KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Bodi Bond ::
Idemo dalje, Cibona mora da se dobije!
Apsolutno, to je prioritet!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Bice zajebano protiv Cibone. Gubili smo i od losijih ekipa a u medjuvremenu nismo nista napredovali.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Bavio sam se malo žrebom za TOP16 i dobio sastav grupa...žreb ne mora ni da se održi jer postoji samo jedna kombinacija timova po grupama, a da zadovoljava pravila za TOP16 EL, a to su (poređani prema prioritetu):
1) Timovi iz istih šešira ne mogu biti u istim grupama TOP16
2) Timovi iz iste grupe kvalifikacija ne bi trebalo da budu u istoj grupi TOP16
3) Timovi iz iste države ne bi trebalo da budu u istoj grupi TOP16
Pošto je sastav šešira kako sam i predvideo:
Šešir 1: Maccabi Electra, Olympiacos, Montepaschi Siena, Panathinaikos
Šešir 2: Caja Laboral, Real Madrid, Fenerbahce Ulker, Union Olimpija
Šešir 3: Zalgiris, Unicaja, Regal FC Barcelona, Efes Pilsen
Šešir 4: Partizan mt:s Belgrade, Lottomatica Roma, Lietuvos Rytas, Power Elec. Valencia
Sastav grupa je (baš kako je već preneto sa nekog drugog sajta):
G1: Olympiacos, Caja Laboral, Efes Pilsen, Lietuvos Rytas
G2: Montepaschi Siena, Real Madrid, Zalgiris, Power Elec. Valencia
G3: Panathinaikos, Fenerbahce Ulker, Unicaja, Partizan mt:s
G4: Maccabi Electra, Union Olimpija, Regal FC Barcelona, Lottomatica Roma
Pošto će sigurno biti nevernih Toma (ne verujem ni ja nikome na reč), evo materijala :
Faza 1:
Faza 2:
Faza 3:
Faza 4:
1) Timovi iz istih šešira ne mogu biti u istim grupama TOP16
2) Timovi iz iste grupe kvalifikacija ne bi trebalo da budu u istoj grupi TOP16
3) Timovi iz iste države ne bi trebalo da budu u istoj grupi TOP16
Pošto je sastav šešira kako sam i predvideo:
Šešir 1: Maccabi Electra, Olympiacos, Montepaschi Siena, Panathinaikos
Šešir 2: Caja Laboral, Real Madrid, Fenerbahce Ulker, Union Olimpija
Šešir 3: Zalgiris, Unicaja, Regal FC Barcelona, Efes Pilsen
Šešir 4: Partizan mt:s Belgrade, Lottomatica Roma, Lietuvos Rytas, Power Elec. Valencia
Sastav grupa je (baš kako je već preneto sa nekog drugog sajta):
G1: Olympiacos, Caja Laboral, Efes Pilsen, Lietuvos Rytas
G2: Montepaschi Siena, Real Madrid, Zalgiris, Power Elec. Valencia
G3: Panathinaikos, Fenerbahce Ulker, Unicaja, Partizan mt:s
G4: Maccabi Electra, Union Olimpija, Regal FC Barcelona, Lottomatica Roma
Pošto će sigurno biti nevernih Toma (ne verujem ni ja nikome na reč), evo materijala :
Faza 1:
Faza 2:
Faza 3:
Faza 4:
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
slazem se sa Drexom u nekim stvarima, mislim da Veseli treba vise da se forsira u igri, pre svega pod kosem, tu uvek izvuce neki faul ili da kos, po meni on ne sme ispod 7-8 suteva po mecu, kao i sinoc, 2-3 trojke ( pa sta udje, udje ) i ostalo neke akcije pod kosem, pogotovo kad je Katic na centru jer on moze da se izvuce dalje od kosa. Steta je takvu atletu kao sto je Veseli ne iskoristiti vise...
Sto se tice utakmice, zadovoljan sam sa prvih 18 minuta, ostalo treba sto pre da se zaboravi...
Sto se tice utakmice, zadovoljan sam sa prvih 18 minuta, ostalo treba sto pre da se zaboravi...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bravo Psycho.
Meni se ovakva grupa svidja.
Meni se ovakva grupa svidja.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Svaka cast Psycho...
Mihael- mvp
Koliko god ne ličili na sebe i dalje smo dovoljno jaki u Pioniru i mislim da imamo jednake šanse da prodjemo u Top 8 pored Panatinaikosa, Fenerbahčea i Unikahe. Dobra grupa za nas, mada ja sam hteo Olimpijakos.
Psycho
Psycho
KKP- prva petorka
Ja sam hteo grupu sa Novicom, McCalebbom ili Robertsom ali ova je mnogo laksa. Unikaha je nasa redovna musterija, Zeljko ce nas pustiti, a Fener mozemo dobiti valjda u Pioniru. Znaci bicemo prvi sa 5-1
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
i tako, Jerralls je 5x bolji od Lafajeta, otvara vam se put za TOP 8, sa nikad gorom igrom, i tako, sta ima novo
al' najgore od svega je to sto ce Vlada pomisliti da je nesto sto nije ako uvede KKP u TOP 8... Jer je ova grupa VEOMA prolazna, mada Zex ako se uozbilji, ladno moze da ima 6-0, Fener je ozbiljna ekipa, gledao sam ih 3x igraju mnogo lep basket,a Unikaha je suterska ekipa, kojoj ako bude vece ladno moze da skine skalp u Areni, da je Pionir vas niko ne bi dobio tamo, ali posto ste postali Evropski fenseraj, jebi ga
al' najgore od svega je to sto ce Vlada pomisliti da je nesto sto nije ako uvede KKP u TOP 8... Jer je ova grupa VEOMA prolazna, mada Zex ako se uozbilji, ladno moze da ima 6-0, Fener je ozbiljna ekipa, gledao sam ih 3x igraju mnogo lep basket,a Unikaha je suterska ekipa, kojoj ako bude vece ladno moze da skine skalp u Areni, da je Pionir vas niko ne bi dobio tamo, ali posto ste postali Evropski fenseraj, jebi ga
Nolle- mvp
Nolle,samo si nam ti jos falio da nam stanes na muku.Kako pogodis trenutak nije mi jasno.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
ma sta je vama, fener je neozbiljan tim, Zex ce vas pustiti, Unikaha je musterija, u TOP8 dobijate Valensiju, njih skidate zbog inata ka Pesicu, i eto vas u Barci,a tamo je sve moguce
ali bre toga Cibona sa Giricekom na terenu ipak treba da se dobije
Nolle- mvp
Nolle ::ma sta je vama, fener je neozbiljan tim, Zex ce vas pustiti, Unikaha je musterija, u TOP8 dobijate Valensiju, njih skidate zbog inata ka Pesicu, i eto vas u Barci,a tamo je sve moguce
Da Fener cemo otresti, a Cibonu tesko. Super logika!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Gist drugi skakač Evrolige
24. decembar 2010. | 12:40 | Izvor: Sportske.net
Partizanov Amerikanac odmah iza Litvanca Jankukasa. Teo četvrti asistent, Rakočević četvrti strelac. Istakao se i Bo Mekejleb.
MVP prvog dela takmičenja je Kit Lengford. Za njega se Evroliga završila je Himki nije uspeo da uđe u top 16. Na listi najkorisnijih igrača, četvrti je bivši Partizanov plej, Bo Mekejleb.
Džejms Gist je drugi skakač, prosečno je uhvatio 7.20 lopti po meču.
Na listi strelaca vodi pomenuti Lenforf, slede Bogdanović, Teletović i Igor Rakočević. Košarkaš Efesa je postizao 15.8 poena po meču, Mekejleb je peti sa 15.5.
Među asistentima dominira Uertas sa 5.8 asistencija, Teodosić je na deobi četvrtog mesta sa 4.6 uspešnih dodavanja po meču. Bez obzira na to, on je najbolji plej Evrolige posle prve
24. decembar 2010. | 12:40 | Izvor: Sportske.net
Partizanov Amerikanac odmah iza Litvanca Jankukasa. Teo četvrti asistent, Rakočević četvrti strelac. Istakao se i Bo Mekejleb.
MVP prvog dela takmičenja je Kit Lengford. Za njega se Evroliga završila je Himki nije uspeo da uđe u top 16. Na listi najkorisnijih igrača, četvrti je bivši Partizanov plej, Bo Mekejleb.
Džejms Gist je drugi skakač, prosečno je uhvatio 7.20 lopti po meču.
Na listi strelaca vodi pomenuti Lenforf, slede Bogdanović, Teletović i Igor Rakočević. Košarkaš Efesa je postizao 15.8 poena po meču, Mekejleb je peti sa 15.5.
Među asistentima dominira Uertas sa 5.8 asistencija, Teodosić je na deobi četvrtog mesta sa 4.6 uspešnih dodavanja po meču. Bez obzira na to, on je najbolji plej Evrolige posle prve
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Nole daj bre oladi malo.Jel mislis da je smesno ako udaris smajli?Nikad gora ekipa kazes?Pa ta ekipa vas je nabila 40 razlike.Bilo je puno nesrecnih okolnosti kod nekih poraza.Malo je i do neuigranosti ekipe,tri promene na mestu organozatora igre.Samo opusteno,gazice Partizan na prolece-videces to i u sledecoj utakmici sa Zvezdom,koja nekad davno bese derbi.
Partizan evropski fenseraj???Pa KKP je bio avangarda jos pre 25 godina u svakom smislu te reci,igrackom,navijackom,organizacionom,ili kako vec hoces.
Partizan evropski fenseraj???Pa KKP je bio avangarda jos pre 25 godina u svakom smislu te reci,igrackom,navijackom,organizacionom,ili kako vec hoces.
Gost- Gost
imam osjećaj da će Partizan imati skor 3-3, a da će nekog ugaziti u gostima.
Takođe, mislim da smo Željku već dokurčili i da će nas obe tekme dobiti. Jedino ako ne proradi čačanska veza pa pusti trenera zemljaka
Takođe, mislim da smo Željku već dokurčili i da će nas obe tekme dobiti. Jedino ako ne proradi čačanska veza pa pusti trenera zemljaka
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Tesko Drex.Mi ako drasticno ne popravimo igru cisto sumnjam da bilo koga i u areni mozemo da dobijemo!Ali ako iskoristimo ovu pauzu i podignemo se na nivo na koji smo navikli mislim da Pao mozemo ladno da pobedimo bez ikakvog pustanja(nemaju ni oni neku konstantnost u igri).
Ja samo razmisljam o Ciboni i ako tamo ne pobedimo sjebace mi celu Novu godinu i predsojece praznike.Toliko sam vec utucena da bi mi to bilo kao slag na torti,ma kakv slag,cvetici na torti.
Ja samo razmisljam o Ciboni i ako tamo ne pobedimo sjebace mi celu Novu godinu i predsojece praznike.Toliko sam vec utucena da bi mi to bilo kao slag na torti,ma kakv slag,cvetici na torti.
Maja- šesti igrač
Majo sto tako preozbiljno shvatas situaciju, igrace oni bolje, nije nista tragicno iako izgube
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Ja vise nece da nikada da pisem kako imam neki osecaj, ili da razmisljam o raznim kalkulacijama, zato sto se ove sezone sve izjalovilo. Jedina pozitivna stvar ove sezone je prolazak u top 16( barem za sada). Npr. za utakmicu sa Zadrom sam bio ubedjen da je dobijamo, pa sam doziveo ogromno razocarenje nasom igrom i zalaganjem. Za utakmicu sa Kaha Laboralom sinoc, samo ocekivao da cemo barem odigrati egal utakmicu, i pokazati odredjen napredak u igri, ali ono sinoc je bila blaga katastrofa.
Kada god mi vezemo dve dobre utakmice na nasem terenu, i kada nam sledi gostovanje ja ocekujem da cemo igrati bolje. Ali uvek se desava obrnuto. I sada vidim da neki ocekuju sigurnu pobedu protiv Cibone.
Ja je uopste ne ocekujem, jer stvarno imam dosta primera ove sezone kada smo imali ogroman imperativ pobede (Zadar, Prokom, Siroki) a mi smo ili izgubili uz ocajnu igru, ili smo pobedili uz takodje ocajnu igru.
Molim Boga da cemo ipak dobiti Cibonu koja je ranjiva, ali ipak to moze vrlo lako da nam se obije o glavu.
Samo da nam ovaj nas nazovi "pley" preboli vise tu kurcevu NBA i da pocne posteno da zaradjuje svoju platu. Inace ako to ne uradi treba da proradi govnjiva motka!!!!
Kada god mi vezemo dve dobre utakmice na nasem terenu, i kada nam sledi gostovanje ja ocekujem da cemo igrati bolje. Ali uvek se desava obrnuto. I sada vidim da neki ocekuju sigurnu pobedu protiv Cibone.
Ja je uopste ne ocekujem, jer stvarno imam dosta primera ove sezone kada smo imali ogroman imperativ pobede (Zadar, Prokom, Siroki) a mi smo ili izgubili uz ocajnu igru, ili smo pobedili uz takodje ocajnu igru.
Molim Boga da cemo ipak dobiti Cibonu koja je ranjiva, ali ipak to moze vrlo lako da nam se obije o glavu.
Samo da nam ovaj nas nazovi "pley" preboli vise tu kurcevu NBA i da pocne posteno da zaradjuje svoju platu. Inace ako to ne uradi treba da proradi govnjiva motka!!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
hazarder ::Nole daj bre oladi malo.Jel mislis da je smesno ako udaris smajli?Nikad gora ekipa kazes?Pa ta ekipa vas je nabila 40 razlike.Bilo je puno nesrecnih okolnosti kod nekih poraza.Malo je i do neuigranosti ekipe,tri promene na mestu organozatora igre.Samo opusteno,gazice Partizan na prolece-videces to i u sledecoj utakmici sa Zvezdom,koja nekad davno bese derbi.
ja Zvezdu nigde ne spomenuh, govorim ISKLJUCIVO o vasoj igri, Zvezda je skup gradjana u ovom trenutku neumesno je porediti Zvezdu i Partizan cak i u ovakvom trenutku za KKP
Nolle- mvp
Nolle
Mi ćemo i ovakvi kakvi smo opet uzeti tri trofeja, ja sam siguran u to. Mislim, videćemo sve na kraju sezone, da ne ispadne da se ja kurčim. A u ovakvoj grupu, imamo šanse za Top 8, koliko god nam se povraća od igre i trenera...
Mi ćemo i ovakvi kakvi smo opet uzeti tri trofeja, ja sam siguran u to. Mislim, videćemo sve na kraju sezone, da ne ispadne da se ja kurčim. A u ovakvoj grupu, imamo šanse za Top 8, koliko god nam se povraća od igre i trenera...
KKP- prva petorka
expert ::Majo sto tako preozbiljno shvatas situaciju, igrace oni bolje, nije nista tragicno iako izgube
Ne znam sta da ti kazem.Ja iz dana u dan,iz nedelje u nedelju tesim sebe da cemo biti sve bolji i bolji ali nikako to da mi se ostvari.Ne da nismo sve bolji nego smo svakim danom sve gori i gori.Uopste nisu toliko upitanju rezultati i gubljenje utakmica koliko me ubija pristup i zelja igraca.Ako mi verujes u depresiju su me bacili upravo zbog takvog ponasanja.Poraza je uvek bilo i bice ali neke druge stvari ne mogu da razumem.
Maja- šesti igrač
samo za Nolleta:ZVEZDA!!!!
Markos- prva petorka
KKP ::Nolle
pa ovo je ocigledno... zbog svega sto se desavalo u poslednjih 10 godina vi nemate konkurente na ovim prostorima, sem mozda u ovoj sezoni Olimpije
sto se tice TOP 8... Ako Jerrells ne popravi igru, mrka kapa za TOP . I za ovo u dupe treba da se udarate i zahvalite Pioniru !
Nolle- mvp
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo