KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td class="vestinaslov" width="86%">Istorijiski Božić za Božića</td>
<td class="vestdatum" width="14%" align="right">07.01.2011.</td>
</tr>
</table>
Kapiten crno-belih Petar Božić je odigrao 387. utakmicu za Partizan!
Meč u Podgorici je bio istorijski za dugogodišnjeg kapitena šampiona.
Božić je tako nadmašio i legendarnog igrača crno-belih Milenka Savovića
koji je upisao 386 utakmica za tim iz Humske.
„Jako sam
srećan što smo novu godinu počeli kako smo staru završili. Kao što kažu,
Božić je oličenje naredne godine, drago mi je što smo pobedili. Od srca
se zahvaljujem velikom broju naših navijača koji su nas bodrili u
prepunoj Morači, a mi smo u jednoj neizvesnoj i čvrstoj utakmici
pokazali karakter i uzvratili im pobedom.
Sigurno je da ću ovu utakmicu pamtiti po tome što sam postao igrač sa
najviše odigranih utakmica u dersu Partizana. Zaista sam ponosan. Uvek
sam se trudio i nastaviću da se trudim i dajem više od maksimuma sebe,
na način na koji timu to znači. Srećen sam i ponosan što su ljudi koji
vode Partizan to prepoznali i, nadam se, na obostrano zadovoljstvo
učinili da budem deo svih ovih godina jedne veoma uspešne, sad već,
istorijie Partizana.
Skoro sve što jedan igrač može da sanja ja sam u Partizanu ostvario.
Igrao sam pred najboljim mogućim navijačima koje jedan igrač može da
poželi. Bio sam deo tima koji je igrao finala, neka gubio, ali više ih
je dobijao. igrao sam velike utakmice, bio deo rekorda Evrolige zajedno
sa više od 20 000 ljudi... Još uvek imam želju, ambiciju i motiv da sa
Partizanom nastavim da ostvarujem snove“, rekao je Petar Božić.
Košarkaški klub Partizan mt:s čestita kapitenu Božiću na velikom uspehu!
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Sensui ::Ne znam kako se moze govoriti da je Jerrels dobro odigrao kad je covek kao play imao 1(jednu) asistenciju tokom celog meca.Katic nam je bio najasistent sa 4 dodavanja
Pogledaj Boove proseke od prosle godine
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=1129&sez=09#season
2 utakmice sa 0 asistencija, 4 utakmice sa jednom, 8 utakmica sa 2 asistencije. Pa kakav je to plej? Ja bih rekao pakleno dobar!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Evo par slika sa meča,od dežurnog "slikara" sa partizan.net
Gost- Gost
Evo teksta koji ce sutra izaci u zurnalu! Imate i statistiku!
http://www.zurnal.rs/2011/01/07/veliki-preokret-crno-belih-u-podgorici/index.html
http://www.zurnal.rs/2011/01/07/veliki-preokret-crno-belih-u-podgorici/index.html
fizicar- prva petorka
Efes Pilsen prisiljen mijenjati ime
Turska regulatorna agencija za tržište alkoholnih i duhanskih proizvoda (TAPDK) donijela je odredbu po kojoj se od ove godine u toj zemlji zabranjuje reklamiranje takvih proizvoda, piše turski list Sabahobjavljeno jučer u 15:14; autor: Igor MarinovićKljučni pojmovi: turska, efes pilsen, perasovic, mijatovic, vujcic
Prema tome i sportski klubovi ne smiju u imenu imati proizvode iz alkoholne ili duhanske proizvodnje. Najpoznatiji takav je istanbulski Efes Pilsen kojeg godinama sponzorira najveća turska grupacija Efes.
Klub čiju momčad treniraju Velimir Perasović i Tomica Mijatović i za koju igra Nikola Vujčić prema ovoj odredbi morat će promijeniti ime i logo, ali najkasnije do kraja godine.
Od osnivanja 1976. Efes Pilsen je osvojio 13 nacionalnih titula i jedan Kup Radivoja Koraća. Pitanje je kako će se mijenjanje imena odraziti na odnos kluba s generalnim sponzorom, ali Efes grupacija se već okreće brendiranim klubovima u državama s manje rigoroznim zakonima vezanim za alkoholna pića.
Još prošle godine govorilo se o mogućim ulaganjima Efesa u Partizan, a neke glasine govore da im je zanimljiva i zagrebačka Cibona.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Već u ponedeljak imamo i treće teško vezano gostovanje, treći derbi za redom, srpski derbi. Ako pobedimo HF u Vršcu, a ja sam uveren u to, ekipa će dobiti još veće samopouzdanje, F4 je i sad više nego realan, pokrenuli smo se kako umemo, a i trebalo nam je ovo razigravanje i potpuno buđenje ekipe, pravi Partizan, ne samo zbog NLB lige, već i zbog Evrolige, pošto uskoro počinjue Top 16 faza.
Cibona smo razmontirali, ponizili, a i ako smo gubili 18 razlike, preokrenuli smo, pokazali smo koliko smo veliki tim, bili i ostali, ko god ikada sumnjao, iz godine u godinu, i pobedili jednog od najboljih timova ove sezone, u sred Podgorice. Budućnost nema šanse da izgubi tamo više ni jednu utakmicu. Odličan su tim, dobro selektirana ekipa, ali Partizan je ipak nešto više. Na kraju su ovo najslađe pobede, koje raduju puno. Izgubiš kilo živaca, nerviraš se, ne možeš da veruješ kako igramo loše, gubimo 18 razlike polse prve četvretine, ali ne gubiš nadu, jer znaš da je to Partizan i da oni mogu dfa se izvuku iz bilo kakve situacije, mali milion puta je to bilo u prošlosti. I posle silovanja Cibone, pobedili smo Budućnost u Podgorici, polse sjajnog preokreta. To će da podigne ekipu još više, delujemo sve bolje i moćnije, uskoro nam stiže Vujanić, možda još neko. Veliki sam optimista, jer smo stvarno najbolji!
https://www.youtube.com/watch?v=vSELWRS0CUo
Cibona smo razmontirali, ponizili, a i ako smo gubili 18 razlike, preokrenuli smo, pokazali smo koliko smo veliki tim, bili i ostali, ko god ikada sumnjao, iz godine u godinu, i pobedili jednog od najboljih timova ove sezone, u sred Podgorice. Budućnost nema šanse da izgubi tamo više ni jednu utakmicu. Odličan su tim, dobro selektirana ekipa, ali Partizan je ipak nešto više. Na kraju su ovo najslađe pobede, koje raduju puno. Izgubiš kilo živaca, nerviraš se, ne možeš da veruješ kako igramo loše, gubimo 18 razlike polse prve četvretine, ali ne gubiš nadu, jer znaš da je to Partizan i da oni mogu dfa se izvuku iz bilo kakve situacije, mali milion puta je to bilo u prošlosti. I posle silovanja Cibone, pobedili smo Budućnost u Podgorici, polse sjajnog preokreta. To će da podigne ekipu još više, delujemo sve bolje i moćnije, uskoro nam stiže Vujanić, možda još neko. Veliki sam optimista, jer smo stvarno najbolji!
https://www.youtube.com/watch?v=vSELWRS0CUo
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
http://www.zurnal.rs/2011/01/08/vujanic-radujem-se-partizanu/index.html
Raduje se i Partizan tebi Welcome
Raduje se i Partizan tebi Welcome
fizicar- prva petorka
dobro vece svima
s obzirom gde pisem prvi post,valjda je jasno koje su mi boje najdraze,ali bez obzira na to nadam se lepom druzenju i sa svim ostali clanovima :s_k_:
posle 2 odradjena gostovanja,u ponedeljak idemo na 3. vezano,nadam se istom ishodu,kao i jos boljom igrom ... ovaj put verovatno i uzivo sa tribina cu biti uz nase ...
s obzirom gde pisem prvi post,valjda je jasno koje su mi boje najdraze,ali bez obzira na to nadam se lepom druzenju i sa svim ostali clanovima :s_k_:
posle 2 odradjena gostovanja,u ponedeljak idemo na 3. vezano,nadam se istom ishodu,kao i jos boljom igrom ... ovaj put verovatno i uzivo sa tribina cu biti uz nase ...
Gost- Gost
ASTERIKS ::dobro vece svima
Jos jedan grobar,idemoooooo
Markos- prva petorka
Za koga li navija Obeliks?
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Imperator ::Za koga li navija Obeliks?
Obeliks navija da Asteriks nadje neku tetu kao sto je ta sa tvog avatara
Gost- Gost
ASTERIKS ::Imperator ::Za koga li navija Obeliks?
Obeliks navija da Asteriks nadje neku tetu kao sto je ta sa tvog avatara
Vid ti njega tek dosao, a oce preko reda (sta ti je danasnja mladez. Prvo da stanes u red pa cemo za tetu da vidimo).
Poslednji put izmenio Imperator dana Sub 8 Jan 2011 - 12:06, izmenio ukupno 2 puta
Imperator- šesti igrač
Imperator- šesti igrač
*Imperator
Trupaćemo, kao i uvek, naravno!
Trupaćemo, kao i uvek, naravno!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ljudi ovo je prvi put da cemo imati 2 pleja posle jako puno vremena. Cini mi se da poslednji put kada smo imali 2 pleja bilo je sa Avdalovicem i Braunom.
fizicar- prva petorka
Nije ni Vujanić klasičan play. Vrlo je sličan Peri Kapitenu (kombo-guard) s tim što je Vujke tipičan napadač, a Pera tipičan deff. Ali s obzirom da mali Jaramaz ne dobija nikakvu šansu (a nisam primetio da ga Vlada i stavlja na play-a), pregled igre koji poseduje Vujanić i mogućnost da odigra napadački će protivničke odbrane naterati na širenje odbrane, ili bar da više pažnje obraćaju na njega nego li recimo na Peru (kada je u igri).
Sve u svemu, nadam se novoj dimenziji Partizana u napadu.
Sve u svemu, nadam se novoj dimenziji Partizana u napadu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
https://www.youtube.com/watch?v=9KDIJHIJ4-8
Pa to sto je kombo - guard je samo prednost za ovaj tim Partizana. Moci ce na momente da odigra i dvojku u paru sa Jerrellsom. A valjda ce i Jerrells da shvati da mu je dosla konkurencija i da mora da zapne. Iako je on kombo bek mislim da mi upravo dovodimo prvog pleja.
Pa to sto je kombo - guard je samo prednost za ovaj tim Partizana. Moci ce na momente da odigra i dvojku u paru sa Jerrellsom. A valjda ce i Jerrells da shvati da mu je dosla konkurencija i da mora da zapne. Iako je on kombo bek mislim da mi upravo dovodimo prvog pleja.
fizicar- prva petorka
Ma apsolutno se slažem da može samo da poboljša igri (ako se ne desi da Jerells dobije pedalu), i da konkurenciju na toj poziciji natera na ozbiljnost i korektniju igru. Ali sam samo napomenuo da nije klasičan play, ili nije ono što je neko već ovde ranije tražio, a to su asistencije... On tokom karijere ima prosečno po 3 asistencije po sezoni, ali je nemerljiv segmenat gde svojom preciznošću spolja razvlači odbranu, i olakšava posao unutrašnjoj igri.
Iskreno se nadam novoj i dobroj dimenziji u Partizanovoj igri.
Iskreno se nadam novoj i dobroj dimenziji u Partizanovoj igri.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Vujke u pobedi Panioniosa protiv Iraklisa 94:76 je igrao 33 minuta i postigao 26 poena,2 skoka,3 asistencije,po 1 izgubljenu i osvojenu loptu uz sut iz igre 6/8 za 2p, 4/7 za 3p i 2/3 za 1poen!
BRAVO VUJKE!
BRAVO VUJKE!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
to je igrac...zna da ide i igra do kraja!Neki bi se samo cuvali povrede...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
nek uspori malo zadnje 2 tekme da nam ga ne otme Pao ili neka druga "finansijka ala"
imace on vremena za ovakve partije vec za 10- dana pa nadalje ...
imace on vremena za ovakve partije vec za 10- dana pa nadalje ...
Gost- Gost
I ja sam se ovoga uplasio kad sam cuo Valjda nece.
fizicar- prva petorka
Izgleda da ce biti prenos Hemofarm - Partizan na Novom Sadu. Samo u novinama pise da je prenos od 19h, a utakmica pocinje u 18h. Ili je greska ili je snimak?
fizicar- prva petorka
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo