NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
https://www.youtube.com/watch?v=CYKnyZL2sGE
ovo je bolje od Griffina, DeRozana, Ibake i McGeea zajedno
ovo je bolje od Griffina, DeRozana, Ibake i McGeea zajedno
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Vrhunski potez Janga!
On, Vol, MekGi i ostali će tek sledeće godine biti prava ekipa, svi su sjajni mladi igrači, samo ako ostanu na okupu.
On, Vol, MekGi i ostali će tek sledeće godine biti prava ekipa, svi su sjajni mladi igrači, samo ako ostanu na okupu.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Teško da će McGee biti dobar centar u budućnosti, ima mozak veličine kikirikija.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Mozak nisu imali mnogi veliki centri. Ovi snimci, pored čudnog načina razmišljanja, pokazuju i kakvom tehnikom raspolaže ovaj momak, motorika čudo... Ne bih se zaletao sa prognozama.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Мајкл Биби је управо успео да испослује откуп свог уговора, још се не зна коликог новца се одрекао (бар 3 милиона). Сада се очекује да потпише за Мајами или Бостон, мада је и Портланд заинтересован.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
*ZuLuof
Očekivao sam da javiš nešto novo po pitanju novih prelazaka igrača. Bibi izgleda hoće da igra plej-of i da se bori za titulu, biće odlično pojačanje za koju god od ove tri ekipe potpiše, a mislim da bi u Majamiju bio starter, kao što je bio i u Atlanti. U Vašingtonu ne bi igrao plej-of, a i bio bi u senci novoj mladoj zvezdi, Džonu Volu...
Očekivao sam da javiš nešto novo po pitanju novih prelazaka igrača. Bibi izgleda hoće da igra plej-of i da se bori za titulu, biće odlično pojačanje za koju god od ove tri ekipe potpiše, a mislim da bi u Majamiju bio starter, kao što je bio i u Atlanti. U Vašingtonu ne bi igrao plej-of, a i bio bi u senci novoj mladoj zvezdi, Džonu Volu...
KKP- prva petorka
ZuLuofVozdovac ::Мајкл Биби је управо успео да испослује откуп свог уговора, још се не зна коликог новца се одрекао (бар 3 милиона). Сада се очекује да потпише за Мајами или Бостон, мада је и Портланд заинтересован.
Bibi se izgleda odrekao prakticno 6.2 miliona koje bi primio sledece sezone... Bibi ce verovatno u Boston, Majami ili Portland, voleo bih da ode u Boston, tako bi nas Krstic imao vece sanse da osvoji titulu, mada, iskreno, mislim da je blizi Majamiju...
Inace, Wasington je napokon ubo premiju, Bibi im iovako nije bio potreban mnogo, ali ce zato sledece sezone biti u plusu 6.2 miliona...
Poslednji izmenio Mihael dana Pon 28 Feb 2011 - 9:29, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
superhik ::Mozak nisu imali mnogi veliki centri. Ovi snimci, pored čudnog načina razmišljanja, pokazuju i kakvom tehnikom raspolaže ovaj momak, motorika čudo... Ne bih se zaletao sa prognozama.
Pa ne znam baš da li Olajuwon, Divac, Robinson, Parish, Jabbar itd. nisu imali mozak, ali kapiram na šta misliš/ciljaš. Ja iskreno nisam oduševljen potencijalom McGeea, samim tim na osnovu toga je moja prognoza.
Anti-RTS- prva petorka
the glide ::superhik ::Mozak nisu imali mnogi veliki centri. Ovi snimci, pored čudnog načina razmišljanja, pokazuju i kakvom tehnikom raspolaže ovaj momak, motorika čudo... Ne bih se zaletao sa prognozama.
Pa ne znam baš da li Olajuwon, Divac, Robinson, Parish, Jabbar itd. nisu imali mozak, ali kapiram na šta misliš/ciljaš. Ja iskreno nisam oduševljen potencijalom McGeea, samim tim na osnovu toga je moja prognoza.
Verujem da si i bolje upućen u igre McGeea od mene, malo sam utakmica i odgledao ove sezone. Ipak, prvo šta mi je upalo u oči na onim klipovima je njegova kretnja beka šutera.
Od pomenutih centara daleko da je ijedan bio bez mozga. Ali recimo, ne razapinjite me, Hauard iz Orlanda mene ne impresionira inteligencijom a svake godine je sve bolji i bolji centar. Iz malo dalje istorije, Patrik Juing, legenda Njujorka, mene nikad nije impresionirao košarkaškom inteligencijom a itekako je bio jedan od najboljih NBA centara. I ima još takvih primera ali prvo da preživim ova dva
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Naravno, zato i rekoh da kapiram na šta ciljaš i slažem se sa tobom. Tačno je da McGee ima dobru kretnju, tj. samu motoriku, ali videćemo da li je to dovoljno da nadomesti inteligenciju.
Ja sam iskreno najviše oduševljen kako igra Love od svih igrača u NBA. Igra kao da mu je 15. NBA sezona, a ne druga ili treća, ne mogu da se setim koja tačno.
Isto tako mi se sviđa i kako igra Fields, Knicksi su ga valjda izabrali kao 43. pika u drugoj rundi, a on igra odlično. Mislim da nikada neće biti klasa, ali će biti jako dobar igrač jer je poprilično kompletan, igra čvrstu odbranu, a ima dobru ruku i jak ulaz.
Ja sam iskreno najviše oduševljen kako igra Love od svih igrača u NBA. Igra kao da mu je 15. NBA sezona, a ne druga ili treća, ne mogu da se setim koja tačno.
Isto tako mi se sviđa i kako igra Fields, Knicksi su ga valjda izabrali kao 43. pika u drugoj rundi, a on igra odlično. Mislim da nikada neće biti klasa, ali će biti jako dobar igrač jer je poprilično kompletan, igra čvrstu odbranu, a ima dobru ruku i jak ulaz.
Anti-RTS- prva petorka
Nije Mk Gi los, nece on biti vrhunski centar ali ce sigurno biti dobar, mlad je on, ima on jos mnogo da napreduje...
Ista situacija je i sa Andre Dzordanom, mlad je ima dosta da uci ali ce biti ok centar...
Lov je inteligentan igrac koji igra za statistiku ali mu je odbrana ogroman problem, kao i vecini igraca Minesote...
Sto se tice Fildsa, on je jako dobar igrac, odlicno je iskoristio priliku, reko koji igrac uspe u prvoj sezoni da odigra tako dobro a da je izabran sa tako slabije pozicije...
Ista situacija je i sa Andre Dzordanom, mlad je ima dosta da uci ali ce biti ok centar...
Lov je inteligentan igrac koji igra za statistiku ali mu je odbrana ogroman problem, kao i vecini igraca Minesote...
Sto se tice Fildsa, on je jako dobar igrac, odlicno je iskoristio priliku, reko koji igrac uspe u prvoj sezoni da odigra tako dobro a da je izabran sa tako slabije pozicije...
Mihael- mvp
Lendri Filds je otkrovenje sezone, stvarno igra odlično, omiljen je igrač među navijačima Niksa, tako visoko plasiran na draftu, a član prve petorke, uz odlične igre. Prosečno beleži 10 poena, 7 skoka i 2 asistencije, član je prve petorke bio i ostao, posle dolaska Entonija i kompanije, ima veliku minutažu (skoro 33 minuta po meču) i jedan je od najboljih (u Top 10) rukija sezone.
KKP- prva petorka
imam ga u Yahoo fantasy od početka i veoma sam ponosan na tu činjenicu !
Nolle- mvp
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2011&mm=02&dd=28&nav_id=495900
Majk Bibi u Majamiju, a stiže i Troj Marfi, tako da se Hit dodatno pojačao sa dvojicom iskusnih i kvalitetnih košarkaša, sada su još više "pokrili" svaku poziciju u timu. Arojo i Meglor će najverovatnije dobiti otkaze...
Majk Bibi u Majamiju, a stiže i Troj Marfi, tako da se Hit dodatno pojačao sa dvojicom iskusnih i kvalitetnih košarkaša, sada su još više "pokrili" svaku poziciju u timu. Arojo i Meglor će najverovatnije dobiti otkaze...
KKP- prva petorka
Evo jedna iznenadjujuca vest, Kori Bruer koji je Niksima trebao biti solidno pojacanje ce biti slobodan igrac pa ce moci da predje u bilo koji tim... Nije mi bas jasan ovaj potez Niksa, mislim da bi im Bruer znacio, pogotovo ako se neko povredi, ali ko zna, sa druge strane, mozda Bruer vec ima dogovor sa nekom drugom, jacom ekipom pa bi mu otkup ugovora odlicno legao...
Moguc je prelazak u Boston, Dalas, Oklahomu, San Antonio...
Moguc je prelazak u Boston, Dalas, Oklahomu, San Antonio...
Mihael- mvp
Sta mislite,kakvu ce minutazi imati Krstic kad se Sek vrati sledece nedelje ? Najavljeno je da ce Sek biti startni centar,a vidim da se i Glen Davis koristi na toj poziciji...
Gost- Gost
Sve zavisi, Sek u svakom slucaju nece imati veliku minutazu, oko 20 minuta po utakmici, ja se nadam da ce toliku imati i Krstic. ostatak ce uzeti Glen koji ce deo provesti i na PF...
Mihael- mvp
Nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da Krstica vec 3 godine nedovoljno koriste. Minutaza u Oklahomi mu je bila sramotno mala... On moze sa lakocom da ima izmedju 12-15 poena u proseku ako bi igrao prosecno 26-7 minuta...
Gost- Gost
Ako i ne bude velika,mozda postane cinjenica na kraju sezone da on i Darko imaju prsten a Divac ne. Stvarno je nekada sreca presudan faktor,mada istu ne bih vezivao uz Darka,kada se malo bolje pogleda njegova karijera.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Igor Kokoskov takodje ima prsten,bio je u strucnom stabu. A za Divca mi je stvarno krivo,bas sam opet gledao pre neki dan celu finalnu seriju sa Cikagom 91-e,igrao je fantasticno...
Gost- Gost
Jbg, to je u NBA normalno, ne osvajaju uvek najbolji igraci prsten, ipak u rosteru ima 15 igraca.
Evo samo nekih igraca koji nisu osvojili prsten: Meloun, Stokton, Barkli, Juing, Miler, Dominik Wilkins
A od onih koji i dalje igraju a vec su u godinama su: Ajverson, Kid, Grent Hil, Nowicki, Dejvis, Nes, Stojakovic, Karter, MekGrejdi i mnogi drugi...
Evo samo nekih igraca koji nisu osvojili prsten: Meloun, Stokton, Barkli, Juing, Miler, Dominik Wilkins
A od onih koji i dalje igraju a vec su u godinama su: Ajverson, Kid, Grent Hil, Nowicki, Dejvis, Nes, Stojakovic, Karter, MekGrejdi i mnogi drugi...
Mihael- mvp
Tako je Krle, gazi u Bostonu....
Mihael- mvp
Ja razumem da svi mi volimo kapitena našae reprezentacije, ali... Moje mišljenje je da je on zarobljen između pozicija 4 i 5. Spor je za 4, nedovoljno atletski sposoban, mislim za NBA, a preslab za 5. Njegovi nedostaci na poziciji 5 najbolje su se mogli videti u reprezentaciji prethodna dva leta, a posebno na meču Španija-Srbija u finalu u Poljskoj gde bez udvajanja nije mogao ništa Gasolu i onda smo primali trojke kao od šale... On bi recimo u Evropi bio jedna od najboljih petica, ali za NBA je to nedovoljno da bi imao više od dvadesetak minuta u važnim utakmicama. Ofanzivno je on više nego dobar, ali je defanziva problem.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Uzbudljiva noć u NBA-u, pobede Finiksa, Čikaga, Denvera, Bostona i Sakramenta. Krstić opet jako dobar, za 30 minuta, 11 poena i 5 skoka.
http://www.nba.com/gameline/20110228/
Sundijata Gejns posle Minesota, pa kratko Toronto, prešao u Nju Džersi.
Što se tiče Korija Bruera, dobar igrač, služio bi Niksima, ali odmah se videlo da nije dobio šansu, da su u prvom planu spolja Daglas, Šon Vilijams, Voker... Tako da će neka druga ekipa dobiti sasvim dobrog igrača na spoljnim pozicijama.
http://www.nba.com/gameline/20110228/
Sundijata Gejns posle Minesota, pa kratko Toronto, prešao u Nju Džersi.
Što se tiče Korija Bruera, dobar igrač, služio bi Niksima, ali odmah se videlo da nije dobio šansu, da su u prvom planu spolja Daglas, Šon Vilijams, Voker... Tako da će neka druga ekipa dobiti sasvim dobrog igrača na spoljnim pozicijama.
KKP- prva petorka
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011