Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 2. deo

+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters

Strana 26 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 26 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo

Počalji od Mihael Pon 21 Feb 2011 - 22:36

Samo sto Denver nije jos zavrsio posao. Nebih voleo da ode Nene ali je i to moguce, tu su jos i Martin, Harington, Smit koji su na izlasku iz tima... Ako uspeju da zadrze ovaj tim na okupu ili uspeju da naprave neki dobar trejd, definitivno ce proci bolje od Njujorka koji je previse dao...

EDIT: Evo sad mo nesto pade na pamet, Pitanje je koliko je Kari u formi ove sezone, ali mnogi su pricali da je ok, da ga Njujork nije ubacivao u igru da se slucajno ponovo nebi povredio i time rizikovali njegov trejd ( mada i ova prica ima dosta rupa ). E sad, posto je 99% sigurno da ce Minesota odmah otpustiti Karija, mozda ce ga Njujork potpisati za minimum do kraja sezone i tako popuniti poziciju 5 u ekipi, mada im ni to nece pomoci...
Nema sanse da Njujork uradi nesto ove sezone, a ne vidim ni sledecih, sa 4 igraca tesko nesto mogu uraditi...
I jos jeda EDIT,moguca greska u Zulufovom postu je ta sto nije Denver dobio 3 miliona u novcu vec Minesota, mada neki sajtovi govore da je tih 3 miliona ipak dobio Denver. Po meni ispada logicnije da je dobila Minesota jer tako bez problema mogu da otpuste Karija a da im salary cap bude na istom nivou, a to je ono sto je Minesoti najbitnije. Po nekim navodima, i Denver i Minesota ce dobiti po 3 miliona...

I po meni je Minesota ponovo prosla najbolje, dali su Bruera a samim tim otvorili vise prostora za rukija Dzonsona a dobili Rendolfa, igraca koji je prosle sezone u GS imao jako dobru statistiku, sigurno je poboljsanje u odnosu na Tolivera, levoruk je ( Minesota sad ima trojicu: Bisli, Milicic, Rendolf), mlad i u svemu se uklapa u sistem Minesote koja je ovim potezom pojacala konkurenciju na pozicjijama 4 i 5, a pomalo minuta ce izgubiti Toliver, Milicic i Pekovic...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Uto 22 Feb 2011 - 0:50

Svaka cast za upravu Denvera, iscedili su New York koliko su mogli. Cini mi se da prava ludnica tek pocinje, vec se pominju kombinacije i trejdu Galinarija u New Jersey, Cleveland, Toronto ili Clipperse, Felton takodje moze da bude trejdovan, a kako sam ja procitao, Nuggetsi vise ne razmisljaju o trejdovanju Nenea vec sada planiraju da mu ponude novi ugovor. New York ovim trejdom vise gleda u buducnost nego na trenutnu sezonu, jer ce Carmelo i Amare biti mamac za potencijalnog treceg superstara. Ja ipak ocekujem da oni udju u plej of, Billupsov doprinos moze biti veci nego sto se ocekuje, ali problem je sto je on kratkorocno resenje.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 3:32

Problem sa Njujorkom jeste ocajna klupa... Drugi problem je taj sto oni hoce i treceg superstara, Amare i Karmelo ce imati maksimalne ugovore, tj Amare vec ima, pretpostavljam da ce to traziti i Entoni, a ako potpisu jos jednog sa maksimalnim ugovorom, to ce vec biti 60 miliona samo na plate trojice igraca ( Majamijeva trojka ima oko 50 miliona )...
Bas me zanimaju sledeci potezi Denvera, ja mislim da ce Nene pristati da produzi ugovor, u suprotnom ce i on mozda iz kluba... Sa druge strane prica se da ce Galinarija sigurno da trejduju, pitanje je kome, a u odvojene transfere ili zajedno sa Galinarijem mogu biti ukljuceni i Smit i Herington...
Prica se da Boston hoce da dovede Batije, da bi uspesno zamenili povredjenog Danielsa i Westa koji je u ocajnoj formi, + Batijeu istice ugovor krajem sezone...
Cikago je i dalje zagrejan za Kurtni Lija, u opciji je i dalje Entoni Parker iz Klivlenda...
U svakom slucaju, narednih 47h ce biti jako zanimljivo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 22 Feb 2011 - 3:42

New York, verovatno juri Chrisa Paul-a, koji postaje slobodan agent (ne znam da li 2011 ili 2012, gde to mogu da vidim, kada kome ističu ugovori, zna li neko ???), tada bi i oni imali trio superstarova, koji realno može da parira onom triu sa Floride, ali New York ima nešto što Miami nema, to je publika, ko je malo stariji znaće nadam se o čemu pričam. Jer skoro sam gledao Real NBA na SK, njihova publika je zaista bila luda, naravno tu je i Sacramento, ali to je bilo kasnije. New York je uz LA najprivlačniji grad za igrače, veći sponzorski ugovor, veće ovo veće ono... U Bilapsu su dobili kratkoročno rešenje, ali sigurno će tražiti neko drugo rešenje, Chris Paul je tu po meni zicer. Nisam siguran kojim plejmejkerima ističe ugoovr na ovo leto, ili čak 2012, ako Bilaps može da izdrži. Dali su mnogo igrača, ali ta 3 superstara će verovatno imati maksimalnih 60 miliona, i oko njih će morati da se pravi mnogo gora ekipa koju ima Miami, jer wihov trio vredi 50-55 miliona, a ti za 5 milona, ipak možeš da nađeš solidnog beka, ovako će morati da uzimaju ili minimalce od 450k, ili da plaćaju bezobrazno visok lux tax
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 3:56

Nole, evo izvoli....

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-11-12

Inace, mnogi misle da ce Njujork pokusati da uradi nesto vise 2012 godine kada ce imati mogucnost da dovedu Hauarda ili Derona Wilijamsa, kao i Kris Pola kada ce Bilaps biti slobodan igrac...
I jos jedna stvar, Njujork je poznat potome sto im salary cap nikad nije predstavljao problem, tako da me nebi cudilo da im tada plate igraca budu i preko 80 miliona $, mada, videcemo prvo sta ce da se desi na kraju sezone i kakav ce ishod pregovora u NBA biti...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 22 Feb 2011 - 4:01

evo i ja sam nasao nesto

http://hoopshype.com/salaries.htm

Miami nema tako skupu, ekipu... Hjuston sedmi :O

bilo bi dobro da upare nekog sa Amareom, upravo Howarda, plej moze da se nadje, ionako on samo treba da dodaje i da nabuba playbook, ne verujem da bi CP3 hteo da se poredi Melu i Amar'e-u Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 4:09

I jedna jako bitna stvar, Niksi su iovako spremni da daju Entoniju maksimalnu platu, da su cekali do kraja sezone bez ikakvog trejda, mogli su potpisati Entonija i ostati sa svim ostalim igracima ili bar sa onima koje su hteli, naravno bez Karija i njegovih 11 miliona... Tako bi citav proces bio mnogo ubrzan...
Tu se vidi koliko je Entoni ispao bolji covek od Lebrona i Bosa, jer realno, ni Toronto ni Klivlend nisu prosli toliko dobro koliko su mogli da prodju da su ranije znali sta su njihove zvezde planirale. Entoni je bez problema mogao da ucenjuje Denver, da se zeza do kraja sezone, i na kraju napravi haos kao sto su to uradila i pomenuta dvojica, tako da up za Entonija, zahvaljujuci njemu, Denver je prosao jako dobro...

Mada, imace Njujork sigurno dosta opcija i na kraju ove godine, Kendrik Perkins, Tajson Cendler, Yao Ming Very Happy , Zak Rendolf, Mark Gasol i mnogi drugi...

Ono sto mene najvise zanima jeste nas Nenad Krstic, nadam se da ce pronaci dobar angazman i zaraditi fine pare...

Poslednji izmenio Mihael dana Uto 22 Feb 2011 - 4:17, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 22 Feb 2011 - 4:11

sada gledam Mo Williamsu istice ugovor na leto, on bi mogao lep ugovor da potpise, ne verujem da ce ostati u Cavsima Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 4:22

Nolle ::sada gledam Mo Williamsu istice ugovor na leto, on bi mogao lep ugovor da potpise, ne verujem da ce ostati u Cavsima Smile

On ima ETO znaci moze da raskine ugovor ako hoce ali i ne mora, on bi sledece sezone trebao primati 8.5 miliona $ pa je pitanje da li ce proceniti da negde moze da zaradi vise, problem je sto postoji jako malo ekipa koje su zainteresovane za dovodjenje pleja...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 22 Feb 2011 - 4:36

On bi npr legao Sacramentu, nemaju probijen salary cap, Evans se ne bi toliko trošio pri prenošenju lopte, već bi čuvao snagu za finishing oko koša... Sacramento ima dobru bazu Evansa i Cousinsa, ponovo će birati visokog pika na draftu, imaju Casspia, Landrya, Whiteside je bio na koledžu najbolji bloker prve divizije... Dalamberta ne moraju da potpisuju, ionako ima najjači ugovor, Sacramento ima dosta prostora u cap-u sada je samo pitanje da li neko želi tamo da dođe, publika je gladna onoga što su davali Veberović, Stojaković, Kristi, Bibi, Divac, Bela čokolada, brat Hido, Polard, Gerald Wallace... jedino me je nervirao Adelman njega bre nikada nisam voleo... ali moj omiljeni igrač iz te generacije Bobby Jackson, nadam se da ga se sećate.

Sacramento ima ogroman potencijal, ali nikako da krenu napred, jednostavno meni je to omiljeni tim, kakav LBJ, kakav Miami, New York, itd...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 22 Feb 2011 - 5:18

Imperator ::Pre dve godine na Dadinom turniru moja ekipa ispadne u polufinalu od njegove...elem u takmicenje u zakucavanju, baja preskoci Georgija Muresana koji je dosao u BGD kao promoter turnira, tako da mi taj duble pupm dodje posle ovoga ko zagrevanje Very Happy .

P.S. Jes Muresan sagao glavu, ali ga je majstor preskocio. Prvo kad je cimao Geogija da ga preskoci, ovaj ga samo odmerio i odjebao u fazonu, ajde mali trebas da mi se zakucas u ledja i pogines...no Petar je bio uporan i ovaj pristao. Ostalo je istorija...
Kuku. Sad videh da je Murešan visok 2,31! shock
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 22 Feb 2011 - 5:45

Проверавао сам за Денвер, нигде нисам нашао да стоји да Денвер није добио тих 3 милиона, Минесота је вероватно добила као компензацију за отпуштање Карија, али Денвер је сигурно добио. Ове остале трејдове сам већ коментарисао на форуму кад сам сазнао за то око 4 синоћ (Батије, Херис, Кортни Ли, Паркер..) Али нова је за мене информација да су Клиперси заинтересовани за Галинарија, какав би то посао био! Занм да Клиперси могу да га доведу без проблема јер имају Минесотиног пика, који је топ 10 заштићен за 2011 па пошто ће Минесота сигурно бирати у првих 10 пребацује се за следећу годину када ће бити попуно незаштићен (а како игра Минесота и којим темпом напредује вероватно ће бити у топ 5 пикова!) Тај пик је дакле много вредна роба јер може да донесе екипи новог Леброна или Кармела али довођење Галинарија у Клиперсе је много добра опција и ако буду могли да га довесу за сопственог пика на овогодишњем драфту (који ће бити доста слаб а клипесри ће бирати 5-10 места треба одмах да искористе ту могућност.

Mihael ::Inace, mnogi misle da ce Njujork pokusati da uradi nesto vise 2012 godine kada ce imati mogucnost da dovedu Hauarda ili Derona Wilijamsa, kao i Kris Pola kada ce Bilaps biti slobodan igrac...
I jos jedna stvar, Njujork je poznat potome sto im salary cap nikad nije predstavljao problem, tako da me nebi cudilo da im tada plate igraca budu i preko 80 miliona $, mada, videcemo prvo sta ce da se desi na kraju sezone i kakav ce ishod pregovora u NBA biti...

То се прича у медијима а већ сада се зна да је то немогуће. Писао сам већ да Њујорку трошење није проблем, али слободни агенти се доводе само у случају празног селери кеп-а. Дакле Пол, Вилијамс и компанија ће бити слободни тек на лето 2012 тако да морате да гледате какав ће бити селери кеп Њујорка за сезону 2012-2013. И видећете да за ту сезону и Амаре и Кармело имају по гарантованих 20 милиона. Дакле ако њих двоица тада имају укупно 40 милиона, чак ни по садашњим правилима (55 милионаје био просек селери кепа током постојећег колективног уговора). Алит то је немогућа ситуација, ако ништа друго бар ће се одлучити да задрже Филдса а и то заузима неки простор... Њујорк не би могао да доведе још једног слободног агента са максималним уговором, јер је и Пол и Вилијамс тада могу да добију 19 милиона у првој сезони новог уговора. А селери кеп је по новим правилима пројектован на 50 милиона тако да ће имат слободних само 10 милиона. Једина шанса да Њјујорк уради нешто по том питању је да буде смањена плата коју слободни агенти могу да добију и да уз то дође до такозваног Рол-бека постојећих уговора (очекује се неких 15% смањења постојећих уговора.) Па ако се све то догоди МОЖДА ће имати простора за довођење суперстара што је опет мало вероватно јер то значи да у наредних годину ипо дана неће потписати ниједног озбиљног играча ни на мидлевел ексепшн нити да ће било кога довести трејдом... Лето 2012 би морали да сачекају са само 2 играча под уговором (а Филдс?) а то подразумева унапред отписивање и целе следеће сезоне у којој би све што вреди у екипи трејдовали за итичуће уговоре. И шта ако се онда ти слободни агенти одлуче за друге клубове, нпр Пол би могао код Хауарда у Орландо, колико год пара да добије у Њујорку, у Орланду ће зарадити више убог 35% нижих пореза (уосталом то је и један од разлога зашто је Леброн завршио баш у Мајамију...) А Орландо би могао да понуди свашта, између осталог и Нелсона, Редика...? Зато је Донијев избор био да се чека Кармело и да га доведу на лето као слободног агента а да Фелтона, Галинарија, Мозгова и екипу пошаљу у посустали Њу орлеанс за Пола што би ови вероватно морали да прихвате... Дакле како ствари стоје једина шанса Њујорку да доведе Пола је пре лета 2012 путем трејда и то тако што ће до фебруара 2012 сакупити довољно материјала да обави тај трејд (а шансе ће им бити још мање ако видите колико тога може да понуди Џерси, они су кроз причу око кармела прошли неокрњени а имају 3 пика прве рунде за 2012 годину....)

ЕДИТ: Крис Брусард (ЕСПН) је објавио да су Клиперси ушли у преговоре са Денвером и на сто ставили поменутог непроцењивог Минесотиног пика за Галинарија!
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 8:30

Meni ta situacija sa dovodjenjem Galinarija u Kliperse izgleda primamljivo za Kliperse, Galinari je dobar igrac, i dalje mlad, a ulece na poziciju koja Klipersima najvise skripi, tako da bi po meni to bio dobar potez...

Edit:

De Rozan je pomalo razocaran kako je proslo takmicenje u zakucavanju, kaze da mu nije zanimljivo da ljudi koriste razna pomagala i da to nije zanimljivo. Kaze da ce ucestvovati ponovo ako takmicenje bude u Torontu ili ako zabrane koriscenje dodatnih gluposti prilikom zakucavanja, a ovo mi je najzanimljivije:

"There's no telling what might happen next year," DeRozan said. "Somebody might use a trampoline."

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 22 Feb 2011 - 8:53

Мислим да ће Њујорк од Минесоте добити и пика прве рунде овогодишњег драфта који је Минесота добила од Јуте за Ал Џеферсона. Чини ми се да је због тога и оволико отезање са почетком конференвције на којој ће трејд бити потврђен. Готово је сигурно да ће Њујорк добити тог пика. Велика је шанса да Бруер и тај пик буду поново трејдовани у наредна 2 дана (навијам да Буер остане)

Од играча за које је Њујорк заинтересован а који су слободни помиње се Рашид Валас, Ерл Барон и Џеред Џефрис ако договори са Хјустоном раскид уговора.

Атланта Хокси су уз милион других екипа стали у ред за Хериса. Џерси је јако заинтересован за пословање са Хоксима и желе да дају Хериса за Крофорда, али Хокси за сада још нису ставили Крофорда на сто, пре би трејдовали неке друге играче пре свих Бибија али за њега нема интереса а додали би у понуду и пика прве рунде ако Џерси пристане на трејд који неће обухватати Крофорда. У Џерсију верују да Херис игра јако лоше јер је су га пореметиле гласине о трејду а и да више није привржен екипи која је у више наврата покушала да га трејдује...

Џорџ Карл је рекао да ће стартер бити Тај Ловсон а не Фелтон. Ја не верујем да Фелтон остаје у Денверу после четвртка, вероватно ће завршити у Џерсију.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 9:44

Evo ovde imate gomilu mogucih trejdova, ispade da se i Dalas ukljucuje u trku za Herisa...

http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18862
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 22 Feb 2011 - 10:36

Mihael ::Evo ovde imate gomilu mogucih trejdova, ispade da se i Dalas ukljucuje u trku za Herisa...

Знало се то још јуче, људи читајте мало оно што је већ написано, бићете мање изненађени plez1
У овом линку што је Михаел дао најзанимљивија је вест да би Хјустон за Батијеа тражио Перкинса

ZuLuofVozdovac ::Најактивнији је Џерси имају тренутно бар 5 активних трејдова на столу. Највише се говори о оном са Портландом, али Портланд неће да да Рудија, већ гурају опцију Милер, Призибила и пик прве рунде за Хериса и Марфија. Сигурно је да уз Мозгова још један играч којег је Денвер добио долази у Нетсе за 2 пика. Денвер и Џерси (постадоше екипа јеботе, харају) заједно преговарају са Даласом да Херис пређе (врати се) у Далас, да Нетси добију Фелтона и Мозгова а да пошању 2 пика у Денвер али се још не зна шта Далас може да понуди за Хериса осим не тако вредних пикова, пара и и истичућих уговора.

Ајде да не коментаришемо оно што се већ десило, има ли неко претпоставку шта би могло да се деси до крај прелазног рока, да га после тапшемо по тамену и кажемо му браво мајсторе видиш како си погодио, 'знаш знање'...

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Uto 22 Feb 2011 - 10:51, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 22 Feb 2011 - 10:46

Evo lepog opisa trejda Mela, iako ste već upoznati, lepo je za oko Smile :

https://www.youtube.com/watch?v=6pGExL13BLw
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 22 Feb 2011 - 11:04

Koleman ::Evo lepog opisa trejda Mela, iako ste već upoznati, lepo je za oko Smile :

https://www.youtube.com/watch?v=6pGExL13BLw

Играм се са тиме цео дан. Занимљиво је да кад се направи овај трејд машина покаује да ће из њега све три екипе изаћи слабије него што су у њега ушле, зато неће да покажу шта је на дну екрана.

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine

Кармело ће носити број 7 а Билапс 4. Њујорк можда ипак извиси за Минесотиног пика.

Sources: #Knicks trying to get Camby from Portland in Melo deal. Looks like a "no-go."
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 12:23

Drex, lepa vest za tebe je da se Noa vraca na teren sutra protiv Toronta, i to posle 30 propustenih utakmica posle povrede.

Nole, losa vest za tebe, Evans povredjen, nece ga biti na terenu 3 nedelje...

Red je poceo da trenire, ubrzo bi mogao i na teren...

Delonte West bi veceras mogao da igra za Boston...

Haslem je poceo da trenira ali se jos uvek ne zna kada ce biti spreman za pune napore...

Dejms Dzonson iz Cikaga je poslat u Toronto za pika prve runde ( Majamijev pik koji je Toronto dobio ) ove godine...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 22 Feb 2011 - 12:35

Mihael ::Dejms Dzonson iz Cikaga je poslat u Toronto za pika prve runde ( Majamijev pik koji je Toronto dobio ) ove godine...

Скроз занимљива вест, Чикаго садаима своје пикове прве рунде за 2011 и 2012, као и Мајамијевог пика прве рунде за 2011 и невероватно вредан Шарлотов пик прве рунде за 2012. То значи да могу да трејдују укупно 3 од 4 поменута пика (морају да имају бар једног у 2 године по правилима НБА лиге). Од њих очекујем неки ако не добар потез онда бар добар 'покушај' до краја прелазног рока.

Knicks actively trying to acquire Portland center Marcus Camby, but source said Blazers are weighing more attractive options.

Hawks considering trading guard Jeff Teague and swingman Maurice Evans to Cleveland for guards Ramon Sessions and Manny Harris, source said. (Сесионса јуре већ дуже време, ако га доведу вероватно одустају од јурњаве за Херисом)

ATL interested in Devin Harris, who is Being shopped hard my NJ. Not offering Marvin Williams, though. Portland and Dallas interested too

ATL not offering much for Devin. A shame b/c he'd be a great fit with Hawks (Ајмо Атланта! што се штекатае, Херис би вам легао ко будали шамар)

Nene frustrated by not having contract extension offered by DEN yet. MIA, HOU & OKC interested. Nugs wont trade him and plan to make offer. (понуда ће бити нижа ако сачекају да прође 24. фебруар, јер онда зна да може или да потпише са Денвером или да чека нови колективни уговор)

Houston covets 3 big men: Gortat, Varejao and Nene. Unlikely to get any if them.

Nuggets join Thunder in teams interested in Grizz center Hasheem Thabeet, sources say.

ЕДИТ: Још једна промена у трејду око Кармела, Денвер ће послати пика друге рунде у Минесоту а Минесота шаље Денверу Костаса Куфоса.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 22 Feb 2011 - 16:47

Ја још од мечева Партизана са Барселоном (када је играо Хаус) нисам видео пожртвованију одбрану од оне коју вечерас Денвер игра против Мемфиса у првом полувремену. Играју са 8 играча у ротацији (знате шта значи играти 48 минута са 8 играча...) и ненормално су се напалили. А они су иначе познати као екипа која се у одбрани зајебава.... Тај Ловсон стварно показује класу, Фелтон би ако не буде трејдован требао да се забрине, већ је најављено да ће бити резервиста. Какав пад за Фелтона... био је пре недељу дана један од главних глумаца на Бродвеју, а сада иде на сточарску и рударску планинчугу да буде резерва неком клинцу....

Друго, примећујем да многи играчи имају много већу минутажу него иначе, вероватно да би се изрекламирали...

Мислим да ће Марфи у Голден стејт као што рекох пре 3 дана...

Врло близу реализације: Кингси шаљу Карла Лондрија у Хорнетсе за Маркуса Торнтона и још нешто, Дејвида Андерсена или кеш.

http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id/25196/zach-randolph-to-orlando

Rasheed Wallace would be a perfect fit for Knicks, but at this pt better chance to get Charles Oakley to come out of retirement than Sheed.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 22 Feb 2011 - 19:31

Jedina šansa da bar malo navijam za raspale Knickse je kad bi doveli Ouklija Very Happy
drexler
drexler
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 22 Feb 2011 - 22:04

Ocekivao sam vise trejdova u toku noci. Procitah malopre da se pominje jedna opcija koja je malo verovarna ali koja bi po meni bila jako dobra, a to je prelazak Hamiltona u Cikago, mislim da bi to bio pravi potez za Cikago...
Necu pisati o nacinu na koji je to izvodljivo da vas ne smaram ali bi to po meni bila dobra opcija, ima Rip jos mnogo toga da ponudi...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Uto 22 Feb 2011 - 22:13

Nisam bio tu 2 dana, kakvo pisanje i ludnica oko tejdova, auuu Very Happy

Jedino se za sad desio trejd izmedju Denvera, Njujorka i Minesote, sa ovim dodatkom da će Kufos iz Vulvsa u Nagitse. Takodje i Džonson u Torontu. Mada, kako čitam šta ste pisali, biće tu svašta. Čekamo...

Inače, mislim da je Denver odlično prošao u trejdu oko Mela.
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 22 Feb 2011 - 22:56

zar Johnson ne igra NDBL ligu ???

http://www.nba.com/dleague/playerfile/james_johnson/

spominjao sam nesto njega i SCOTTIE REYNOLDS-a na forumu KKCZ cine mi se kao zanimljivi igraci

Evans se povredio izgleda ozbiljnije bes
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 26 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći