KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Ја бих најпре да пружим подршку Влади, ако му то ишта значи. Заиста му је најтеже, гиљотина сваког тренутка може да му пресече главу. За такво стање највише кривим управу, Даниловића и Тодорића ,који су му буквално увалили коску. Човек није утицао на прелазни рок ИЧ, продали су Марића, црнци су дошли када су дошли итд. Види се да је почетник, да још нема рутину и знање да би неке утакмице требао да преломи како је то претходник умео. АЛИ, Саша Даниловић и Тоша су апсолутно знали да неће бити лако, да ове сезоне морамо да изборимо Евролигу догодине кренушви бодовање од нуле, да се жели ТОП16 Евролиге. Ако су тамо негде у јуну проценили да он може да изнесе тај терет, онда брате има да га подржавате и тапшете док му раме не отпадне. У супротном, прети нам да постанемо неозбиљан клуб (већ смо "на гласу" због мењања прејмејкера ко на траци), смејемо се Жалгирису што отпушта тренера јер тим игра ружно. Дајте да бар Партизан буде озбиљнији.
П.С. Апсолутно сам свестан да играмо испод сваког нивоа и да смо имали више среће него памети и да је једино одбрана данас личила на нешто.
П.С. Апсолутно сам свестан да играмо испод сваког нивоа и да смо имали више среће него памети и да је једино одбрана данас личила на нешто.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Kokane, Kokane.Sergej ::I ja sam umalo ne uleteh u teren
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Izgleda da ce Maccabi da nam ga zavuce, onako profesorski, da naplate dug od prosle godine.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Jel si siguran da on nije uticao na prelazni rok, jer ja koliko se secam, on je imao neku izjavu tipa: "Dugo sam birao da ne bih pogresio", sto se odnosilo cini mi se na Gista, ili mozda na Olivera?blagoje :: Човек није утицао на прелазни рок ИЧ, продали су Марића, црнци су дошли када су дошли итд. Види се да је почетник, да још нема рутину и знање да би неке утакмице требао да преломи како је то претходник умео.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Мислим да је то било у множини, али нисам сигуран. Верујем ти ипак да је било тако.
Ту сам пре свега мислио на продају играча.
Ту сам пре свега мислио на продају играча.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Maja ::Drex i partizannnn na koju sam ja temu dosla?
Majo izvini, seljačina se krije i čuči u svakom od nas...
drugi put ćemo biti svjesni da nismo sami ispred dragstora sa flašom u ruci i da moramo birati teme o kojima pričamo.
Sorry
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sarlo ::Izgleda da ce Maccabi da nam ga zavuce, onako profesorski, da naplate dug od prosle godine.
Sinoc su momci dali zaista korektne izjave, a mene je najvise iznenadilo to sto apsolutno niko nije pomenuo Makabi i danasnji mec. Svi su govorili o Kahi i sledecoj nedelji gde ce da resavaju svoju sudbinu. Rasko je bio onako najkriticniji i rekao da je napad nedopustiv i da niko od njih nije budala da to ne vidi (parafraziram)...
Tako i treba, u se i svoje kljuse... i dalje resavamo sami svoju sudbinu. Protiv Kahe se zna kako treba; svi na Baraca, brze licne, pa polako. A Makabi nek radi sta oce
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Bilo je i jednine i množine, ali je više nego jasno da su odluke zajednički donošene.
Za Jawai-ja se, recimo, sećam da je došao na preporuku Marića.
Nađoh Todorićevu izjavu kad je poslednji put menjan plej http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=703
Inače, Blagoje, slažem se sa svim ostalim što si napisao.
Igra prilično loša, ali 5 pobeda u 9 kola u ovakvoj grupi...ajde da vidim ko sme da kaže da nije bio zadovoljan time pred početak sezone...Jedini kiks po mom mišljenju u EL je to što smo ispustili razliku protiv Žalgirisa...mada, ako ispadnemo biće to u krugu 4 ekipe sa 5-5, a mi smo tu jako, jako loši (Partizan -25, Caja +3, Khimki +11, Žalgiris +11) i teoretski bi mogao da nas izvuče samo debakl Žalgirisa od 40tak razlike, a da mi izgubimo tesno.
NLB je druga priča, ali sezona tamo nije ni na pola...
Lično mislim da će večerašnja utakmica odlučiti da li prolazimo ili ne...Zavisimo od Makabija
Gotovo 100% sam siguran da nećemo moći dobiti u Španiji, kao ni Litvanci u Rusiji u poslednjem kolu.
Za Jawai-ja se, recimo, sećam da je došao na preporuku Marića.
Nađoh Todorićevu izjavu kad je poslednji put menjan plej http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=703
Inače, Blagoje, slažem se sa svim ostalim što si napisao.
Igra prilično loša, ali 5 pobeda u 9 kola u ovakvoj grupi...ajde da vidim ko sme da kaže da nije bio zadovoljan time pred početak sezone...Jedini kiks po mom mišljenju u EL je to što smo ispustili razliku protiv Žalgirisa...mada, ako ispadnemo biće to u krugu 4 ekipe sa 5-5, a mi smo tu jako, jako loši (Partizan -25, Caja +3, Khimki +11, Žalgiris +11) i teoretski bi mogao da nas izvuče samo debakl Žalgirisa od 40tak razlike, a da mi izgubimo tesno.
NLB je druga priča, ali sezona tamo nije ni na pola...
Lično mislim da će večerašnja utakmica odlučiti da li prolazimo ili ne...Zavisimo od Makabija
Gotovo 100% sam siguran da nećemo moći dobiti u Španiji, kao ni Litvanci u Rusiji u poslednjem kolu.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Juče sam porodio trojke na tribini (mali Gojko, Milivoje i Radiša - i svi imaju po 4kg). Svaka čast na pobedi ali nemam puno stvari za koje bi se uvatio kao pozitivne.
1. Dati na domaćem terenu najgoroj ekipi u grupi (skupu privatnika) 61 poen je sramotno. Koliko ćemo dati Kahi? Koliko smo dali Makabiju? Napad ne postoji, tačnije u napadu se ne vidi sistem i za to je trener kriv. Slika tima ujedno i odraz trenera u ogledalu.
2. Naš tim posle 2-3 meseca nije "porastao" čak je u dosta i nazadovao. Na prste jedne ruke (a možda je i to previše) mogu da nabrojim igrače sa zadovoljavajućom formom (Lučić, Gist i nadam se Jan koji se polako budi. Zaključak je da je ovo lista srčanih igrača koji vole adrenalin i punu halu. Ostali su katastrofa ili su nekonstantni (Kecman, Milosavljević, Džavai...)
3. Ovaj Kurta ima potez, ali se usr'o. Taj nije spustio loptu u dribling skoro nijednom dok mu centar nije došao u pik, sigurnije prenosi loptu od Olivera ali opet nije imao više od dva ljudska prodora za celu tekmu - moron. Džavai nije postojao (taj dečko nije pojačanje jer ima sindrom zvani "Aleksandra Rašić" - brate Katić ti je uzeo poziciju startnog centra, sram te bilo!). Sve nas navodi na zaključak da smo dobili tekmu bez pleja i centra. Tačnije ko invalid bez jedne ruke i jedne noge (yes its a miracle )
4. Dobro je da su krenuli da ubacuju nešto na kraju...konačno su mazohističkoj publici dali povod za euforiju. Ova pobeda je zasluga navijača i čisto individualnih momenata inspiracije pojedinaca.
5. Tim nemamo i dalje! Možemo mi da pričamo kako je uprava kriva ali to nije potpuno tačno! Roster nam je korektan i tvrdim da su treneri Dule, Pešić ili Džikić da bi igrali mnogo bolje i da ameri ne bi igrali onako kako igraju...kad nas kasape na terenu u serijama često nemamo pravovremeni tajmaut, sinoć se iz igre izvodi Jan a dečko je pokidao u drugom poluvremenu, Džavai igra ali nema trenera da mu nalupa šamare (u svlačionici - da ga nevladine organizacije ne bi proglasile za rasistu), govor tela ne uliva nikakvu sigurnost, na konferencijama se traže izgovori i sve ima neku ljigavu dozu samosažaljenja )
Sve u svemu...ako se ovako nastavi želim ostavku trenera, jer čovek nije zaslužio skandiranje sa tribina. Nadam se da će se trgnuti jer prvi želim da on uspe. E da i hoću Jana i Gista u TOP 10
1. Dati na domaćem terenu najgoroj ekipi u grupi (skupu privatnika) 61 poen je sramotno. Koliko ćemo dati Kahi? Koliko smo dali Makabiju? Napad ne postoji, tačnije u napadu se ne vidi sistem i za to je trener kriv. Slika tima ujedno i odraz trenera u ogledalu.
2. Naš tim posle 2-3 meseca nije "porastao" čak je u dosta i nazadovao. Na prste jedne ruke (a možda je i to previše) mogu da nabrojim igrače sa zadovoljavajućom formom (Lučić, Gist i nadam se Jan koji se polako budi. Zaključak je da je ovo lista srčanih igrača koji vole adrenalin i punu halu. Ostali su katastrofa ili su nekonstantni (Kecman, Milosavljević, Džavai...)
3. Ovaj Kurta ima potez, ali se usr'o. Taj nije spustio loptu u dribling skoro nijednom dok mu centar nije došao u pik, sigurnije prenosi loptu od Olivera ali opet nije imao više od dva ljudska prodora za celu tekmu - moron. Džavai nije postojao (taj dečko nije pojačanje jer ima sindrom zvani "Aleksandra Rašić" - brate Katić ti je uzeo poziciju startnog centra, sram te bilo!). Sve nas navodi na zaključak da smo dobili tekmu bez pleja i centra. Tačnije ko invalid bez jedne ruke i jedne noge (yes its a miracle )
4. Dobro je da su krenuli da ubacuju nešto na kraju...konačno su mazohističkoj publici dali povod za euforiju. Ova pobeda je zasluga navijača i čisto individualnih momenata inspiracije pojedinaca.
5. Tim nemamo i dalje! Možemo mi da pričamo kako je uprava kriva ali to nije potpuno tačno! Roster nam je korektan i tvrdim da su treneri Dule, Pešić ili Džikić da bi igrali mnogo bolje i da ameri ne bi igrali onako kako igraju...kad nas kasape na terenu u serijama često nemamo pravovremeni tajmaut, sinoć se iz igre izvodi Jan a dečko je pokidao u drugom poluvremenu, Džavai igra ali nema trenera da mu nalupa šamare (u svlačionici - da ga nevladine organizacije ne bi proglasile za rasistu), govor tela ne uliva nikakvu sigurnost, na konferencijama se traže izgovori i sve ima neku ljigavu dozu samosažaljenja )
Sve u svemu...ako se ovako nastavi želim ostavku trenera, jer čovek nije zaslužio skandiranje sa tribina. Nadam se da će se trgnuti jer prvi želim da on uspe. E da i hoću Jana i Gista u TOP 10
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Igra je loša u kojoj fazi? Napad? Mnogo gubljenja lopti?
Pa igra ni pod Duletovim vođstvom nikada nije bila "lepa" nikada se nije blistalo, većinom se uvaljivala lopta pod koš, gde smo imali (za razliku od ove sezone, ili bar ovog dela sezone) dominantne centre...
I pod Duletom je akcenat uvek bio na "granitnoj" odbrani, pa iz iste proističe napad, kakav-takav... Ni pod Duletom nismo imali (osim par utakmica) neke fenomenalne razlike. Uvek je to bilo na loptu dve, na MIŠIĆE...
Možda smo još uvek pod utiskom leta i igrama reprezentacije, gde se igralo mnogo lepršavije i sa više šmeka, nego što nam je klupska košarka u poslednjih par desetina godina...
Za razliku od prethodnih sezone imamo više stranaca, koji siluju, koji su indijanci, pa i taj segment osim u par situacija za top-10 kola, ne deluje kao prošlih sezona. Nadam se da će se smiriti, da će ih, ako ne Vlada ono bar neko smiriti, obraditi "govnjivom motkom", da im objasni da je košarka TIMSKA IGRA, gde se igra za rezultat i statistiku tima, a ne ličnu statistiku.
I dalje verujem da će ovo biti dobra sezona. Malo će duže nego obično trebati da to počne da liči na ono što treba jer sada treba obuzdati, više igrača (čitaj čamuga) nego do sada, ali da će skontati da su oni samo delić koji je i tek kako moguće zameniti, u mozaiku koji se zove PARTIZAN.
Pa igra ni pod Duletovim vođstvom nikada nije bila "lepa" nikada se nije blistalo, većinom se uvaljivala lopta pod koš, gde smo imali (za razliku od ove sezone, ili bar ovog dela sezone) dominantne centre...
I pod Duletom je akcenat uvek bio na "granitnoj" odbrani, pa iz iste proističe napad, kakav-takav... Ni pod Duletom nismo imali (osim par utakmica) neke fenomenalne razlike. Uvek je to bilo na loptu dve, na MIŠIĆE...
Možda smo još uvek pod utiskom leta i igrama reprezentacije, gde se igralo mnogo lepršavije i sa više šmeka, nego što nam je klupska košarka u poslednjih par desetina godina...
Za razliku od prethodnih sezone imamo više stranaca, koji siluju, koji su indijanci, pa i taj segment osim u par situacija za top-10 kola, ne deluje kao prošlih sezona. Nadam se da će se smiriti, da će ih, ako ne Vlada ono bar neko smiriti, obraditi "govnjivom motkom", da im objasni da je košarka TIMSKA IGRA, gde se igra za rezultat i statistiku tima, a ne ličnu statistiku.
I dalje verujem da će ovo biti dobra sezona. Malo će duže nego obično trebati da to počne da liči na ono što treba jer sada treba obuzdati, više igrača (čitaj čamuga) nego do sada, ali da će skontati da su oni samo delić koji je i tek kako moguće zameniti, u mozaiku koji se zove PARTIZAN.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
ukratko, ovo je igra Partizana
losi procenti koji se pokrivaju ofanzivnim skokom, na kraju utakmice se opgadjaju nerezonski sutevi (Tehnicka (sudiji koji je to svirao a podignete spomenik zbog njega ceteu TOP 16), Kecman sut iz nehata, Vesely trojka preko ruke, Gist vraca Vardinu), mnogo srece Vardi trojka izasla iz skoka, i za kraj kos u poslednjoj sekudni, ali to je Partizan
o anti kosarci koja se sinoc igrala, ne bi da trosim tastaturu
ja bih samo da pitam jedno strucno pitanje...
Da li igraci Partizana pre tekme idu u WC ???
losi procenti koji se pokrivaju ofanzivnim skokom, na kraju utakmice se opgadjaju nerezonski sutevi (Tehnicka (sudiji koji je to svirao a podignete spomenik zbog njega ceteu TOP 16), Kecman sut iz nehata, Vesely trojka preko ruke, Gist vraca Vardinu), mnogo srece Vardi trojka izasla iz skoka, i za kraj kos u poslednjoj sekudni, ali to je Partizan
o anti kosarci koja se sinoc igrala, ne bi da trosim tastaturu
ja bih samo da pitam jedno strucno pitanje...
Da li igraci Partizana pre tekme idu u WC ???
Nolle- mvp
Izvini Majo !!!!!!!! Malo smo se zaneli sinoc,ja sam popio nekoliko piva pa ajde neka to bude moje opravdanje,pozdrav
Gost- Gost
120dB je prag bola. 20dB je sapat, a 60dB je normalan govor. Skala je logaritamska. Iznad 110dB je fantastisticno
Utakmicu ne bih preterano komentarisao. Pobeda je vazna.
U 10 bi trebalo po meni da budu eli ap Jerrells - Gist, Kucanje Iana preko Iana i kucanje Gista jednom rukom uz faul!
U 10 bi trebalo po meni da budu eli ap Jerrells - Gist, Kucanje Iana preko Iana i kucanje Gista jednom rukom uz faul!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ajde ne preteruj... Mnogo smo otvorenih suteva promasivali, red je bio da nas na kraju malo i sreca pogleda. Tehnicka svirana njihovom treneru koji se stalno nesto zalio... ali ajde, valjda ti je tako lakse.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Mnogo nezadovoljstva se iznosi ovde a Partizan ima 5-4 u Evroligi. Mislio sam da je tema Vladino smenjivanje završena ali vidim da ima ljudi koji bi ga smenjivali. I šta treba uraditi ako ga smene? Dovesti Pešića, Maljkovića, Vujoševića??? Vezani smo za 5-6 imena i svi ostali se tretiraju kao amateri, svako ima pravo da sumnja u njihovo znanje. Jovanović i da ništa nije znao kad je postao pomoćni trener Partizana morao bi naučiti za tih 5 godina uz manitua Vujoševića jer bi svako naučio zanat za to vreme. Jedino što mu treba je iskustvo a ne znam drugačiji način da je dobije osim da mu se pruži šansa. Partizan je već skoro 40 godina značajno ime evropske košarke i uvek je stvarao igrače ali i trenere. Osim Ranka Žeravice koji je već došao kao veliki mag svi ostali su ime stekli u Partizanu. Uprava je imala poverenje u njih i oni su im se uvek i po pravilu odužili trofejima. Zašto bi sad ovom čoveku bila uskraćena šansa? Zbog toga što ne psuje i ne šamara igrače? Stvarno bi ga to učinilo vrhunskim stručnjakom.
Nakon 10 godina jednoumlja u Partizanu (pod tim mislim da je sve važne odluke donosio jedan čovek) došlo je vreme da se raspodele snage. Onaj sistem je doneo rezultat ali mu je trebalo dosta vremena da svi budu zadovoljni. Ovo sad shvatite kao bolan period tranzicije. Neće Partizan opet na F4. Siguran sam da neće osvojiti ni titulu NLB. Ali veće sledeće godine će biti mnogo jači i na boljem putu ukoliko ne bude više naglih promena. Svaka promena i u igračkom i u stručnom kadru podrazumeva još više vremena za ispunjavanje ciljeva. Instant uspeh ne postoji. Midslite li da će Karijeva Valensija osvojiti ACB ili možda ući na F4? Od toga nema ništa, samo su trenutni hit i sledi im bolan rezultatski period.
Uživajte u partijama Veselog, sledeće sezone ćemo ga gledati samo na tv-u u highlightsima NBA. Pozdravite Kecmana još ovu i nadam se još koju sezonu jer ćemo takvog igrača dugo čekati da se ponovo pojavi i prepričavaćemo šta je sve učinio za Partizan. Stvarno nema potrebe za nezadovoljstvo, sve ovo je normalan proces. Pa smešno mi deluje euforija na topicu komšija koji su tako ushićeni nakon samo jedne pobede o čijoj važnosti možemo diskutovati i ovde ovoliko nagomilanog besa i negativne energije prema ljudima koji nam i dalje daju više pobeda nego poraza.
Još samo 2 reči o utakmici. Sramota je psovati Ratka Vardu, dete Partizana koji nikad nijednom izjavom ni grimasom nije zaslužio tako nešto. On je legenda Partizana, nikad teren nije napustio a da nije dao sve od sebe. I druga stvar jer je već mnogo stvari rečeno a ovo nije a ja dosta potenciram tu stavku - slobodna bacanja. Da smo ubacivali slovbodna bacanja u prvoj četvrtini rezultatske neizvesnosti ne bi bilo. Trojke mogu da ne idu ali slobodna bacanja MORAJU da ulaze. Mi pobeđujemo izvodeći ih nešto više od 50%, mislim da malo koja ekipa pobedi protivnika sa takvim procentom. Razumem promašaje u zadnjim minutima kad radi psiha a tu se igrači odvajaju po karakteru ali promašivati konstantno, celu utakmicu, iz utakmice u utakmicu... nije mi jasno.
Nakon 10 godina jednoumlja u Partizanu (pod tim mislim da je sve važne odluke donosio jedan čovek) došlo je vreme da se raspodele snage. Onaj sistem je doneo rezultat ali mu je trebalo dosta vremena da svi budu zadovoljni. Ovo sad shvatite kao bolan period tranzicije. Neće Partizan opet na F4. Siguran sam da neće osvojiti ni titulu NLB. Ali veće sledeće godine će biti mnogo jači i na boljem putu ukoliko ne bude više naglih promena. Svaka promena i u igračkom i u stručnom kadru podrazumeva još više vremena za ispunjavanje ciljeva. Instant uspeh ne postoji. Midslite li da će Karijeva Valensija osvojiti ACB ili možda ući na F4? Od toga nema ništa, samo su trenutni hit i sledi im bolan rezultatski period.
Uživajte u partijama Veselog, sledeće sezone ćemo ga gledati samo na tv-u u highlightsima NBA. Pozdravite Kecmana još ovu i nadam se još koju sezonu jer ćemo takvog igrača dugo čekati da se ponovo pojavi i prepričavaćemo šta je sve učinio za Partizan. Stvarno nema potrebe za nezadovoljstvo, sve ovo je normalan proces. Pa smešno mi deluje euforija na topicu komšija koji su tako ushićeni nakon samo jedne pobede o čijoj važnosti možemo diskutovati i ovde ovoliko nagomilanog besa i negativne energije prema ljudima koji nam i dalje daju više pobeda nego poraza.
Još samo 2 reči o utakmici. Sramota je psovati Ratka Vardu, dete Partizana koji nikad nijednom izjavom ni grimasom nije zaslužio tako nešto. On je legenda Partizana, nikad teren nije napustio a da nije dao sve od sebe. I druga stvar jer je već mnogo stvari rečeno a ovo nije a ja dosta potenciram tu stavku - slobodna bacanja. Da smo ubacivali slovbodna bacanja u prvoj četvrtini rezultatske neizvesnosti ne bi bilo. Trojke mogu da ne idu ali slobodna bacanja MORAJU da ulaze. Mi pobeđujemo izvodeći ih nešto više od 50%, mislim da malo koja ekipa pobedi protivnika sa takvim procentom. Razumem promašaje u zadnjim minutima kad radi psiha a tu se igrači odvajaju po karakteru ali promašivati konstantno, celu utakmicu, iz utakmice u utakmicu... nije mi jasno.
superhik- prva petorka
otvorene suteve su promasili jer igraci nemaju nikakvo samopouzdanje, cak ni u PUNOM PIONIRU !!! A ne zato sto igraci ne znaju, ili ne znam ja sta. Ne bi oni bili u KKP da ne znaju da igraju.
Ovo je samo jedna upgrade Zvezda sa 2-3 akcije vise i boljom publikom, trener na istom nivou, VJ zna mozda malo vise o igri, ali motivalija mu je jedna velika NULA. Navijaci guraju u Pioniru,a na gostujucem vas buse ko kako stigne Nikakve on zasluge nema za ove rezultate. Bolje da Cegi sedne na klupu, vise bi napalio igrace od ovog
Ovo je samo jedna upgrade Zvezda sa 2-3 akcije vise i boljom publikom, trener na istom nivou, VJ zna mozda malo vise o igri, ali motivalija mu je jedna velika NULA. Navijaci guraju u Pioniru,a na gostujucem vas buse ko kako stigne Nikakve on zasluge nema za ove rezultate. Bolje da Cegi sedne na klupu, vise bi napalio igrace od ovog
Nolle- mvp
fizicar (Čet 16 Dec 2010 - 11:00) ::120dB je prag bola. 20dB je sapat, a 60dB je normalan govor. Skala je logaritamska. Iznad 110dB je fantastisticno
Navijanje je bilo nikad gore,bilo bi bar 160 db da je atmosfera bila na nivou.
markoo- prva petorka
Makabi odmara 3-4 igraca glavna igraca veceras,nece puno igrati tako da moramo da se uzdamo u Pninija
Poslednji izmenio partizannnnn dana Sre 15 Dec 2010 - 23:19, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
markoo (Čet 16 Dec 2010 - 11:15) ::fizicar (Čet 16 Dec 2010 - 11:00) ::120dB je prag bola. 20dB je sapat, a 60dB je normalan govor. Skala je logaritamska. Iznad 110dB je fantastisticno
Navijanje je bilo nikad gore,bilo bi bar 160 db da je atmosfera bila na nivou.
Nema sanse. Skala je logaritamska. Razlika izmedju 113dB i 115dB je ogromna.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
partizannnnn (Čet 16 Dec 2010 - 11:16) ::Makabi odmara 3-4 igraca glavna igraca veceras
dobro je da sam pozibacivao sve iz Fantasy-ja ali mi je ostao Mike Batist
Nolle- mvp
Suđenje je bilo domaćinsko...nema spora...za promenu, pošto ono do sad što nam je svirano nije bilo normalno (valjda jedino Prokom u grupi ima manji autoritet nego mi).
Par ničijih lopti je otišlo nama, tehnička klupi Prokoma, prosek nam je 25 faulova po tekmi...juče 17.
Kad smo već kod toga - poludeo sam juče na VJ na kraju prve četvrtine. Prokom 10tak sec za napad, mi za celu četvrtinu 1 lg i on ne zove faul...imali smo 3 da damo bez da upute loptu na koš!
Sva sreća pa je bila blokada posle ulaza (čini mi se Raško na nekom od crnaca).
...to nam je jako loša karakteristika ove godine - kako branimo poslednje napade!
Par ničijih lopti je otišlo nama, tehnička klupi Prokoma, prosek nam je 25 faulova po tekmi...juče 17.
Kad smo već kod toga - poludeo sam juče na VJ na kraju prve četvrtine. Prokom 10tak sec za napad, mi za celu četvrtinu 1 lg i on ne zove faul...imali smo 3 da damo bez da upute loptu na koš!
Sva sreća pa je bila blokada posle ulaza (čini mi se Raško na nekom od crnaca).
...to nam je jako loša karakteristika ove godine - kako branimo poslednje napade!
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
partizannnnn (Čet 16 Dec 2010 - 11:16) ::Makabi odmara 3-4 igraca glavna igraca veceras,nece puno igrati tako da moramo da se uzdamo u Pninija
hahaha Salis se da se uzdas u Pninija??? Pa on ce prvi da ih pusti...
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Manu (Čet 16 Dec 2010 - 11:55) ::partizannnnn (Čet 16 Dec 2010 - 11:16) ::Makabi odmara 3-4 igraca glavna igraca veceras,nece puno igrati tako da moramo da se uzdamo u Pninija
hahaha Salis se da se uzdas u Pninija??? Pa on ce prvi da ih pusti...
Salio sam se
Gost- Gost
Utakmica je bilo vrlo ruzna za oko. Promasaji na sve strane, ali kada protivnik skoro ceo mec igra zonu, posebno protiv Partizana, ne moze ni da bude lepa.
Ono sto je lose jesu slobodna bacanja, i neke osnovne stvari tipa lose zagradjen kos, par puta i ne sme Veseli da kontru 2 na 1, u vaznim momentima da onako upropasti losim pasom. Mozda Kurta nije trcao dovoljno siroko, ali ne ide u kontri 2 na 1 pas niskom igracu.
Da su pogodili koji sut vise,stavili bacanja bilo bi to znatno drugacije.
Ono sto je lose jesu slobodna bacanja, i neke osnovne stvari tipa lose zagradjen kos, par puta i ne sme Veseli da kontru 2 na 1, u vaznim momentima da onako upropasti losim pasom. Mozda Kurta nije trcao dovoljno siroko, ali ne ide u kontri 2 na 1 pas niskom igracu.
Da su pogodili koji sut vise,stavili bacanja bilo bi to znatno drugacije.
Macijauskas- mvp
Ovde ima puno bivsih a mozda i sadasnjih kosarkasa. Da li ste ikada u zivotu pustili nekom neku utakmicu? Da li je bio neko nekad u prilici da odigra namesten mec? Apsolutno je nebitno o kom se rangu radi. Ne mogu da verujem da neko misli da je Pnini ili bilo ko drugi opterecen toliko Partizanom da razmislja o pustanju protivika. Mnogo dajemo sebi na vaznosti, Makabi igra za sebe a ne za nas.
Nije ni bitno na kraju sta ce Makabi uraditi veceras, imamo jos jednu utakmicu i sve zavisi od nas. Nije smak sveta ni ako ispadnemo sa 5 pobeda, vise i se to svidja nego da u nekim srecnim krugovima prolazimo dalje sa 3 pobede kao sto se nekima desavalo. Kud cete veci motiv za kosarkase Partizana a i za navijace nego da u direktnom duelu odlucuju sami o svojoj sudbini.
Nije ni bitno na kraju sta ce Makabi uraditi veceras, imamo jos jednu utakmicu i sve zavisi od nas. Nije smak sveta ni ako ispadnemo sa 5 pobeda, vise i se to svidja nego da u nekim srecnim krugovima prolazimo dalje sa 3 pobede kao sto se nekima desavalo. Kud cete veci motiv za kosarkase Partizana a i za navijace nego da u direktnom duelu odlucuju sami o svojoj sudbini.
superhik- prva petorka
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo