KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
drexler ::ja nisam pljuvao Lafajeta, samo sam govorio da u Partizanu loše igra, kao što to govorim i za Džerelsa. Teško mi ih je porediti ili reći bilo koju lijepu riječ za njih.
Pa dobro nisam mislio licno na tebe,vec na vecinu.Pa ja ih razlikujem po tome sto Lafayett kad promasi vidi se da mu je krivo i sve cini da to popravi(skok,odbrana)dok ovaj kad promasi ili izgubi loptu niti trci niti skace niti igra odbranu...
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Kosarkaska sekcija Bejlor univerziteta je imala velikih problema prethodnih godina. Od ubistva jednog kosarkasa, do nezakonitog svercovanja srednjoskolskih igraca koji nisu uspeli da poloze prijemni ispit. Ove godine su pak sastavili izuzetno talentovanu ekipu.
Dzerels koji je studirao na Bejloru je kvalitetan igrac, ali za sada nije pokazao ni delic svog potencijala.
Poslednji izmenio Ray Allen dana Sub 25 Dec 2010 - 8:03, izmenjeno ukupno 1 puta
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::@sergej
Ako mislis da se na koledzu igra run and gun onda nisi u pravu.
Kosarkaska sekcija Bejlor univerziteta je imala velikih problema prethodnih godina. Od ubistva jednog kosarkasa, do nezakonitog svercovanja srednjoskolskih igraca koji nisu uspeli da poloze prijemni ispit. Ove godine su pak sastavili izuzetno talentovanu ekipu.
Dzerels koji je studirao na Bejloru je kvalitetan igrac, ali za sada nije pokazao ni delic svog potencijala.
Mozda je pao u depresiju sto ne igra NBA ligu?
Markos- prva petorka
@markos
Pa ne bi smeo da padne u depresiju. Ipak je on profesionalac.
Ray Allen- prva petorka
Pa u cemu je onda problem?Ray Allen ::@markos
Markos- prva petorka
Mislim da je greota sto je dosao pred dva teska gostovanja, pa onda teski porazi sto je dodatno pospesilo pretpostavku da je ionako dosao da ubije vreme do sledeceg leta. Da je, npr, odmah bacen u grotlo Pionira, da od prve sekunde oseti sta znaci nositi crno beli grb na grudima, mozda da je taj pocetak bio u nekom ludilu domaceg terena, tada bi verovatno njegov kompletan pristup bio drugaciji.
Ali srce imas ili nemas. Sta sad da se radi... To je ono sto kuca i sto crta se
Ali srce imas ili nemas. Sta sad da se radi... To je ono sto kuca i sto crta se
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Markos ::Ray Allen ::@sergej
Ako mislis da se na koledzu igra run and gun onda nisi u pravu.
Mozda je pao u depresiju sto ne igra NBA ligu?
To sam ja spomenuo pre par nedelja.Potpuno je drugacije kad dovedes igraca koji je otpao bukvalno u poslednjem trenutku iz jednog San Antonia i ispustio priliku da potpise dobar ugovor(Dzerels) od igraca koji zna da ne bi imao velike sanse da zaigra u NBA(Mekejleb,Roberts).Dzerels upravo pokazuje koliko mu NIJE stalo da igra u Evropi, vidi se po coveku da ga to ne zanima.Problem je sto nemamo trenera koji je autoritet i koji ga moze "izdresirati" i postaviti stvari na svoje mesto.I jos jedan problem kad imas puno stranaca je sto se oni opuste jer imaju igrace iz svoje zemlje.Pogledajte EL timove i videcete da timovi koji imaju trenere autoritete poput Obradovica mogu sebi da dopuste da imaju 3 i vise stranaca jer ce ih trener uterati u sistem i u disciplinu dok drugi timovi koji nemaju takvu vrstu trenera a koji imaju puno stranaca(poput Efesa prosle godine i cuvenog Atamana)retko uspevaju da ostvare neke dobre rezultate na Evropskom nivou.Slicna stvar je bila ove godine sa Vujosevicem u CSKA gde zbog jezicke barijere on nije uspevao da uspostavi svoj autoritet i igraci(amerikanci)su ga bojkotovali.Sve je stvar psihologije.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
OK društvo, aj da zatvorimo ovu priču.
Bejlor je skupa privatna škola a njihove stipendije su izuzetno cijenjene među sportistima. Nisu u rangu sa Djukom, S. Karolinom, UCLA i tim elitnim razredom, ali recimo da su klasa odmah iza njih.
U svakom slučaju, puno, puno su cjenjenijih od škola iz kojih su došli Bo i Jang koje sam pomenuo.
Džerelsov problem ne znam, dečko očigledno ne igra kako može, priznajem da sam očekivao mnogo od njega i da sam prilično neprijatno iznenađen. Mislim da je on potpuno psihički nespreman došao u Partizan, ne zna gdje je ni šta se od njega očekuje.
Najlogičniji potez bi bio otkaz jer je po pruženom u nivou sa Lafajetom, ali u tom slučaju Partizan bi ispao stvarno klub-cirkus i uprava pokušava malo oladiti sa tim.
Opet, riješenja koja navijači najviše traže su pomalo smješna. Ja vjerujem da se na tog dečka galami i dere, ali predpostavljam da njega i dalje boli tuki.
Nisam pametan, Jovanović, Todorić i Danilović su sve ovo izabrali i sad moraju nekako da se izbore. Ja samo mogu reći da Partizan dosadašnji dio sezone igra gotovo bez plejmejkera.
Bejlor je skupa privatna škola a njihove stipendije su izuzetno cijenjene među sportistima. Nisu u rangu sa Djukom, S. Karolinom, UCLA i tim elitnim razredom, ali recimo da su klasa odmah iza njih.
U svakom slučaju, puno, puno su cjenjenijih od škola iz kojih su došli Bo i Jang koje sam pomenuo.
Džerelsov problem ne znam, dečko očigledno ne igra kako može, priznajem da sam očekivao mnogo od njega i da sam prilično neprijatno iznenađen. Mislim da je on potpuno psihički nespreman došao u Partizan, ne zna gdje je ni šta se od njega očekuje.
Najlogičniji potez bi bio otkaz jer je po pruženom u nivou sa Lafajetom, ali u tom slučaju Partizan bi ispao stvarno klub-cirkus i uprava pokušava malo oladiti sa tim.
Opet, riješenja koja navijači najviše traže su pomalo smješna. Ja vjerujem da se na tog dečka galami i dere, ali predpostavljam da njega i dalje boli tuki.
Nisam pametan, Jovanović, Todorić i Danilović su sve ovo izabrali i sad moraju nekako da se izbore. Ja samo mogu reći da Partizan dosadašnji dio sezone igra gotovo bez plejmejkera.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Dzerelsov problem je strah od povrede koja bi mu mogla pokvariti angazman u NBA, a i malo je precenjen igrac... Da je toliko dobar koliko svi pricaju, dobio bi bar neki ugovor u NBA, bar kao 3 plej, a ako nije uspeo ni u NOH, to znaci da ipak nije bas toliko dobar koliko svi pricaju...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ајде да саберемо 2 и 2
Ја, ако ишта радим пратим ту НБА лигу, па гледам и утакмице Партизан у Евролиги, каткад и на јадрану када нађем неки пренос. Према ономе што видим да Џералс пружа, он апсолутно нема квалитет за НБА лигу, осим можда солидног уласка који се Европи много теже пролази због зонске одбране. Остало је сасвим просечно, нисам видео код њега неке организаторске способности, тројку у Евролиги гађа 2-13 не знам тек како би је погодио да је пола метра даље. Можда је он деконцентрисан како кажете зато што размишља о НБА лиги, али мислим да он оваквом игром о њој заиста само може да размишља (машта).
Ја, ако ишта радим пратим ту НБА лигу, па гледам и утакмице Партизан у Евролиги, каткад и на јадрану када нађем неки пренос. Према ономе што видим да Џералс пружа, он апсолутно нема квалитет за НБА лигу, осим можда солидног уласка који се Европи много теже пролази због зонске одбране. Остало је сасвим просечно, нисам видео код њега неке организаторске способности, тројку у Евролиги гађа 2-13 не знам тек како би је погодио да је пола метра даље. Можда је он деконцентрисан како кажете зато што размишља о НБА лиги, али мислим да он оваквом игром о њој заиста само може да размишља (машта).
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Ајде да саберемо 2 и 2
Nije meni to skroz jasno. I on i Lafajet katastrofalno sutiraju otkad su dosli u Partizan, a u Americi nisu imali tako lose proseke. Lafajet je cak i najavljen kao odlican suter! Place mi se kad gledam Jerrellsa kako igra Treba ga sacekati i porazgovarati s njim
Ja se uzdam u Grbu
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Bertomeu: Partizan blizu A licence
Izvršni direktor Evrolige Đordi Bertomeu ocenio je da je košarkaški klub Partizan na dobrom putu da dobiju A licencu za to takmičenje.
Parizan je u poslednjem desetom kolu A grupe Evrolige poražen u Vitoriji od Kahe Laboral sa 87:71, a Bartomeu je taj meč gledao u društvu Hoseana Kerehete, predsednika baskijskog kluba.
Bez obzira na to što ‘crno-beli’ nisu blistali u Vitoriji, prvi čovek Evrolige imao je samo reči hvale za srpskog šampiona, koji je ponovo izborio plasman u Top 16.
“Košarkaši Partizana nisu slavili u Vitoriji, ali izborili su plasman u Top 16. Već godinama rade vredno i predano. Iako svake godine budu oslabljeni odlaskom nekolicine igrača, i to onih koji su nosioci igre, konstantno se probijaju do završnica Evrolige. Mislim da u Srbiji imate razloga da budete ponosni na njih”, rakao je Bertomeu.
Međutim, bez obzira na to što je Partizan jedan od samo sedam timova koji su pet godina za redom ušli u Top 16 Beograđani još uvek nisu dobili A licencu.
“Dobijanje A licence ne zavisi samo od Evrolige, već ima veze i sa nacionalnom ligom, Jadranskom ligom, odnosno ugovorom koji je već potpisan. Mi smo samo jedna karika u tom lancu. Da li će se neko kvalifikovati zavisi od rezultata”, objasnio je Bertomeu.
“Moramo da sačekamo kraj svih takmičenja. Partizan je na dobrom putu. Ima velike šanse”, dodao je on.
Pored Partizana jedan od kandidata je i Valensija.
“Mislim da je u ovom momentu rano za bilo kakve prognoze, ali Španija već ima četiri A licence, pa nije baš izgledno da bi mogli da dobiju i petu”, ocenio je prvi čovek Evrolige.
Bertomeu je rekao i da postoji mogućnost da do kraja sezone poseti srpsku prestonicu, najverovatnije ako Partizan bude igrao u ‘Areni’.
“Biće dobro ako Partizan bude igrao u ‘Beogradskoj Areni’. Evroliga želi timove koji imaju veliku i sjajnu podršku sa tribina. To je ono što nam treba”, istakao je Bertomeu.
Izvršni direktor Evrolige Đordi Bertomeu ocenio je da je košarkaški klub Partizan na dobrom putu da dobiju A licencu za to takmičenje.
Parizan je u poslednjem desetom kolu A grupe Evrolige poražen u Vitoriji od Kahe Laboral sa 87:71, a Bartomeu je taj meč gledao u društvu Hoseana Kerehete, predsednika baskijskog kluba.
Bez obzira na to što ‘crno-beli’ nisu blistali u Vitoriji, prvi čovek Evrolige imao je samo reči hvale za srpskog šampiona, koji je ponovo izborio plasman u Top 16.
“Košarkaši Partizana nisu slavili u Vitoriji, ali izborili su plasman u Top 16. Već godinama rade vredno i predano. Iako svake godine budu oslabljeni odlaskom nekolicine igrača, i to onih koji su nosioci igre, konstantno se probijaju do završnica Evrolige. Mislim da u Srbiji imate razloga da budete ponosni na njih”, rakao je Bertomeu.
Međutim, bez obzira na to što je Partizan jedan od samo sedam timova koji su pet godina za redom ušli u Top 16 Beograđani još uvek nisu dobili A licencu.
“Dobijanje A licence ne zavisi samo od Evrolige, već ima veze i sa nacionalnom ligom, Jadranskom ligom, odnosno ugovorom koji je već potpisan. Mi smo samo jedna karika u tom lancu. Da li će se neko kvalifikovati zavisi od rezultata”, objasnio je Bertomeu.
“Moramo da sačekamo kraj svih takmičenja. Partizan je na dobrom putu. Ima velike šanse”, dodao je on.
Pored Partizana jedan od kandidata je i Valensija.
“Mislim da je u ovom momentu rano za bilo kakve prognoze, ali Španija već ima četiri A licence, pa nije baš izgledno da bi mogli da dobiju i petu”, ocenio je prvi čovek Evrolige.
Bertomeu je rekao i da postoji mogućnost da do kraja sezone poseti srpsku prestonicu, najverovatnije ako Partizan bude igrao u ‘Areni’.
“Biće dobro ako Partizan bude igrao u ‘Beogradskoj Areni’. Evroliga želi timove koji imaju veliku i sjajnu podršku sa tribina. To je ono što nam treba”, istakao je Bertomeu.
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Nisi valjda poverovao u tu pricu?
Cenim na Bartomeu,ako vec stvarno zeli da poseti arenu,verovatno zna kakav ce mu docek biti,pa samo moj markoo zeli malo da smiri strasti.
Predlazem da se u tom trenutku u areni mere decibeli.
Cenim na Bartomeu,ako vec stvarno zeli da poseti arenu,verovatno zna kakav ce mu docek biti,pa samo moj markoo zeli malo da smiri strasti.
Predlazem da se u tom trenutku u areni mere decibeli.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Jel se neko skida i ako dobijemo A licencu?
fizicar- prva petorka
Jer zelis da to uradi neko?
Maja- šesti igrač
Maja ::Jer zelis da to uradi neko?
Jel se javljas?
fizicar- prva petorka
Човек је лепо изјавио да Партизан НЕЋЕ добити А лиценцу:
И није ми јасно како су то уопште успели да пренесу као ,,Partizan blizu A licence". Кретени новинари, напржили безвезе Марка.“Dobijanje A licence ne zavisi samo od Evrolige, već ima veze i sa nacionalnom ligom, Jadranskom ligom, odnosno ugovorom koji je već potpisan. Mi smo samo jedna karika u tom lancu. Da li će se neko kvalifikovati zavisi od rezultata”
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ako je opklada dobijanje A licence,prvi sam dobrovoljac i uradicu sta god pozelite.
Kakva bre crna A licenca nasmejaste me sad...
Kakva bre crna A licenca nasmejaste me sad...
Maja- šesti igrač
Dodeljivanje A licence Partizanu dokusurilo bi našu košarku...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ма те А лиценце докусурују кошарку уопште. То је зло и треба их укинути.
air slavkan- šesti igrač
ali jbg, nba-fazon..air slavkan ::Ма те А лиценце докусурују кошарку уопште. То је зло и треба их укинути.
Geograf- mahač peškirom
NIsam ni ja pristalica toga da klubovi imaju garantovano ucesce u bilo kom takmicenju, ali ne mislim da bi bilo lose za nasu kosarku kada bi Partizan dobio A licencu. Cak naprotiv. Zasto imate takvo misljenje?
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
bigZ ::NIsam ni ja pristalica toga da klubovi imaju garantovano ucesce u bilo kom takmicenju, ali ne mislim da bi bilo lose za nasu kosarku kada bi Partizan dobio A licencu. Cak naprotiv. Zasto imate takvo misljenje?
zato sto bi se onda, koliko ja kontam tu A licnecu, nasa liga i NLB igrale "onako" a ostali nasi klubovi bi eventualno mogli u kvalifikacije..
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
Ја мислим да би пре онда, ако неки други наш клуб освоји НЛБ и првенство он свеједно ишао у Евролигу заједно са Партизаном (види литванске клубове).Novica-Ubica ::bigZ ::NIsam ni ja pristalica toga da klubovi imaju garantovano ucesce u bilo kom takmicenju, ali ne mislim da bi bilo lose za nasu kosarku kada bi Partizan dobio A licencu. Cak naprotiv. Zasto imate takvo misljenje?
zato sto bi se onda, koliko ja kontam tu A licnecu, nasa liga i NLB igrale "onako" a ostali nasi klubovi bi eventualno mogli u kvalifikacije..
air slavkan- šesti igrač
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo