Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo

+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 19 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo

Počalji od Sergej Sub 25 Dec 2010 - 12:24

Oko Dzerelsa.

Ovako.

1.On je profesionalac ima 30000 $ mesecno.
2.Da sam na mestu uprave skinuo bih mu kozu sa ledja od treninga i igranja.
3.Slicno je svuda u svetu.
4.Ne priznajem price depresija itd .Kao sto ni poslodavac u USA ne priznaje rec ne mogu i nisam spreman.
5.Ne proigrali jos za mesec dana moramo mu se nazalost zahvaliti na saradnji.

Iskreno mogu da budem sentimentalan prema Banetu Jaramazu Milosavu Janu Aljosi ... ali prema Ameru ??? Nema teorije.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 4. deo - Page 19 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo

Počalji od KKP Sub 25 Dec 2010 - 12:48

Ma koja A licenca, nema od toga ništa. Godinama se priča o tome, Bartomeu samo kenja, a na kraju je dobiju svi, osim nas.

*Sergej

Slažem se u potpunosti. Stranac mora da ima kvalitet i da bude bolji od domaćih igrača. Kako lepo kažeš, u redu je trpeti Đekića, Mitrovića, Jaramaza, Milosavljevića, ali nikako stranca, koji prima dobru lovu i dobeden da bude jedan od lidera. Ovo što Džerels pruža, može i Jaramaz sa 25-30 min u proseku, uveren sam... Zato, ako se ne popravi, treba da ga otpuste. Ko da ga čeka više, i ako smo svi na klipovima videli da zna da igra košarku, ali kod nas ništa za sada nije pokazao, čak nas je razočarao poprilično...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 25 Dec 2010 - 13:37

To za A licencu jeste lozenje najverovatnije,ali ko moze da kaze kako Partizan nije zasluzio tu licencu.Ne slazem se da bi to zakopalo nasu kosarku,taj potez bi samo bio nagrada KK Partizan za cuda koja godinama pravi.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Sub 25 Dec 2010 - 15:21

Tako je hazarder cheers
Ako mi verujes posle svega sto su nam radili sa tom licencom nemam ni zelju da je dobijemo.Bila bih mnogo srecna kad bi nam ponudili a mi je onako slatko odbili,u fazonu sta ce to nama Smile Gospodine Bartomeu,neka hvala uzmite tu licencu i slobodno je uramite. Smile

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 25 Dec 2010 - 15:26

hazarder ::To za A licencu jeste lozenje najverovatnije,ali ko moze da kaze kako Partizan nije zasluzio tu licencu.Ne slazem se da bi to zakopalo nasu kosarku,taj potez bi samo bio nagrada KK Partizan za cuda koja godinama pravi.
Ja ne vidim da je neko ovde rekao da A licenca nije zaslužena, tako da bih te molio da paziš šta pišeš. A što se tiče zakopavanja naše košarke, kakvog smisla bi imalo igrati našu ligu i NLB ligu ako Partizan dobije A licencu?
Te A licence su unazadile i ACB ligu koja je najjača u Evropi, a šta bi tek uradilo našoj košarci, koja je na staklenim nogama, ne smem ni da zamislim.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 26 Dec 2010 - 0:20

Sta sam lose napisao,da bi ti rekao "molio bih te da pazis sta pises"?
Samo sam postavio pitanje da li neko misli da Partizan nije zasluzio A licencu.
I molim te objasni mi zasto bi to zakopalo nasu kosarku,koja je vec na staklenim nogama,kako si rekao.
Ja kad igram basket na ulici,ako mi neko kaze ovaj je najbolji zato sto svi tako misle,ja cu da grizem da ga dobijem cisto iz inata,a da ne pricamo o profesonalnoj kosarci.
Ako je neko zasluzio A licencu sa ovih prostora,to je KK Partizan.A posto je cinjenica da Evroliga planira da pravi poluzatvoreni tip takmicenja,ja ne vidim nijedan drugi klub sa ovih prostora koji zasluzuje tu licencu,sem Partizana.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Ned 26 Dec 2010 - 0:35

@hazarder

Sve si ti u pravu i naravno da je Partizan nju zasluzio vise od bilo koga.Od svih klubova koji imaju zagarantovanu A licencu,mi smo drugi ili treci po rezultatima,tako daje sve jasno.
A Bodi je takodje u pravu.Ja napisah sinoc iz kog razloga je sad ne bih zelela(jer mi se smucilo jahanje od strane evrolige i slag na tortu mi je bio Prokom) a takodje kad malo bolje pogledas plasim se da bi izgubili taj "sportski duh" i opustili se skroz.Ne pricam o srpskoj kosarci i drugim klubovima nego iskljucivo o nama.Mislim da je Bodi i to zeleo da ti objasni. Smile

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 26 Dec 2010 - 0:44

hazarder ::Sta sam lose napisao,da bi ti rekao "molio bih te da pazis sta pises"?
Samo sam postavio pitanje da li neko misli da Partizan nije zasluzio A licencu.
I molim te objasni mi zasto bi to zakopalo nasu kosarku,koja je vec na staklenim nogama,kako si rekao.
Ja kad igram basket na ulici,ako mi neko kaze ovaj je najbolji zato sto svi tako misle,ja cu da grizem da ga dobijem cisto iz inata,a da ne pricamo o profesonalnoj kosarci.
Ako je neko zasluzio A licencu sa ovih prostora,to je KK Partizan.A posto je cinjenica da Evroliga planira da pravi poluzatvoreni tip takmicenja,ja ne vidim nijedan drugi klub sa ovih prostora koji zasluzuje tu licencu,sem Partizana.
Da se samo malo nadovežem. Ne postoji klub u Evropi koji je više zaslužio licencu A od Partizana. Partizan ima rezultate, ima publiku, stabilan klub, sve što može da zamisli i poželi bilo koji evropski gigant. Sa druge strane, dodeljivanje licenci je napravilo destrukciju u evropskoj košarci. Stvar je totalno šizofrena a evo i zašto. Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. Evroliga je, nalik NBA, krenula da pravi neku elitnu skupinu. Oni su, medjutim, potpuno zanemarili sportski aspekt priče, to jest imamo klubove bez navijača, bez korena i suštine kojima je zagarantovano igranje u eliti. Takodje evropski klubovi, čak i ovi najbogatiji, ne mogu marketniški, organizacioni i finansijski da nastupe tako da ih zaista nazovemo elitom i uporedimo sa NBA klubovima.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Ned 26 Dec 2010 - 0:51

@ sharga bravo

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Ned 26 Dec 2010 - 2:13

Maja ::@ sharga bravo
+1
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Ned 26 Dec 2010 - 3:34

Ovde se zna ko ce igrati evroligu svake godine, da se ne lazemo. Hemofarm je imao zicer ali je usrao motku, zvezda se bori da dodje do daha za njih je evroliga par svetlosnih godina daleko. O Radnickom i FMP-u da ne pricam. Da partizan ima garantovano ucesce sledece godine ne verujem da bi nam u ekipi igralo 5 stranaca. Sansu bi dobili mladi igraci i mozda bi napravili sa njima malo dugorocniji plan. Ovako imamo samo dodatni pritisak i nikakvo dobro za nasu kosarku iz te borbe za bodove ja ne vidim.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 26 Dec 2010 - 3:37

bigZ ::Ovde se zna ko ce igrati evroligu svake godine, da se ne lazemo. Hemofarm je imao zicer ali je usrao motku, zvezda se bori da dodje do daha za njih je evroliga par svetlosnih godina daleko. O Radnickom i FMP-u da ne pricam. Da partizan ima garantovano ucesce sledece godine ne verujem da bi nam u ekipi igralo 5 stranaca. Sansu bi dobili mladi igraci i mozda bi napravili sa njima malo dugorocniji plan. Ovako imamo samo dodatni pritisak i nikakvo dobro za nasu kosarku iz te borbe za bodove ja ne vidim.

+1
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 26 Dec 2010 - 4:19

Ako bi A licenca znacila da NLB ligu igra Mitrovic umesto Klobucara, Jaramaz umesto Dzerelsa a Djekic umesto Gista, onda sam za nju...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Ned 26 Dec 2010 - 4:33

Mihael ::Ako bi A licenca znacila da NLB ligu igra Mitrovic umesto Klobucara, Jaramaz umesto Dzerelsa a Djekic umesto Gista, onda sam za nju...

ima i tu istine, ali zasto onda placati strance da igraju samo EL?? pa nemamo mi para kao olimpijakos..

mozda da se malo koriguje minutaza ali ipak ja volim titule, pa makar i u NLB Very Happy
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 26 Dec 2010 - 4:48

Novice, nisi u Laktašima?
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 26 Dec 2010 - 4:50

hazarder ::Sta sam lose napisao,da bi ti rekao "molio bih te da pazis sta pises"?
Nisi napisao ništa pogrdno već je tvoj post bio tako napisan kao da je neko ovde rekao da Partizan ne zaslužuje A licencu.

Ako vam nije jasno zašto dodeljivanje A licence ne bi bilo dobro za našu košarku pogledajte Palakanestro, pa i ACB ligu. Sve lige su uništene A licencama. ACB liga jeste najjača u Evropi, ali je moje mišljenje da je bila jača pre 3-4 godine nego sada. Prosto i čelnici ACB lige (Portela) su na ratnoj nozi sa Bartomeuom zbog toga. Kakav motiv ima gazda Kahasola da ulaže pare kada zna da ne može da igra Evroligu. Preneseno na našu situaciju, kakav motiv bi imao neko da bude sponzor Zvezdi kada zna da neće nikada ići u Evroligu. Prestiž? Super, mislite da je neko lud da baca pare u bunar zbog prestiža?

Što se tiče mladih igrača, sa A licencom dobijaš obavezu da budeš dobar svake godine. Sa Jaramazom umesto Džerelsa, Banetom umesto Gista itd... imali bismo 1 pobedu i A licencu bismo brzo izgubili.
Ovako, bodovanje je sasvim ok i ne vidim razlog da se to menja. Drugima bar daje kakvu takvu nadu da dobro rade i u budućnosti eventualno prestignu Partizan.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 26 Dec 2010 - 4:53

Vrlo je lako naci dovoljan broj argumenata za i protiv A licence, a ocigledno je da nas je jos lakse posvadjati oko nje (a uopste nije iskljuceno da Bartomeu upravo to i radi svojim izjavama). Kako ja to vidim, dobijanje iste (inace potpuno zasluzene) bi samo izaizvalo jos prljaviju rabotu na nivou naseg (ionako podeljenog) saveza (zagrizenog u klubastvo) i u mutnoj magli oko terena. Partizan sa A licencom bi dobio predah u vidu bar jedne sezone (potsecam, Olimpija je uzela predah od 2, pa su sada sastavili tim koji je konkurentan u EL upravo da bi obnovili A licencu), ali bi dugorocno jos vise podelio nase klubove. Licno, stava sam da su ostali klubovi sami krivi za to sto se neke stvari otvaraju Partizanu (prosto, crno-beli su imali viziju i dovoljno i snage i bezobrazluka da je izguraju do kraja), ali mi je stvarno preko glave vise prepucavanja i podmetanja "klipova u tockove". Dajte da se stvari zovu malo svojim imenom, da se pogledamo u oci i tek onda smo napravili prvi korak ka ozdravljenju nase kosarke.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 26 Dec 2010 - 4:55

Bodi Bond ::
Nisi napisao ništa pogrdno već je tvoj post bio tako napisan kao da je neko ovde rekao da Partizan ne zaslužuje A licencu.

Ako vam nije jasno zašto dodeljivanje A licence ne bi bilo dobro za našu košarku pogledajte Palakanestro, pa i ACB ligu. Sve lige su uništene A licencama. ACB liga jeste najjača u Evropi, ali je moje mišljenje da je bila jača pre 3-4 godine nego sada. Prosto i čelnici ACB lige (Portela) su na ratnoj nozi sa Bartomeuom zbog toga. Kakav motiv ima gazda Kahasola da ulaže pare kada zna da ne može da igra Evroligu. Preneseno na našu situaciju, kakav motiv bi imao neko da bude sponzor Zvezdi kada zna da neće nikada ići u Evroligu. Prestiž? Super, mislite da je neko lud da baca pare u bunar zbog prestiža?

Što se tiče mladih igrača, sa A licencom dobijaš obavezu da budeš dobar svake godine. Sa Jaramazom umesto Džerelsa, Banetom umesto Gista itd... imali bismo 1 pobedu i A licencu bismo brzo izgubili.
Ovako, bodovanje je sasvim ok i ne vidim razlog da se to menja. Drugima bar daje kakvu takvu nadu da dobro rade i u budućnosti eventualno prestignu Partizan.

Svako davanje pare zvezdi u narednih nekoliko godina je bacanje u bunar, sa ili bez licence!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 26 Dec 2010 - 4:55

Bodi, nasa liga se odavno igra prestiza radi. Kamo srece da smo bili pametni i mi sami osnovali tu jadransku ligu, pare bi bile kod nas, mi bi se vise pitali (jer igracki vec jesmo profitirali iz nje). Nikada rasparcana prvenstva ex Yuge ne mogu dostici tezinu Yu lige, ma koliko i kako se ulagalo. Prosto, ogranicava nas medijski, ljudski i kakav god jos hoces prostor.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 26 Dec 2010 - 5:00

wolfvaga ::

Bodi, nasa liga se odavno igra prestiza radi. Kamo srece da smo bili pametni i mi sami osnovali tu jadransku ligu, pare bi bile kod nas, mi bi se vise pitali (jer igracki vec jesmo profitirali iz nje). Nikada rasparcana prvenstva ex Yuge ne mogu dostici tezinu Yu lige, ma koliko i kako se ulagalo. Prosto, ogranicava nas medijski, ljudski i kakav god jos hoces prostor.
Nisam mislio samo na našu ligu... Naši klubovi ne bi imali nikakav motiv, tj. njihovi finansijeri, jer osim Evrokupa ne bi mogli ništa drugo da igraju, jer po nekim najavama kvalifikacije za Evroligu se smanjuju i NLB ostaje bez svojih mesta tu...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Ned 26 Dec 2010 - 5:07

slazem se, na zalost, sa Wolfvagom sto se tice ove konstatacije za jadransku ligu. Opet slazem se i sa Bodijem da bi A licenca bila glupost za srpsku kosarku.
Sa druge strane, ono proslogodisnje NLB finale je stvarno, prvi put posle 20 godina, podsetilo na neke velike meceve koji su se igrali na ovim prostorima. Tu draz, taj prestiz, domaca prvenstva ne mogu da iznesu u toj meri. Pa o cemu smo mi pricali sve do skora. O nekim nezaboravnim rolama Baneta Prelevica, Drazenovim saplitanjima o aut liniju, itd. itd...
polako pocinje da se radja neka nova kosarka na ovim prostorima... pricace se o Kecmanovoj trojci, o boga pitaj cemu jos...
i to je dobro... idemo dalje.
Jos je situacija sa kosarkom super. To je sigurno jedini sport u ovoj zemlji vredan pracenja
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 26 Dec 2010 - 5:15

Ponavljam opet: za situaciju su podjednako krivi svi klubovi: neki kvalitetom, neki nekvalitetom (da se razumemo, ne mislim da je iko skroz cist u celoj ovoj prici, pa ni Partizan). Dakle, niko nije kriv Zvezdi, Hf, FMP i Radnickom sto nisu napravili neke stvari kao Partizan. Imali su podjednake (pojedini i bolje) sanse. E sad niko ne bi da plati cenu loseg poslovanja, sve u ime srpske kosarke (zajednickog interesa). To tek nije fer.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Ned 26 Dec 2010 - 5:35

Сећам се јасно када је уведено оно рангирање који шампиони и другопласирани могу да учествују у Евролиги, она листа са 50так места, лепо је писало, шпански шампион на првом месту, на другом не знам ко итд итд и тако и онда каже ако шампион Шпаније буде клуб са А лиценцом онда 25. са листе добија право учешћа и тако редом. Ево Литванци су имали само једног представника и то Жалгирис који има А лиценцу све док Ритас није почео да осваја првенство и Евро куп.

Е сад или сам ја јео бунике, или они су нешто променили, а нису ми рекли. Мада мењају сваке године, па да ми неко објасни ако му није тешко шта и кад, пошто никад ништа не разумем и стално сам ван тока. Јер тада је важило, ако Шпанија има 4 А лиценце и Кахасол освоји једно од прва 4 места, они имају 5 представника. А овде сви причају како са А лиценцом само Партизан и нико други сем Партизана, без обзира ко шта освоји.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 26 Dec 2010 - 6:14

Da li u izboru A licence učestvuje konkurencija?Možda EL ne želi da da Partizanu A licencu jer bi drugi tim iz Srbije eventualnim rezultatima mogao da učestvuje.Da se ne lažemo Žalgiris i Ritas su svetlosnu godinu ispred Hemofarma, FMP, Radničkog i Zvezde.Možda i nisu sigurni u regularnost takmičenja?Možda razmišljaju kako bi pustili da Zvezda osvoji prvenstvo da bi imali 2 predstavnika, recimo....Ovo su moja neka nagađanja ali ko zna šta je u glavama funkcionera EL.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 26 Dec 2010 - 6:15

Ma sve na k...., Partizan je šampion!!!

Cool
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu