KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Zato i kazem tuzna vest,kad pogledam ovog sto ga je zamenio.
Gost- Gost
hazarder ::Zato i kazem tuzna vest,kad pogledam ovog sto ga je zamenio.
I Jerrells bi imao kao Lafayette oko 20 i nesto poena u proseku da ode sad tamo...
Zato,pamet u glavu i sledece godine dovesti nekog igraca koji ima evropsko iskustvo. Nesto slicno kao Bo Mccallebb. On je igrao u turskoj pre nego sto je dosao kod nas i lakse se prilagodio,dok ovi pate za amerikom...
Gost- Gost
Ja zaista onim nikog nisam hteo da uvredim. Zvezdas jesam, ali ja VOLIM kosarku, to je moje gledanje situacije, naravno nekome ce da se svidi moje misljenje, nekome ne, nikoga nisam hteo da uvredim, ako nekog jesam ja se izvinjavam. Rec “punjenje” sam iskoristio, ali nisam znao da ce nekima da zasmeta. Niti smatram da je ta rec previse uvredljiva. Cigan mozda jesam, i mozda ne volim Partizan, mozda mu i zavidim na svemu sto su ostvarili, jer ja zelim to isto za moj klub. Ali svaki post koji Grobarima ne odgovara na forumu (posto ih ima ovde 60-70%) odmah se shvata kao neka provokacja. Zaista meni to namera nije bila, ni u jednom trenutku, vreme sam izdvojio da bi pokazao da to “punjenje” kojima je vecini na forumu bilo “kenjanje” na pocetku sezone, ipak posledica vase lose odbrane na pozicijama 1/2/3 i nista vise od toga. Odmah posle mog posta u sledeca 2, spominje se moje navijacko opredelenje, “punjenje” u pogresnom kontekstu,itd… A ja ni u jednom trenutku nisam spomenuo klub za koji navijam i koji volim pre svega.
Ne smatram da je to fer, ali ako ne kome ne odgovara, pisacu na ostalim temama, ima ih dosta, ja sam samo hteo da napisem svoje misljenje, jer ipak forum za tako nesto sluzi, a ja licno svakog pojedinca ovde smatram za velikog poznavaoca ove igre. Takodje u onom postu napisao sam samo procente suta, nigde nisam ni pisao kakvu odbranu igraju Kecman, Vesely, Milosavljevic, Bozic, Jerrells, Klobucar, jer nisam hteo da ulazim u preveliku analizu i raspravu vase igre u odbrani,a mogao sam, ali biste me tu tek uvatili na zub, kada bi pecnuo nekog od igraca
Ne smatram da je to fer, ali ako ne kome ne odgovara, pisacu na ostalim temama, ima ih dosta, ja sam samo hteo da napisem svoje misljenje, jer ipak forum za tako nesto sluzi, a ja licno svakog pojedinca ovde smatram za velikog poznavaoca ove igre. Takodje u onom postu napisao sam samo procente suta, nigde nisam ni pisao kakvu odbranu igraju Kecman, Vesely, Milosavljevic, Bozic, Jerrells, Klobucar, jer nisam hteo da ulazim u preveliku analizu i raspravu vase igre u odbrani,a mogao sam, ali biste me tu tek uvatili na zub, kada bi pecnuo nekog od igraca
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
@Nolle
Ma nemas ti potrebe da se pravdas.
Ma nemas ti potrebe da se pravdas.
Ray Allen- prva petorka
slažem se.
Nolle je bio dovoljno vredan da povadi sve one statistike, na koje ja nisam do sada obraćao pažnju, ali fakat je da primamo dosta trica.
Ovo je košarkaški forum gdje nije bilo nikad nikakvih trzavica, ne znam šta vam bi za jedno "punjenje". Što se mene tiče, Nolle itekako treba da piše na temi Partizan, još kad bi se navukao da i nama svakih 3-4 dana sklapa nove rostere, uh, gdje bi nam bio kraj
Nolle je bio dovoljno vredan da povadi sve one statistike, na koje ja nisam do sada obraćao pažnju, ali fakat je da primamo dosta trica.
Ovo je košarkaški forum gdje nije bilo nikad nikakvih trzavica, ne znam šta vam bi za jedno "punjenje". Što se mene tiče, Nolle itekako treba da piše na temi Partizan, još kad bi se navukao da i nama svakih 3-4 dana sklapa nove rostere, uh, gdje bi nam bio kraj
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Nole ja se slatko nasmejem kad citam tvoje postove.To sto si napisao pod mozda,nije bas mozda,nego sigurno.Samo sam rekao da si neunistiv.
Gost- Gost
Nolle ::Ja zaista onim nikog nisam hteo da uvredim. Zvezdas jesam, ali ja VOLIM kosarku, to je moje gledanje situacije, naravno nekome ce da se svidi moje misljenje, nekome ne, nikoga nisam hteo da uvredim, ako nekog jesam ja se izvinjavam. Rec “punjenje” sam iskoristio, ali nisam znao da ce nekima da zasmeta. Niti smatram da je ta rec previse uvredljiva. Cigan mozda jesam, i mozda ne volim Partizan, mozda mu i zavidim na svemu sto su ostvarili, jer ja zelim to isto za moj klub. Ali svaki post koji Grobarima ne odgovara na forumu (posto ih ima ovde 60-70%) odmah se shvata kao neka provokacja. Zaista meni to namera nije bila, ni u jednom trenutku, vreme sam izdvojio da bi pokazao da to “punjenje” kojima je vecini na forumu bilo “kenjanje” na pocetku sezone, ipak posledica vase lose odbrane na pozicijama 1/2/3 i nista vise od toga. Odmah posle mog posta u sledeca 2, spominje se moje navijacko opredelenje, “punjenje” u pogresnom kontekstu,itd… A ja ni u jednom trenutku nisam spomenuo klub za koji navijam i koji volim pre svega.
Nole, ajde dođi u kafanu, MOLIM TE, baš bih voleo da te upoznam...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
partizannnnn ::Evo jedna lepa vest :
Oliver Lafajet igrac nedelje u NDBL ligi igrajuci za fort wayne.
U 2 meca tokom nedelje imao je prosek 25.5 poena i 7 skokova. U prvom mecu imao je 27 poena(10-16 sut),a u drugom 24 poena i 13 skokova. Pobedili su u oba meca.
to je samo dokaz da je ta NBDL u stvari krs od lige
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
onda je Kosta krš od igrača, jer se ni u toj ligi nije snašao
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobokv83 ::onda je Kosta krš od igrača, jer se ni u toj ligi nije snašao
kosta nije indijanac za run & gun..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
u pičku materinu!!! Kako mi se gleda utakmica, a moram strepiti hoće li biti streama
drexler- mvp
drexler ::u pičku materinu!!! Kako mi se gleda utakmica, a moram strepiti hoće li biti streama
Izadji do prvog kafica, kafane, kladionice, naruci pivo i uzivaj u prenosu.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
A za one koji nisu u blizini kafica,kafane,ili kladionice?Ako neko ostavlja link,molim ga da to uradi u zatvorenom delu foruma.
Gost- Gost
je l ovo ona Nataša ex košarkašica?
drexler- mvp
Voditeljka je vrrrrrrrrh vrrrhhhooovaaaa.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Milenko Savovic lupa ko Maksim po diviziji.. Edin ga gleda i ne veruje..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
drexler ::je l ovo ona Nataša ex košarkašica?
Hoces da te upoznam sa njom?
Markos- prva petorka
цибона на крају прве четвртине има 4/10 слободна 2/9 за 2п и 0/2 за 3п.
партизан је већ сад требао да реши овај меч.
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
evo, sad mi je opet pukao strim, i kad god ga ponovo uključim, ne kreće od realnog trenutka nego od onog gdje je stao.
WTF?!?!?!?!?!??!
WTF?!?!?!?!?!??!
drexler- mvp
mlekadzija ::цибона на крају прве четвртине има 4/10 слободна 2/9 за 2п и 0/2 за 3п.
Dobices opkladu
Markos- prva petorka
Ja ne mogu da verujem koliko je razlika na kraju poluvremena
Prijatno sam iznenadjen, Gist igra fenomenalno. Ako Bog da da pobedimo ovu utakmicu, samo da nam se ne ponovi Ljubljana.
Prijatno sam iznenadjen, Gist igra fenomenalno. Ako Bog da da pobedimo ovu utakmicu, samo da nam se ne ponovi Ljubljana.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ovaj Kurta je opasan solista. I to ne bas pametni solista.
Kada krene na ulaz ne gleda nista, 0 pregled igre. Uopste ne deluje kao clan ekipe, kao da je sa Marsa pao.
Kada krene na ulaz ne gleda nista, 0 pregled igre. Uopste ne deluje kao clan ekipe, kao da je sa Marsa pao.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ovo nam je najbolje poluvreme ove godine....inace cuo sam da plate kasne cetiri meseca
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Za sad delujemo veoma dobro. Odbrana konacno dobra , reket zatvoren , Gist objasnjava neke stvari
Sergej- mvp
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo