Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Basket 1
Daa da, Markos u beloj majici... Doca u zelenoj čini mi se? Mihael u crnoj kao i Imper...
A ko je u zelenom dresu br. 77, u sivom br. 05, i sa donjim delom trenerke?
A ko je u zelenom dresu br. 77, u sivom br. 05, i sa donjim delom trenerke?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
<==== Seattle SuperSonics, No 77 Radmanovic
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Miki i ja smo bili u trenerkama (on u beloj majci, ja u crnoj), a sivi dres sa peticom je Zuluov burazer.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Sivi dres sa peticom je Hiperaktivni.
Bodi Bond- mvp
Evo i ja da se zahvalim svima koji su dosli, meni je bilo extra, pretpostavljam i ostalima...
Nadam se da cemo moci ponoviti ovo i sledece nedelje...
Nadam se da cemo moci ponoviti ovo i sledece nedelje...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Lepo okupljanje, meni najavljuju štrajk za sredu pa ako ga opet bude(tj. obustave rada) na mene možete računati. Ovako teško jer sam u procesu selidbe i onda mi sada treba dosta više do kuće jer je ova bliža u rasulu.
Ako možete da mi kažete detalje bio bih zadovoljan, tipa: Koliko je trajao termin? Gde je ovo tačno? Koliko se plaća i to...
Ako možete da mi kažete detalje bio bih zadovoljan, tipa: Koliko je trajao termin? Gde je ovo tačno? Koliko se plaća i to...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Па дал је могуће да једини пут кад не отворим форум цео дан се организује баскет, ово је страшно.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Jeste, u pravu si. Obojica su imala sive dresove, a na ovoj fotki je slikan s leđa.Bodi Bond ::
Sivi dres sa peticom je Hiperaktivni.
Moram da napomenem da mi se mnogo sviđa kako Hiper igra, samo je previše stidljiv, neće da se ističe.
A čik pogodite ko je bio najgori! Uostalom sve se vidi na onom klipu...
Kakav baksuz... hteo sam da igram basket, ali tek sad vidim da se igrao na kraju..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Meni je super bilo sinoc. Svaka cast svima koji su dosli, bas mi je drago sto sam vas upoznao, i nadam se da cemo uskoro opet organizovati slicnu akciju.
I da, ja sam sa sivim dresom sa brojem 5.
@Zemljoradnik
Hvala na pohvali. Biti izdvojen iz onakvog drustva...
Svi momci su super, ali Imperator je stvarno dominirao. To se dovoljno vidi iz toga sto je Bodi kao posebno dostignuce naveo to sto smo pobedili njegovu ekipu.
I da, ja sam sa sivim dresom sa brojem 5.
@Zemljoradnik
Hvala na pohvali. Biti izdvojen iz onakvog drustva...
Svi momci su super, ali Imperator je stvarno dominirao. To se dovoljno vidi iz toga sto je Bodi kao posebno dostignuce naveo to sto smo pobedili njegovu ekipu.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
ja se samopozivam sl.put!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Elem ovi indijanci pre mene uglavnom sve rekli ...
Moram da priznam da sam ja bio najgori, s obzirom na ono sto bi trebalo da odigram, no priznajem da je Vlada (Imperator) ipak i visi i spremniji od mene u ovom trenutku. Inace meni vrlo prijatno iznenadjenje, skolovana trojka, fina kretnja, sutic, svaka cast matori . Predlazem razmenu "kilaze"-njemu 5 mojih kg (da pretoci u misice), a ja cu taman da lakse dizem dupe i igram bolju odbranu...
Od legendarnog sudara Bodi-Markos nije bilo nista i moram da priznam da bi mi bilo zanimljivo da ih gledam 1 na 1. Svakako da svako ima svoje adute u ovom sudaru, a duel bi bio najzanimljiviji gledaocima ...
Od ostalih sve pohvale za Hypera, najborbeniji igrac na terenu i za Zulua i brata mu koji su igrali na domacem terenu, kao i Mikija koji je bio prijatno iznenadjenje (bez starca nema udarca). Isprva sam mislio da su one Zuluove frljoke pomozi Boze (da ih ne imenujem Bugarkama ), ali sam brzo shavatio da covek jednostavno zna znanje na tu temu.
Po meni je najveci uspeh cele manifestacije to sto Zemljoradniku nije ispalo ni jedno koleno i uspeo je da upise cak i jedan kos, jedan skok i par asistencija.
Miso, sledeci put cemo biti bolji, samo da se malo uigramo i da nam dodje ili brat Drex ili brat Macijauskas, da se rvu sa ovom zivotinjom ...
Moram da priznam da sam ja bio najgori, s obzirom na ono sto bi trebalo da odigram, no priznajem da je Vlada (Imperator) ipak i visi i spremniji od mene u ovom trenutku. Inace meni vrlo prijatno iznenadjenje, skolovana trojka, fina kretnja, sutic, svaka cast matori . Predlazem razmenu "kilaze"-njemu 5 mojih kg (da pretoci u misice), a ja cu taman da lakse dizem dupe i igram bolju odbranu...
Od legendarnog sudara Bodi-Markos nije bilo nista i moram da priznam da bi mi bilo zanimljivo da ih gledam 1 na 1. Svakako da svako ima svoje adute u ovom sudaru, a duel bi bio najzanimljiviji gledaocima ...
Od ostalih sve pohvale za Hypera, najborbeniji igrac na terenu i za Zulua i brata mu koji su igrali na domacem terenu, kao i Mikija koji je bio prijatno iznenadjenje (bez starca nema udarca). Isprva sam mislio da su one Zuluove frljoke pomozi Boze (da ih ne imenujem Bugarkama ), ali sam brzo shavatio da covek jednostavno zna znanje na tu temu.
Po meni je najveci uspeh cele manifestacije to sto Zemljoradniku nije ispalo ni jedno koleno i uspeo je da upise cak i jedan kos, jedan skok i par asistencija.
Miso, sledeci put cemo biti bolji, samo da se malo uigramo i da nam dodje ili brat Drex ili brat Macijauskas, da se rvu sa ovom zivotinjom ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Moram da kazem da sam razocaran, jeste da je snimak kratak, ali posteno sam ocekivao mnogo vise.
A i sto rece Hik pa kakav je to basket 4 na 4 majku mu?
Ova dvojica( Markos, Bodi) su mrtva kad dodjem
Ako se ne popravite kada dodjemo mi iz provincije, lose vam se pise
Macijauskas- mvp
Што се тиче баскета 4 на 4, да сте ми то јуче рекли пре него што смо отишли ја бих се насмејао. Сада на то гледам потпуно другачије, први пут у животу сам играо на терену на коме је померена тројка, терен је доста већи, мислим да је било баш доста прстора.... имајући у виду да ми је ово први баскет после више од годину дана, ја сам задовољан, нисам се плашио због кондиције, јер редовно играм фудбал, већ сам мислио да сам заборавио да водим лопту (мада ми је бежала). Шут са више од 3 метра нема смисла да покушвам у наредном периоду док не наместим руку... Нисам ниједном тражио фаул, не зато што нисам хтео, већ ми једноставно не би пало на памет, тамо где сам ја раније играо баскет то се ретко тражи а још ређе даје.
Врло је важан податак да је Вулф признао да је Император 'ипак виши од њега' Иако има дупло више година од Маркоса, Вулф је успео да се једини колико толико носи са знатно вишим играчем. Маркос је иначе јако миран дечко што се не би могле рећи ако читате његове коментаре на овом форуму. Императора сте већ довољно хвалили па ја не морам. Михаел и Вулф су иначе постали тандем, а овај први је чини ми се најозбиљније схватио овај баскет, супер је играо, а повремено се и драо на саиграче ако му не ослободе рекет када игра леђима (акција ала Дарко Миличић)
Земљорадика и Хипера сам сигуран да однекуд знам јер као и ја живе у Јерковићу (ја сам некада тамо живео) али никако да се сетим одакле их познајем...
За крај, захвалио бих се свима који су дошли, и који нису дошли, по овако тешком времену...
Врло је важан податак да је Вулф признао да је Император 'ипак виши од њега' Иако има дупло више година од Маркоса, Вулф је успео да се једини колико толико носи са знатно вишим играчем. Маркос је иначе јако миран дечко што се не би могле рећи ако читате његове коментаре на овом форуму. Императора сте већ довољно хвалили па ја не морам. Михаел и Вулф су иначе постали тандем, а овај први је чини ми се најозбиљније схватио овај баскет, супер је играо, а повремено се и драо на саиграче ако му не ослободе рекет када игра леђима (акција ала Дарко Миличић)
Земљорадика и Хипера сам сигуран да однекуд знам јер као и ја живе у Јерковићу (ја сам некада тамо живео) али никако да се сетим одакле их познајем...
За крај, захвалио бих се свима који су дошли, и који нису дошли, по овако тешком времену...
ZuLuofVozdovac- mvp
Meni je sada uzasno krvi sto nisam bio ali jednostavno mi se nisu namestile stvari. Daće Bog sledeći četvrtak...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Macijauskas ::Moram da kazem da sam razocaran, jeste da je snimak kratak, ali posteno sam ocekivao mnogo vise.
Molim vas, samo bez previse kritike i velicanja sebe, nista to ne znaci dok ne pokazete licno sta umete ...
Sto se tice basketa 4-4, ja sam ga juce igrao po prvi put u zivotu i moram da se slozim sa Zulufom, izgledalo je jako dobro, meni cak bolje nego 3-3, pogotovo sad kad je trojka pomerena...
Ja sam srecan sto sam upoznao nove likove, sto sam one od ranije ponovo video, srecan sam sto smo se okupili na basketu, velika zahvalnost i zulufu i njegovom bratu koji su to sve omogucili, nadam se da cemo se moci ovako okupljati i cesce...
Ja osim Vuka (kome mozda i nije bio dan, ali se vidi dobra dehnika i lep dribling ) i Imperatora kome je zbog visine i snage tesko parirati nebi izdvojio nikoga posebno, svi su imali svoje dobre trenutke...
Ja se nadam da cemo Vuk i ja uspeti da angazujemo Bodija na sledecem okupljanju, 4 cemo videti ko ce nam biti, bar dok Drex ne dodje ...
I da dodam da mozda basket nije toliko zanimljiv na snimku, ali i za to postoji jednostavno objasnjenje, 2 najbolja igraca odmaraju na klupi ...
Mihael- mvp
odradio sam skauting, sad mi samo ostaje da se spremim... za neupućene, od mene možete očekivati apgrejdovanu verziju Zorana Stevanovića iz drugog dijela karijere (Beobanka). Proširenje trice mi ne ide na ruku jer mi je zadnjih godina radijus kretanja 3m
drexler- mvp
Vidi onog Macijauskasa sto je pustio mu** na pasu Kad dolazis da te pobedim?
P.S. Sl.put necu ici na trening pre basketa tako da ste ga naj*****
P.S. Sl.put necu ici na trening pre basketa tako da ste ga naj*****
Markos- prva petorka
Markose, pa ti si ziv covece
Mihael, samo sam se salio, ali sto da ne ubacim neku kosku, da ucinimo basket jos zanimljiviljim
Mihael, samo sam se salio, ali sto da ne ubacim neku kosku, da ucinimo basket jos zanimljiviljim
Macijauskas- mvp
Doktore isuvise si ostar prema sebi (mojne to)
Pohvale svim entuzijastima koji su dosli i nadam se da cemo jos da pikamo...pa da vidimo i neke nove face na terenu.
P.S. Opet sam dozvolio sebi da moj "blagi" temperament na trenutak dodje do izrazaja (sta cu taki sam), pa se izvinjavam svima ako sam preterao...
Pohvale svim entuzijastima koji su dosli i nadam se da cemo jos da pikamo...pa da vidimo i neke nove face na terenu.
P.S. Opet sam dozvolio sebi da moj "blagi" temperament na trenutak dodje do izrazaja (sta cu taki sam), pa se izvinjavam svima ako sam preterao...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Kad ce sledeci basket?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
А ко би дошао ако би данас организујем баскет?
ZuLuofVozdovac- mvp
Ha, ha, ha, a taman sam ti poslao pp sa pitanjem hoce li biti basketa...
Ja bi dosao, mislim da ce i vecina ako ne i svi koji su bili i prosli put doci, samo je najboljeda im Bodi javi kao i prosli put jel mozda neki nece videti obavestenje...
Ja bi dosao, mislim da ce i vecina ako ne i svi koji su bili i prosli put doci, samo je najboljeda im Bodi javi kao i prosli put jel mozda neki nece videti obavestenje...
Mihael- mvp
Ja ne verujem da ću doći, jer sam imao visoku temperaturu ovih dana, čak i noćas, ali nije problem da javim onima čiji broj imam. Do kada treba da ti javim ko bi došao ZuLu?
Bodi Bond- mvp
Ja bih došao sigurno.
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu