgleda.
A pozitivna strana je ta sto je odbrana izgleda pocela da se popravlja.
P.S. Pozdrav za Bodija, Kecmana i Markoo-a
Sve u svemu, ekipa je i dalje nenormalno rastimovana, a uz svo duzno postovanje stavova svih koji vole Vladu, ja mislim da on ne moze da to iskontrolise. Nadam se da gresim, ali mi tako izgleda.
A pozitivna strana je ta sto je odbrana izgleda pocela da se popravlja.
P.S. Pozdrav za Bodija, Kecmana i Markoo-a
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Spali smo na to da nam je Rassko MVP. Stvarno ova ekipa igra daleko ispod svojih mogucnosti. Ovo smo dobili na buku, i ekstremnu nakloinjenost Fakinija koji nam izgleda malo vraca ono sto je ukrao u Parizu.. Ekipa je izgubila identitet, karakter, samopouzdanje. Ovakav Prokom mora da se dobije sa 20 kod kuce. Ja glasam za smenu...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
ako ne budu bar 3 poteza Partizana u Top 10 ovog kola, nikad više neću pogledati isti... Čovječe, kako je Lučić zalijepio, koga bi, Vardu ili Lapetu?
Utisak večeri je jedan faul Katića... Gdje on udari tu trava ne raste
Kakv čovjek!!! Kako posle onoga nekome može nedostajati Vraneš. Pa u njegovom slučaju ono bi bio faul-koš + tehnička zbog prigovora
Moram malo da se zamlaćujem ovim trivijama da samom sebi skrenem pažnju, jer ukupan utisak o utakmici je - OČAJ
Utisak večeri je jedan faul Katića... Gdje on udari tu trava ne raste
Kakv čovjek!!! Kako posle onoga nekome može nedostajati Vraneš. Pa u njegovom slučaju ono bi bio faul-koš + tehnička zbog prigovora
Moram malo da se zamlaćujem ovim trivijama da samom sebi skrenem pažnju, jer ukupan utisak o utakmici je - OČAJ
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Normalno da je utakmica bila losa, obzirom koliko je obema ekipama bila vazna. Nama se skratile "rucice" totalno. To je utakmicu drzalo u egalu, inace nije igra bila toliko losa.
Podvlacim: nasi crnci su teski indijanci i to moze mnogo da nas kosta. Cini mi se da bi i bez njih (sa Marjanovicem i Popovicem, uz pristojnog Gista) imali barem ovakve rezultate.
Podvlacim: nasi crnci su teski indijanci i to moze mnogo da nas kosta. Cini mi se da bi i bez njih (sa Marjanovicem i Popovicem, uz pristojnog Gista) imali barem ovakve rezultate.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Vardu je lupiodrexler ::ako ne budu bar 3 poteza Partizana u Top 10 ovog kola, nikad više neću pogledati isti... Čovječe, kako je Lučić zalijepio, koga bi, Vardu ili Lapetu?
Odbrana je danas bila odlicna. U prvom poluvremenu smo imali jedno 7 rampi i jos im je par puta istekao napad...
Odbranu su odlicno uvezbali, a napad ce neki drugi put
TheGodfather ::Vardu je lupiodrexler ::ako ne budu bar 3 poteza Partizana u Top 10 ovog kola, nikad više neću pogledati isti... Čovječe, kako je Lučić zalijepio, koga bi, Vardu ili Lapetu?
Odbrana je danas bila odlicna. U prvom poluvremenu smo imali jedno 7 rampi i jos im je par puta istekao napad...
Odbranu su odlicno uvezbali, a napad ce neki drugi put
Pa normalno korak po korak
Markos- prva petorka
Dobro je zivi smo
Jedva stvarno, mrdamo, ali pisemo pobedu. Tesko je sad bilo sta reci. Utakmica ruzna za gledanje, malo su nas i sudije pogurale , valjda je to normalno za veliki klub hehe. Sta reci , idemo dalje. Sutra navijamo za Makabi, mada svi sumnjaju u ishod meca. Na konferenciji je Vlada imao dugacak monolog.Nije coveku lako posle svega. Svestan je i svojih gresaka i ne bezi od toga.
Jedva stvarno, mrdamo, ali pisemo pobedu. Tesko je sad bilo sta reci. Utakmica ruzna za gledanje, malo su nas i sudije pogurale , valjda je to normalno za veliki klub hehe. Sta reci , idemo dalje. Sutra navijamo za Makabi, mada svi sumnjaju u ishod meca. Na konferenciji je Vlada imao dugacak monolog.Nije coveku lako posle svega. Svestan je i svojih gresaka i ne bezi od toga.
Sergej- mvp
2 utiska koja me trenutno drze :
1. Edin Avdic je bio iza kosa i pevao je nekoliko partizanovih pesama,pazljivo sam ga posmatrao dok je to radio
2. Ratko Varda je izvredjan samo tako,upravo na SOS-u izjavio da se uopste nije prijatno osecao.
1. Edin Avdic je bio iza kosa i pevao je nekoliko partizanovih pesama,pazljivo sam ga posmatrao dok je to radio
2. Ratko Varda je izvredjan samo tako,upravo na SOS-u izjavio da se uopste nije prijatno osecao.
Gost- Gost
Varda je stalno trazio kontakt , vise puta prigovarao sudijama , uvaljivao lakat Rasku svaki put ... Sta je ocekivao , poljupce sa tribina ???
Sergej- mvp
1. Varda nije izvređan.
2. Markos nije hteo Kilibardu da ćapi za guzu iako sam ga lepo zamolio.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Grobari bučniji od teretnog kamiona!
Ekipa laboratorije za akustiku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu izmerila je na utakmici Evrolige sa Prokomom koliko navijači Partizana vole svoj klub. Najveća buka u duelu sa Prokomom iznosila je 113,8 decibela, a u poslednja tri minuta meča konstantno je bila iznad 110 decibela, što je više nego ona koju stvaraju teški teretni kamioni, prenosi Beta.
Ekipa laboratorije za akustiku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu izmerila je na utakmici Evrolige sa Prokomom koliko navijači Partizana vole svoj klub. Najveća buka u duelu sa Prokomom iznosila je 113,8 decibela, a u poslednja tri minuta meča konstantno je bila iznad 110 decibela, što je više nego ona koju stvaraju teški teretni kamioni, prenosi Beta.
Markos- prva petorka
Bodi Bond ::1. Varda nije izvređan.
haha pa da popijem jedno 3-4 samara
Markos- prva petorka
wolfvaga ::Normalno da je utakmica bila losa, obzirom koliko je obema ekipama bila vazna. Nama se skratile "rucice" totalno. To je utakmicu drzalo u egalu, inace nije igra bila toliko losa.
Sa Marjanovicem i Avdalovicem np. ova ekipa bi bila mnogo,mnogo ozbiljnija.Jawai je uzas centar a Gist previse siluje i vidi se da hoce da nabije statistiku.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Markose izdao si Grobare
E ljudi , zao mi je Vlade znaci stvarno mu je toliko tesko da je to uzas. Pa covek samo sto ne place na igru i komentare. Nije on jedini krivac. Uprava je mnogo veci krivac nego on. Otvorio covek dusu kasnije stvarno je bilo tuzno bilo sta reci posle njega. A glupi novinari jos ga pitaju za % i sta misli da li moze Partizan da prodje dalje ....
Inace neki info iz kluba i od njega je da Makabi nije sutra sigurica nikako.Kao sto i danas nije bio Zalgiris
E ljudi , zao mi je Vlade znaci stvarno mu je toliko tesko da je to uzas. Pa covek samo sto ne place na igru i komentare. Nije on jedini krivac. Uprava je mnogo veci krivac nego on. Otvorio covek dusu kasnije stvarno je bilo tuzno bilo sta reci posle njega. A glupi novinari jos ga pitaju za % i sta misli da li moze Partizan da prodje dalje ....
Inace neki info iz kluba i od njega je da Makabi nije sutra sigurica nikako.Kao sto i danas nije bio Zalgiris
Sergej- mvp
Vredelo biMarkos ::Bodi Bond ::1. Varda nije izvređan.
haha pa da popijem jedno 3-4 samara
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo