NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Bodi Bond ::Ja razumem da svi mi volimo kapitena našae reprezentacije, ali... Moje mišljenje je da je on zarobljen između pozicija 4 i 5. Spor je za 4, nedovoljno atletski sposoban, mislim za NBA, a preslab za 5. Njegovi nedostaci na poziciji 5 najbolje su se mogli videti u reprezentaciji prethodna dva leta, a posebno na meču Španija-Srbija u finalu u Poljskoj gde bez udvajanja nije mogao ništa Gasolu i onda smo primali trojke kao od šale... On bi recimo u Evropi bio jedna od najboljih petica, ali za NBA je to nedovoljno da bi imao više od dvadesetak minuta u važnim utakmicama. Ofanzivno je on više nego dobar, ali je defanziva problem.
Slazem se sa tobom, Krle jeste mozda fizicki slab za poziciju 5 ali on je vrlo inteligentan igrac. U napadu on svoju fizicku inferiornst u poredjenju sa nekim centrima, moze da nadoknadi dobrim sutem sa poludistance. Mada Krle po meni ima i vrlo dobru ledjnu tehniku. Jeste njegova slabost odbrana, ali ipak po meni on moze da prodje kao dobar Nba igrac. Mislim da ce on dobro iskoristiti povredu Dzermejna O Nila, te da ce zajedno sa Sekom da cini dobar centarski par. Naravno videcemo koliko ce se i Glen Dejvis koristiti na petici.
Da li neko zna kada se Dzermejn vraca na parket???
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Džermejn je verovatno van rostera do kraja sezone koliko se sećam.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
the glide ::Džermejn je verovatno van rostera do kraja sezone koliko se sećam.
Nece igrati jos 6-8 nedelja,vraca se za sam kraj i plej of. Shaq se vraca u sredu protiv Bostona verovatno kao starter.
Ovo pise na espn-u : The onus now is on Nenad Krstic, as Shaq will probably be limited when he does return. Still, Shaq being the C's starting center and dominant force in the middle is the plan for the rest of the season, but Shaq's health has to hold up for that to come to fruition.
Gost- Gost
Vraca se da igra protiv svoje ekipe?partizannnnn ::the glide ::Džermejn je verovatno van rostera do kraja sezone koliko se sećam.
Nece igrati jos 6-8 nedelja,vraca se za sam kraj i plej of. Shaq se vraca u sredu protiv Bostona verovatno kao starter.
Ovo pise na espn-u : The onus now is on Nenad Krstic, as Shaq will probably be limited when he does return. Still, Shaq being the C's starting center and dominant force in the middle is the plan for the rest of the season, but Shaq's health has to hold up for that to come to fruition.
Salim se, napravio si gresku, pa rekoh samo da te ispravim...
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Jbt, ja dok sam gledao Krleta, imao je 10 poena i 3 skoka za 10 minuta, on prakticno ostao na istom ucinku, koji sam ja baksuz, kad god nekog pohvalim on posle nista... Ja sam bio pod utiskom sjajne akcije sa Rondom.
https://www.youtube.com/watch?v=jMKbzzqVHJI
Inace, Perkins je potpisao produzenje ugovora sa Oklahomom na 4 godine, za koliko novca, to jos nije poznato...
Kuban kaze da se Dalas dvoumi izmedju Pavlovica i Bruera, nadam se da ce to biti Pavlovic...
Dzeferson o Garnetu koji polako skrece sa puta: "There's a lot of things I can tolerate because I've been in this league long enough to know that he's going to talk," Jefferson said of Garnett. "He likes to hear himself talk. If that's what (excites him), congratulations on him, but he's not going to touch me on the point like, 'I'm going to punk you.' No, he's not going to do that to me. I'm a cool cat. I mean, I don't bother nobody, but he's not going to touch me and that's the bottom line."
https://www.youtube.com/watch?v=jMKbzzqVHJI
Inace, Perkins je potpisao produzenje ugovora sa Oklahomom na 4 godine, za koliko novca, to jos nije poznato...
Kuban kaze da se Dalas dvoumi izmedju Pavlovica i Bruera, nadam se da ce to biti Pavlovic...
Dzeferson o Garnetu koji polako skrece sa puta: "There's a lot of things I can tolerate because I've been in this league long enough to know that he's going to talk," Jefferson said of Garnett. "He likes to hear himself talk. If that's what (excites him), congratulations on him, but he's not going to touch me on the point like, 'I'm going to punk you.' No, he's not going to do that to me. I'm a cool cat. I mean, I don't bother nobody, but he's not going to touch me and that's the bottom line."
Mihael- mvp
Godina : 37
Marfi izabrao Boston, steta, nadao sam se da ce preci u Majami da ne bude konkurencija Krletu, ovako ce Krle na 5 imati Seka i delom Glen Dejvisa, a na 4 ce biti Garnet, Marfi i Dejvis...
Majami otpustio Aroja da mogu da dovedu Bibija, sada su pojacali jos jednu poziciju koja skripi, sad im ostaje jos pozicija centra koju ne verujem da mogu da pojacaju jer nema kvalitetnih igraca na trzistu, ali ipak imaju Haslema koji ce sigurno biti spreman za plejof...
Dzejmison je operisao mali prst i najverovatnije ce propustiti ostatak sezone...
Galinari ce biti van terena 10-ak dana zbog povrede palca noge...
Majami otpustio Aroja da mogu da dovedu Bibija, sada su pojacali jos jednu poziciju koja skripi, sad im ostaje jos pozicija centra koju ne verujem da mogu da pojacaju jer nema kvalitetnih igraca na trzistu, ali ipak imaju Haslema koji ce sigurno biti spreman za plejof...
Dzejmison je operisao mali prst i najverovatnije ce propustiti ostatak sezone...
Galinari ce biti van terena 10-ak dana zbog povrede palca noge...
Mihael- mvp
Niko da pomene Fryea koji dve uzastopne veceri donosi pobedu Phoenixu u poslednjim sekundama. Na utakmici sa New Jerseyem Nash 15 asistencija, Deron 18, veoma zanimljiva utakmica, na kraju Sunsi dobijaju posle produzetka.
Posle dolaska Murphya Bostonu sada fali rezervni plej, ja bi jurio Aroya posto ga Miami otpustio. Voleo bih i da se Pavlovic vrati u Dallas, a kad bi Brewer i npr. Aroyo potpisa za Bostlion, mislim da bi oni bili ubedljivo najkompletnija elipa u ligi.
Posle dolaska Murphya Bostonu sada fali rezervni plej, ja bi jurio Aroya posto ga Miami otpustio. Voleo bih i da se Pavlovic vrati u Dallas, a kad bi Brewer i npr. Aroyo potpisa za Bostlion, mislim da bi oni bili ubedljivo najkompletnija elipa u ligi.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Mislim da Arojo nece u Boston, imaju oni Westa kao rezervu i Bredlija koji ce da kupi sve minute koje moze...
Niksi su se resili i Azubikea, a potpisace Dzefrisa i Derika Brauna... Sa druge strane, Bruer se uklapa u ono sto treba Bostonu, a to je dobar defanzivac, tako da bi on mogao zavrsiti u Bostonu...
Niksi su se resili i Azubikea, a potpisace Dzefrisa i Derika Brauna... Sa druge strane, Bruer se uklapa u ono sto treba Bostonu, a to je dobar defanzivac, tako da bi on mogao zavrsiti u Bostonu...
Mihael- mvp
Po meni ozbiljna ekipa ne može imati igrača profila Čeninga Fraja. Mislim da on previše prangija, jebote više i od Mirze Teletovića, dečko ne ulazi u reket. OK, riješio je par tekmi, ali to može samo u Finiksu, run n gun ekipi bez prevelike odgovornosti. Znaju se osnovna zaduženja krilnog centra, ajde da opali 3-4 trice maksimalno, ali on nerijetko bude ima i dvociferen broj pokušaja.
Za mene to puno bolje radi San Antonio, koji je napravio odličnu ulogu za Meta Bonera, i njegovih 15-ak minuta u kojima mjenja Dankana. Boner razvuče odbranu, šutne 2-3 trojke, ali uglavnom i pogodi dvije. Trenutno je najbolji trojkaš lige, sa preko 50%. Ono što on radi čini mi se da ima neku svrhu. S druge strane, Fraj i Finiks su se malo pogubili u svojoj revolveraškoj košarci, i ne gine im težak i možda mukotrpan rebilding. Kada se vidi da na Zapadu ima par mladih ekipa koje će napredovati i postati plej of timovi, možda se može reći da će Finiks vezati više sezone bez PO
Za mene to puno bolje radi San Antonio, koji je napravio odličnu ulogu za Meta Bonera, i njegovih 15-ak minuta u kojima mjenja Dankana. Boner razvuče odbranu, šutne 2-3 trojke, ali uglavnom i pogodi dvije. Trenutno je najbolji trojkaš lige, sa preko 50%. Ono što on radi čini mi se da ima neku svrhu. S druge strane, Fraj i Finiks su se malo pogubili u svojoj revolveraškoj košarci, i ne gine im težak i možda mukotrpan rebilding. Kada se vidi da na Zapadu ima par mladih ekipa koje će napredovati i postati plej of timovi, možda se može reći da će Finiks vezati više sezone bez PO
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Mihael ::Inace, Perkins je potpisao produzenje ugovora sa Oklahomom na 4 godine, za koliko novca, to jos nije poznato...
Потписао је за 34.5 милиона долара на четири сезоне са бонусима, без бонуса је уговор вредан 30 милиона. Ја сам запањен, имајући у виду да је претходно одбио уговор који му је нудио Бостон (сада се пише вредан 22 милиона за 4 сезоне без бонуса, али ја сам чуо да је био и много већи, са бонусима приближно 30 милиона). Да ли је тих 4-5 милиона вредније од свих титула и осталог што је могао да освоји са Бостоном?
Ал Торнтон је раскинуо уговор са Вашингтоном, очекује се да ће потписати нови са Голден Стејтом када прође предвиђених 48 сати. Јављено је и да ће бруер у Бостон али је то још непотврђено.
Иначе један од најпознатијих људи који прате екипу Сакраменто Кингса - Сем Амик, дугогодишњи новинар Сакраменто Бе-ја отворио је свој самостални сајт на којем ће извештавази пре свега о догађајима везаним за екипу Сакрамента, али преносити и остале вести из НБа лиге. Стога ево линк за све навијаче тог клуба:
http://nbaconfidential.wordpress.com/
МИХАЕЛ, ПУНО ТИ ЈЕ САНДУЧЕ!
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulufe, nije mi puno sanduce nego mi nije uopste pokazalo da mi je stigla poruka, cudno...
Sto se tice Perkinsa, prema ESPN-u, i NBA.com on ce dobiti skoro 36 miliona potpuno zagarantovanih naspram 22 koliko je mogao dobiti u Bostonu ( Boston jednostavno nije mogao da mu ponudi vise zbog previse opterecenog salary capa ove sezone ).
Znaci, nije bas u pitanju par miliona, nego bogami preko 2.5 miliona po sezoni nego sto bi primao u Bostonu, takodjer, otisao je iz ekipe koja ce biti u vrhu jos ovu i mozda sledecu sezonu a dosao je u ekipu koja ce u narednih 5-6 godina biti jedan od glavnih kandidata za titulu...
Ono sto je zanimljivo je to da ce Oklahoma sledece sezone cak sa Perkinsovim ugovorm imati oko 50 miliona $ na plate igraca sa svim igracima u timu, jedino bez Mohameda i Kuka sto je sjajna stvar za njih...
Sto se tice Perkinsa, prema ESPN-u, i NBA.com on ce dobiti skoro 36 miliona potpuno zagarantovanih naspram 22 koliko je mogao dobiti u Bostonu ( Boston jednostavno nije mogao da mu ponudi vise zbog previse opterecenog salary capa ove sezone ).
Znaci, nije bas u pitanju par miliona, nego bogami preko 2.5 miliona po sezoni nego sto bi primao u Bostonu, takodjer, otisao je iz ekipe koja ce biti u vrhu jos ovu i mozda sledecu sezonu a dosao je u ekipu koja ce u narednih 5-6 godina biti jedan od glavnih kandidata za titulu...
Ono sto je zanimljivo je to da ce Oklahoma sledece sezone cak sa Perkinsovim ugovorm imati oko 50 miliona $ na plate igraca sa svim igracima u timu, jedino bez Mohameda i Kuka sto je sjajna stvar za njih...
Mihael- mvp
Бруер је добио понуде 12 клубова. уговор му нуде све екипе којеимају шансе да узму титулу, али је добио и финансијиски одличну (дупло већу) понуду Кливленда при чему може да бира да ли ће до краја сезоне или можда чак вишегодишњи по овом старом колективном уговору, по коме ће добити више него што би добио по новом. Невероватно ми је да Њујорк отпусти оваквог играча када немају клупу. Добар је Бостону, Даласу, Чикагу и Сан Антонију а не ваља Њујорку? Ипак, глупост је синоним за Њујорк, сви се питају зашто је Бруер отпуштен. Волео бих да га видим у Тексасу у црно-белом дресу иако не навијам за ту екипу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Edi Kari vise nije clan Minesote, sa njim je raskinut ugovor kao sto se i ocekivalo...
Hamilton je izgladio nesporazume sa Kuesterom i ponovo igra, sinoc je bio solidan u porazu...
Wesli Dzonson je od trejda Bruera eksplodirao, igra sjajno, a Minesota u njemu, Bisliju i Lovu ima sjajnu buducnost, a ako budu imali srece sa pikovima ove godine, bice to mlad ali jako dobar tim koji ce iz godine u godinu biti sve bolji...
Hamilton je izgladio nesporazume sa Kuesterom i ponovo igra, sinoc je bio solidan u porazu...
Wesli Dzonson je od trejda Bruera eksplodirao, igra sjajno, a Minesota u njemu, Bisliju i Lovu ima sjajnu buducnost, a ako budu imali srece sa pikovima ove godine, bice to mlad ali jako dobar tim koji ce iz godine u godinu biti sve bolji...
Mihael- mvp
Rasual Butler potpisuje za Chicago, a Deron Williams bi mogao da propusti prvu utakmicu u Londonu protiv Toronta zbog povrede. Bilo bi steta da kosarkaski znalci u Engleskoj propuste da gledaju D-Willa uzivo.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Nije loš Batler, može pomoći. Ipak, s obzirom da se zadnjih dana po pitanju Čikaga licitiralo donekle ozbiljnijim imenima, ne mogu se oteti utisku da je mogao bolje da se odradi posao, nekim trejdom. Prije svega zato što mislim da je Džejms Džonson solidan igrač i da se iz njega moglo izvući više.
Ali opet, ako gledam uopšteno ovu sezonu, prezadovoljan sam Bulsima, rade odličan posao. Meni lično se ne sviđa način igre Rouza, ali za sada donosi rezultate.
Ali opet, ako gledam uopšteno ovu sezonu, prezadovoljan sam Bulsima, rade odličan posao. Meni lično se ne sviđa način igre Rouza, ali za sada donosi rezultate.
drexler- mvp
Mihael ::Wesli Dzonson je od trejda Bruera eksplodirao, igra sjajno, a Minesota u njemu, Bisliju i Lovu ima sjajnu buducnost, a ako budu imali srece sa pikovima ove godine, bice to mlad ali jako dobar tim koji ce iz godine u godinu biti sve bolji...
Баш сам ових дана анализирао ситуацију на драфту и не могу да схватим да ли ће Ирвинг учествовати на драфту или не? На ЕСПН-у кажу да хоће, мокДрафт каже да неће.... има доста разлога да учествује, чак и ако буде други добиђе већу плату него догодине ако буде био први. Ако буде учествовао верујем да ће први пик зависити само од тога ко буде први бирао, јер Минесота ће сигурно изабрати Перија Џонса а Кингси и Кливленд ће ако буду први бирати Ирвинга... Минесоти је зато верујем свеједно да ли ће бирати први или други. Писао сам раније када се Дерек Вилијам котирао негде око 13 места да сигурно учази у првих 5, али сада видимда га смештају на треће место, што је вероватно претерано, мада ако Кингси буду бирали трећи верујем да ће се определити за њега.
ZuLuofVozdovac- mvp
Problem je sto Minesota moze birati pika i sa 5 pozicije cak i ako bude imala najgori skor... To je draz drafta, ne mozes bas da namestas da budes poslednji i ocekujes da ce birati prvi ili drugi...
Mihael- mvp
Чисто см кренуо логиком да имају огромну шансу да бирају са првог или другог места, па сам хтео да скренем пажњу да не овом драфту неће бити неки нови Леброн Џејмс, стога им и друга позиција не би била значајно боља од прве имајући у виду да би њихови конкуренти ако буду први бирали Ирвинга пре Џонса. зато ме и занима да ли ће он учествовати. Мој осећај је да ће Јута проћи јако добро, нпр да ће бирати са трећег и десетог места.
Апелујем још једном на све посетиоце форума да Михаелу до петка пошаљу своје типове за учешће у игри НБА фантази.
Вечерас од 1.30 Крле и Дарко играју своје мечеве и очекује се да обоица буду стартери, па би скренуо пажњу свима који не прате редовно НБА, да имају прилику да их погледају на делу
Апелујем још једном на све посетиоце форума да Михаелу до петка пошаљу своје типове за учешће у игри НБА фантази.
Вечерас од 1.30 Крле и Дарко играју своје мечеве и очекује се да обоица буду стартери, па би скренуо пажњу свима који не прате редовно НБА, да имају прилику да их погледају на делу
ZuLuofVozdovac- mvp
Sanse da biraju sa neke od prvih 5 pozicija su po 20%...
Jako je tesko prognozirati sta ce Minesota uraditi, realno, njima igrac na poziciji PF uopste ne treba, tu imaju Lova koji igra preko 35 minuta po utakmici, a i doveden je Rendolf koji ce sledece sezone sigurno biti druga opcija na PF. Sa te strane ne vidim cemu bi se dovodio igrac na poziciji PF kom maksimalno moze biti zagarantovano oko 12-13 minuta.
Ja bih recimo pre uzeo Irvinga i probao sa njim, Flina ce iovako trejdovati tako da bi Irving delio minute sa Ridnaurom ( mislim da Rubio nece u NBA ni sledece sezone, kolektivni ugovor, i ne bas jak tim su neki od razloga po meni )
Takodjer uvek postoji sansa da uzmete najboljeg igraca na draftu a ne onog koji vam je potreban jer je on losije rangiran, zatim ga trejdujete u neki drugi tim. Minesota ce imati dosta opcija, kao sto sam rekao, Flin ce biti na izlaznim vratima, imace dosta prostora u seleri kepu tako da mogu svasta da naprave...
Ali kao sto rekoh, jako je tesko prognozirati sta ce se desiti na draftu, tu u 90% slucajeva mozak ili glupost jednog coveka odlucuje...
Za Jutu se slazemo, imace 2 dobro rangirana pika i par ozbiljih igraca u sastavu sledece sezone...
Jako je tesko prognozirati sta ce Minesota uraditi, realno, njima igrac na poziciji PF uopste ne treba, tu imaju Lova koji igra preko 35 minuta po utakmici, a i doveden je Rendolf koji ce sledece sezone sigurno biti druga opcija na PF. Sa te strane ne vidim cemu bi se dovodio igrac na poziciji PF kom maksimalno moze biti zagarantovano oko 12-13 minuta.
Ja bih recimo pre uzeo Irvinga i probao sa njim, Flina ce iovako trejdovati tako da bi Irving delio minute sa Ridnaurom ( mislim da Rubio nece u NBA ni sledece sezone, kolektivni ugovor, i ne bas jak tim su neki od razloga po meni )
Takodjer uvek postoji sansa da uzmete najboljeg igraca na draftu a ne onog koji vam je potreban jer je on losije rangiran, zatim ga trejdujete u neki drugi tim. Minesota ce imati dosta opcija, kao sto sam rekao, Flin ce biti na izlaznim vratima, imace dosta prostora u seleri kepu tako da mogu svasta da naprave...
Ali kao sto rekoh, jako je tesko prognozirati sta ce se desiti na draftu, tu u 90% slucajeva mozak ili glupost jednog coveka odlucuje...
Za Jutu se slazemo, imace 2 dobro rangirana pika i par ozbiljih igraca u sastavu sledece sezone...
Poslednji izmenio Mihael dana Sre 2 Mar 2011 - 12:42, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
Vrlo rado bih učestvovao u NBA fantaziju, ali ja zaista izuzev učinka naših košarkaša tamo odavno ništa ne pratim.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Inace, Darkan veceras nece igrati zbog licnih problema...
Zanimljiva cinjenica je ta da je Klivlend ove sezone utakmicu pocinjao sa 21 razlicitom postavom, a San Antonio samo sa 3...
Zanimljiva cinjenica je ta da je Klivlend ove sezone utakmicu pocinjao sa 21 razlicitom postavom, a San Antonio samo sa 3...
Mihael- mvp
koliko sam ispratio pricu znaci Veseli moze lako da zavrsi u Solt Lejku kao zamena za Kirilenka
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::koliko sam ispratio pricu znaci Veseli moze lako da zavrsi u Solt Lejku kao zamena za Kirilenka
Moguce je, to bi Juti sigurno odgovaralo jer bi dobili igraca slicnih osobina, ustedeli bi oko 15 miliona ( naravno ako ne obnove ugovor sa Kirilenkom ) a i Veseli se krece oko pozicije 10, po meni ce i biti 9-10 na draftu...
Mihael- mvp
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011