KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
+43
Naissus
Koleman
slobokv83
Marija
Sensui
Ray Allen
dane
wolfvaga
Gencha
superhik
XXL
Zemljoradnik
bigZ
Zoro
lazarminator
Maja
Psycho
Tazz
Sarlo
Talicni Tom
Mihael
Sergej
air slavkan
Imperator
ZuLuofVozdovac
2bad4u
Hyperactive
markoo
Novica-Ubica
Junglezburn
blagoje
KKP
expert
Everton
Manu
Nolle
drexler
fizicar
Dule Kecman
Macijauskas
TheGodfather
Bodi Bond
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
Steta! To bi znacilo da su resili da ga puste da izgori. Pa kad postavis tako mladog coveka, katastrofa nije iskljucena, i to su u klubu trebali da znaju jos pri imenovanju.Sta se sad iscudjavaju.Jedino bih razumeo ako u njemu vide krivca za otkaze sa kojima se nisu slagali ili ako smatraju da ga igraci bojkotuju. U tom slucaju bih razumeo. Ali, ako svi o tome suskate, onda...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
VLADA JOVANOVIC
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
ne verujem da ce pre Prokoma dobiti otkaz, ako vec kenja, neka ga usere do kraja, mada sa ludnicom u Pioniru vi ne mozete da izgubite,a njemu samopouzdanje mozda moze da jedan visi nivo da ode !
Nolle- mvp
Au Sergej, nisi trebao da nam kazes ovo pred spavanje:))
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Sergej ::Covek iz kluba mi je upravo rekao da ce VJ 99% biti smenjen.
Au bre, pa ovi srljaju iz greske u gresku.Ako su postavili coveka neka ga ostave da radi svoj posao.Pa sta su ocekivali u njegovoj prvoj sezoni kao trener.
Iskreno ako dobije otkaz nisam za povratak Vujosevica, treba nam sveza krv.Mislim da bi Dzikic bio pun pogodak.Izuzetno perspektivan trener koga odavno zelim videti na klupi Partizana.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Sensui ::
Jovanovic ce mozda postati fenomenalan trener ali je za sad previse "zelen" i zato smatram da smo trebali dovesti manje stranaca,da ubacimo klince u tim i da zrtvujemo ovu sezonu kako bi se tim formirao i kako bi trener stekao iskustvo,navijaci bi videli da su nam ambicije ove sezone manje i ne bi se stvarao toliki pritisak oko tima.
То је све врло логично о чему причаш, али шта се подразумева под "жртвовањем сезоне"? Мислим да би и Влада лакше радио са клинцима јер ем су наши, разумеју језик, послушнији су, не морају им се објашњавати неке ствари које се код нас уче на другом тренингу ( а што црнцима мора, а само је Гист играо у Европи) итд.Додуше ,тренутно нису квалитетнији од старијих играча, али добијамо их у следећим сезонама. То је све јасно. Међутим, ми не знамо шта је управа поставила пред Владу, који су циљеви, шта се од њега тражи? Да ли форсирање домаћих играча или резултат, да ли титула у НЛБ лиги или само Ф4, да ли "само" ТОП16 Евролиге или нешто више? Да ли су Даниловић и Тоша рекли Влади "брате, све је то у реду и твоја младост и то што си био Дулетов помоћник, али ми хоћемо резултат одмах ове сезоне " ? Ми то ништа не знамо, можда знају другови инсајдери са форума,али ја не знам. Сигурно да однос који је постојао на релацији Дуле-Даниловић-Тоша је био нешто што не постоји нити у једном другом клубу на свету. Познавали су се у душу.Сада је ту Влада и сигурно је да он ужива велику подршку, али то није то. Лествица је постављена много, много високо и Влада је тренутно још зелен да је прескочи. Али, ја сам убеђен да ће је он прескочити кад-тад.
Враћам се на почетак,због чега сам те и цитирао. Ми ову сезону не смемо да жртвујемо јер више није на снази трогодишње бодовање већ једногодишње, што ће рећи да морамо да будемо бољи од конкурената ове године да би следеће играли Евролигу. А како сада ствари стоје, Хемофарм је у предности, мада сам убеђен да ћемо их стићи јер они нису ништа мање неконстантни него ми. Нисам сигуран да ће Влада то моћи ослањајући се превише на клинце, Дуле би то можда и могао, али он више није ту. Једноставно, управа подразумева играње Евролиге сваке године јер се цео концепт тренутног битисања клуба чини ми се и заснива на томе (црнци долазе за мале паре да би следеће године играли за многостуко веће, наши талентовани играчи да би стекли искуство и полако постали битни шрафови кроз пар година играња у систему, клуб "лакше" налази спонзоре и продаје приличан број преплатних карата које нису јефтине).
И само за крај, рече пролетос негде неко кад смо добили прву у Тел-Авиву објашњавајући како смо то успели речима: "не може се индијанском кошарком на систем". Сада ми се чини да ми доста личимо на те индијанске екипе и нисам слеп код очију да не видим да је цар го, али није ни Дуле тај толико пута спомињани систем поставио за три месеца. Влада га јесте наследио, али он мора стално да се надограђује.
Ауу, док ја ово написах они га сменише. Ставрно нису нормални.
Poslednji izmenio blagoje dana Ned 12 Dec 2010 - 11:31, izmenjeno ukupno 1 puta
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ajd necemo vise o smeni. Ajd leba vi da ovde stanemo!
Elem , kasno je pa ne mogu da zivkam sad ljude sa strane. Ali , ocigledno da vise ovako nece moci. I pre Zadra bile su neke price na ovu temu, ali je to sve precutano zarad mira u kuci i 2 teske utakmice koje su nsa cekale.
Medjutim posle vecerasnje utakmice , karte su otvorene . VJ. jos samo Dule moze da spasi , niko vise.
Medjutim posle vecerasnje utakmice , karte su otvorene . VJ. jos samo Dule moze da spasi , niko vise.
Sergej- mvp
Auuuuuu. Na sta smo spali posle fantasticnog uspeha prosle godine. Promenili smo 3 pleja,a sad menjamo i trenera u decembru. Dotakli smo dno
Poslednji izmenio partizannnnn dana Ned 12 Dec 2010 - 11:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Ja se izvinjavam sto donosim lose vesti, ali eto cisto da znate na cemu smo. Da ne bude ujutru iznenadjenja kad se pogleda forum i stampa.
Ponavljam nije smenjen, ali sve informacije govore da ce tesko preziveti.
Sergej- mvp
Sergej ::Ja se izvinjavam sto donosim lose vesti, ali eto cisto da znate na cemu smo. Da ne bude ujutru iznenadjenja kad se pogleda forum i stampa.
Ma taman posla da se izvinjavas Sergej. Hvala tebi na informacijama.
P.S. A ti Bodi sto ne pricas nista iako si cuo...
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Zato što izvor nije pouzdan, a neću da unosim paniku...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Koliko god sam kritikovao Vladu,mogu da priznam da sam poprilicno zatecen. Nisam ocekivao ovoliko promena u klubu.
Gost- Gost
Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.
Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema crno-beloj boji.
Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
"Volim te Partizane!"
Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za crno-bele boje.
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.
Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema crno-beloj boji.
Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
"Volim te Partizane!"
Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za crno-bele boje.
Markos- prva petorka
ode sve u pičku materinu... ovo je živi raspad sistema, sada stvarno sumnjam da možemo dobiti Poljake
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
E Drex, sto se tice tvoj pitanja za karte, utakmicu...
Ja imam sezonsku, a akciju je prosli put sprovodio Markooo.
Za sada se nismo nista dogovarali za Prokom da idemo ponovo zajedno, ali naravno, ako hoce(te), ja sam za.
Ja imam sezonsku, a akciju je prosli put sprovodio Markooo.
Za sada se nismo nista dogovarali za Prokom da idemo ponovo zajedno, ali naravno, ako hoce(te), ja sam za.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
да ли је истина да су од 7 изгубљених лопти џерелса, 4-5 пута у питању били кораци(корак пре спуштања лопте)?
надам се да ће влада успети да изгура сезону до краја и резултатима зачепи уста већини ''познаваоца'' кошарке.
надам се да ће влада успети да изгура сезону до краја и резултатима зачепи уста већини ''познаваоца'' кошарке.
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Moje je misljenje da partizan moze dobiti prokom samo na neku inspiraciju i "ludilo" Lucica i Veselog, to je jedina nada...
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Manu ::Moje je misljenje da partizan moze dobiti prokom samo na neku inspiraciju i "ludilo" Lucica i Veselog, to je jedina nada...
evo Manu malo u inat Junglu
Ako je to jedini nacin da dobijemo onda od toga nema nista. Pre se uzdam u ludilo "raspada sistema" nego u njih dvojcu pojedinacno. Sva sreca pa je Prokom totalno indijanska ekipa i igramo kuci pred punom halom inace...Manu ::Moje je misljenje da partizan moze dobiti prokom samo na neku inspiraciju i "ludilo" Lucica i Veselog, to je jedina nada...
A rekosmo sinoc da je VJ u "vazduhu" i on izgubi i ovo. Dosad se nisam previse brinuo, ali ovaj poraz od raspalog Zadra jeste onespokojavajuc...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Kada ekipa primi 55 poena za poluvreme od polu raspale ekipe, mora se covek zapitati sta ti momci rade...
Mihael- mvp
Godina : 37
Jungle se ućutao, a sad ću da ga podsetim da malo pročita one PP što smo razmenjivali. JBG brate, ipak ja imam malo više životnog iskustva(jedno 14 godina ) ..znam kad kola idu nizbrdo a kad je u kući red i mir.
Samo jednu poruku imam. Daniloviću, smiri se i pusti Vladu da radi kako zna i ume. Divljali ste sa crncima u prelaznom roku, niste verovali u mlade snage...sada imajte muda i trpite do kraja. Ne mora se uvek biti prvi.
Glasam za šansu za Vladu Jovanovića. Pa treba košarka ovde da živi i za 10, 15 godina.....
IZVOR MONDO
Kamenovan bus crno-belih, povređen Jovanović!
* 16 komentara
* Odštampaj
* Make font size smaller Make font size default Make font size larger
12. decembar 2010. 21:47 > 23:35
Autobus sa igračima i stručnim štabom Partizana mt:s kamenovan je u nedelju uveče, piše "Slobodna Dalmacija". Lakše povređen Vlada Jovanović, kada ga je kamen pogodio u lice.
Lakše povređen - Vlada Jovanović
Za sada nepoznati napadači, nešto pre 20 časova u nedelju uveče, zasuli su u Zadru kamenicama autobus sa košarkašima i stručnim štabom Partizana mt:s, piše hrvatski dnevni list "Slobodna Dalmacija".
Zadar i Partizan mt:s igrali su utakmicu NLB lige u nedelju predveče i domaći tim pobedio je sa 91:88.
Prema pisanju "Slobodne", napad se dogodio "na području zadarske četvrti Bili Brig", a novinar ovog lista navodi i da niko nije povređen. Ipak, zadarski internet portal e-zadar.hr objavio je da je lakše povređen trener Partizana Vlada Jovanović.
Kasnije je portparol KK Partizan mt:s Sonja Savić potvrdila agenciji Beta da je Jovanović pogođen kamenom u lice i da je povređen.
"Neverovatno da se takve situacije događaju u našem gradu u XXI veku. Sat nakon utakmice igrači i vođstvo Partizana našim su autobusom u policijski osiguranoj koloni krenuli prema aerodromu. Međutim, na Bilom Brigu iz mraka su zasuti kamenjem i ko zna još čim", rekao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić za e-zadar.
"Za sada znamo samo da je lakše povređen trener Partizana Vlade Jovanović. Odmah nakon saznanja o nemilom događaju nazvao sam direktora Partizana Dragana Todorića i ispričao mu se u ime kluba i građana grada Zadra na ovom divljačkom činu agresije pojedinaca", dodao je Mičić.
"Tornado" (ne) stoji iza napada?
NEVINI - Tvrde da ne stoje iza napada na crno-bele, navijači Zadra
Oštećena je karoserija autobusa i razbijeno nekoliko stakala na vozilu, koje je u vlasništvu gradskog preduzeća "Liburnija". Tim vozilom, inače, služe se košarkaši Zadra.
"Igrači Partizana drugim su prevoznim sredstvom nastavili put do Aerodroma 'Zemunik', a radnici Policijske Uprave Zadra obavili su uvid", navodi se u tekstu.
Istraga će utvrditi da li iza ovog napada stoje pripadnici navijačke grupe "Tornado". Do tada, povodom napada na sportiste iz Beograda, oglasio se Boris Marin, predsednik navijačke grupe, koja (bi trebalo da) bodri fudbalere i košarkaše Zadra.
"Odgovorno tvrdim kako Tornado s tim činom nema nikakve veze, mi smo na tribini pokazali kako se bodri svoj klub i oštro osuđujemo taj događaj", kratko je rekao Marin za "Slobodnu Dalmaciju".
Slobodno napišite da 'Tornado' najoštrije osuđuje ovakav divljački čin. O događaju me je obavestio direktor kluba Zdenko Mičić", dodao je Marin u izjavi koju je dostavio portalu e-zadar.
Samo jednu poruku imam. Daniloviću, smiri se i pusti Vladu da radi kako zna i ume. Divljali ste sa crncima u prelaznom roku, niste verovali u mlade snage...sada imajte muda i trpite do kraja. Ne mora se uvek biti prvi.
Glasam za šansu za Vladu Jovanovića. Pa treba košarka ovde da živi i za 10, 15 godina.....
IZVOR MONDO
Kamenovan bus crno-belih, povređen Jovanović!
* 16 komentara
* Odštampaj
* Make font size smaller Make font size default Make font size larger
12. decembar 2010. 21:47 > 23:35
Autobus sa igračima i stručnim štabom Partizana mt:s kamenovan je u nedelju uveče, piše "Slobodna Dalmacija". Lakše povređen Vlada Jovanović, kada ga je kamen pogodio u lice.
Lakše povređen - Vlada Jovanović
Za sada nepoznati napadači, nešto pre 20 časova u nedelju uveče, zasuli su u Zadru kamenicama autobus sa košarkašima i stručnim štabom Partizana mt:s, piše hrvatski dnevni list "Slobodna Dalmacija".
Zadar i Partizan mt:s igrali su utakmicu NLB lige u nedelju predveče i domaći tim pobedio je sa 91:88.
Prema pisanju "Slobodne", napad se dogodio "na području zadarske četvrti Bili Brig", a novinar ovog lista navodi i da niko nije povređen. Ipak, zadarski internet portal e-zadar.hr objavio je da je lakše povređen trener Partizana Vlada Jovanović.
Kasnije je portparol KK Partizan mt:s Sonja Savić potvrdila agenciji Beta da je Jovanović pogođen kamenom u lice i da je povređen.
"Neverovatno da se takve situacije događaju u našem gradu u XXI veku. Sat nakon utakmice igrači i vođstvo Partizana našim su autobusom u policijski osiguranoj koloni krenuli prema aerodromu. Međutim, na Bilom Brigu iz mraka su zasuti kamenjem i ko zna još čim", rekao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić za e-zadar.
"Za sada znamo samo da je lakše povređen trener Partizana Vlade Jovanović. Odmah nakon saznanja o nemilom događaju nazvao sam direktora Partizana Dragana Todorića i ispričao mu se u ime kluba i građana grada Zadra na ovom divljačkom činu agresije pojedinaca", dodao je Mičić.
"Tornado" (ne) stoji iza napada?
NEVINI - Tvrde da ne stoje iza napada na crno-bele, navijači Zadra
Oštećena je karoserija autobusa i razbijeno nekoliko stakala na vozilu, koje je u vlasništvu gradskog preduzeća "Liburnija". Tim vozilom, inače, služe se košarkaši Zadra.
"Igrači Partizana drugim su prevoznim sredstvom nastavili put do Aerodroma 'Zemunik', a radnici Policijske Uprave Zadra obavili su uvid", navodi se u tekstu.
Istraga će utvrditi da li iza ovog napada stoje pripadnici navijačke grupe "Tornado". Do tada, povodom napada na sportiste iz Beograda, oglasio se Boris Marin, predsednik navijačke grupe, koja (bi trebalo da) bodri fudbalere i košarkaše Zadra.
"Odgovorno tvrdim kako Tornado s tim činom nema nikakve veze, mi smo na tribini pokazali kako se bodri svoj klub i oštro osuđujemo taj događaj", kratko je rekao Marin za "Slobodnu Dalmaciju".
Slobodno napišite da 'Tornado' najoštrije osuđuje ovakav divljački čin. O događaju me je obavestio direktor kluba Zdenko Mičić", dodao je Marin u izjavi koju je dostavio portalu e-zadar.
Gost- Gost
Ne sećam se da je Vlada bio deo naše debate, niti u kom pravcu kola idu. Predpostavljam da ćeš pokušati ovo da protumačiš kao ''Partizanov novi metod u kome nema mesta proizvodnji igrača/trenera'' - ali preduhitriću te i reći da ovo nema veze sa tim.
Postoje neke stvari iza kulisa sa kojima javnost nije upoznata a ja zbog ukazanog mi poverenja ne mogu da ih koristim u odbrani nekih mojih stavova koji se tiču Vlade... To otprilike objašnjava moje ćutanje.
Postoje neke stvari iza kulisa sa kojima javnost nije upoznata a ja zbog ukazanog mi poverenja ne mogu da ih koristim u odbrani nekih mojih stavova koji se tiču Vlade... To otprilike objašnjava moje ćutanje.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
ma pusti ti radnje...sve je to postojalo i ranije....
Partizan je krenuo da urušava sistem i to vide svi... ne znam kad ćeš to priznati i ti...nadam se samo da će Jovanović preživeti, ali osećam da je slaba vajda....
Partizan je krenuo da urušava sistem i to vide svi... ne znam kad ćeš to priznati i ti...nadam se samo da će Jovanović preživeti, ali osećam da je slaba vajda....
Gost- Gost
99,9% evropskih timova je u goroj situaciji od Partizana, košarkaška kriza drma sve, kako na novčanom planu tako i na kadrovskom, a to veze sa eventualnim promenama metoda rada nema. Partizan još ima i najbolje izglede da sve to prevaziđe.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
:: Arhiva :: Klupske teme