Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Basket 1
Ja dolazim 99%, ali verovatno ću kasniti malo. Što nije ni mnogo bitno jer imam kondicije za cirka 10 minuta i to sa pauzama. Pogotovu ako mislite da igramo na dva koša.
Zulu, objasni mi gde je sala, u kojoj je zgradi, da ne bi neko morao da izlazi po mene. Termin je do 12? Kome bude trebao prevoz do Jerkovića, Medaka, Voždovca, Banjice, razvozim po kućama.
Zulu, objasni mi gde je sala, u kojoj je zgradi, da ne bi neko morao da izlazi po mene. Termin je do 12? Kome bude trebao prevoz do Jerkovića, Medaka, Voždovca, Banjice, razvozim po kućama.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ziv bio Djole . Taman sam mislio da cu peske, ali se stvari ocigledno menjaju .
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Мени је много боље тако да највероватније долазим, сем ако ми се не врати температура, а тога надам се неће бити. Иначе могу да се добро држим и до 2 сата баскета (на 1 кош, на 2 тешко), али и даље кашљем тако да ћу и ја бити међу онима који ће да умру после 15 мин.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Za sada:
Mihael
Markos
Hyperactive
Imperator
Zulu i njegov buraz
Bodi Bond
Everton
wolfvaga
Djole
Slavkan
Gencha
Za sada cekamo odgovor od Zulua da li ce na kraju biti basketa, kao i odgovor Djoletu na pitanje: Zulu, objasni mi gde je sala, u kojoj je zgradi, da ne bi neko morao da izlazi po mene. Termin je do 12? Kome bude trebao prevoz do Jerkovića, Medaka, Voždovca, Banjice, razvozim po kućama.
Sto se tice igranja basketa preko celog terena, mislim da od toga nema nista, pitanje je da li ce uopste biti mesta, a druga stvar je sto mozda 2 ili 3 to trenutno mogu da odigraju, ostali ce se muciti i sa basketom na jednom kosu...
Mihael
Markos
Hyperactive
Imperator
Zulu i njegov buraz
Bodi Bond
Everton
wolfvaga
Djole
Slavkan
Gencha
Za sada cekamo odgovor od Zulua da li ce na kraju biti basketa, kao i odgovor Djoletu na pitanje: Zulu, objasni mi gde je sala, u kojoj je zgradi, da ne bi neko morao da izlazi po mene. Termin je do 12? Kome bude trebao prevoz do Jerkovića, Medaka, Voždovca, Banjice, razvozim po kućama.
Sto se tice igranja basketa preko celog terena, mislim da od toga nema nista, pitanje je da li ce uopste biti mesta, a druga stvar je sto mozda 2 ili 3 to trenutno mogu da odigraju, ostali ce se muciti i sa basketom na jednom kosu...
Poslednji izmenio Mihael dana Sre 2 Mar 2011 - 3:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Ја се заиста извињавам, али ретко када ћу моћи да играм, ја увече скоро па редовно (свако вече) играм баскет у хали школе са својим ортацима (нас 10, на 2 коша, 5 на 5 , лудаци), тако да ће бити реткост вече када ћу бити слободан....
П.C
Боди не ложи људе да играју на 2 коша, то што си кренуо у теретану не значи да нећеш пасти на нос после 15-20 минута
добар баскет Вам желим момци, и да не попадате
П.C
Боди не ложи људе да играју на 2 коша, то што си кренуо у теретану не значи да нећеш пасти на нос после 15-20 минута
добар баскет Вам желим момци, и да не попадате
Nolle- mvp
Mnogo mi je krivo sto ne mogu da prisustvujem,ali jbg,igracemo na leto valjda Od mene jedina korist bi bila sto kampujem van 6.75,samo trojke prangijam i to veoma dobro,pomeranje linije za 3 poena nije uticalo na mene,dvojke(u basketu naravno 1 poen) me ne zanimaju
Gost- Gost
Zelim vam dosta znoja veceras, dosta sekirica, neko zakucavanje ala Veseli ili Nedovic kako kome draze
Ocekujem dobre fotografije, nadam se da neko ima neki orignalni outfit na terenu Neke kratke sorceve, ili tako nesto smesno
Voleo bih da mogu da prisustvujem, ali svakodnevno primam pretnje od nekog momka zvani Bodi Biber, pa se plasim za svoju bezbednost..
Dobra igra veceras i zabava pre svega, nadam se da cemo odmeriti snage jednog dana, ovo se odnosi na Markosa i Aco Lazarevica
Ocekujem dobre fotografije, nadam se da neko ima neki orignalni outfit na terenu Neke kratke sorceve, ili tako nesto smesno
Voleo bih da mogu da prisustvujem, ali svakodnevno primam pretnje od nekog momka zvani Bodi Biber, pa se plasim za svoju bezbednost..
Dobra igra veceras i zabava pre svega, nadam se da cemo odmeriti snage jednog dana, ovo se odnosi na Markosa i Aco Lazarevica
Macijauskas- mvp
Не знам да ли вам је Боди јавио, ја њему јесам преко моба, али овај четвртак неће бити баскета, речено ми је само да се тамо игра нека утакмица у то време Филозофски против 'рачунарског' иако ја за тај други факултет никада нисам чуо.
Друго, ово запљувавање недељу дана раније сам вам рекао да није добра идеја, ја могу овако дан раније да вам кажем да има слободан термин па да се организујемо на брзину, као што сам вам и прошли четвртак рекао али је играо партизан па нико није могао. Иначе има нешто и уторком у 11 сати ујтру и у петак око поднева ли за то се нисам ни распитивао јер је вероватно свима који нешто раде много рано. Ово је стварно велика реткост што се сад десило, ја у тој сали годинама играм фудбал четвртком увече са ортацима из краја и можда једном у 5 пута се деси да буде заузето тако да мугу да вам кажем да смо баш малери.
Можете да очекујте да се овим поводом јавим када год сала буде слободна и то ћу вам јавити дан раније, али да то планирамо као нешто 'сигурно' недељу дана раније просто није могуће, бар што се мене тиче, а коме одговара такав начин ок, коме не јебига, другачије не може.
Друго, ово запљувавање недељу дана раније сам вам рекао да није добра идеја, ја могу овако дан раније да вам кажем да има слободан термин па да се организујемо на брзину, као што сам вам и прошли четвртак рекао али је играо партизан па нико није могао. Иначе има нешто и уторком у 11 сати ујтру и у петак око поднева ли за то се нисам ни распитивао јер је вероватно свима који нешто раде много рано. Ово је стварно велика реткост што се сад десило, ја у тој сали годинама играм фудбал четвртком увече са ортацима из краја и можда једном у 5 пута се деси да буде заузето тако да мугу да вам кажем да смо баш малери.
Можете да очекујте да се овим поводом јавим када год сала буде слободна и то ћу вам јавити дан раније, али да то планирамо као нешто 'сигурно' недељу дана раније просто није могуће, бар што се мене тиче, а коме одговара такав начин ок, коме не јебига, другачије не може.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
aaaa Fak,mora da je Bodi molio da se odlozi da ga ne bi pobedio
Markos- prva petorka
Koji smor, ali tako uvek biva... kad se taman svi prime, onda ga izduvamo zbog neke vise sile...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ljudi, sko vsm Bodi i Zuluf nisu javili, bice basket veceras u 23h pa ko moze, neka dodje...
Mihael- mvp
Godina : 37
Mihael
Imperator
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Hyperactive
Markos i ortak
Zemljoradnik
Mickey
To je ekipa koja dolazi sigurno... Ukoliko još neko želi, u 15 do 11 na Studentskom trgu.
Imperator
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Hyperactive
Markos i ortak
Zemljoradnik
Mickey
To je ekipa koja dolazi sigurno... Ukoliko još neko želi, u 15 do 11 na Studentskom trgu.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Doktore, bolje ti je da dođeš da ne bih rekao zbog čega ne dolaziš
Bodi Bond- mvp
Slobodno kazi, svejedno nema sanse da dodjem . Da nismo nesto isplanirali, pa i da se izvucem, ovako nema sanse ...
wolfvaga- prva petorka
Ој јунаци
Ситуација је следећа, ја ћу бити испред улаза на Филозофски фаултет, дакле на студентском тргу негде око 15 до 11, сачекаћемо 5 минута ако неко буде каснио па ћемо ући доле негде око 22.50. Важно је да будете тамо на време јер без мене нећете моћи да уђете, а да ме зовете на моб нема смисла јер доле испод земље кад ушемо нема домета. Ако неко баш стицајем околности буде каснио нека се јави Бодију на моб најкасније у 22.45 кад се будемо нашли па ће ми он рећи да изађем накнадно да покупим тог што касни. Ако Боди закасни, јебига
Такође, ако дођете раније немојте да улазите док се не скупимо, обезбеђење ће вам правити проблеме, ни знате шта треба да кажете да би ушли, а после би могао због тога да имам проблема.
Ситуација је следећа, ја ћу бити испред улаза на Филозофски фаултет, дакле на студентском тргу негде око 15 до 11, сачекаћемо 5 минута ако неко буде каснио па ћемо ући доле негде око 22.50. Важно је да будете тамо на време јер без мене нећете моћи да уђете, а да ме зовете на моб нема смисла јер доле испод земље кад ушемо нема домета. Ако неко баш стицајем околности буде каснио нека се јави Бодију на моб најкасније у 22.45 кад се будемо нашли па ће ми он рећи да изађем накнадно да покупим тог што касни. Ако Боди закасни, јебига
Такође, ако дођете раније немојте да улазите док се не скупимо, обезбеђење ће вам правити проблеме, ни знате шта треба да кажете да би ушли, а после би могао због тога да имам проблема.
ZuLuofVozdovac- mvp
A loptu ko nosi.... Ja imam neku, ali bi trebala malo da se naduva, pa ako neko ima ručnu pumpu neka ponese...
Bodi Bond- mvp
Понећу ја пумпу и лопту. Лопта је превисе излизана, нека неко понесе бољу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Mozda ipak i ja dodjem . I imam dobru loptu .
wolfvaga- prva petorka
Kako ja imam talenat da se prehladim u pravom trenutku to je neverovatno!
Lep basket vam želim...
Lep basket vam želim...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ja se nisam nadao ovakvom preokretu u organizaciji i ostavio crtanje za veceras.. Drugi put cemo se valjda bolje uklopiti svi..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ekstra, imatli ste i novu liniju za trojku!
Mihael, Imperator, Bodi... A ostali?
Mihael, Imperator, Bodi... A ostali?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Bili prisutni:
Mihael
wolfvaga
Zemljoradnik
Imperator (mnogo smo ga tukli i popizdeo čovek Ja mu se još jednom izvinjavam za one porcije od mene )
Markos i njegov drug koji isto kao i on nema pojma
Mickey
ZuLuofVozdovac i njegov brat
Hyperactive i ja (dobili smo Imperatora, ima i snimak jednog dela tog meča )
I mislim da bi to bilo to...
Mihael
wolfvaga
Zemljoradnik
Imperator (mnogo smo ga tukli i popizdeo čovek Ja mu se još jednom izvinjavam za one porcije od mene )
Markos i njegov drug koji isto kao i on nema pojma
Mickey
ZuLuofVozdovac i njegov brat
Hyperactive i ja (dobili smo Imperatora, ima i snimak jednog dela tog meča )
I mislim da bi to bilo to...
Bodi Bond- mvp
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu