Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 2. deo

+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 25 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo

Počalji od drexler Ned 20 Feb 2011 - 5:28

Pepi Kostić, vodi se kao najozbiljniji kod nas u ovoj problematici.
Šteta što nema video sa Kalemegdana od prije 3 godine kada je izveo "duble pump 360 stepeni". Lično sam posvjedočio tome, i ostao bez teksta shock

imao sam priliku i da odigram par basketa sa njim Wink

https://www.youtube.com/watch?v=zbZdpuWxfIo
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 20 Feb 2011 - 5:37

Jebote pa ovaj bolje kuca od pobednika u zakucavanju.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 20 Feb 2011 - 5:37

Pepi Kostić clapping
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Ned 20 Feb 2011 - 5:51

Dobra je bila ona fora sa 3 lopte od Mekgija
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 20 Feb 2011 - 6:01

drexler ::Pepi Kostić, vodi se kao najozbiljniji kod nas u ovoj problematici.
Šteta što nema video sa Kalemegdana od prije 3 godine kada je izveo "duble pump 360 stepeni". Lično sam posvjedočio tome, i ostao bez teksta shock

Odličan! clapping
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 20 Feb 2011 - 6:19

Nolle ::a veceras navijamo za Istok, za mene je ovo najbolja petorka bilo na istoku, bilo na zapadu u poslednjih 10 godina DRose, Wade, LBJ, Amar'e, Admiral molim lepo...
Dečače, jedan je Admiral, ne poredi panja sa njim. Iz ove prve postave istoka u srećnije vreme neki ne bi ni videli All Star. Često pominjem to srećnije vreme, ali ja nikako ne mogu da se pomirim sa tim promenama u košarci i novim tendencijama, na šta najviše šilji patku upravo Nolle. Rotacija svih 12 igrača, brza tranzicija, silovatelji, kurci palci. Nema bolje košarke od pika Stokton-Meloun, izmišljanja koševa Džordana i sličnih majstora, umetnosti pod košem Hakima... Zajebite vi ove današnje panjeve!
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 20 Feb 2011 - 6:28

Bodi Bond ::Dečače, jedan je Admiral, ne poredi panja sa njim. Iz ove prve postave istoka u srećnije vreme neki ne bi ni videli All Star. Često pominjem to srećnije vreme, ali ja nikako ne mogu da se pomirim sa tim promenama u košarci i novim tendencijama, na šta najviše šilji patku upravo Nolle. Rotacija svih 12 igrača, brza tranzicija, silovatelji, kurci palci. Nema bolje košarke od pika Stokton-Meloun, izmišljanja koševa Džordana i sličnih majstora, umetnosti pod košem Hakima... Zajebite vi ove današnje panjeve!
rofl
clapping
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 20 Feb 2011 - 6:49

Inace, najveci utisak na mene sinoc je ostavio Kevin Garnet, covek se pali ko lud, neberovatno da je covek sto je stariji to gluplji. Kakve je on face pravio tokom veceri, meni se povracalo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 20 Feb 2011 - 9:00

http://sportal.rs/news.php?id=45727

Дрекс да ли си ти оставио коментар бр. 1 на овом чланку или имаш тајног обожаваоца?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 20 Feb 2011 - 11:56

ZuLuofVozdovac ::http://sportal.rs/news.php?id=45727

Дрекс да ли си ти оставио коментар бр. 1 на овом чланку или имаш тајног обожаваоца?

jebeš mi sve, ima da patentiram nick Drexler za sve vrste foruma i zaštitim se od ovakvih. Ovaj plagijator narušava moj imidž besprekornog poznavaoca košarke i čovjeka koji to znanje iznosi na pismen i umjeren način. Very Happy .

Prije bih se ubio nego ostavio komentar na portalu čiji novinar NBA poznaje kao ja kriket scenu Škotske nose
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 20 Feb 2011 - 15:52

Али коментатор на СпортКлубу који изјави да је западна конференција много слабија од источне (можемо да расправљамо да ли су изједначене или је запад мало јачи али ова извала...)

ЕДИТ: Ајде да кажем да ми се свидела ОлСтар утакмица, била је за три класе испред неколико предходних, наравно испуњена је форма да се да 300 поена али су се играчи јако мало пуштали. Некако ми је моменат вечери када Коби трчи у контру и скаче да закуца а Леброн трчи преко целог терена да покуша да га залепи и замало успева, али Коби ипак даје кош. Коби се окреће и насмеје се у фазони, ''мали, покажи поштовање...'' Леброн је играо јако добро и у једном тренутку кажу има 21 поен, 9 скокова и 8 асистенција а уоште није силовао. Међутим ваљда је то и њему тада неко рекао па је сакупљање те две преостале асистенције представљало огромно мучење публике.

Кармело је давао интервију док се играла утакмица и коментаришући трејд рекао да ће бити са екипом Денвера на нередном мечу у Мемфису. Чудна изјава, све време је причао да жели да оде после ОлСтара.

Њујорк је послао последњу понуду Денверу додавши још једног играча, покупили су се и отишли и рекли јавите ако сте заинтересовани. Понудили су Фелтона, Галинарија, Чендлера, Бруера и даће Карија и Рендолфа Минесоти, а даће и Минесотиног пика, и свог пика из 2014 и 3 милиона долара. Ако ово прође курчићу се својом ранијом проценом да би Кан могао да помогне у одсудном тренутку. Денвер је хтео данас уместо Галинарија Филдса и Мозгова док још Бруер није ушао у игру. Занимљиво је да је Денвер пре 2 дана сам изабрао Галинарија кад су могли да бирају између њега и Филдса. А тотално ми кретенски делује идеја да узму Галинарија, Чендлера и Бруера када већ имају Смита (који вероватно иде) и Афлала. За мене је то више оптерећење буџета него некаква реална добит у смислу повећања квалитета.

Poslednji put izmenio ZuLuofVozdovac dana Ned 20 Feb 2011 - 19:41, izmenio ukupno 2 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 20 Feb 2011 - 17:38

Ne može se silom (LBJ) protiv magije (Durantula). bow
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 20 Feb 2011 - 22:25

KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 20 Feb 2011 - 22:34

nisam odgledao, valjda cu snimak...

Durantula je sve pokazao u subotu, ponavljam on trojkas nije, on vecinu svojih suteva uzima sa 6-6.5 metara, lepo je videti da ima nekog ko uzima te usteve pored Kobija sa midrange-a sem Kobija.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 21 Feb 2011 - 10:09

Сага Кармело Ентони, епизода 327 - Есмералда је прогледала

"I think we made a very good tactical decision to force (the) Knicks to pay as much as they can," Prokhorov said. "So it's very good, it's very interesting, it's very competitive."

За ово је Прохоров потпуно управу, то су два тима из исте дивизије интерес Џерсија је да Њујорк буде што више ослабљен. Такође што се Њујорк сада више испрси мања је шанса да касније поново покупи неку звезду Џерсију испред носа.

Друга важна ствар је следећа, постоји вечика могућност да ако се догоди очекивани трејд између Њујорка и Денвера, Денвер касније направи посебан трејд са Џерсијем у којем ће дати 2 играча које су добили у трејду за 2 пика на драфту. Ствар је у томе што Џерси хоће Мозгова па се сада копља ломе око тога да и тај играч да уђе у аранжман. Уз Мозгова би за пикове отишли или Фелтон или Галинари или Чендлер. Џерси је још летос Мозгову нудио уговор, али се мозгов ипак определио за Њујорк. Ако се ово заиста догоди како би прошао Денвер? Од Њујорка би добио кресање буџета за 20 милиона, 2 пика прве рунде (један Њујорков и један Минесотин) и неколико пикова друге рунде, потом 2 играча (двоица од троице Фелтон, Чендлер, Галинари) и 2 пика од Џерсија (које би добили за Мозгова и једног од ове троице). Управо у томе је и значај уласка Мозгова у ову комбинацију. А онда се прелази на трејд Ненеа за кога Хјустон већ сада нуди 2 пика и истичуће уговоре, па на трејд Џ.Р.Смита за кога уз младог играча сигурно добијају бар једног пика прве рунде....

Колико се Њујорку свиђа идеја да ће њихови најбољи играчи завшити у Џерсију, а да ће Џерси то платити са само 2 пика, при чему ће Херис касније бити трејдован у Портланд по већ најављеном сценарију а Марфи можда у ГолденСтејт?

ЕДИТ: Овај сценарио је већ добио име: "Picks-for-Knicks" scenario!

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Pon 21 Feb 2011 - 14:33, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pon 21 Feb 2011 - 10:17

Zasto Denver hoce da trejduje Nene-a?
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pon 21 Feb 2011 - 11:26

drexler ::Pepi Kostić, vodi se kao najozbiljniji kod nas u ovoj problematici.

Pre dve godine na Dadinom turniru moja ekipa ispadne u polufinalu od njegove...elem u takmicenje u zakucavanju, baja preskoci Georgija Muresana koji je dosao u BGD kao promoter turnira, tako da mi taj duble pupm dodje posle ovoga ko zagrevanje Very Happy .

P.S. Jes Muresan sagao glavu, ali ga je majstor preskocio. Prvo kad je cimao Geogija da ga preskoci, ovaj ga samo odmerio i odjebao u fazonu, ajde mali trebas da mi se zakucas u ledja i pogines...no Petar je bio uporan i ovaj pristao. Ostalo je istorija...
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 21 Feb 2011 - 11:50

Gencha ::Zasto Denver hoce da trejduje Nene-a?

Зато што и он као Кармело може да се одрекне последње године уговора и постане слободан агент на крају сезоне што сви играчи ураде ако су здрави јер желе да одмах потпишу нови уговор на 5 или 6 сезона и обезбеде се у случају неке повреде или лошијих играра. Ако већ буде изашао из уговора, Нене ће сигурно пре изабрати нпр. Хјустон који ће имати доста слободног простора јер Мингу истиче уговор или Далас који је исто јако заинтересован да га доведе као слободног агента, него да остане у Колораду, у малом рударском градићу на врх планинчуге.... Вероватно ће изабрати клуб из већег града где може више новца да зарљади од реклама, продаје дресова... А вероватно неће хтети да проведе најбоље године у тиму који је у фази реновирања. Зато ће Денвер вероватно одлучити да га трејдуе јер уз њега могу да некоме увале и Херингтона који је доведен само да би Кармело остао а сматрају га потпуно бескорисним за екипу која је на почетку а има уговор по којем ће добити укупно 30 милиона наредних година... Прича се да је Хјустон спреман баш да се отвори, да дају 2 пика, Мингов уговор који носи ослобођење селери кепа ѕа 5.75 милиона, и још неке играче које Денвер буде тражио, можда чак и Сколу ако успеју да договоре повратак карла Лондрија из Сакрамента (причало се да је могућа размена Брукс-Лондри). Дакле денвер итекако има интереса да трејдује Ненеа, могу да га задрже једино ако претпостављају да ће нови колективни уговор имати такозвани ''Франшиз Таг'', који даје могућност клубовима да спрече одлазак једног играча из клуба иако постане слободан агент, али о томе тренутно нема ни речи, то се вероватно за сада гура у медијима да би се играчи присилили да потпишу нови колективни уговор...

Ево једне занимљиве слике која нема везе са предходним текстом. Да и ће се овај ривалитет још из средње школе ускоро обновити?
NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 25 Carmelo-lebron-hs
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 21 Feb 2011 - 16:32

Сати је 4.06, на твитеру јављају да је готово, оде и Мозгов. NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 25 342805 Мело је у Никсима! party Ај да кажемо да је ово први форум у Србији не којем је то објављено (Колеман нека каже да ли су они на НБА-србија знали раније) Пре два дана причали смо да је 3 стартера колико је тражио Денвер много. На крају, добили су 4 стартера... имао сам осећај да се то делисло и пре него што је објављено јер ми је твитер у последња 2 сата подивљао сазнао сам за бар 20 разговора између клубова који су се водили у то време, очигледно је било да се тржиште отворило а зна се шта је једино могло да га покрене... Касније ћу анализу трејда сада о осталим стварима.

Најактивнији је Џерси имају тренутно бар 5 активних трејдова на столу. Највише се говори о оном са Портландом, али Портланд неће да да Рудија, већ гурају опцију Милер, Призибила и пик прве рунде за Хериса и Марфија. Сигурно је да уз Мозгова још један играч којег је Денвер добио долази у Нетсе за 2 пика. Денвер и Џерси (постадоше екипа јеботе, харају) заједно преговарају са Даласом да Херис пређе (врати се) у Далас, да Нетси добију Фелтона и Мозгова а да пошању 2 пика у Денвер али се још не зна шта Далас може да понуди за Хериса осим не тако вредних пикова, пара и и истичућих уговора.

Шон Батије за Денијелса и Делонте Веста (бостон има exception па може да прими Батијеов уговор)

Чикаго је остао на 2 опције Паркер или Кортни Ли али неће да понуде ни Гибсона ни Ашика већ само пика прве рунде па ће вероватно остати кратких рукава јер Кливленд може да ''купи'' пика (тиме што ће прихватити неки велики истичући уговор уз који се обично за услугу даје пик) па им није стало да дају играче за пикове. Хјустон можда прихвати понуду јер им требају пикови са причу са Денвером око Ненеа (видите и колико је Хјустон активан, цела постава им је у неким причама, главни су око Ненеа, и Батије се помиње и Брукс кога траже Минесота и још пар екипа..)
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 21 Feb 2011 - 16:39

Evo i an sajtu NBA se pojavila informacija...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 21 Feb 2011 - 17:38

Bodi Bond ::Evo i an sajtu NBA se pojavila informacija...

Информација на НБА.ком није комплетна, јер не помиње Ронија Бруера око кога се до пре 5 минута није знало да ли ће у Денвер или Њјујорк, зато и нисам пустио детаљан посто ко где иде и ко је колико добио, чекам да се то реши а пошто је сада коначно пост иде за који минут...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 21 Feb 2011 - 17:42

Њујорк је добио: Кармела Ентонија, Чонсија Билапса, Реналда Болкмена, Шелдона Вилијамса, Ентонија Картера и Корија Бруера

Денвер је добио: Рејмонда Фелтона, Данила Галинарија, Вилсона Чендлера, Тимофеја Мозгова, Њујорковог пика прве рунде из 2014, 2 пика друге рунде (2012 и 2013 које је Њујорк добио од Голден Стејта за Лија) и 3 милиона долара(ово се до сада није помиљало).

Минесота је добила Ентонија Рендолфа и Едија Карија (Кари ће ускоро бити отпуштен)

Прво када кренемо од тога шта је Њујорк добио видимо да су им уваљена 3 треш играча. Причало се биће један, после двоица и на крају сво 'ђубре' је завршило код њих. Дошао је Кармело, дошао је и Билапс али Њујорк је дао 4 од својих 6 најбољих играча. Па они немају довољно играча за ротацију.. На петици ће бити стартер Туријаф, на четворци Амаре, а измене? Ја просто не могу да замислим ситуацију да Њујорк не доведе респектабилног високог играча у наредна 2 дана. Једино што могу да трејдују је Азубуике, али нема никакву вреност на тржишту осим што му истиче уговор. Можда да им Минесота 'позајми' Пековића или Партизан Џаваија Very Happy али и овако су им уделили милостињу (Корија Бруера) да попуне рупе у постави. Да додам да ми је много драго за Бруера што ће изаћи на велику сцену у Њујрку, јако скроман и пожетвован играч али ја не знам ко ће у Минесоти да игра одбрану...

Денвер је добио максимум максимума... Масаи Уђири је на почетку ове сезоне постао ГМ Денвер Нагетса, без дана радног искуства на тој позицији. Први посао му је био да трејдује ни мање ни више неко Кармела Ентонија! Било је велике скепсе да ли је он то у стању да уради. Већ 5 месеци је предмет критика, подсмеха, говорило се да не зна шта хоће.. е сад сви виде шта је хтео! Свака му част не целој комбинацији са Џерсијем којом је једну безизлазну ситуацју од пре 2 недеље у којој је био уцењиван од Њујорка преокренуо у ситуацију у којој он може да уцењује Њујорк! Сада следи размена Њујоркових играча са Џерсијем за пикове, и може се рећи да је Денвер толико добио овим трејдом да ни не мора да трејдује Нене-а могу да ризикују и чекају да виде да ли могу да га задрже...

Њујорк је дао све што иоле вреди, а кривац је опет по многима Ајзеа Томас у дуету са Леоном Роузом (Кармеловим агентом). Долан је изгледа ипак био под њиховим утиском, не верујем да би Дони на ово икада пристао... Фелтон, Чендлер, Галинари, Мозгов, Рендолф, Кари и 3 пика за Кармела који хоће да доће за 4 месеца као слободан агент?

Најзанимљивији цитати:

This deal, and what Denver got, has to motivate Jazz, Hornets and even Magic to strongly consider trade if can't get star FAs to sign ext.

Knicks have 2 of the top 6 scorers in NBA w/ Amar'e (26.1 ppg) and Carmelo (25.2 ppg). Join Heat (LeBron/Wade) as only teams with 2 in top 6

Donnie Walsh ally says of steep price paid for Melo: "This is all Dolan. All Isiah. All (Worldwide) Wes and Leon Rose..."
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 21 Feb 2011 - 20:20

iskrpiće se Njujork nekako do kraja sezone. Amare će igrati 40 minuta po meču, a mjenjaće ga pomalo Bolkmen koji je fizički jak igrač... pa možda čak i Bruer u nekim varijantama. Na petici može igrati Šelden Vilijams, startovao je i ove sezone na nekim utakmicama za Denver, a i prošle u Bostonu. A vjerovatno će potpisati nekog "garbidž" NBDL igrača od 210cm do kraja sezone.

Živo me interesuje kako će ova ekipa funkcionisati u plej ofu
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 21 Feb 2011 - 22:18

Ne znam, ali meni je potez Denvera ipak bolji, + imaju priliku za jos jedan dobar trejd jer imaju 3 dobra igraca na poziciji SG ( Cendler, Smit, Afalo ) ako racunamo Galinarija na SF...
Slazem se sa Zulufom da je Njujork previse dao, dobili su Bilapsa koji polako zavrsava karijeru, taman kada zakrpe ostale pozicije, ponovo ce krpiti pleja ( osim ako nisu napravili dogovor sa Feltonom koji ce se vratiti u Denvre 2013 godine Smile ). Bruer ce krpiti pozicije 2,3 a mozda i 4 u zavisnosti od igre Njujorka i to je to, po meni su ipak previse dali...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 21 Feb 2011 - 22:24

auuuu, Denver je prosao ko Bog Smile

NY sada nema centra, Shelden Willimas nije kvalitet za startnog NBA centra, mada nije bio ni Mozgov pa je igrao Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh