Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Basket 1
Мени одговара сваки датум сем сутра до 5 и 31. увече.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
air slavkan ::Мени одговара сваки датум сем сутра до 5 и 31. увече.
Takodje.
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
E drugari, ja tek sada video temu.
Dobra ideja za basket, racunajte i mene, naravno, ako ima mesta i ako je ovo jos uvek aktivna ideja.
Dobra ideja za basket, racunajte i mene, naravno, ako ima mesta i ako je ovo jos uvek aktivna ideja.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ako vas interesuje, mala sala u Vizuri u Zemunu (bivša Mala Vizura) košta 30Eura/h (oko 3.100 RSD). Ako ste zainteresovani mogu da vidim i oko termina, jer mi ćerka pomalo trenira odbojku kod njih, pa sam često tamo.
Zoro- mahač peškirom
Lepo od tebe Zoro,ali tesko cemo mi ovde da se organizujemo za vreme...
Markos- prva petorka
Kao sto rece Imperator, tesko da cemo ovde da se organizujemo pre 15og januara... Mozda bi trebali polako da se dogovorimo ko je definitivno za uzimanje tog jednog termina nedeljno u nekoj sali, pa da se dogovorimo oko termina i da pikamo...
Ja sam za,ako je posle 15. meni odgovara bill koji termini...
Markos- prva petorka
Evo ponovicu se: sreda u 8 ili 9, gde god hocete u Bgdu. Uto-cet ne mogu, zbog nekih obaveza, a petkom kako kad.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
i ja sam za, dakle jednu ekipu imamo
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ako treba ponovo da se prijavljujemo, da potvrdim da sam za, ali slobodne termine ne znam unapred.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Bilo bi dobro kada bi se skupilo bar nas nekih 12orica ljudi koji su voljni da igraju, da znamo da ce skoro uvek biti bar 9 igraca(3 na 3 + jedna ekipa).
Hyperactive ::Bilo bi dobro kada bi se skupilo bar nas nekih 12orica ljudi koji su voljni da igraju, da znamo da ce skoro uvek biti bar 9 igraca(3 na 3 + jedna ekipa).
Evo racunaj na mene,posle 13-og.
Markos- prva petorka
čitam ovo i tako se ložim i već zamišljam kako bih igrao sa vama, a znam da ne mogu to fizički da izvedem
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ma ne mogu ni ja, ali nema veze. Imam loša kolena pa nisam igrao basket ozbiljno punih osam godina, potpuno sam van fizičke forme, samo sam pre par nedelja počeo malo da vežbam kući, ali nemam vremena za aerobne vežbe, tako da imam kondicije za cirka 10 minuta trčanja. U najboljem slučaju mogu da izigravam Peru Božića kad je van šuterske forme i ima temperaturu 39. Pa opet hoću da probam.
I ja ponovo potvrdjujem da sam za... Nije bitno u kakvoj smo formi, bitno jje da se nadjemo, malo ispricamo i to je to... Mozemo da organizujemo i takmicenje u sutiranju trojki i u zakucavanju ...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ako se igra na raspustu, ja možda mogu da dođem do Bg-a.
Rado bih odmerio snage sa vama
Rado bih odmerio snage sa vama
Macijauskas- mvp
Gde se na kraju nalazi ta hala ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Као што видим у последњих 10 дана није било ни једног поста на овој теми, па закључујем и да је идеја врло близу пропадања, јер ако људи не могу да се скупе месец дана за један баскет, вероватно се неће скупити никада. Пројекат кафана је показао да кад постоји жеља, људи се лако и брзо скупе.
Елем, ситуација је следећа: ја могу да средим салу без икаквих проблема, што се плаћања тиче - по вас би било бесплатно, а локација је строги центар града тј Студентски трг. Иако знам да већина вас и не зна да се ту налази сала, немојте да мислите да вас ложим, ја ту играм фудбал сваке недеље. Око тога би морао да попричам са буразером који је надлежан за ту салу, у којој иначе тренирају и неки кошаркашки клубови (чини ми се и да су стаклене табле), подлога је мало лошија, али генерално мислим да '''што је џабе и Богу је драго''
Термин је четвртак од 23h. Питање је само времена када би могли да почнемо да играмо. Дакле постоји могућнист да то средим већ сад за први четвртак, али постоје ту 2 проблема: не знак какве ће ми бити обавезе што се тиче испита, и не знам баш укаквој сам форми (баскет нисам играо бар 2 године, редовно играм фугбал, тако да мени не би била проблем кондиција, већ техника вођења, шут....). Зато ме занима конкретно: колико вас је сигурно да би могли да дођу сад у четвртак на баскет у центар од 11 увече? Ако не може да се скупи ни четворо људи, да се ни не зајебавам са организацијом.... Ако може, попричаћу са буразером.
Ако буде било неких проблема, било са термином за ову недељу (не знам какав им је режим грејања за време празника), било са одазовом људи, било са мојим личним обавезама, знајте да ћу то организовати сигурно, пре или касније, пошто тај термин углавном зврји празан.
Елем, ситуација је следећа: ја могу да средим салу без икаквих проблема, што се плаћања тиче - по вас би било бесплатно, а локација је строги центар града тј Студентски трг. Иако знам да већина вас и не зна да се ту налази сала, немојте да мислите да вас ложим, ја ту играм фудбал сваке недеље. Око тога би морао да попричам са буразером који је надлежан за ту салу, у којој иначе тренирају и неки кошаркашки клубови (чини ми се и да су стаклене табле), подлога је мало лошија, али генерално мислим да '''што је џабе и Богу је драго''
Термин је четвртак од 23h. Питање је само времена када би могли да почнемо да играмо. Дакле постоји могућнист да то средим већ сад за први четвртак, али постоје ту 2 проблема: не знак какве ће ми бити обавезе што се тиче испита, и не знам баш укаквој сам форми (баскет нисам играо бар 2 године, редовно играм фугбал, тако да мени не би била проблем кондиција, већ техника вођења, шут....). Зато ме занима конкретно: колико вас је сигурно да би могли да дођу сад у четвртак на баскет у центар од 11 увече? Ако не може да се скупи ни четворо људи, да се ни не зајебавам са организацијом.... Ако може, попричаћу са буразером.
Ако буде било неких проблема, било са термином за ову недељу (не знам какав им је режим грејања за време празника), било са одазовом људи, било са мојим личним обавезама, знајте да ћу то организовати сигурно, пре или касније, пошто тај термин углавном зврји празан.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Tema je zamrla zato što smo se dogovorili da se organizujemo posle 15. januara. Što se mene tiče ja mogu i pre, ali mislim da neću moći četvrtkom u 11, bar ne redovno.
realno to jeste malo kasan termin, ali kad radim petkom popodne uvek mozete da racunate na mene.
wolfvaga- prva petorka
Па у овај четвртак је нова година, али што се мене тиче може да се дочека и уз баскет.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ауууу, ја сам тотално то заборавио, да је нова година..... Ништа онда, схватио сам сад да ми је предлог дебилан али ето рачунајте онда први следећи четвртак....
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja bih verovatno mogao sledeci cetvrtak...
Gencha- šesti igrač
Takodje..Gencha ::Ja bih verovatno mogao sledeci cetvrtak...
Geograf- mahač peškirom
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Strana 3 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu