Basket 1
+35
bigZ
Talicni Tom
zex88
Marko
Karadjordje
Danny Trejo
familija
mlekadzija
markoo
Nolle
XXL
Djole
Koleman
Grobi
Gencha
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Zoro
Hyperactive
drexler
Mihael
Imperator
Zemljoradnik
Ray Allen
wolfvaga
Everton
KKP
Geograf
air slavkan
Dule Kecman
Macijauskas
expert
Markos
Bodi Bond
Junglezburn
39 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Basket 1
+1Geograf ::Takodje..Gencha ::Ja bih verovatno mogao sledeci cetvrtak...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Следећи четвртак вероватно имам испит, али надам се да ћу завршити до 23ч.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Sledeci cetvrtak mi odgovara. Dolazim sigurno (ove sedmice ne bas zbog Srpske NG).
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
+1Bodi Bond ::+1Geograf ::
Takodje..
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Za sada potvrdili za naredni Četvrtak:
Doktor
Slavko
Zulu
Genča
Geograf
Bodi Bond
moja malenkost
Hyper
Pa bre nas već ima za 4 na 4
P.S. Zemljordnik nije 100% potvrdio. Aj bre još dvojca mučenika da dodju da nas ima 5 na 5 kako bi ljudi sa slabom kondicijom preživeli ovaj hepening
Doktor
Slavko
Zulu
Genča
Geograf
Bodi Bond
moja malenkost
Hyper
Pa bre nas već ima za 4 na 4
P.S. Zemljordnik nije 100% potvrdio. Aj bre još dvojca mučenika da dodju da nas ima 5 na 5 kako bi ljudi sa slabom kondicijom preživeli ovaj hepening
Imperator- šesti igrač
i ja da se zapljunem za cetvrtak 23h
Everton- prva petorka
Godina : 36
Aj probaću da dođem. Pre neki dan sam vadio krv i ustanovio da imam povišen holesterol (sad se oni koji su me upoznali valjaju od smeha), tako da moram malo da poradim na zdravlju.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
i da dodamo jos 2 dobrovljcaImperator ::Za sada potvrdili za naredni Četvrtak:
Doktor
Slavko
Zulu
Genča
Geograf
Bodi Bond
moja malenkost
Hyper
Everton
Zemljoradnik
Pa nismo losi...5 na 5.
Imperator- šesti igrač
Ау другари па то неће на добро да испадне, последњи пут сам играо 5 на 5 једанпут у задњих пар година и то против девојчица КК Врачара, рекао бих 96. годиште. И у принципу сведе се на то да стојим ко пањ на тројци не знајући шта да радим са толико људи на терену.
air slavkan- šesti igrač
Не знам колико смо спремни за 5 на 5 преко целог терена... Ја сам питао, рекли су ми да ће бити слободно следеће недеље, надам се да ништа непредвиђено неће да искрсне. Можда дође мој буразер (тренирао 9 година, идаље активан у студентској лиги) исто је тотално ван форме.
Ко ће бити надлежан да ступи у контакт са људима? Ја нисам био у кафани па слабо познајем људе, боље да то уради неко ко познаје људе са утакмица или из кафане. Ја ћу наравно том организатору послати мобилни преко ПМ-а да му кажем тачно време и место налажења (термин почиње у 23. тако да то можемо да планирамо).
Ко ће бити надлежан да ступи у контакт са људима? Ја нисам био у кафани па слабо познајем људе, боље да то уради неко ко познаје људе са утакмица или из кафане. Ја ћу наравно том организатору послати мобилни преко ПМ-а да му кажем тачно време и место налажења (термин почиње у 23. тако да то можемо да планирамо).
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Pa dobro, mozemo i basket da igramo, meni je svejedno.
Burazer aktivan u studentskoj ligi, a kao totalno van forme. Sumnjivo mi to malo, da necete mozda u istoj ekipi da igrate?
Sto se kontakta tice, mislim da je Bodi tu najadekvatniji.
Burazer aktivan u studentskoj ligi, a kao totalno van forme. Sumnjivo mi to malo, da necete mozda u istoj ekipi da igrate?
Sto se kontakta tice, mislim da je Bodi tu najadekvatniji.
Bodi za organizatora ...
Inace, ja igram redovno 5 na 5 barem 2 puta nedeljno, ali mislim da je (poznajuci deo ekipe koja treba da dodje) pametnije da pocnemo sa 3 na 3.
Inace, ja igram redovno 5 na 5 barem 2 puta nedeljno, ali mislim da je (poznajuci deo ekipe koja treba da dodje) pametnije da pocnemo sa 3 na 3.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Evo i ja da se prijavim, iako nisam igrao dugo, zelja uvek postoji...
Moj dolazak je 85% siguran, mozda mi nesto iskrsne, ali valjda nece...
Inace, nema sanse da cemo moci igrati 5-5, to ce biti potpuna dezorganizacija i ima da umremo posle 3 minuta...
Moj dolazak je 85% siguran, mozda mi nesto iskrsne, ali valjda nece...
Inace, nema sanse da cemo moci igrati 5-5, to ce biti potpuna dezorganizacija i ima da umremo posle 3 minuta...
Mihael- mvp
Godina : 37
Najbolje da nas se skupi 12 pa po 2 ekipe na koš...
Bodi Bond- mvp
Da, to je najbolje. Prvi termin ce biti ispitivanje snaga, pa na sledecem da pravimo ujednacene ekipe.Bodi Bond ::Najbolje da nas se skupi 12 pa po 2 ekipe na koš...
P.S. Ja bih da rezervisem jednog centra i jednog sutera.
Sta se palite,kad se mi nikada necemo dogovoriti...
Markos- prva petorka
Шта се трипујеш Маркосе, па већ смо се договорили, четвртак у 23ч. Ко не дође, дабогда му деца личила на комшију.
air slavkan- šesti igrač
Jaooooo nisam video,dolazim i ja,ako me primate
Markos- prva petorka
Gde je sala na Studentskom trgu Zulu?
Filoloski fakultet? ili nesto drugo?
Imperator- šesti igrač
E ne može.Markos ::Jaooooo nisam video,dolazim i ja,ako me primate
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Imperator ::Gde je sala na Studentskom trgu Zulu?
Ovo i mene interesuje. I da li se nalazimo negde pa idemo zajedno ili...?
Људи, јебига.... пропала ми је комбинација.
Ствар је требала да функционише на следећи начин: Мој буразазер је неко јаје у спортском савезу студената на Филозофском, и он дели те термине за кошарку у спортској хали филозофског факултета. Има 3 термина недељно за кошарку и они играју понекад али им већина термина виси празно и ми могли и више од једанпут недељно да играмо тамо, звао сам и питао сам га и прошли четвртак је било слободно. Међутим данас ми је јавио да је управа факултета сада док траје испитни рок и пауза између семестара изнајмила салу КК Црвена Звезда до 15 фебруара (вероватно млађим категоријама) и нико са факултета не може да користи термине... Јебига, са вам се стварно извињавам, ја сам у недељу истегао лигаменте колена, и сигурно не бих могао да играм у четвртак али сам свакако хтео да вам ставим салу на располагање, дошао бих тамо и изблејао са вама ако ништа друго, али шта да радим, виша сила....
Ево први четвртак следећи кад буде био почео други семестар обећавам да идемо, па ако вам се буду свидели услови где тренирају играчи Црвене Звезде (видећете да то баш није близу професионалних стандарда) ја вам дајем реч да ћемо играти све до јуна у тој сали...
Ај сад ми јебите матер, па да завршимо са тим.....
Ствар је требала да функционише на следећи начин: Мој буразазер је неко јаје у спортском савезу студената на Филозофском, и он дели те термине за кошарку у спортској хали филозофског факултета. Има 3 термина недељно за кошарку и они играју понекад али им већина термина виси празно и ми могли и више од једанпут недељно да играмо тамо, звао сам и питао сам га и прошли четвртак је било слободно. Међутим данас ми је јавио да је управа факултета сада док траје испитни рок и пауза између семестара изнајмила салу КК Црвена Звезда до 15 фебруара (вероватно млађим категоријама) и нико са факултета не може да користи термине... Јебига, са вам се стварно извињавам, ја сам у недељу истегао лигаменте колена, и сигурно не бих могао да играм у четвртак али сам свакако хтео да вам ставим салу на располагање, дошао бих тамо и изблејао са вама ако ништа друго, али шта да радим, виша сила....
Ево први четвртак следећи кад буде био почео други семестар обећавам да идемо, па ако вам се буду свидели услови где тренирају играчи Црвене Звезде (видећете да то баш није близу професионалних стандарда) ја вам дајем реч да ћемо играти све до јуна у тој сали...
Ај сад ми јебите матер, па да завршимо са тим.....
ZuLuofVozdovac- mvp
Imperator ::Gde je sala na Studentskom trgu Zulu?
Испод студентског трга, дакле тачно испод Његошевог споменика налази се велика подземна сала, има чак и балкон за гледаоце, ту се одиграва лига београдског универзитета....
ZuLuofVozdovac- mvp
Ajde Zulu iskuliraj, popij pivo. Hvala na trudu, viša sila. Nadam se da ti istegnuće ne smeta da piješ pivo sa nama u subotu?
Bodi Bond- mvp
ZuLuofVozdovac ::Ево први четвртак следећи кад буде био почео други семестар обећавам да идемо, па ако вам се буду свидели услови где тренирају играчи Црвене Звезде (видећете да то баш није близу професионалних стандарда) ја вам дајем реч да ћемо играти све до јуна у тој сали...
a mi navikli na profesionalne "standarde"
Nista, znaci sve se odlaze za 17.02. (cetvrtak) ako ne bude iznenadjenja. Sutra cu da nazovem jednu skolu kod Pionira da vidim da li ima slobodnih termina. 1800 je sat vremena sto na Snezanu i 7 patuljaka ne izadje mnogo. Javim sutra...
Imperator- šesti igrač
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu