KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Ja i moje glupe prognoze i osecaji ....
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
mortician ::Panathinaikos
Fener
Unicaja
Partizan
Ovo nam je najverovatnije grupa u TOP16,info je od po meni,najupućenijeg lika sa partizan.net.
pozdravi tog lika i pitaj ga kako je on to upucen u zreb?
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Pa nisi samo ti imao osecaj da cemo mozda dobiti..
Ja sam maltene bio ubedjen da cemo uspeti da budemo egal do kraja, pa sta nam Bog da na kraju, ali drugo poluvreme.....
Ja sam maltene bio ubedjen da cemo uspeti da budemo egal do kraja, pa sta nam Bog da na kraju, ali drugo poluvreme.....
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ponovo izgubih kilo živaca...
Neki (velika većina)od vas, apostrofira da nam je centarska linija ok!?!??!?
Pa, ja očigledno ne gledam istim očima košarku kao vi! Partizan je poznat po centrima. Divac, Rebrača, Tomašević, Drobnjak, Krstić, Perović, Peković, Marić... Naveo sam samo neke, da potkrepim tvrdnju. Dovedosmo Katića kao back-up, a on se pokazao kao prvo rešenje na centarskoj poziciji. Džavai nije drvo, on je BALVAN. Osim što je rupčaga u odbrani, sa sve Gistom, u napadu je još gori.
Spuštali mu loptu trideset miliona puta, a on kao kamena s ramena da igra. Znači ne verujem.
Branjenje koša i prostora u odbrani visokih, ne razumem. Po statistici "samo" 13 ofanzivnih skokova smo im dozvolili, a meni se čini da je bilo bar udpolo toliko. Kaha je mogla potpuno opušteno da šutira, kad hoće, i odakle hoće, jer će SIGURNO UZETI LOPTU PONOVO.
Možda sam još revoltiran, i pod utiskom utakmice, ali ovo je SRAMOTNO! Ovako se ne igra za Partizan!
Pa, ja očigledno ne gledam istim očima košarku kao vi! Partizan je poznat po centrima. Divac, Rebrača, Tomašević, Drobnjak, Krstić, Perović, Peković, Marić... Naveo sam samo neke, da potkrepim tvrdnju. Dovedosmo Katića kao back-up, a on se pokazao kao prvo rešenje na centarskoj poziciji. Džavai nije drvo, on je BALVAN. Osim što je rupčaga u odbrani, sa sve Gistom, u napadu je još gori.
Spuštali mu loptu trideset miliona puta, a on kao kamena s ramena da igra. Znači ne verujem.
Branjenje koša i prostora u odbrani visokih, ne razumem. Po statistici "samo" 13 ofanzivnih skokova smo im dozvolili, a meni se čini da je bilo bar udpolo toliko. Kaha je mogla potpuno opušteno da šutira, kad hoće, i odakle hoće, jer će SIGURNO UZETI LOPTU PONOVO.
Možda sam još revoltiran, i pod utiskom utakmice, ali ovo je SRAMOTNO! Ovako se ne igra za Partizan!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Можда баш зато и пуштају странце кући.expert ::@Imperator - Ovo za Vladu i Dzerelsa se u potpunosti slazem, jedini i iskljucivi krivac je Vlada zbog onog njegovog ponasanja, ako se ne trudi, zasrafi ga za klupu pa ne mora ni da se vrati iz Amerike posle Bozica. Mora biti energicniji kada ekipa igra onako malodusno, da ih malo razdrma a ne da samo stoji pored klupe bez ikakve reakcije.
И ја сам имао тај осећај.Dule Kecman ::Pa nisi samo ti imao osecaj da cemo mozda dobiti..
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
bigZ ::mortician ::Panathinaikos
Fener
Unicaja
Partizan
Ovo nam je najverovatnije grupa u TOP16,info je od po meni,najupućenijeg lika sa partizan.net.
pozdravi tog lika i pitaj ga kako je on to upucen u zreb?
Ovako...žreb me nikad nije zanimao,već šta nam zapadne zapalo je
Ali,ide valjda logikom,dva tima iz iste grupe ne mogu ponovo zajedno,pa onda dva tima iz iste zemlje,pa ovo,pa ono....ponavljam nemam pojma,kako,ali tu njegovu tvrdnju je potvrdio još jedan "stručnjak",čak su napisali sastave svih grupa i tvrde da je to 99% tako,ako ne izmisle opet nešto novo.
Inače grupu je prvi napisao Talični Tom,forumaš kome se svi sa partizan.net klanjaju kad su u pitanju basket vesti.
evo i sastav svih grupa,po njima naravno :
Maccabi
Union Olimpija
Barcelona
Roma
Olympiacos
Caja Laboral
Efes Pilsen
Lietuvos Rytas/Cholet
Panathinaikos
Fener
Unicaja
Partizan
Siena
Real Madrid
Zalgiris
Valencia
Gost- Gost
2bad4u :: Ponovo izgubih kilo živaca...
Kako igraju bekovi, nasa centarska linija naspram njih izgleda kao da igraju Dvajt, Garnet i Dankan
Ne kazem da su klasa, ali trenutno nose ekipu, koliko god to smesno zvucalo.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
mortician ::Panathinaikos
Fener
Unicaja
Partizan
Meni je muka vise od Panathinakosa.
Poslednji izmenio bigZ dana Čet 23 Dec 2010 - 12:04, izmenjeno ukupno 1 puta
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Ovi nasi u izjavama stalno pricaju da su losi, a nista ne preduzimaju povodom toga.
Vlada bez komentara, umesto da otvoreno iskritikuje zalaganje, igrace, pa i sebe. Nevidjeno sam iznerviran... Koga bre stiti vise?
Vlada bez komentara, umesto da otvoreno iskritikuje zalaganje, igrace, pa i sebe. Nevidjeno sam iznerviran... Koga bre stiti vise?
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Mam da je najbolje da pastime Vladu I ekipu ovih mall manjeri od me sec Dana (do 19 ) da se uigraju I Onda ukoliko se nastavi ovakva igra(bez borbe,odbrane I velike nezainteresovanosti) krenemo sa pljuvanjem,ok?
P.S Nama uvek dobro dodge Panathinaikos:)
Markos- prva petorka
To je ono najstrasnije. Eto zalaganje je bilo slabo. Sta sad tu mozemo? To je njegov komentar. Da je rekao odigrali smo sramotno. Neki igraci nisu svesni koji dres nose. Ako se nesto ne promeni neki igraci nece igrati makar morao juniore da uvedem podrzao bih ga ovako ne mogu.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Markos ::Mam da je najbolje da pastime Vladu I ekipu ovih mall manjeri od me sec Dana (do 19 ) da se uigraju I Onda ukoliko se nastavi ovakva igra(bez borbe,odbrane I velike nezainteresovanosti) krenemo sa pljuvanjem,ok?
Jel namerno tako pises, il si pio nesto?
fizicar- prva petorka
Znam da je muka komentarisati nase centre, ali definitivno bekovi su vise podbacili nego bilo ko. Pri tome mislim na Milosavljevica i Klobucara. Stvarno sam ocekivao da ove godine imamo jacu bekovsku liniju od prosle sezone, ali ispade da je Rasic bio suvo zlato u poredjenju sa ovom dvojicom. Totalno su me razocarali!
Ne znam nisam pametan, sta nam se desava, ali sa ovakvom igrom mi nemamo sanse da igramo final four Nlb lige. Uzdam se samo u ovu malo vecu pauzu, da ce se tim uigrati i da ce pojedini igraci shvatiti gde igraju. Ako Bog da!!!!!!!!!!!!
Ne znam nisam pametan, sta nam se desava, ali sa ovakvom igrom mi nemamo sanse da igramo final four Nlb lige. Uzdam se samo u ovu malo vecu pauzu, da ce se tim uigrati i da ce pojedini igraci shvatiti gde igraju. Ako Bog da!!!!!!!!!!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Upravo tako. Moraju stvari da se nazovu pravim imenom, cak i da pretera malo, ako ce to da trgne igrace. Ovako ce biti "Pa eto, igrali smo lose. Bice bolje...". Nece biti, to mora da se zasluzi radom i zalaganjem, a ne da se ceka.fizicar ::To je ono najstrasnije. Eto zalaganje je bilo slabo. Sta sad tu mozemo? To je njegov komentar. Da je rekao odigrali smo sramotno. Neki igraci nisu svesni koji dres nose. Ako se nesto ne promeni neki igraci nece igrati makar morao juniore da uvedem podrzao bih ga ovako ne mogu.
I iskreno mislim da to cuveno "uigravanje" vise nema veze ni sa cim. Ne smeta im uigravanje da trce, igraju odbranu i grade reket.
Hyperactive- prva petorka
hahahahahahaha tebi je bas do jajaMarkos ::Mam da je najbolje da pastime Vladu I ekipu ovih mall manjeri od me sec Dana (do 19 ) da se uigraju I Onda ukoliko se nastavi ovakva igra(bez borbe,odbrane I velike nezainteresovanosti) krenemo sa pljuvanjem,ok?
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Ljudi ako Boga znate oraspolozite me malo,ubila bih nekog sad koliko sam nervozna
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
eee brate pa nas je izgleda F4 opasno iskvario..
sjetite se malo:
1) u prvoj fazi nikad nismo "kidali" i uglavnom prolazili "na guzove"
2) prosle godine smo zadnje kolo od olimpijakosa pukli i vecom razlikom, isto tako "za plasman", pa od barselone u zadnjem kolu u top16 - takodje "za plasman"
vratite se u realnost, nismo mi ekipa koja ima lovu da zadrzi igrace, cak smo ostali i bez trenera (odveli ga bogati)..
i zapamtite vec jednom: OVO NIJE 4. TIM EVROPE !!!!! od tog tima nije ostalo ni T..
na pocetku sezone svi su naglasavali da je plasman u top16 - uspjeh..
i eto mi umjesto da slavimo uspjeh, mi seremo po svemu i svima jer nas naguzio sampion najjace lige u evropi.. i dva prebogata giganta (od kojih je jedan ispao, a mi prosli)
kad je prosle godine kecman zabio onaj projektil u zagrebu, ja sam rekao da sto se mene tice ne mora nikad nista vise da pogodi, za mene je BOG! stojim iza toga i jos je bog..
pera nek nam je ziv i zdrav da moze do juna da digne bar 2, a moze i 3 trofeja..
a za ostale me boli k***c jer oni su samo jedan treptaj u odnosu na PARTIZAN i njegovu proslost a nadam se i buducnost!
nemamo kvalitet da poharamo evropu ove sezone, ali imamo da napunimo arenu u sledece 3 utakmice, da se uigramo jos malo, da navijamo kao nikad do sad i da se nadamo (to nam ne mogu zabranit), pa sta nam bog da.. mozda neku ludu srecu opet.. ko zna????
P.S. zelim sienu, real i efes u top16 - da pozdravimo Novicu, Bo-a, i Robertsa.. (iako mislim da ova grupa cak nije ni moguca zbog dirigovanog zrijeba, a ne da mi se da razmotavam kombinacije - spava mi se..)
izvinjavam se na duzem postu.. laku noc
sjetite se malo:
1) u prvoj fazi nikad nismo "kidali" i uglavnom prolazili "na guzove"
2) prosle godine smo zadnje kolo od olimpijakosa pukli i vecom razlikom, isto tako "za plasman", pa od barselone u zadnjem kolu u top16 - takodje "za plasman"
vratite se u realnost, nismo mi ekipa koja ima lovu da zadrzi igrace, cak smo ostali i bez trenera (odveli ga bogati)..
i zapamtite vec jednom: OVO NIJE 4. TIM EVROPE !!!!! od tog tima nije ostalo ni T..
na pocetku sezone svi su naglasavali da je plasman u top16 - uspjeh..
i eto mi umjesto da slavimo uspjeh, mi seremo po svemu i svima jer nas naguzio sampion najjace lige u evropi.. i dva prebogata giganta (od kojih je jedan ispao, a mi prosli)
kad je prosle godine kecman zabio onaj projektil u zagrebu, ja sam rekao da sto se mene tice ne mora nikad nista vise da pogodi, za mene je BOG! stojim iza toga i jos je bog..
pera nek nam je ziv i zdrav da moze do juna da digne bar 2, a moze i 3 trofeja..
a za ostale me boli k***c jer oni su samo jedan treptaj u odnosu na PARTIZAN i njegovu proslost a nadam se i buducnost!
nemamo kvalitet da poharamo evropu ove sezone, ali imamo da napunimo arenu u sledece 3 utakmice, da se uigramo jos malo, da navijamo kao nikad do sad i da se nadamo (to nam ne mogu zabranit), pa sta nam bog da.. mozda neku ludu srecu opet.. ko zna????
P.S. zelim sienu, real i efes u top16 - da pozdravimo Novicu, Bo-a, i Robertsa.. (iako mislim da ova grupa cak nije ni moguca zbog dirigovanog zrijeba, a ne da mi se da razmotavam kombinacije - spava mi se..)
izvinjavam se na duzem postu.. laku noc
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
Moguca je ta grupa,ali mislim da bi u svim kombinacijama bila najteza moguca!
Slazem se u potpunosti sa celim tvojim postom.
Slazem se u potpunosti sa celim tvojim postom.
Maja- šesti igrač
Ja se ne slazem u potpunosti. Ubica prica o sastavu tima, promenama i slicno. Ok. Slazem se. Top 16 je ogroman uspeh. Ali ti ovde vidis da je zalaganje Curtisa Jerrellsa nula npr. Desavalo se proslih sezona da nas ne ide, ali generalno ceo tim. Ali ja sam se proslih sezona stalno bojao kad smo igrali da nam se neko od igraca ne povredi i slicno. Sada nemam taj osecaj. Curtis Jerrells nista ne pokazuje na terenu, a ponasa se kao zvezda. Jako Klobucar igra ocajno. Nas najlosiji igrac. Ali on nije doveden kao prvi plej. Boli mene za ovaj poraz. Muci me odnos prema igri. Ne sama igra, vec odnos prema istoj. Znate ono na casovima fizickog kad nastavnik ili profesor kaze on ne moze da postigne normu, ali vidim da se trudi i da daje maksimum. Djuro Ostojic je covek koji je uvek izgledao kao da mu je dusa u nosu. Nije mnogo znao o kosarci, al se borio kao lav. Jerrells igra odbranu kao da u protivnickoj ekipi igraju devojke pa ne zeli da bude grub.
fizicar- prva petorka
fizicar ::Ja se ne slazem u potpunosti. Ubica prica o sastavu tima, promenama i slicno. Ok. Slazem se. Top 16 je ogroman uspeh. Ali ti ovde vidis da je zalaganje Curtisa Jerrellsa nula npr. Desavalo se proslih sezona da nas ne ide, ali generalno ceo tim. Ali ja sam se proslih sezona stalno bojao kad smo igrali da nam se neko od igraca ne povredi i slicno. Sada nemam taj osecaj. Curtis Jerrells nista ne pokazuje na terenu, a ponasa se kao zvezda. Jako Klobucar igra ocajno. Nas najlosiji igrac. Ali on nije doveden kao prvi plej. Boli mene za ovaj poraz. Muci me odnos prema igri. Ne sama igra, vec odnos prema istoj. Jerrells igra odbranu kao da u protivnickoj ekipi igraju devojke pa ne zeli da bude grub.
decko odigrao 5 utakmica u evropi.. nema on pojma gdje se nalazi.. vidis da se ukenjao ne smije vise ni da sutira.. nemam namjeru da ga branim, nije pokazao nista.. ali sezona nije gotova, i jos nista nije izgubljeno..
sjeti se robertsa prosle sezone, pa prvu fazu je bio ocajan i ja sam ga prvi "tjerao" iz partizana.. isto nije igrao odbranu, nije mogao nista da pogodi.. ne kazem da ce i kurta tako da eksplodira, ali sezona je vec odmakla, nema nazad (kao kad krenes u preticanje).. ja ga cekam, pa sta bude.. gore ne moze..
ocekivanja su porasla previse.. pa mi smo sa krs igrom dobili prokom i himki kuci, protiv zalgirisa drugo poluvrijeme nismo postojali.. a ipak smo pobjedjivali.. kad se uigramo mozemo samo biti bolji..
i veceras smo pokazali ogroman pomak u prvom poluvremenu, pa u drugom stali.. znaci da mozemo, da moramo jednom da proradimo.. ide pauza u EL i svakako ce nam dobro doci..
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
@Novica
Ево и ја баш гледам ко је прошао и капирам да је Монтепаски, Реал, Ефес најбоља могућа комбинација. друге нема, Ако буде било нпр Олимпиакос, Олимпија, Барса, ви завршавате групу са 1-5 а исти скор имала би и Олимпија. Комбинација Монтепаски, Уникаха, Олимпија делује као најлакша, али намеће и неки притисак који како ствари стоје овај тим не може да издржи. Дакле ова група са Реалом, Монепаскијем и Ефесом је савршена алиби група, и да забележите 6 пораза било би јебига, најјача група, довољно је атрактивна да 3 пута напуни Арену, а може да се деси сценарио у којем свака екипа побеђујекући а Монтепаски некога добије у гостима и избаци га из трке чиме би себи обезбедио прво место, а ви и ова друга екипа завршите групу са 3-3 али имате бољу кош разлику. Ипак ако реално погледамо овај тим то су само маштарије, велико је питање да ли уопште он има квалитет за Топ 16 у који је доспео, или ако има вероватно га до сада није приказао.
Ево и ја баш гледам ко је прошао и капирам да је Монтепаски, Реал, Ефес најбоља могућа комбинација. друге нема, Ако буде било нпр Олимпиакос, Олимпија, Барса, ви завршавате групу са 1-5 а исти скор имала би и Олимпија. Комбинација Монтепаски, Уникаха, Олимпија делује као најлакша, али намеће и неки притисак који како ствари стоје овај тим не може да издржи. Дакле ова група са Реалом, Монепаскијем и Ефесом је савршена алиби група, и да забележите 6 пораза било би јебига, најјача група, довољно је атрактивна да 3 пута напуни Арену, а може да се деси сценарио у којем свака екипа побеђујекући а Монтепаски некога добије у гостима и избаци га из трке чиме би себи обезбедио прво место, а ви и ова друга екипа завршите групу са 3-3 али имате бољу кош разлику. Ипак ако реално погледамо овај тим то су само маштарије, велико је питање да ли уопште он има квалитет за Топ 16 у који је доспео, или ако има вероватно га до сада није приказао.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Za Jerrellsa nije samo Vlada kriv, već svi u klubu, jer se znalo da on ne želi u Evropu...
Utakmica kao i neke ranije, a dešavalo se i pre ove sezone, kada se domaćin odlepi mi padnemo. U prvom poluvremenu smo imali neku igru, ali sa dva poslednja minuta to upropastili. Da nismo tu pali verujem da bismo imali šansu i da dobijemo meč.
Idemo dalje, Cibona mora da se dobije!
Utakmica kao i neke ranije, a dešavalo se i pre ove sezone, kada se domaćin odlepi mi padnemo. U prvom poluvremenu smo imali neku igru, ali sa dva poslednja minuta to upropastili. Da nismo tu pali verujem da bismo imali šansu i da dobijemo meč.
Idemo dalje, Cibona mora da se dobije!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
aktivno sam igrao košarku, ali nikad nisam razmišljao kao trener pa su mi i sada neke stvari po pitanju ove struke nejasne.
Dakle, radi se o Janu Veselom.
Možda ja malo neobjektivno gledam na njegove mogućnosti, i prihvatam da me tu opomenete, ali čini mi se da Partizan koristi jedva 60-70% njegovog potencijala. Jednostavno, Jovanović kao da drži kočnicu i balansira intenzitetom igre Veselog (a to isto je po meni djelimično radio i Vujošević). Ipak, ovo što sad radi Vlada je još tragičnije jer je Dule prošle godine imao bolji tim a i Vesely je bio godinu dana mlađi.
Sada?
Ne znam šta Jovanović čeka. Moje skromno mišljenje je da Vesely može da ima 15+ pp po utakmici.
Način na koji je sinoć otvorio utakmicu djelimično potvrđuje moje riječi. Vesely svaku situaciju kada primi loptu leđima prema košu rješava minimum iznuđenim faulom. Međutim, gorka istina je da se on za to uglavnom izbori sam ili eventualno primi jedan blok od "petice" na čeonoj liniji s druge strane. Pri čemu se medvjedi Raško i Jawa ne sklanjaju na dijagonalu nego kampuju oko table držeći svog igrača blizu Veselog. Da Jan ima bar približno situaciju za taj niski post kao što ju je Tripko ima za trojke (čitava ekipa radila za njega - primao je i po tri bloka po kretnji) to bi bilo u ovako sakatom Partizanu najjača ofanzivna akcija.
Takođe, problem je njegov šut. Odnosno nekorišćenje istog. Nije teško kopati po arhivi gdje možete vidjeti da sam njegov šut branio čak i nakon utakmica u kojima je promašivao 7-8 bacanja. Jasno se vidi da Jan ima odličnu tehniku izbačaja i da mu samo fali gram samopouzdanja da ima nekih 80% sl. bacanja i 45% trice, što su realno pristojni procenti za spoljnog igrača. Jbte, pa on nam je dobio utakmicu protiv Prokoma trojkama, a i van toga je imao bitnih ubačaja, ne razumijem zašto kada primi loptu na 6.75 u većini slučajeva fintira šut i daje pas na stranu. Pa je l Vlada toliko siguran u Milosavljevića, Džerelsa i kompaniju i njihov šut kada je Veseli toliko zakinut. Majku mu, pa mi smo NAJLOŠIJA ŠUTERSKA EKIPA u Evroligi, pa daj da malo promjenio šutersku taktiku, jer ovakav raspored šuteva među igračima očigledno ne štima.
Ovde su više puta iznesene kritike na račun igre Veselog, uglavno bazirajući se na njegovoj jednostranošću, po principu "ma on samo zna da trči kontre i kuca, te ponekad odigra odbranu".
Nažalost, mislim da je Vesely jedan od rijetkih igrača Partizana koji će svoje najbolje partije odigrati u nekoj drugoj ekipi i da će ustvari tek tu pokazati o kakvom se igraču radi.
Dakle, radi se o Janu Veselom.
Možda ja malo neobjektivno gledam na njegove mogućnosti, i prihvatam da me tu opomenete, ali čini mi se da Partizan koristi jedva 60-70% njegovog potencijala. Jednostavno, Jovanović kao da drži kočnicu i balansira intenzitetom igre Veselog (a to isto je po meni djelimično radio i Vujošević). Ipak, ovo što sad radi Vlada je još tragičnije jer je Dule prošle godine imao bolji tim a i Vesely je bio godinu dana mlađi.
Sada?
Ne znam šta Jovanović čeka. Moje skromno mišljenje je da Vesely može da ima 15+ pp po utakmici.
Način na koji je sinoć otvorio utakmicu djelimično potvrđuje moje riječi. Vesely svaku situaciju kada primi loptu leđima prema košu rješava minimum iznuđenim faulom. Međutim, gorka istina je da se on za to uglavnom izbori sam ili eventualno primi jedan blok od "petice" na čeonoj liniji s druge strane. Pri čemu se medvjedi Raško i Jawa ne sklanjaju na dijagonalu nego kampuju oko table držeći svog igrača blizu Veselog. Da Jan ima bar približno situaciju za taj niski post kao što ju je Tripko ima za trojke (čitava ekipa radila za njega - primao je i po tri bloka po kretnji) to bi bilo u ovako sakatom Partizanu najjača ofanzivna akcija.
Takođe, problem je njegov šut. Odnosno nekorišćenje istog. Nije teško kopati po arhivi gdje možete vidjeti da sam njegov šut branio čak i nakon utakmica u kojima je promašivao 7-8 bacanja. Jasno se vidi da Jan ima odličnu tehniku izbačaja i da mu samo fali gram samopouzdanja da ima nekih 80% sl. bacanja i 45% trice, što su realno pristojni procenti za spoljnog igrača. Jbte, pa on nam je dobio utakmicu protiv Prokoma trojkama, a i van toga je imao bitnih ubačaja, ne razumijem zašto kada primi loptu na 6.75 u većini slučajeva fintira šut i daje pas na stranu. Pa je l Vlada toliko siguran u Milosavljevića, Džerelsa i kompaniju i njihov šut kada je Veseli toliko zakinut. Majku mu, pa mi smo NAJLOŠIJA ŠUTERSKA EKIPA u Evroligi, pa daj da malo promjenio šutersku taktiku, jer ovakav raspored šuteva među igračima očigledno ne štima.
Ovde su više puta iznesene kritike na račun igre Veselog, uglavno bazirajući se na njegovoj jednostranošću, po principu "ma on samo zna da trči kontre i kuca, te ponekad odigra odbranu".
Nažalost, mislim da je Vesely jedan od rijetkih igrača Partizana koji će svoje najbolje partije odigrati u nekoj drugoj ekipi i da će ustvari tek tu pokazati o kakvom se igraču radi.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Koliko se ja razumem u zreb,mi nikako ne mozemo da igramo sa Olimpijom posto Euroliga NLB ligu tretira kao da smo iz iste drzave.
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ekipa mora da bude drasticno kaznjena posle one bruke sinoc i nezalaganja.
Sergej- mvp
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo