Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo

+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo

Počalji od Markos Čet 30 Dec 2010 - 1:12

PARTIZANOVA ČUDESA: F4 Evrolige, bomba Kecmana, Duletov odlazak, Vladin Top 16...

Bilo - ponovilo se i u 2011. godini! Ove reči ponavljaju sigurno svi kojima je crno-bela boja u srcu posle 12 meseci iz bajke košarkaša Partizana. Kao po nepisanom pravilu crno-beli su i u 2010. digli letvicu uspeha za koji centimemtar više, pa su u minulih 365 dana popravili učinak iz 2009. godine. Rezultati koje je tim iz Humske postizao prvenstveno pod vođstvom Duška Vujoševića (potom i u Evroligi kada je komandu preuzeo Vlada Jovanović) dovoljni su argumenti da se 2010. oceni kao druga najuspešnija u istoriji trofejnog kluba!

Kapiten Petar Božić imao je privilegiju da u prvoj polovini godine podigne trofeje Kupa Radivoja Koraća, NLB lige i Superlige Srbije, dok je klub četvrti put u istoriji izborio plasman na fajnal-for Evrolige. Konačno, crno-beli su se nedavnom pobedom nad Prokom peti put u nizu priključili probranom društvu u Top 16 fazi elitnog takmičenja. Nema sumnje, u Humskoj za novogodišnje praznike imaju razloga da popiju koju čašicu više za zdravlje i u čast vrhunskih rezultata.

Crno-beli su prvu utakmicu u minuloj godini odigrali na Badnje veče protiv Lijetuvos Ritasa u Evroligi i započeli je u stilu sa narodnim verovanjem "da im svaki dan bude baš kao na veliki praznik". Pobeda od 30 poena razlike značila je i plasman u Top 16 - idealan početak godine. Samo četiri dana kasnije šampion Srbije i regiona izgubio je u Zagrebu od Cibone u NLB ligi, u meču koji je odredio lidera u regularnom delu sezone. Kasnije se ispostavilo da crno-belima ni druga pozicija pred finalni turnir regionalnog takmičenja nije bio prepreka za novo navlačenje šampionskog prstenja.

Partizan je uspešno plivao u vodama Jadrana, iako je utisak da su mečevi u NLB ligi služili kao zagrevanje za Evroligu. U najjačem klupskom takmičenju Starog kontineta krajem januara počela je Top 16 faza, a crno-beli su već na startu pobedili veliki Panatinaikos u paklu atinske Olimpijske dvorane i to bez najboljeg igrača Aleksandra Marića, koji je bio povređen. Ova pobeda poslužila je kao pogonsko gorivo za duel sa supersoničnom Barselonom. Katalonci su u prvoj fazi Evrolige jasno stavili do znanja da su prvi favoriti za evropsku krunu, ali su u vulkanu "Pionira" nestali u crno-beloj lavi. Čudo se dogodilo, Barselona je doživela u Beogradu prvi poraz tek u 12. utakmici elitnog takmičenja! Katalonci nisu olako prihvatili gubitak drugog boda, tražili su da se rampa Lorensa Robertsa uz zvuk sirene okarakteriše kao neregularna, ali je posle gledanja snimka u kome su ulogu suflera imali treneri Vujošević i Paskval, pravda zadovoljena.

Još jedan trijumf nad Marusijem bio je dovoljan za plasman u četvrtfinale i duele u tri pobede sa Makabijem. Ekipa Duška Vujoševića nije čekala na poklon velikana iz Tel Aviva, već je velikog rivala napala u "Nokija areni" već u prvom meču. Partija karijere Dušana Kecmana (29 poena, 9-7 za tri poena) i sjajna rola Lestera-Boa Mekejleba bili su dovoljni za 85:77 i 1:0 u seriji.

Crno-beli su se izborli da sudbinu rešavaju ispod krova najveće dvorane na Balkanu - Beogradske arene, jer je Pionir bio premali da prihvati sve zainteresovane navijače Partizana. Svečarska atmosfera presela je "Ponosu Izarela", Partizan je sa dva rutinska trijumfa 81:73 i 76:67 posle 10 godina rezervisao karte za Pariz, gde se održao fajnal-for.

Sijalo je sunce srpskim navijačima u Gradu svetlosti sve do poslednjih sekundi regularnog dela polufinalnog meča sa Olimpijakosom. Međutim, čudesno zakucavanje Džoša Čildersa odvelo je meč u produžetak, a crno-bele pravo u poraz (83:80). Šteta, bilo je to prilika kakva se rađa jednom u deceniju. Partizan se nije obrukao ni u utešnom duelu za treće mesto, gde je morao da pruži ruku igračima CSKA takođe posle dodatnih pet minuta (90:88).

Titula je otišla u Barselonu, a crno-beli su bili apsolutnih hit Evrolige. Sa potpuno renoviranim timom Duško Vujošević je stigao na korak do sna. Crno-beli su tokom takmičenja promovisali otkrovenja na pozicijama pleja i centra (Mekejleb član druge petorke, Marić prvi centar Evrolige), vratili u život povredama sklonog Lorensa Robertsa, udahnuli instikt ubice iskusnom Dušanu Kecmanu, vratili u mladost kapitena Petra Božića, poklonili najlepše trenutke karijere Aleksandru Rašiću i Slavku Vranešu. Iz radionice "majstor Duleta" izašli su Jan Veseli, Aleksandar Mitrović, i novajlija iz FMP-a Branislav Đekić.

Herojskim partijama u Evroligi košarkaši Partizana kupovali su rutinu i samopouzdanje za domaću scenu. Krajem februara u Nišu osvojen je treći put zaredom Kup Radivoja Koraća, a u finalu je pao FMP rezultatom 72:62. Prethodno su crno-beli načinili veliki preokret u polufinalu i savladali Hemofarm sa 69:64, iako su Vrščani na poluvremenu vodili sa 16 poena prednosti. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Marić.

"Žućkova levica" bila je samo prvi trofej u 2010. godini. Dva meseca kasnije crno-beli su potvrdili da im nema ravnog ni u bivšoj SFRJ. Učesnik fajnal-fora Evrolige ponovo je bio koban za Hemofarm u polufinalu završnog turnira regionalnog takmičenja (72:67), a onda je usledilo antologijsko finale sa domaćinom Cibonom. Kada se činilo da je trojka Bojana Bogdanovića donela "cibosima" prvu jadransku titulu, Dušan Kecman je sa svoje polovine poslao bombu u koš Zagrepčana, 0,6 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene za 75:74. Pogodak koji je iskusno krilo svrstalo u probrano društvo legendi, koš zbog kojeg su za par sati izmišljeni brojni vicevi i doskočice na račun komšija. U almanasima će biti zapisano da je Partizan u Zagrebu osvojio četvrtu titulu u nizu u regionalnom takmičenju.

Posle serije fajterskih utakmica u Evropi i na Jadranu koje su za sobom ostavljale traume, Partizan je poptuno iscrpljen dočekao Superligu Srbije. Crvena zvezda je doduše bila u finansijskom rasulu, Radnički i FMP nedovoljno kvalitetni za moćne crno-bele, što je uslovilo da tim iz Humske odrađuje posao osim u utakmicama sa Hemofarmom. Jedini poraz u regularnom delu lige Božić i društvo zabeležili su upravo u Vršcu (74:72), ali su trijumfom u "Pioniru" (74:69) obezbedili lidersko mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Pobeda nad Hemofarmom u "Pioniru" ostala je upamćena po reprizi zagrebačke trojke Dušana Kecmana. Ovoga puta snajperista je bio Aleksandar Marić u poslednjem sekundu prvog poluvremena.

Pogodak Australijanca indirektno je raspalio vatru plej-ofa. Rukovodstvo Hemofarma bilo je nezadovoljno što je priznat pogodak posle očigledne greške u koracima centra crno-belih, što je izazvalo određene reakcije i nepopularna klupska saopštenja. Zanimljivo je da su Vrščani ćutali posle polufinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća u Nišu kada su imali razloga da se žale na suđenje u meču sa crno-belima. Glas su međutim podigli u pradskozorje doigravanja za prvaka države kada su zažmurili na očigledne propuste u svom timu.

Crno-beli su u polufinalu sa 2:0 "počistili" Crvenu zvezdu u duelima u kojima je samo naziv večitog derbija asocirao na mečeve prvih komšija. Usledilo je očekivano finale sa Hemofarmom i očekivana tenzija. Igrači nisu izdržali pritisak. Posle jednog "remplovanja" pod košem Aleksandru Mariću je pukao film i udario je (pre)oštrog Raška Katića , koji mu nije ostao dužan. Kao u hokeju, klupe oba tima utrčale su na teren, tukao je ko je koga stigao i druga utakmica finalne serije završena je u maniru uličnog basketa: tri na tri, a crno-beli su slavili sa 86:81.

Sledeća utakmica finala "odigrana" je za zelenim stolom. Hemofarm je nezadovoljan arbitražom bojkotovao treći meč serije, tako da je Partizan devetu godinu zaredom postao šampion države.

- Divna sezona je iza nas. Presrećan sam. Za uspehe našeg kluba zaslužni su igrači i publika koja nas je pratila svo vreme. Hvala svima, stručnom štabu, sportskom direktoru Draganu Todoriću, poslovnom direktoru Mlađanu Šilobadu, predsedniku Predragu Daniloviću, koji su na svoj način doprineli tituli. Bio bih srećniji da smo igrali meč. Ne dozvoljavama da se uspesi Partizana mere navodnom pomoći sudija. Mi smo titulu zaslužili svojim radom. Ne razumem odluku Hemofarma i mislim da treba da snose posledice - rekao je trener Duško Vujošević.

I samo nekoliko dana kasnije - šok u Humskoj. Trojka Dušana Kecmana "sa granice" u meču sa Cibonom, basket tri na tri u finalu srpskog plej-ofa i nedolazak jednog protivnika na meč za titulu, blage su vesti u odnosu na odlazak iz Partizana Duška Vujoševića! Činilo se da će posle devet godina dominacije trofejni trener napustiti Humsku tek kada odluči da ode u penziju, ali je "nepristojna" ponuda moskovskog CSKA uslovila rastanak (pričalo se o četiri milona dolara za tri godine).

Rukovodstvu Partizana, koje je u međuvremenu za dobre rezultate nagrađeno sufiksom MTS, nije bilo teško da pronađe Duletovog naslednika. Poverenje je ukazano dojučerašnjem pomoćniku Vladi Jovanoviću, koji nije samostalno radio u seniorskoj konkurenciji, ali je u praksi mogao mnogo toga da nauči od Vujoševića.

- Gde ja stadoh . ti produži. Još smo dužni, ti oduži - ovim rečima Vujošević je poželeo sreću nasledniku na klupi Partizana.

Sa novom sezonom došli su i stari problemi. Crno-beli su promenili 70 odsto ekipe, a novajlije su se relativno sporo uklapale u sistem. Pogotovo se to odnosilo na plejmejkere. Zbog toga su Bojan Popović i Oliver Lafajet već dobili zahvalnicu, dok se Kurtis Džerels još privikava na evropsku filozofiju košarke.

I pored očiglednih problema u organizaciji igre, Partizan je nastavio da postiže sjajne rezultate u Evroligi. U "Pioniru" su pali skupoceni Himki, uvek neugodni Žalgiris i šampion Španije Kaha laboral, pa u Humskoj kao novogodišnju želju očekuju povoljan žreb u Top 16 fazi.

Ako Evroliga nije crno-bela briga jeste regionalno takmičenje. Partizan u dosadašnjem delu sezone nije zabeležio trijumf u gostima sve do poslednjeg meča sa Cibonom i zbog toga se nalazi na šestom mestu NLB lige. Međutim, Beograđani ne zaostaju puno za vodećim timovima i ako nastave da igraju kao u zagrebačkom "Tornju" sigurno je da imaju veliku šansu da se dokopaju finalnog turnira. Kao novi lider ekipe nametnuo se Džejms Gist, a Vladu Jovanovića sigurno može da raduje i sve bolji učinak Raška Katića, Kurtisa Džerelsa i Jake Klobučara.

Dakle, sve je isto samo Vujoševića nema. Ili je to samo privid. Sigurno je da će se prave boje krošanja otkriti tek kada bude gusto, kada se u prvoj polovini 2011. godine budu delili trofeji...KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 00042438KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 EvroligaKK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 BozicKK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 JadranKK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 KecmanKK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 DuleKK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 NovaKK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 Opet
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo

Počalji od Everton Čet 30 Dec 2010 - 1:36

sro se tice Kecmanove trojke u zagrebu po meni najbolji klip je ovaj
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Čet 30 Dec 2010 - 3:20

Mrtva trka izmedju od sjaja do ocaja ovih Hrvata na tribinama i Perasoviceve face dok prati let lopte i shvata sta se desilo (u paketu sa Todoricem koji prolazi kroz kadar drzeci se za dzep). Very Happy
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 30 Dec 2010 - 3:52

Kako je dobro uradjena statistika ovde,fantasticno,vec sat vremena citam.

Zaista su se potrudili,svaka cast...

http://www.kkpartizan.rs/season-guide_2010-2011.pdf

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 30 Dec 2010 - 5:21

partizannnnn ::Kako je dobro uradjena statistika ovde,fantasticno,vec sat vremena citam.

Zaista su se potrudili,svaka cast...

http://www.kkpartizan.rs/season-guide_2010-2011.pdf

Slazem se, mogli bi i knjigu da izdaju ili neki album na tsj fazon, ja sam prvi koji bi kupio...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 30 Dec 2010 - 5:28

I film da naprave po ugledu na komšije. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Čet 30 Dec 2010 - 5:29

Odgledao sam meč Cibona - Partizan, ovo sa youtube-a, što je partizannnnn ostavio. Sat i 20 minuta traje klip, a zato što mi se 100 puta ukočilo, jebem ti, ja gledao preko 2 sata. Stalno vraćam i vraćam, ono se koči i koči... bes

Odigrali smo odličnu utakmicu, ovakav Partizan treba uvek da gledamo. Odlični u napadu, nekoliko sjajnih akcija, odlični smo bili i u šutu, a u odbrani, što bi Edin Avdić rekao "Defanzivna klinika Partizana"! Smile Bravo još jednom, smao ovako da nastavimo, pogotovo sa ovakvom odbranom.

Džerels je imao trenutke kada je ličio na ovo što smo do sada gledali, ali imao je i trenutke kada je bio odličan i razigrao se (šut, prodor, asistencije), mada mislim da on može mnogooo više od ovoga. Top 16 Evrolige i Arena su šansa za njega, da potpuno ekplodira, vidi se da zna, a onda smo na konju. Hteo bih da pomenem Džavaija i Katića, koji su zajedno promašili 10 zicere. Da ga j....! Džavai je mogao da postigne duplo više poena, a isto i Katić. Klobučar se popravlja, dao dve trojke, a Gist kako je odigrao, kako je šutirao trojke, mislim da ne bi trebalo komentarisati. Ubedljivo naš najbolji igrač!

U 2011-toj da nastavimo gde smo stali u Zagrebu! neo
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 30 Dec 2010 - 5:47

Ja sam skinuo pomocu youtube downloadera. Mozes taj program lako skinuti, pa cu sad na miru da odgledam.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 30 Dec 2010 - 11:29

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Čet 30 Dec 2010 - 23:41

Posto me nece biti par dana zelim mojim dragim forumasima da cestitam Novu godinu,da vam pozelim sve najlepse i naravno dobar provod! Wink

Znam da cu vam nedostajati,pogotovu moj opiimizam kad je teska situacija rofl ,ali brzo cu ja nemojte da brinete. Smile

Veliki pozdrav i poljubac od vase Maje!

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Čet 30 Dec 2010 - 23:58

Maja ::Posto me nece biti par dana zelim mojim dragim forumasima da cestitam Novu godinu,da vam pozelim sve najlepse i naravno dobar provod! Wink

Znam da cu vam nedostajati,pogotovu moj opiimizam kad je teska situacija rofl ,ali brzo cu ja nemojte da brinete. Smile

Veliki pozdrav i poljubac od vase Maje!

Ova poruku si trebala da napises u svastari a ne ovde plez

Salim srecna i tebi Nova godina tease
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 31 Dec 2010 - 2:53

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 00042547

Gist za SPORTAL.RS: U Americi se nose dresovi Partizana

Stranac koji je najviše pokazao od igrača koji su stigli ove sezone u tim Partizana planira da Novu godinu provede sa nekim od saigrača. Džejms Gist tvrdi da ni srpska muzika neće biti problem, iako priznaje da je nije slušao do sad. Tamnoputi košarkaš još uvek nije izabrao mesto gde će slaviti, ali zna sa kim će ući u 2011. godinu.

- Ma volim sve vrste muzike, gde god da me drugari odvedu znam da ću se provesti lepo. Od prvog dana u Beogradu svi se trude da mi pomognu, a tako je bilo i u planovima za Novu godinu. Mislim da nema saigrača koji me nije pozvao da sa njim dočekam praznik. Još razmišljam, ali ćemo se potrditi da nas bude što više zajedno. Svideo mi se Beograd mnogo i zaista sam zavoleo ovaj grad i ljude u njemu - istakao je Gist za SPORTAL.RS.

Šta ćete poželeti kada sat otkuca ponoć?

- Nove pobede i igru kao protiv Cibone u Zagrebu, gde oni nisu imali šansu. Takav Partizan želim u svakom meču, bez obzira da li nam je rival neki tim sa slabijim učinkom ili Barselona.

Koji je bio prvi utisak kada ste saznali da dolazite u Srbiju?

- Otišao sam na youtube. i odgledao snimke sa utakmica crno-belih. Prva misao „Ovi su ludi"! Nikad nisam tako nešto video niti čuo u SAD, a kada sam prvi put istrčao u Pioniru osetio sam kao da će navijači da glasom oduvaju igrače sa terena. Pozitivno ludilo iz Pionira je glavna tema kada se čujem sa mojima.

Da li ste možda poslali neke poklone u SAD?

- Spakovao sam sve dresove koje sam uspeo da uzmem i poslao ih kući. Prijatelji iz kraja su opremljeni sada dobro, pa će se Merilendom šetati u Partizanovim dresovima - zaključio je Gist.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pet 31 Dec 2010 - 3:23

James Gist!!! dunk bravo neo
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 31 Dec 2010 - 3:58

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 31 Dec 2010 - 4:09

Ovaj Sale je genije.. Najjaci klipovi, nadam se da ce i sledece godine biti slicnih.
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sub 1 Jan 2011 - 1:16

https://www.youtube.com/watch?v=QjTCbnMIXh8

Neka nam je srećna i berićetna Grobarska 2011-ta!!!

pehar
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Sub 1 Jan 2011 - 6:58

Šta će nama lepša nova
Neka bude kao ova
Neka bude tripla kruna
I Arena vazda puna
Nek je slavlje i veselje
Parni valjak neka melje!
ŽELIM NAŠEM ŠAMPIONU
DA JE VEČNO ON NA TRONU,
I JOŠ NEŠTO VAŽNO IMA-ZDRAVLJA SREĆE GROBARIMA!
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pon 3 Jan 2011 - 0:31

Da li je došlo vreme da se prekine dominacija Partizana u srpskoj košarci?

- Pazite, ja bih voleo da tri puta budem prvak, ali šta bi trebalo da se dogodi pa da Partizan ne slavi na kraju? Mislim da će crno-beli osvojiti i našu i NLB ligu. Budimo realni, ko ima snage da se suprotstavi sistemu?

Wink cool neo

Deo teksta, intevju Mute... http://www.sportal.rs/news.php?id=42681
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon 3 Jan 2011 - 9:01

Žreb za TOP 16 po novim pravilima
Evroliga je ponovo u poslednji čas promenila pravila za odabir grupa

Na zvaničnom sajtu Evrolige danas su objavljena pravila koja će važiti na sutrašnjem žrebu za TOP 16 Evrolige.

1. U istoj grupi TOP 16 faze ne mogu se naći ekipe koje su igrale u istoj grupi u prvoj fazi takmičenja.

2. U istoj grupi se mogu naći maksimalno 2 ekipe iz iste države, uključujući i NLB ligaše.

Ovo nije prvi put da čelnici elitnog takmičenja odluke donose u poslednji čas. Da podsetimo, pred žreb za regularni deo sezone ekipa Partizana se našla u trećem, umesto u prvom šeširu upravo zbog menjanja pravila pred sam žreb.

Prema pravilima koja su do sada važila postojala je samo jedna kombinacija za sastav grupa i u tom slučaju žreb bi bio samo formalnost. To možete pogledati ovde .

Žreb će biti održan sutra u Barseloni sa početkom u 13h.

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 3 Jan 2011 - 9:10

KKP Muta misli pod sistem o onome sto je pricao shicPe Wink xexexexe al' sam kvaran trazim frku Very Happy
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Pon 3 Jan 2011 - 9:47

Pravila se menjaju vece pre pocetak zreba....

EL: Partizan može na Olimpiju

* 0 komentara
* Odštampaj
* Make font size smaller Make font size default Make font size larger

03. januar 2011. 21:05 > 21:11

Evroliga promenila pravilo prilikom žreba - u grupi mogu da se nađu (samo) dve ekipe iz iste zemlje, odnosno NLB lige.

Crno-beli će saznati ko će im biti rivali u Top 16 fazi Evrolige posle žreba, koji će se u utorak obaviti u Barseloni, sa početkom u 13 sati.

Partizan će se naći u četvrtom, poslednjem šeširu prilikom žreba.

Evroliga je promenila pravila za ovu sezonu. Nepromenjeno je ostalo pravilo da se u Top 16 ne mogu sastati ekipe koje su već igrale u istoj grupi u prethodnoj fazi, tako da Partizan sigurno neće za protivnike dobiti Makabi, Kahu Laboral i Žalgiris.

Novina je da se u grupi mogu naći dve ekipe iz iste zemlje, odnosno iz NLB lige, ali ne više od toga. To znači da Partizan može da se sastane sa Olimpijom.

PRVI ŠEŠIR: Makabi, Olimpijakos, Montepaski, Panatinaikos.

DRUGI ŠEŠIR: Kaha Laboral, Real Madrid, Fenerbahče, Olimpija.

TREĆI ŠEŠIR: Žalgiris, Unikaha, Barselona, Efes Pilsen.

ČETVRTI ŠEŠIR: Partizan, Lotomatika, Lijetuvos Ritas, Valensija.

Takmičenje u Top 16 počeće 19. januara i trajaće do 3. marta.

Četvrtfinalni dueli biće na programu od 22. marta do 6. aprila. Fajnal for održaće se od 6. do 8. maja u Barseloni.
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Pon 3 Jan 2011 - 10:38

Ova Evroliga me sve vise lici na amatersku organizaciju. Menjaju pravila dan pred zreb za top 16. Mada ovo cak moze i na dobro da ispadne, ali znajuci nas uvek izvucemo neku grupu smrti u top 16 fazi.
Voleo bih da izvucemo ovakvu grupu:
Montepaski,Olimpija,Unikaha,Partizan.
Jeste da je Siena prejaka ove sezone, ali nisu bolji od Panatinaikosa. A sa Olimpijom smo vec igrali u gostima i izgubili, (na dosta glup nacin KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 28 342805 ) ali mislim da njima sledi pad forme u nastavku sezone, pa mozda bi mogli da ih pobedimo i u gostima.
Ali dobro polako sa zeljama da vidimo sta ce sutra biti.
Po meni najgora varijanta bi bila: PAO,Real,Barselona,Partizan.
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 3 Jan 2011 - 13:00

Sve što ja želim sutra na žrebu to je Real Madrid. Da lepo počastimo Mesinu i da Novica doživi ovacije prvi put od kada je otišao. Mislim da bi njemu to u ovom momentu mnogo značilo.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pon 3 Jan 2011 - 22:22

Žreb sad ima nekog smisla, a ne ovako kako bi bilo, samo formalnost. Ja bi voleo Olimpijakos i Olimpiju, ali ko god da nam dodje u grupu, nema veze, potpuno je svejedno, imaćemo još 6 sjajnih mečeva, tri spektakla u Areni, sa svima možemo da se nosimo i pobedimo (pogotovo kući naravno) i da se sa svima ravnopravno borimo za prolaz.
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 3 Jan 2011 - 22:26

e pa momci zelim vam grupu

Olimpijakos, Real, Barca Smile

pustice Duda Grobar ako bude trebalo plez

salim se srecno na zrebu, da dobijete one klubove koje zelite !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu