KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Drexler koje je tvoje vidjenje Vlade Jovanovica? Jesi li ti za njegovu smenu i dovodjenje npr. Saleta Djordjevica ili ne? Ne mogu da ukapiram iz tvojih postova!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Sto se Amerikanaca tice, ovi koji su u Zvezdi mozda nisu bolji od nasih(od Dzavaja jesu sigurno) ali su se odlicno uklopili u tim, bore se, vidi se da postoji hemija u timu.Za razliku od nas i nasih afro-australo, amerikanaca.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Ako pobedimo Cibonu, a moramo jednostavno, nadam se da će nas krenuti na bolje. Serija pobeda u NLB je ono što nam treba i što može da ujedini ekipu, da ih uozbilji, da počnemo da ličimo na kolektiv, na tim.
Ovako jednu utakmicu odigramo odlično, jedno i ovako i onako, jednu očajno i tako sve u krug, a jasno se vidi da i pored plasmana u Top 16 i što i pored lošijih rezultata u NLB ligi, zaostajemo smao 2 pobede od lidera, ovo nije pravi Partizan i to mora hitno da se vrati na staro!
Ovako jednu utakmicu odigramo odlično, jedno i ovako i onako, jednu očajno i tako sve u krug, a jasno se vidi da i pored plasmana u Top 16 i što i pored lošijih rezultata u NLB ligi, zaostajemo smao 2 pobede od lidera, ovo nije pravi Partizan i to mora hitno da se vrati na staro!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Jesu li nasi stranci otisli u Ameriku ili ne?
fizicar- prva petorka
fizicar ::Jesu li nasi stranci otisli u Ameriku ili ne?
U utorak igramo protiv Cibone, tako da niko nigde nije otišao...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Meni je neverovatno da Kurta igra ovako.....ne razumem ljude koji se ne trude,nama je najpametnije da i njemu damo otkaz i da znamo NEMAMO nikog i tacka....Jaka ,Pera ce da glume jedinicu pa dokle doguramo,ovo sto sada imamo je tuga bozija.....mislim da bi svi sa foruma sada Olivera pravili od blata.
On se makar trudio i isao nam na zivce a ovog Kurtu treba " gepekovati" i da pod hitno krene da zaradjuje platu,ovo sada ne vodi nicemu....
Da se razumemo nisam za smenu Vlade ali je ekipi potreban takav sok da bi se trgnuli.....Valensija je fdozivela nesto slicno ( mislite da je Kari carobnjak?!),isti su to igraci ali su se trgnuli iz zabokrecine i sada plivaju.
Vlada ne ume da "podigne ekipu".Ni jednu utakmicu nismo dobili tako sto smo preokrenuli rezultat.Nas u Euroligi kada gaze oni nas pokidaju.
Mi se taman ponadamo ,e sada ce da se podignu vezali smo dve pobede i ...nas ponovo pokidaju kao da smo neki amateri a ne da smo prosle godine bili na F4....
Mnogi smo ( ukljucujuci i mene ) tvrdili da imamo JACI tim nego prosle godine,i sta sada?!!
On se makar trudio i isao nam na zivce a ovog Kurtu treba " gepekovati" i da pod hitno krene da zaradjuje platu,ovo sada ne vodi nicemu....
Da se razumemo nisam za smenu Vlade ali je ekipi potreban takav sok da bi se trgnuli.....Valensija je fdozivela nesto slicno ( mislite da je Kari carobnjak?!),isti su to igraci ali su se trgnuli iz zabokrecine i sada plivaju.
Vlada ne ume da "podigne ekipu".Ni jednu utakmicu nismo dobili tako sto smo preokrenuli rezultat.Nas u Euroligi kada gaze oni nas pokidaju.
Mi se taman ponadamo ,e sada ce da se podignu vezali smo dve pobede i ...nas ponovo pokidaju kao da smo neki amateri a ne da smo prosle godine bili na F4....
Mnogi smo ( ukljucujuci i mene ) tvrdili da imamo JACI tim nego prosle godine,i sta sada?!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
fizicar ::Drexler koje je tvoje vidjenje Vlade Jovanovica? Jesi li ti za njegovu smenu i dovodjenje npr. Saleta Djordjevica ili ne? Ne mogu da ukapiram iz tvojih postova!
buraz, iskreno, nisam ni ja načisto. Puno stvari škripi, i to škripi da para uši. Međutim, ja to ne gledam kao većina ljudi ovde koji samo trube o borbenosti, autoritetu, požrtvovanosti.
Lako je otjerati Jovanovića s tim izgovorom, ali koje su nam garancija da bi neki drugi trener od ovog tima napravio fajtersku ekipu. Vujopević...? Obradović...? Zašto Dule nije napravio fajtersku ekipu u CSKA? Zašto Željko nije napravi fajtere na EP 2005? Sranja se dešavaju i nekad je svaki autoritet minoran pred činjenicom da protiv sebe ima nekoliko igrača koji svojim "melanholičnim i letargičnim virusom" zaraze cijelu ekipu.
OK, povratak Vujoševića bi zbog njegove simbolike u Partizanu sigurno napravio neki pozitivan šok i određene pomake na tom planu, ali Vujošević neće živjeti 100 godina i Partizan mora naučiti i bez njega. Ne računajući Duleta, ne vidim za koga mi to imamo bilo kakve garancije da bi ovu ekipu mogao trgnuti.
Da stvar bude gora paralelno sa vještački napravljenom "krizom autoriteta Jovanovića" počela je Ju Tjub kampanja sa Mihajlom Uvalinom kao nekim tiraninom koji agresivnim stilom tjera igrača da budu bolji, pa se tako kod navijača Partizana stvorila slika da mi imamo vrhunski tim i vrhunske igrače, samo eto, trener je mekušac i on ne zna da ih "nagazi".
A gorka istine je da Partizan ima jako loš tim, zapravo da ima jako loše pokrivene pozicije 1 i 2, da je prelazni rok odrađen katastrofalno i sve to u kombinaciji sa povišenim očekivanjima zbog prošle sezone dovodi do velike frustracije kod navijača.
A onda navijači da bi potvrdili svoju vjernost i opravdali pljuvanje po klubu kažu da njima ne smetaju loša igra i rezultati nego samo NEBORBENOST. E malo morgen. Nikome nije smetala neborbenost Tripka, Rašića, Koste, Bogdanovića i ostatka kompanije koji nema Veličkovićev "govor tijela", jer je tad pored njih bilo nekoliko vrhunskih igrača koji su odrađivali takve poslove. Sad, kada smo sticajem okolnosti naa pijaci pokupili škart, last cut, i kako se veće zovu, svi se dozivamo te borbenosti i samo o njoj trubimo.
Dakle, batalite to, imamo Božića, Lučića, Katića, Veselog... dakle igrače kojima se ne može prigovoriti na želju. Imamo i Kecmana koji je u blagoj krizi igračkog identiteta, i kvartet stranaca koji se zahvaljujući svojoj brojnosti osjeća lagodno i ne zapinje puno... Džerels je po tom pitanju stvarno kritičan, ali opet meni u ovoj ekipi ne smeta toliko neborbenost koliko nekvalitet.
Dakle, po meni, rano je još bilo šta reći o Jovanovićevom statusu. Da li je on pogodak ili greška teško je reći nakon 3 mjeseca sezone. Ako vi meni možete reći da bi Boško Đokić, Darko Ruso, Džile, Kesar ili neko od takvih napravio od ove ekipe nešto spektakularno bolje, ja bih prvi potpisao ostavku Jovanovića.
Nema garancija, pitanja da li treba nekog istrpiti ili ga sasjeći nema konkretan odgovor. Da je 89 godine nakon 3 godine relativno neuspješnog rada Junajted otpustio Fergusona nikad ne znamo da li bi ovaj klub postao ovo što je sad. Niti znamo da li bi Zvezda sačuvala prednost nad Partizanom prošle sezone da je onaj krkan Lukić ostavio Pižona. Mi navijači smo običan puk koji navodi priču na onu stranu koja nam više odgovara.
Sport nije empirijska nauka i ne može se eksperimentalno dokazati i matematički odrediti, ili, što bi naši ocvali sportski novinari rekli, lopta je okrugla.
Ja lično ne bih mjenjao Jovanovića već bi pokušao ovu sezonu nekako privesti kraju, a onda lijepo ovih par mrtvaka otjerati i dovesti neke igrača nakon koji se duže posmatraju, i nakon nekih probnih treninga, a ne štekati pare i kurvinski birati igrače koji otpadnu iz ostalih klubova i na osnovi YT snimaka.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sebi sam već dosadan ali nema veze, nekad je dobro pisati 100 puta iste stvari. Vlada je je bio Vujoševićev pomoćnik 5 godina. Da je na to mesto postavljen bez ikakvog predznanja za to vreme bi naučio zanat. Svako sa ovog foruma bi naučio posao za 5 godina u takvim uslovima a kamoli talentovan trener kao Jovanović. Znači stručnost čoveka se ne sme dovesti u pitanje. Jedino što mu fali je rutina koju neće dobiti ako ostane pomoćni trener. Neka greši, grešili su pre njega mnogi koje sada gledamo sa poštovanjem. U Partizanu su stvoreni mnogi treneri, poverenje je bilo najvažnije i to se po pravilu isplaćivalo, nekad brže nekad duže.
Ja sam prezadovoljan u kom smeru ide ova sezona ako uzmem u obzir šta sam očekivao nakon odlaska DV. 10 godina je ogroman period, pogotovo za organizaciju u kojoj je 1 čovek donosio SVE važne i manje važne odluke u klubu. Nakon takvog totalitarnog režima očekivao sam strmoglav pad i raspad sistema. To se nije desilo, sistem postoji, uspostavljen je ali je u velikoj krizi. Plasman u TOP 16 je ogroman uspeh, ljudski je nadati se da možemo i više ali nije realno. Mislim da smo apsolutni favoriti za prvaka Srbije i da ćemo biti jedini srpski predstavnik na F4 NLB. Ljudski je nadati se da ćemo osvojiti NLB i nac Kup ali je nerealno. I teorija verovatnoće nas opterećuje, u turnirskom sistemu takmičenja kakav je nametnut Partizan je osvojio mnogo titula za redom, nemoguće je to ponavljati iz godine u godinu. Strast razumem, veoma je dobro što smo razmaženi i naviknuti samo na titule, to je i obaveza našeg Partizana ali malo realnosti nije na odmet. Treba vršiti pritisak da se dođe do rezultata ali ne treba samo tražiti krivce u pojedincima i skidati glave. Partizan nije jedan čovek, ne postoji jedan krivac. Ova godina je period tranzicije i na osnovu nje se ne može može suditi ni o jednom pojedincu. Zvučim kao političar iz stranke na vlasti koji samo traži vreme da pokaže svoje dobre namere. Partizan je ove godine u mnogo čudnoj situaciji i potrebno je vreme da se to prevaziđe.
E sad malo i ja o manama da dam sebi oduška i da ne mislite da ne psujem igrače i upravu i trenera dok gledam utakmice. Nedopustivo je da igraču PARTIZANA bude svejedno da li gubi 20 ili 19 razlike. To je prva stvar koju moraju da shvate naši igrači koji čine ovaj Partizan crno-beljim nego ikad. Ne sme se u egal utakmici dozvoliti da zbog 3 promašena zakucavanja i 2 zicera za vezanih 5 minuta od -3 stižeš do -15. Mora se pojedinim igračima objasniti da je prva stvar dati koš po svaku cenu a ne zakucati po svaku cenu pa promašiti. Plejmejker u jednom driblingu nepotrebno lomi direktnog čuvara 4 puta i "propada" baš u trenutku kad treba da da koš. Predriblaj ga jednom, dovoljno je, i daj koš, još bolje dodaj nekom brate. Tajming dodavanja lopte Katiću i Jawaiu je katastrofalan, u trenutku kada oni sebi naprave poziciju čekaju loptu sekundu-dve a to je već mnogo.......
Ova pauza će nam svima dobro doći.
Ja sam prezadovoljan u kom smeru ide ova sezona ako uzmem u obzir šta sam očekivao nakon odlaska DV. 10 godina je ogroman period, pogotovo za organizaciju u kojoj je 1 čovek donosio SVE važne i manje važne odluke u klubu. Nakon takvog totalitarnog režima očekivao sam strmoglav pad i raspad sistema. To se nije desilo, sistem postoji, uspostavljen je ali je u velikoj krizi. Plasman u TOP 16 je ogroman uspeh, ljudski je nadati se da možemo i više ali nije realno. Mislim da smo apsolutni favoriti za prvaka Srbije i da ćemo biti jedini srpski predstavnik na F4 NLB. Ljudski je nadati se da ćemo osvojiti NLB i nac Kup ali je nerealno. I teorija verovatnoće nas opterećuje, u turnirskom sistemu takmičenja kakav je nametnut Partizan je osvojio mnogo titula za redom, nemoguće je to ponavljati iz godine u godinu. Strast razumem, veoma je dobro što smo razmaženi i naviknuti samo na titule, to je i obaveza našeg Partizana ali malo realnosti nije na odmet. Treba vršiti pritisak da se dođe do rezultata ali ne treba samo tražiti krivce u pojedincima i skidati glave. Partizan nije jedan čovek, ne postoji jedan krivac. Ova godina je period tranzicije i na osnovu nje se ne može može suditi ni o jednom pojedincu. Zvučim kao političar iz stranke na vlasti koji samo traži vreme da pokaže svoje dobre namere. Partizan je ove godine u mnogo čudnoj situaciji i potrebno je vreme da se to prevaziđe.
E sad malo i ja o manama da dam sebi oduška i da ne mislite da ne psujem igrače i upravu i trenera dok gledam utakmice. Nedopustivo je da igraču PARTIZANA bude svejedno da li gubi 20 ili 19 razlike. To je prva stvar koju moraju da shvate naši igrači koji čine ovaj Partizan crno-beljim nego ikad. Ne sme se u egal utakmici dozvoliti da zbog 3 promašena zakucavanja i 2 zicera za vezanih 5 minuta od -3 stižeš do -15. Mora se pojedinim igračima objasniti da je prva stvar dati koš po svaku cenu a ne zakucati po svaku cenu pa promašiti. Plejmejker u jednom driblingu nepotrebno lomi direktnog čuvara 4 puta i "propada" baš u trenutku kad treba da da koš. Predriblaj ga jednom, dovoljno je, i daj koš, još bolje dodaj nekom brate. Tajming dodavanja lopte Katiću i Jawaiu je katastrofalan, u trenutku kada oni sebi naprave poziciju čekaju loptu sekundu-dve a to je već mnogo.......
Ova pauza će nam svima dobro doći.
superhik- prva petorka
Mene te njihove egzibicije pocinju da nerviraju. Jawai lupi rampu... moze da je pokupi, ali on krece da se raduje. Gist je promasio do sada zakucavanja vise nego sto neki igraci promase za karijeru. Polozi je covece. A ovaj Jerrells hoda po terenu. Kada se tu jos doda Klobucar stranci su promasaj. Sta je s NLB ligom? OK drexler Partizan nema mozda dobar tim za Evropske okvire, ali te njihove igre na gostovanjima u NLB su kriminal. To nisu ekipe jace od Partizana. Sta vise? Mnogi su apostrofirali pred pocetak ove sezone da ce nam bekovska linija biti jaca od prosle godine. A nije bas tako Ono sto je mene nerviralo pre pocetka sezone sto su mnogi apostrofirali pleja kao Mekejleb je lako naci. Ima takvih u razvojnoj koliko hoces. Problem je centar. Pa ocito ih nema. E sad zanimljiva je izjava nemamo dvojku. Na toj poziciji nam igraju Kecman, Milosavljevic, Klobucar. Znatno jaca ekipica na papiru nego na terenu. A sto se tice smene Jovanovica videli smo koliko je bila pametna promena Lafajeta! Ne zna se sta bi bilo? Ipak ako Partizan izgubi od Cibone, mislim da se Vladi ne pise dobro.
fizicar- prva petorka
Aj da spustimo stvari na atomski nivo i da zaboravimo ko je pravio roster, pokusao da nadje lek za sidu i da zakrpi ozonske rupe...
Meni smeta sto Kurta hoda po terenu i tacka (to je samo jedan primer)...i ko je kriv za to? Kurta? Ja? Forum? Uprava? Brale trener je odgovoran! Ako je to tako sa Kurtom kako ce ostali da ga slusaju. Ja ne dovodim znanje doticnog vec odnos sa ekipom iz koga proizilazi igra. A i kad smo kod znanja...gde je napad protiv zone recimo? Ko je kriv za to...ako su ameri retardirani daj IQ test pa da ne krivimo trenera jer ces vola bez mozga da naucis zoni za dve sedmice, a mi ne mozemo???
Plasman u TOP 16 je zasluga 100% navijaca (nemoj neko da je bukvalno shvatio ispasce glup), a to potkrepljujem tvrdnjim da bi imali 2-12 da nije bilo navijanja. E sad virtuelno da zamislimo 2-12 u evroligi i i 6-6 u nlb...hmmm, super nam je skor i bas sam srecan...
Ja mu pesmu ne pevam na kraju tekme nikad...dok ne zasluzi!
Meni smeta sto Kurta hoda po terenu i tacka (to je samo jedan primer)...i ko je kriv za to? Kurta? Ja? Forum? Uprava? Brale trener je odgovoran! Ako je to tako sa Kurtom kako ce ostali da ga slusaju. Ja ne dovodim znanje doticnog vec odnos sa ekipom iz koga proizilazi igra. A i kad smo kod znanja...gde je napad protiv zone recimo? Ko je kriv za to...ako su ameri retardirani daj IQ test pa da ne krivimo trenera jer ces vola bez mozga da naucis zoni za dve sedmice, a mi ne mozemo???
Plasman u TOP 16 je zasluga 100% navijaca (nemoj neko da je bukvalno shvatio ispasce glup), a to potkrepljujem tvrdnjim da bi imali 2-12 da nije bilo navijanja. E sad virtuelno da zamislimo 2-12 u evroligi i i 6-6 u nlb...hmmm, super nam je skor i bas sam srecan...
Ja mu pesmu ne pevam na kraju tekme nikad...dok ne zasluzi!
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
Za Dzerelsa se u potpunosti slazem, vec sam to napisao posle utakmice, za onakvo ponasanje nema opravdanja, za ono je jedini krivac trener. Ne moze niko onako da seta po terenu i da nosi dres Partizana i tacka.
expert- prva petorka
I da dodam...za Klobucara nema strpljenja, ali za Vladu jovanovica jebiga ima jer on je mlad! (koji dvostruki standardi - parodija)
Ako malog napusavamo kako je u napadu kanal, zadrzavam pravo da kazem da nam je igra tesko sranje koje se do sada svodi na glumljenje timske igre zbog trenera.
Ako malog napusavamo kako je u napadu kanal, zadrzavam pravo da kazem da nam je igra tesko sranje koje se do sada svodi na glumljenje timske igre zbog trenera.
Imperator- šesti igrač
Joj ljudi u kakvu smo mi apatiju i defetizam upali.Nikome nista ne verujemo,sve nam smeta,totalno smo izgubili poverenje u tim,uzas!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Pa kada ekipa do sada ne da nije zasluzila poverenje, nego ga jako brzo i gubi.
Ja sam bio do sada na svakoj Partizanovoj utakmici ove sezone, i jos nisam osetio onu povezanost sa igracima kao prethodnih sezona, onu povezanost izmedju navijacke ljubavi prema klubu i zelje igraca da daju sve od sebe i naprave nesto dobro za ekipu.
Ja sam bio do sada na svakoj Partizanovoj utakmici ove sezone, i jos nisam osetio onu povezanost sa igracima kao prethodnih sezona, onu povezanost izmedju navijacke ljubavi prema klubu i zelje igraca da daju sve od sebe i naprave nesto dobro za ekipu.
Poslednji izmenio Hyperactive dana Sub 25 Dec 2010 - 2:43, izmenjeno ukupno 1 puta
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
U pravu ste da je Vlada kriv sto se Jerrels vuce po terenu i sto ovaj Gist hoce na atraktivan nacin da da svaki poen,ali setite se bart vi koji ste stariji i koji ste gledali Partizan u Gentu,nije bilo crnaca ali ni Dule tad nije bio autorite...
Jbg ljudi prosle godine smo dostigli neki vrhunac,od ove godine ponovo krecemo iz pocetka,Vlada je novi trener bice pravi za jedno 2-3 godine...zato od mene dobija punu podrsku,NAPRED VLADO!!!
Jbg ljudi prosle godine smo dostigli neki vrhunac,od ove godine ponovo krecemo iz pocetka,Vlada je novi trener bice pravi za jedno 2-3 godine...zato od mene dobija punu podrsku,NAPRED VLADO!!!
Poslednji izmenio Markos dana Sub 25 Dec 2010 - 2:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Markos- prva petorka
Imperator ::I da dodam...za Klobucara nema strpljenja, ali za Vladu jovanovica jebiga ima jer on je mlad! (koji dvostruki standardi - parodija)
Jovanovic jeste mlad za trenera jer je inace mlad covek a i ovo mu je prva sezona kao glavni trener.Dok Klobucar za igraca jeste mlad ali ima dovoljno iskustva igranja u EL i NLB sa Olimpijom i sa Slovenijom na raznim sampionatima.Nije isto mlad trener i mlad igrac.Po meni je mlad igrac neko kao Drca npr.koji tek sad sa 24 godina igra profi kosarku u Evropi ili neki junior koji po prvi,drugi put igra na profesionalnom nivou(tipa Djekic).Klobucara ne svrstavam u nijedan od ta 2 slucaja.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
pa dobro, to svođenje na atome po meni nije način riješavanja problema. Prostim svođenjem bi mnoge stvari izgledale iskrivljeno. Svaka Duletova tehnička kojom smo gubili utakmice u EL prije 5-6 godina bi na "atomskom nivou" izgledala kao čist idiotizam, a svi znamo da nije to.
Ali ajde, da krenemo tim putem. Znači, Vlada uzme govnjivu motku, išiba Džerelsa (figurativno, naravno), i ajde da nagađamo kakav bi bio rezultat... Koliko je vjerovatno da bi Džerelsu proradilo nešto i da bi se on kao u američkim filmovima transformisao u "dobrog momka" i počeo kidati po terenu.
Slučajevi Mekkaleba ili Janga su drugačiji. Oni su igrači koji su po dolasku u Srbiju imali mršav CV, dolaze sa malih univerziteta (Nju Orleans i Nju Meksiko Stejt) ili klubova (Mersin), Partizan i CZV shvataju kao odskočnu dasku i Duletu i Uvalinu nije teško da treniraju strogoću na njima.
Ali Džerels je jedan od boljih plejeva u svojoj koledž klasi, dolazi sa prestižnog Bejlora, ima preporuke Grega Popoviča, a i očigledno je da je u Partizan došao prekokurca, što kažu moji Bosanci.
Uprava je odlučila krenuti drugim pravcem pod pritiskom rezultata iz prošle sezone, manje rizikovati i odlučivati se za skuplje strane igrače i to im se sad obija o glavi.
U tom smislu kažem da je površno gledanje kada se samo Jovanović poziva na odgovornost zbog letargičnih stranaca. Prije mjesec dana smo svi bili na strani Vujoševića a protiv Vatutina. Pa što Dule nije opalio po Holdenu i Smodišu govnjivom motkom...
Ja sam još ljetos bio protiv gomilanja stranaca, ali tada je na košarka.rs preovladalo mišljenje da je Partizan klub a ne reprezentacija i dok god su dobri rezultati, Partizan može biti šaren kao Makabi.
Ja ne mogu stvari rastavljati na proste činioce i gledati sve uprošćeno. Ovo što se sad žanje posijano je još u julu i avgustu
Ali ajde, da krenemo tim putem. Znači, Vlada uzme govnjivu motku, išiba Džerelsa (figurativno, naravno), i ajde da nagađamo kakav bi bio rezultat... Koliko je vjerovatno da bi Džerelsu proradilo nešto i da bi se on kao u američkim filmovima transformisao u "dobrog momka" i počeo kidati po terenu.
Slučajevi Mekkaleba ili Janga su drugačiji. Oni su igrači koji su po dolasku u Srbiju imali mršav CV, dolaze sa malih univerziteta (Nju Orleans i Nju Meksiko Stejt) ili klubova (Mersin), Partizan i CZV shvataju kao odskočnu dasku i Duletu i Uvalinu nije teško da treniraju strogoću na njima.
Ali Džerels je jedan od boljih plejeva u svojoj koledž klasi, dolazi sa prestižnog Bejlora, ima preporuke Grega Popoviča, a i očigledno je da je u Partizan došao prekokurca, što kažu moji Bosanci.
Uprava je odlučila krenuti drugim pravcem pod pritiskom rezultata iz prošle sezone, manje rizikovati i odlučivati se za skuplje strane igrače i to im se sad obija o glavi.
U tom smislu kažem da je površno gledanje kada se samo Jovanović poziva na odgovornost zbog letargičnih stranaca. Prije mjesec dana smo svi bili na strani Vujoševića a protiv Vatutina. Pa što Dule nije opalio po Holdenu i Smodišu govnjivom motkom...
Ja sam još ljetos bio protiv gomilanja stranaca, ali tada je na košarka.rs preovladalo mišljenje da je Partizan klub a ne reprezentacija i dok god su dobri rezultati, Partizan može biti šaren kao Makabi.
Ja ne mogu stvari rastavljati na proste činioce i gledati sve uprošćeno. Ovo što se sad žanje posijano je još u julu i avgustu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ma mi smo skroz upali u kontra-ritam i stvarno se nadam da cemo dobiti tu Cibonu i ovu pauzu sa dobrim raspolozenjem iskoristiti na najbolji moguci nacin.Iskreno se nadam da ce tako biti...Da se skupimo u miru i tisini i da treniramo dok ne izginemo,samo nam to moze pomoci.Znaci rad,rad i samo rad....Tako ce sve doci na svoje!
EDIT: Drex,ti si u pravu skroz,zbog par igraca,njihovog ponasanja i pristupa svi su upali u letargiju i sivilo.Kad svi budu na istom nivou,barem sto se tice zelje i borbenosti mnogo ce to drugacije izgledati bez obzira na pojedinacni kvalitet nasih stranaca koji je ne sumnjivo nizak.
EDIT: Drex,ti si u pravu skroz,zbog par igraca,njihovog ponasanja i pristupa svi su upali u letargiju i sivilo.Kad svi budu na istom nivou,barem sto se tice zelje i borbenosti mnogo ce to drugacije izgledati bez obzira na pojedinacni kvalitet nasih stranaca koji je ne sumnjivo nizak.
Poslednji izmenio Maja dana Sub 25 Dec 2010 - 2:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Maja- šesti igrač
drexler ::pa dobro, to svođenje na atome po meni nije način riješavanja problema. Prostim svođenjem bi mnoge stvari izgledale iskrivljeno. Svaka Duletova tehnička kojom smo gubili utakmice u EL prije 5-6 godina bi na "atomskom nivou" izgledala kao čist idiotizam, a svi znamo da nije to.
BRAVO ZA POST!!!
Markos- prva petorka
razmisljam i razmisljam na koga me podseca Klobucar... I SETIM SE!
Pa covek je isti Renton iz Trainspotting-a
Napokon sam resio visemesecni rebus
Pa covek je isti Renton iz Trainspotting-a
Napokon sam resio visemesecni rebus
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
@lazarminator
Brate,koji si ti kralj
Mi ovde pokusavamo da resimo zagonetku sta i kako treba uraditi i promeniti a ti se zezas.Kako me slatko nasmeja tvoj post i zato ti je sve oprosteno.
Brate,koji si ti kralj
Mi ovde pokusavamo da resimo zagonetku sta i kako treba uraditi i promeniti a ti se zezas.Kako me slatko nasmeja tvoj post i zato ti je sve oprosteno.
Maja- šesti igrač
http://sportal.rs/news.php?id=42108
Mene nerviraju ovakve izjave. Ok je pricati o tome, ali ne sada. Jos se igra Evroliga, jos se igra NLB. Vlada stalno u medijima istice ogroman uspeh u Evroligi, ali ne spominje NLB i ne spominje igru tima,
Drex CSKA i Partizan su dve razlicite price. U CSKA prvo Dule nije birao Smodisa i Holdena. To je prvo sto je skroz razlicito. Sta je s onim trazimo dobre ljude, dobre radnike koji nece remetiti atmosferu u timu.
Inace ovde mnogi apostrofiraju da je Vlada uspeo u prvoj sezoni da udje u top 16, a Dule eto nije. Ali hajde da vidimo pocetne uslove. Dule je imao manji budzet, imao je mladji sastav, imao je manje stranaca. Zatim tad se nije igrala NLB liga, sto povlaci manji broj jakih utakmica. Partizan je ove uspehe poceo da pravi otkad igra NLB ligu. Situacija nije nikako ista. Mi nikada nismo imali bolje sudjenje nego ove godine. A situacija u NLB ligi je nikad gora. Ok je sad da kazemo Vlada je mlad. Ovo je uspeh. Ali dajte ne uporedjujte ga sa Duletom s pocetka ovog milenijuma. Prica i glumci su skroz drugaciji.
http://www.zurnal.rs/2010/12/25/jovanovic-kad-bismo-izbegli-prvi-sesir/index.html
Izgleda da je Vlade zadovoljan angazovanjem!
Mene nerviraju ovakve izjave. Ok je pricati o tome, ali ne sada. Jos se igra Evroliga, jos se igra NLB. Vlada stalno u medijima istice ogroman uspeh u Evroligi, ali ne spominje NLB i ne spominje igru tima,
Drex CSKA i Partizan su dve razlicite price. U CSKA prvo Dule nije birao Smodisa i Holdena. To je prvo sto je skroz razlicito. Sta je s onim trazimo dobre ljude, dobre radnike koji nece remetiti atmosferu u timu.
Inace ovde mnogi apostrofiraju da je Vlada uspeo u prvoj sezoni da udje u top 16, a Dule eto nije. Ali hajde da vidimo pocetne uslove. Dule je imao manji budzet, imao je mladji sastav, imao je manje stranaca. Zatim tad se nije igrala NLB liga, sto povlaci manji broj jakih utakmica. Partizan je ove uspehe poceo da pravi otkad igra NLB ligu. Situacija nije nikako ista. Mi nikada nismo imali bolje sudjenje nego ove godine. A situacija u NLB ligi je nikad gora. Ok je sad da kazemo Vlada je mlad. Ovo je uspeh. Ali dajte ne uporedjujte ga sa Duletom s pocetka ovog milenijuma. Prica i glumci su skroz drugaciji.
http://www.zurnal.rs/2010/12/25/jovanovic-kad-bismo-izbegli-prvi-sesir/index.html
Izgleda da je Vlade zadovoljan angazovanjem!
fizicar- prva petorka
fizicar ::http://sportal.rs/news.php?id=42108
Upravo sustina brale...
Iako sam u zadnjih 10-20 dana u hejt fazonu sto se tice igre, ove sezone moram da pohvalim posetu koja cini mi se nikad nije pala ispod 4k pa bih da pohvalim sve te likove na tribini (jer se slicna ekipa rotira iz nedelje u nedelju) i koji se trude da se razlikuju od olosa koji ide na tekme samo kad je dobro...respect.
Imperator- šesti igrač
Iznad neko napisa da nije Vlada kriv za smene na poziciji pleja.Pa ako trener nije kriv za otkaze Popovicu i Lafajetu(a ovaj je sigurno bio bar borbeniji od kurte),to onda uopste nije dobro.Ko je onda odgovoran za te odluke?Po tome ispada da on nema samostalnost u radu.Zasto bi ga branili,kada nam je igra raspad?Cime je zaduzio Partizan?Treba da se decko saceka,mlad je,talentovan,ali slazem se sa izjavom kako treba da mu se peva tek kad zasluzi.
Gost- Gost
Hajde da se ne lazemo. Igrace su dovodili i otpustali Danilovic i Todoric. Jovanovic se tu nista nije pitao sto naravno nikako ne moze biti dobro. Ako se Vlade ne izbori za svoje JA onda i nije za Partizan (na stranu njegovi trenerski kvaliteti). Trener mora da bude autoritet.
Ray Allen- prva petorka
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo