Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Basket 1
Ајде ако буде требао још неко јављам најкасније до пола 9. Само морам прво да знам да ли долазе Маркос и ортак и да ли долази Хиперактив
Јер пошто долази Император позваћу сад једног ортака да му парира висином. Ту екипу коју че предводити тај високи комплетираће још ова два моја ортака који долазе. Осим њих играћемо вероватно Император, Земаорадник и ја, Боди, Доктор и Михаел и остаје да видимо да ли ће четврта екипа бити Хиперактив Маркос и Маркосов ортак или ће им фалити неко.
Јер пошто долази Император позваћу сад једног ортака да му парира висином. Ту екипу коју че предводити тај високи комплетираће још ова два моја ортака који долазе. Осим њих играћемо вероватно Император, Земаорадник и ја, Боди, Доктор и Михаел и остаје да видимо да ли ће четврта екипа бити Хиперактив Маркос и Маркосов ортак или ће им фалити неко.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Zašto mene nema u kombinaciji?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Јао, да човче, па нема те, конкретно зато про те боди није написао на овом списку, а ја сам случајно грепком само то гледао. Дакле, не брини ништа, рачунамо на тебе.
ZuLuofVozdovac- mvp
Meni se svidja ekipa sa Bodijem i Vukom, ja sam zadovoljan...
Ja odoh do grada, imam nekih obaveza pa se vidimo na basketu...
Poz!
Ja odoh do grada, imam nekih obaveza pa se vidimo na basketu...
Poz!
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
175
Junglezburn- mvp
Dakle, ZuLu, dopuni spisak.
Imperator
wolfvaga
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
Mihael
Junglezburn
Bodi Bond
Hyperactive?
Markos i drug?
Imperator
wolfvaga
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
Mihael
Junglezburn
Bodi Bond
Hyperactive?
Markos i drug?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Obzirom na moju visinu, da li to znači da ću igrati sa Imperatorom?
Junglezburn- mvp
Sve zavisi koliko budes pokazao u basketu 1 na 1 sa Djoletom na pomocnom kosu. Ko izgubi (ili pokaze manje kvaliteta) igra sa Vladom .
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ma lošiji sam ja od Đoleta, nema šta da se pokazujem... A imam i upalu mišića... I ustao sam na levu nogu...
Junglezburn- mvp
Dolazim sa dva ortaka moze?
Markos- prva petorka
Па овај мој високи ортак мислим да неће доћи али нам и не треба јер нас већ има 12. Како сада ствари стоје:
Боди, Докор, Михаел
Император, Земљани, Јунгле
Ја и моја 2 ортака од којих је један био прошли пут а други је јако лош (капирам ми смо најслабији)
и Маркос са једним или два ортака. Молио бих бодија да одмах са Хипером поразговара да ли долази или не
Боди, Докор, Михаел
Император, Земљани, Јунгле
Ја и моја 2 ортака од којих је један био прошли пут а други је јако лош (капирам ми смо најслабији)
и Маркос са једним или два ортака. Молио бих бодија да одмах са Хипером поразговара да ли долази или не
ZuLuofVozdovac- mvp
Ne brini, izvućiće Bodi odgovor iz Hipera...
Junglezburn- mvp
извукао је, нема од њега ништа, нека Маркос дође са 2 друга да би нас било 12
ZuLuofVozdovac- mvp
Ne dolazi Hiperaktivni.
Bodi Bond- mvp
Мислим да су екипе лоше, тачније да морају да се измешају Боди, Земљорадник, Доктор, Михаел, Јунгле и Император, да се добију две изједначене екипе. Нека се играчи тих екипа сами договоре, мислим да би тако било најбоље. Мој предлог је
Император и Боди vs Доктор и Михаел а да Земљорадник и Јунгле упадну у по једну од тих екипа
Ја у екипи имам оног ортака што је био прошли пут и што фино игра и једног ортака који је јако лош (ми смо можда и најслабији)
У Маркосовој екипи су само јуниори.
Император и Боди vs Доктор и Михаел а да Земљорадник и Јунгле упадну у по једну од тих екипа
Ја у екипи имам оног ортака што је био прошли пут и што фино игра и једног ортака који је јако лош (ми смо можда и најслабији)
У Маркосовој екипи су само јуниори.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ljudi, ne znam koliko ozbiljno ovaj basket shvatate, ali meni je sasvim svejedno s kim ću igrati... Nije kasno ni dogovoriti se na licu mesta...
Junglezburn- mvp
Схватамо га крајње неозбиљно, али ако нпр зафали један човек па треба да зовем некога увек размислим ко би са киме могао да игра, да не би постојао велики дисбаланс.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ok, odgovara...
Junglezburn- mvp
Samo da znate da Junglezburn večeras nije bio na basketu, a snimci i fotografije su montirani...
Junglezburn- mvp
Ali čuo sam da Markos jako slabo igra...
Junglezburn- mvp
Loši ste momci, loši ste
Edit:
Govorim tiho i nosim Imperatora sa sobom.
Edit:
Govorim tiho i nosim Imperatora sa sobom.
Bodi Bond- mvp
Evo i ja da napisem par stvari, prvo cu samo dve kritike.
Prva kritika je na moj racun, svake nedelje sam sve gori i gori...
Druga kritika je za Markosovog druga, onog visokog, ako on trenira kosarku bar 6 meseci, mora da obrati paznju na korake koje pravi u 70% situacija, da se razumemo, i mi ostali ih ponekad napravimo pa se to precuti jer nije strasno, ali rekoh samo da napomenem, vise zbog decka. Mada, ja bi tog trenera koji ga trenira odmah isamarao i zabranio mu da ikad trenira bilo koga... To su neke osnovne stvari koje se ne smeju zanemariti jer ih je kasnije jako tesko ispraviti...
E sad malo pohvala, samo kratko.
Imperator i Vuk su konstantno dobri, Vuk se navikao na obruce i sad igra stvarno jako dobro, krivo mi je sto mu ja u poslednje 2 nedelje nisam bas neka podrska sto se tice igre u napadu...
Pohvalio bih i Markosa koji je ovaj put bio bolji nego prosli, mada mi je drago sto smo njegovu ekipu dobili sa 16-1 ...
I za kraj, pohvalio bih i Bodija, Bodi ima jako dobar pregled igre, dobar osecaj za asistenciju i jedan je od retkih koji jako dobro igra pick and roll i pick and pop, lepo cita igru, a na ona 3 poslednja basketa koje je igrao samnom mu je i sut bio jako dobar, kod njega se cini mi se vidi najveci napredak u odnosu na prosla okupljanja...
Prva kritika je na moj racun, svake nedelje sam sve gori i gori...
Druga kritika je za Markosovog druga, onog visokog, ako on trenira kosarku bar 6 meseci, mora da obrati paznju na korake koje pravi u 70% situacija, da se razumemo, i mi ostali ih ponekad napravimo pa se to precuti jer nije strasno, ali rekoh samo da napomenem, vise zbog decka. Mada, ja bi tog trenera koji ga trenira odmah isamarao i zabranio mu da ikad trenira bilo koga... To su neke osnovne stvari koje se ne smeju zanemariti jer ih je kasnije jako tesko ispraviti...
E sad malo pohvala, samo kratko.
Imperator i Vuk su konstantno dobri, Vuk se navikao na obruce i sad igra stvarno jako dobro, krivo mi je sto mu ja u poslednje 2 nedelje nisam bas neka podrska sto se tice igre u napadu...
Pohvalio bih i Markosa koji je ovaj put bio bolji nego prosli, mada mi je drago sto smo njegovu ekipu dobili sa 16-1 ...
I za kraj, pohvalio bih i Bodija, Bodi ima jako dobar pregled igre, dobar osecaj za asistenciju i jedan je od retkih koji jako dobro igra pick and roll i pick and pop, lepo cita igru, a na ona 3 poslednja basketa koje je igrao samnom mu je i sut bio jako dobar, kod njega se cini mi se vidi najveci napredak u odnosu na prosla okupljanja...
Mihael- mvp
Godina : 37
Markos je bio bolji jer sam ga uglavnom ja čuvao.
Junglezburn- mvp
E, hvala ti MIhaele na lepim rečim Biću ja još bolji, samo još koji kilogram da skinem.
Sutra na koš pa vežbaj zicere, nemoj više da se brukaš
Ne dirajte Markosa, daje sve od sebe
Sutra na koš pa vežbaj zicere, nemoj više da se brukaš
Ne dirajte Markosa, daje sve od sebe
Bodi Bond- mvp
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu