KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Bojan Popovic je koliko ja znam otpusten zato sto Vlada nije bio zadovoljan njegovom igrom u tranziciji i nije se uklapao u sistem igre koju je Vlada zeleo da igra Partizan.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Nisam to pisao do sada ovde, ali posle Lafajeta i sad kad vidim kako igra Džerels, udarim se u glavu i zapitam zašto otpustiše Bojana Popovića!? On bi kidao kod nas i pet puta bio bilji od Lafajeta i sadašnjeg pleja Džerelsa.
Bojaneeee, vrati seeee!
Bojaneeee, vrati seeee!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Mislim da je pre otpusten zbog neke povrede kolena pa nisu hteli da rizikuju sa njim.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
KKP ::Nisam to pisao do sada ovde, ali posle Lafajeta i sad kad vidim kako igra Džerels, udarim se u glavu i zapitam zašto otpustiše Bojana Popovića!? On bi kidao kod nas i pet puta bio bilji od Lafajeta i sadašnjeg pleja Džerelsa.
Bojaneeee, vrati seeee!
Kidao bi isto kao sto kida sada u Cajasolu....
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
fizičar...
Dule je za svoju prvu sezonu u Partizanu dobio prilično ekskluzivan paket.
-Jovu Stanojevića, iskusnog školovanog centra koji je iste godine bio najbolji igrač Partizana
-Miloša Vujanića, najtaletnovanijeg mladog igrača u Srbiji
-Vladu Šćepanovića, čovjeka koji je tog ljeta odlučio utakmicu finala EP.
Vjeruj, da je uprava ove sezone izvela sličan manevar u prelaznom roku, te tri pozicije ne bi iskrpili igrači koji nikad u životu nisu ni prišli dvocifrenom prosjeku poena u seniorskoj košarci (Klobučar, Milosavljević, Džavaji), stoga treba biti prilično oprezan ako navodiš da je Vlada u boljoj situaciji nego što je bio Dule.
Dule je za svoju prvu sezonu u Partizanu dobio prilično ekskluzivan paket.
-Jovu Stanojevića, iskusnog školovanog centra koji je iste godine bio najbolji igrač Partizana
-Miloša Vujanića, najtaletnovanijeg mladog igrača u Srbiji
-Vladu Šćepanovića, čovjeka koji je tog ljeta odlučio utakmicu finala EP.
Vjeruj, da je uprava ove sezone izvela sličan manevar u prelaznom roku, te tri pozicije ne bi iskrpili igrači koji nikad u životu nisu ni prišli dvocifrenom prosjeku poena u seniorskoj košarci (Klobučar, Milosavljević, Džavaji), stoga treba biti prilično oprezan ako navodiš da je Vlada u boljoj situaciji nego što je bio Dule.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Hajde da ostavim svoj poslednji post za ovu godinu, jer ujutru idem na par dana u Holandiju...
Igrači su dobri, nikako ne možemo da ih nazovemo otpatcima. Po toj logici bi svi igrači koji igraju u Evropi bili poluigrači, krševi..
Sledeće, Vlada očigledno nije uspostavio autoritet kod igrača na pravi način, i ne može tokom utakmice da im sugeriše na zalaganje (ili možda i ne vidi to!?).
Rešenje: Ili dovesti nekog psihologa, koji će pričati sa igračima, i psihički ih uvesti u ritam (u velikim klubovima postoje te funkcije), ili dovesti pomoćnika Vladi koji će autoritativno delovati na igrače (setite se Arkana u Obiliću, i kako su kidali ti igrači...).
Poslednje, po meni najlogičnije rešenje (svojevremno sam ga primenjivao u jednom sportskom kolektivu), jeste vojnička disciplina i iznuđen osećaj kolegijalnosti. (da plsatificiram: Posle 5 krugova trčanja na olimpijskoj stazi, pri tom svaki krug trćanje po stepeništu tribina, kada neko zaostaje, ostali rade "pačiji hod" "žablje poskokoe" (ni malo lake radnje) dok se taj ne priključi grupi. Jedan primer, nije baš sportski, ali i tek kako podiže moral pojedinca: Povečerje, proveravaju se "cokule", koje moraju da se cakle, tako da oficir u njima može da se ogleda. Svako ih drži ispruženom rukom ispred sebe, dok nedređeni ide redom i proverava (probajte držati ispruženu ruku ispred sebe držeći običnu olovku), kada jedan nema primereno očišćene čizme, iste se izbacuju kroz prozor, onaj ko ih nije očistio, trči napolje po njih, čisti ih ponovo, dok svi ostali i dalje drže čizme ostred sebe...)
Posle jednog ili dva puta "ostava" i kada zbog tebe svi ostali ispaštaju, više ti neće pasti na pamet da se mangupiraš...
Igrači su dobri, nikako ne možemo da ih nazovemo otpatcima. Po toj logici bi svi igrači koji igraju u Evropi bili poluigrači, krševi..
Sledeće, Vlada očigledno nije uspostavio autoritet kod igrača na pravi način, i ne može tokom utakmice da im sugeriše na zalaganje (ili možda i ne vidi to!?).
Rešenje: Ili dovesti nekog psihologa, koji će pričati sa igračima, i psihički ih uvesti u ritam (u velikim klubovima postoje te funkcije), ili dovesti pomoćnika Vladi koji će autoritativno delovati na igrače (setite se Arkana u Obiliću, i kako su kidali ti igrači...).
Poslednje, po meni najlogičnije rešenje (svojevremno sam ga primenjivao u jednom sportskom kolektivu), jeste vojnička disciplina i iznuđen osećaj kolegijalnosti. (da plsatificiram: Posle 5 krugova trčanja na olimpijskoj stazi, pri tom svaki krug trćanje po stepeništu tribina, kada neko zaostaje, ostali rade "pačiji hod" "žablje poskokoe" (ni malo lake radnje) dok se taj ne priključi grupi. Jedan primer, nije baš sportski, ali i tek kako podiže moral pojedinca: Povečerje, proveravaju se "cokule", koje moraju da se cakle, tako da oficir u njima može da se ogleda. Svako ih drži ispruženom rukom ispred sebe, dok nedređeni ide redom i proverava (probajte držati ispruženu ruku ispred sebe držeći običnu olovku), kada jedan nema primereno očišćene čizme, iste se izbacuju kroz prozor, onaj ko ih nije očistio, trči napolje po njih, čisti ih ponovo, dok svi ostali i dalje drže čizme ostred sebe...)
Posle jednog ili dva puta "ostava" i kada zbog tebe svi ostali ispaštaju, više ti neće pasti na pamet da se mangupiraš...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u
Pa kako poredis Arkana sa Partizanom,u Partizanu niko nece reci igracu ako odigras lose ima da ti poubijam celu porodicu
Pa kako poredis Arkana sa Partizanom,u Partizanu niko nece reci igracu ako odigras lose ima da ti poubijam celu porodicu
Markos- prva petorka
@2bad4u - Srecan put, gde ides, Roterdam??
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Jel moze neko da okaci taj tim Partizana iz 2001/02?
fizicar- prva petorka
fizicar ::Jel moze neko da okaci taj tim Partizana iz 2001/02?
http://en.basketball.doudiz.com/team-season/15753/6967.html
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
fizicar ::Jel moze neko da okaci taj tim Partizana iz 2001/02?
ne mogu tačno da se sjetim svih, znam da je tad doveden mlađi Nađfeji, Krstić i Avdalović su ubačeni, Čanak je vezao 3-4 sezonu... ali stvarno je davno, slabo se sjećam i ja.
drexler- mvp
KKP ::fizicar ::Jel moze neko da okaci taj tim Partizana iz 2001/02?
joj, Piter Kornel, kakav je to panj bio
drexler- mvp
Konan bolje bi prosao u Holivudu
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
имаш горе и да пребацујеш године до данас и да видиш ко је све играо за Партизан...
ЕДИТ: сад видех да је већ постављено...
имаш горе и да пребацујеш године до данас и да видиш ко је све играо за Партизан...
ЕДИТ: сад видех да је већ постављено...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Gajic 18, Avdalovic 19, Vujanic 20 - jako neiskusni plejmejkeri
Krstic 18
Od iskusnih odlicnih igraca Scepanovic i u ono vreme Stanojevic. Budimo iskreni kada bi obrisali godine ovaj tim bi izgledao jako ozbiljno! Za ovog Srdjana Zivkovica nisam cuo iskreno! Ne slazem se da je u ono vreme ovo bio jako ozbiljan tim.
Krstic 18
Od iskusnih odlicnih igraca Scepanovic i u ono vreme Stanojevic. Budimo iskreni kada bi obrisali godine ovaj tim bi izgledao jako ozbiljno! Za ovog Srdjana Zivkovica nisam cuo iskreno! Ne slazem se da je u ono vreme ovo bio jako ozbiljan tim.
fizicar- prva petorka
@fizicar i Drex
Prelistajte malo forum mislim da je Bodi u jednom postu okacio sve nase timove od sezone 2000/01.
EDIT:Izvinite sad videh da je postavljeno.
Prelistajte malo forum mislim da je Bodi u jednom postu okacio sve nase timove od sezone 2000/01.
EDIT:Izvinite sad videh da je postavljeno.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
[quote="2bad4u"].
Misu Tumbasa
Misu Tumbasa
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
fizicar ::Gajic 18, Avdalovic 19, Vujanic 20 - jako neiskusni plejmejkeri
Krstic 18
Ma OK, sve je stvar ukusa, meni je nekako ta situacija za Partizan idealna. 3 reprezentativca + iskusan centar sa Evro iskustvom + par provjerenih domaćih igrača + 2-3 mlada reprezentativca. Uz maksimalno jednog stranca.
Ja bih takav Partizan uvijek volio
drexler- mvp
Realno gledano, sada se vidi da bi nam Popovic stvarno bio bolje resenje od Amera, pogotovo sto je Srbin, ali problem je u tome sto bi da je on doveden svi pljuvali po njemu ne znajuci da smo mogli i gore da prodjemo...
I da dodam da se slazem sa Drexlerom, mnogovise bi cenio ovaj tim sa recimo Popovicem na pleju, Mitrovicem umesto Klobucara i domacim igracem na poziciji 4 ili 5, jednostavno ne volim kada u timu ima 5-6 stranaca, bez obzira kakvog su kvaliteta...
I da dodam da se slazem sa Drexlerom, mnogovise bi cenio ovaj tim sa recimo Popovicem na pleju, Mitrovicem umesto Klobucara i domacim igracem na poziciji 4 ili 5, jednostavno ne volim kada u timu ima 5-6 stranaca, bez obzira kakvog su kvaliteta...
Mihael- mvp
Piter Vasiljevic Kornel .
Americki centar crnogorskog porekla. Verovali ili ne on je kasnije postao clan Lejkersa.
Americki centar crnogorskog porekla. Verovali ili ne on je kasnije postao clan Lejkersa.
Ray Allen- prva petorka
Inace povodom Jerrellsa i Univerziteta Bejlor. Ja ne pratim koledz kosarku i zaista ne znam koliko je to tacno, ali Edin Avdic je na komentarisanju utakmice Partizan - Igokea rekao da se na ovom Univerzitetu napucaju statistike nekih igraca, odnosno da neki igraci imaju znatno bolju statistiku nego da igraju na nekom drugom koledzu. Posto ovde ima clanova koji ovo prate voleo bih komentar
fizicar- prva petorka
Nije to samo na tom koledzu, nego i na mnogim drugima, imao je on odlicnu statistiku i u razvojnoj ligi, ali je to u sustini statistika liga...
Mihael- mvp
Imao je dobru statistiku zato sto je bila run and gun kosarka
Sergej- mvp
Zato bi Vlada trebao da ga posalje na klupu i tamo nek ladi jaja a na na terenu debilcina jedna,gde ste svi vi sto ste pljuvali Lafayetta,taj je bar znao da se bori davao je 100% sebe...
Markos- prva petorka
ja nisam pljuvao Lafajeta, samo sam govorio da u Partizanu loše igra, kao što to govorim i za Džerelsa. Teško mi ih je porediti ili reći bilo koju lijepu riječ za njih.
drexler- mvp
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo