Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Basket 1
Djole ::Mrzi me mnogo da trazim nazad informacije, moze li da se ponovi gde se igra i kad? Skontao sam samo da je za dzabe...
Dakle Cetvrtak 23h, nadjemo se na Studenstkom trgu (ko ne zna - plato kod Filoloskog faksa, tamo uvek bleji onaj golemi Njegos). Momci koji nisu iz BG-a ne mogu da dodju i to je OK, ali oni koji su iz BG-a, nemoj da mrzi da se pojavite i izblejite sa ostalima. Svi mi radimo, idemo u skole, necemo da budemo naspavani i svezi ko ljubicice sutra, lose je vreme, polozaj Urana je prilicno nepovoljan po drzavu Srbiju, haos je u Libiji itd...tako da te price ne priznajem. Termin je dz, momak se iscimao za sve nas, pa nije red da lelemudimo.
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Au brale, pa ti znači nemaš kila ni da se obesiš ko čovek.Imperator ::Precenio si me brale 15kg...Bodi Bond ::Je l ima, od onih koji dolaze, neki baja od 2m i 110 kila da se bije sa Imperatorom?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Лепо је што сте се пријавили, иако ја нигде нисам написао да ће бити и следећи четвртак...
Шалим се наравно, мене је Боди питао преко приватне поруке да ли ће бити сале и ја сам му рекао да 90% хоће, али тек у среду могу да јавим да је 100%, да не буде као прошли пут. Иначе нема разлога да не буде, мој буразер је био прошле недеље, мене је мрзело јер ви нисте хтели па је он покупио неке ортаке.
Шалим се наравно, мене је Боди питао преко приватне поруке да ли ће бити сале и ја сам му рекао да 90% хоће, али тек у среду могу да јавим да је 100%, да не буде као прошли пут. Иначе нема разлога да не буде, мој буразер је био прошле недеље, мене је мрзело јер ви нисте хтели па је он покупио неке ортаке.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Да знаш да сам очекивао овако нешто, поготово што се ниси јављао у последњих пар дана.ZuLuofVozdovac ::Лепо је што сте се пријавили, иако ја нигде нисам написао да ће бити и следећи четвртак...
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Za sada stvari stoje ovako
Mihael
Markos
Hyperactive
Imperator
Zulu i njegov buraz
Bodi Bond
Everon
Vuk
Djole - Mozda
Slavkan - Mozda
Gencha - Mozda
Kecman - Mozda
Sala i termin - Mozda
Everton, ispravio sam, prekopirao sam stari tekst, izvini...
Mihael
Markos
Hyperactive
Imperator
Zulu i njegov buraz
Bodi Bond
Everon
Vuk
Djole - Mozda
Slavkan - Mozda
Gencha - Mozda
Kecman - Mozda
Sala i termin - Mozda
Everton, ispravio sam, prekopirao sam stari tekst, izvini...
Poslednji izmenio Mihael dana Pon 28 Feb 2011 - 9:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
ne znam da li je to taktika za cetvrtak , ali si mene izbrisao sa spiska , opasan si Mihael brises konkurenciju
Everton- prva petorka
Godina : 36
ZuLuofVozdovac ::Лепо је што сте се пријавили, иако ја нигде нисам написао да ће бити и следећи четвртак...
Iako nisam u mogućnosti (zbog daljine) da se odazovem na basket,ovu temu redovno pratim i mogu vam reći da ste zajebali i španske i mexičke sapunice (a na putu ste da sjebete i Šeherzadu i Gumuša).
Toliko zapleta a još ništa konkretno.
Hala se traži od sredine decembra ( a sad je 1.03),bilo je više predloga,čak je bila i kombinacija da Nimburk (čitaj Markos) sponzoriše to druženje,pa se onda jednom prijavila ekipa ali je Zulu "ispalio" za halu,pa prošli četvrtak ekipa ispalila za dolazak.Tako da sa nestrpljenjem očekujem četvrtak i konačno odigravanje meča.
Mogao bi Šarga da snimi taj istorijski skup a za nas gastarbajtere barem "play by play" praćenje da omogućite
Želim vam puno sreće i da se konačno okupite (uz žaljenje što ne mogu svojim prisustvom uveličati taj skup) sa nadom da će se organizovati neko druženje u aprilu (po mogućnosti "kafana") da i ja upoznam ekipu.
XXL- mahač peškirom
Kada je kafana u pitanju, a ja organizator, onda nema problema, organizacija je vrhunska.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Kada niko drugi nece da te pohvali, onda moras sam sebe.Bodi Bond ::Kada je kafana u pitanju, a ja organizator, onda nema problema, organizacija je vrhunska.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Samo mi recite u kojoj sali i koliko traje taj basket, jer nemam kola, pa moram zbog busa da se organizujem... ili ako neko sa nbg-a oce da mi bude sponzor, pa da me vozi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Djole mogu da ti dam 150 din za taksi,nadji jos nekog sponzora
Markos- prva petorka
e ozbiljno narode, ne idite tamo bez fotoaparata, hoću detaljan foto-izvještaj . Da vas malo vidim i skautiram, za sledeći put kad i ja budem dolazio.
Tamo na proljeće možemo na Adu bilo kad, a tu možemo doći i mi iz ostalih krajeva... Počnite već sad da se uigravate, kad stignemo mi iz provincije da budete bar malo konkurentni
Tamo na proljeće možemo na Adu bilo kad, a tu možemo doći i mi iz ostalih krajeva... Počnite već sad da se uigravate, kad stignemo mi iz provincije da budete bar malo konkurentni
drexler- mvp
Ne brini se Drez, nosim ja fotoaparat, to mora da se slika ...
Mihael- mvp
Macijauskas ::Ja zelim krupan kadar Bodi Bildera
Njega cu staviti u dzep
Markos- prva petorka
Haha... uzas... salu na stranu, ja ne mogu da kazem dal dolazim sigurno, dok ne saznam do kad traje basket i kad tacno pocinje...
Djole- prva petorka
Pocinje u 23h i zavrsava se u 23:15 posto ce Bodi da crkne od jurnjave za mnom
Markos- prva petorka
Haha... to i meni odgovara, jer sam i ja gotov jako brzo...
Djole- prva petorka
Djole ::Haha... to i meni odgovara, jer sam i ja gotov jako brzo...
tooo,Bodi naje*** si
Markos- prva petorka
Hahaha... sto on?
Djole- prva petorka
Djole ::Hahaha... sto on?
Zato sto je rekao da ce da me cuva i da ce da pobedi,optimista
Kad vidi ovo jos vise ce ici na to da me pobedi