NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Ја иначе увек сумњам у 'поштено' извлачење, за то нпр очекујем да Кингси сигурно неће добити првог пика. Проблем тимовима је што ће у првих 10 најбољих играча бити 1 плеј и 10 високих играча, махом четворки, тако да неће имати баш пуно избора.
2010: Washington Wizards got the #1 pick with the 5th best odds
2009: LA Clippers got the #1 with the 3rd best odds
2008: Chicago got the #1 pick with the 9th best odds
2007: Portland got the #1 with the 7th best odds
2006: Toronto got #1 with 4th best odds
2005: Milwaukee got the #1 pick with the 6th best odds
2004: Orlando got the #1 pick with the 1st best odds
2003: Cleveland got the #1 pick with the 1st best odds
2005: Milwaukee got #1 with 6th best odds
2002: Houston got #1 with 5th best odds
2001: Washington got #1 with 3rd best odds (Michael Jordan’s first pick, hmm)
2000: New Jersey got #1 with 7th best odds (Former NBA exec Rod Thorn’s first year with NJ, hmm)
1999: Chicago got #1 with 3rd best odds
1998: LA Clippers got #1 with 3rd best odds
1997: San Antonio got #1 with 3rd best odds
1996: Philadelphia got #1 with 2nd best odds
1995: Golden State got #1 with 5th best odds
1994: Milwaukee got #1 with 4th best odds
1993: Orlando got #1 with 11th best odds (1 in 66 chances, hmm)
1992: Orlando got #1 with 2nd best odds
1991: Charlotte got #1 with 5th best odds
So why would the NBA want the Washington Bullets, I mean the Wizards to get the number one pick? Simple. Gilbert Arenas disgraced the city and gave the NBA a bad name. What better way to put that fiasco behind you than awarding them John Wall. People are talking about Wall now and how Arenas has to adjust his game. The gun scandal is an afterthought.
I’m going to continue to be skeptical about the draft until they actually show us the ping pong balls. There have been too many instances where the two teams with the best odds have failed to get the top pick. In the last 20 years the team with the best odds only landed the top pick twice. The number two team landed it twice. That’s four times in 20 years of 20 percent of the time. The problem is, that number should be twice as high. That’s the same as the team with the 5th best odds won. The team with the third best odds has won five times. It’s staggering that 55 percent of the time the #1 pick goes to the team with the 3rd, 4th, or 5th best odds.
2010: Washington Wizards got the #1 pick with the 5th best odds
2009: LA Clippers got the #1 with the 3rd best odds
2008: Chicago got the #1 pick with the 9th best odds
2007: Portland got the #1 with the 7th best odds
2006: Toronto got #1 with 4th best odds
2005: Milwaukee got the #1 pick with the 6th best odds
2004: Orlando got the #1 pick with the 1st best odds
2003: Cleveland got the #1 pick with the 1st best odds
2005: Milwaukee got #1 with 6th best odds
2002: Houston got #1 with 5th best odds
2001: Washington got #1 with 3rd best odds (Michael Jordan’s first pick, hmm)
2000: New Jersey got #1 with 7th best odds (Former NBA exec Rod Thorn’s first year with NJ, hmm)
1999: Chicago got #1 with 3rd best odds
1998: LA Clippers got #1 with 3rd best odds
1997: San Antonio got #1 with 3rd best odds
1996: Philadelphia got #1 with 2nd best odds
1995: Golden State got #1 with 5th best odds
1994: Milwaukee got #1 with 4th best odds
1993: Orlando got #1 with 11th best odds (1 in 66 chances, hmm)
1992: Orlando got #1 with 2nd best odds
1991: Charlotte got #1 with 5th best odds
So why would the NBA want the Washington Bullets, I mean the Wizards to get the number one pick? Simple. Gilbert Arenas disgraced the city and gave the NBA a bad name. What better way to put that fiasco behind you than awarding them John Wall. People are talking about Wall now and how Arenas has to adjust his game. The gun scandal is an afterthought.
I’m going to continue to be skeptical about the draft until they actually show us the ping pong balls. There have been too many instances where the two teams with the best odds have failed to get the top pick. In the last 20 years the team with the best odds only landed the top pick twice. The number two team landed it twice. That’s four times in 20 years of 20 percent of the time. The problem is, that number should be twice as high. That’s the same as the team with the 5th best odds won. The team with the third best odds has won five times. It’s staggering that 55 percent of the time the #1 pick goes to the team with the 3rd, 4th, or 5th best odds.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Everton ::koliko sam ispratio pricu znaci Veseli moze lako da zavrsi u Solt Lejku kao zamena za Kirilenka
Ја колико сам испратио причу мислим да ће Јута са лошије позиције (те око 10. места) бирати Енеса Кантера, данас су присуствовали његовом тренингу....
ZuLuofVozdovac- mvp
Darko nema lične probleme već radost... Žena mu se porađa noćas valjda...
Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sre 2 Mar 2011 - 13:13, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::Darko nema lične probleme već radost... Žena mu se porađa noćas valjda...
Onda je to sigurno razlog sto igra ocajno u poslednje vreme...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Flin vec na poluvremenu oborio rekord karijere sa 10 asistencija...
Mihael- mvp
Павловић у Селтиксима? Скоро извесно! Да ли ћемо их пратити као некада Кингсе?
ZuLuofVozdovac- mvp
Koja sramota i koje navlacenje za Lova da stigne O'Nila po broju utakmica u jednoj sezoni sa preko 20 poena i 20 skokova, neverovatno koliko smesno zalosno...
Mihael- mvp
Није била толико лоша Крлетова игра, ништа спектакулатно, али солидно посебно треба споменути одличну кретњу у нападу. Судије му напамрчише фаулове низашта... Глен Дејвис је у последњем минуту сјебао колено, преко Твитера ми стиже да ће паузирати 2-3 недеље. Најсмешнији моменат на мечу: залеће се Финиксов играч на кош, Гарнет га лупи по руци а судија ништа, овај опет хвата лопту залеће се опет и Реј Ален га лупи по руци и судија опет ништа, Финикс поново хвата лопту и креће у тећи везани напад, поново се неко залети на кош и Глен Дејвис га лупи по лопти и судија одмах свира фаул...
Било је постављено питање зашто би Минесота узела Периа Џонса када већ имају Лава, Толивера и Рендолфа? Мислим да је њихова дугорочна одлука да им Миличић буде стартни центар а да све остале минуте на тој позицији користи Лав а да остали поменути играчи покривају четворку. Чини ми се да и сама екипа на терену тако најбоље функционише. Уосталом прича се да је Џонс нови Кевин Гарнет? Којој екипи не би требао такав играч па све да још 5 солидних на његовој позицији седи на клупи? Колико ја успевам да добијем информације, Минесота је највоше загризла за њега. Сам драфт доста лимитира тимове којема треба шутер, јер у првих 20 пикова се очекује да буде максимално један шутер. То смета и Јути, која има Милсапа, Фејворса, па и Џеферсона који је негде између 4 и 5, а ако не узму Ирвинга могу да добиују само још једног играча на позицији 4.... Кемба Вокер ми не делује да има физичке предиспозиције да буде озбиљан играч.
Сад безвезе завртех драфт симулатор на сајту реалГм.ком и Јута добила првог и трећег пика
Било је постављено питање зашто би Минесота узела Периа Џонса када већ имају Лава, Толивера и Рендолфа? Мислим да је њихова дугорочна одлука да им Миличић буде стартни центар а да све остале минуте на тој позицији користи Лав а да остали поменути играчи покривају четворку. Чини ми се да и сама екипа на терену тако најбоље функционише. Уосталом прича се да је Џонс нови Кевин Гарнет? Којој екипи не би требао такав играч па све да још 5 солидних на његовој позицији седи на клупи? Колико ја успевам да добијем информације, Минесота је највоше загризла за њега. Сам драфт доста лимитира тимове којема треба шутер, јер у првих 20 пикова се очекује да буде максимално један шутер. То смета и Јути, која има Милсапа, Фејворса, па и Џеферсона који је негде између 4 и 5, а ако не узму Ирвинга могу да добиују само још једног играча на позицији 4.... Кемба Вокер ми не делује да има физичке предиспозиције да буде озбиљан играч.
Сад безвезе завртех драфт симулатор на сајту реалГм.ком и Јута добила првог и трећег пика
ZuLuofVozdovac- mvp
Nisam bio tu dva dana, vi ste se baš raspisali. Pratio sam rezultate i učinke, sad su mi zanimljivi novi prelasci i otpuštanja igrača.
Marfi će baš pojačati centarskju liniju Seltiksa, čini se da zbog Krleta to nije dobro, ali njima su obojica O'Nila povređena, tako da su morali da reaguju. A bilo bi sjajno da dođe i Pavlović u Boston, da imamo srspki tandem, jer Seltiksi traže zamenu za Denijelsa. Videćemo u ostalom ko će gde, poštp su već bila neka otpuštanja i prelasci, a neki se još čekaju...
Marfi će baš pojačati centarskju liniju Seltiksa, čini se da zbog Krleta to nije dobro, ali njima su obojica O'Nila povređena, tako da su morali da reaguju. A bilo bi sjajno da dođe i Pavlović u Boston, da imamo srspki tandem, jer Seltiksi traže zamenu za Denijelsa. Videćemo u ostalom ko će gde, poštp su već bila neka otpuštanja i prelasci, a neki se još čekaju...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Mihael ::Everton ::koliko sam ispratio pricu znaci Veseli moze lako da zavrsi u Solt Lejku kao zamena za Kirilenka
Moguce je, to bi Juti sigurno odgovaralo jer bi dobili igraca slicnih osobina, ustedeli bi oko 15 miliona ( naravno ako ne obnove ugovor sa Kirilenkom ) a i Veseli se krece oko pozicije 10, po meni ce i biti 9-10 na draftu...
Vesely neće biti TOP 10, to je sigurno, ali biće u prvih 15...
Da li je neko gledao sinoć Chicago - Atlanta, posle ću odgledati, ortak ima onaj NBA league pass, on sinoć gledao, rekao bila jebena utakmica
Denver *ebe mame, ono je strašno, 40 razlike, OK, Šarlot bez Valasa, ali ipak... Lawson i Felton mogu savršeno da se dopunjuju, samo malo da se sredi ta minutaža. na dvojci Smith i Aflalo, na trojci Galinari i Chandler, četvorke Harington Martin Birdman, petice Nene, Mozgov, Koufos. Možda da se oslobode nekog visokog na leto (Nene se spominjao čini mi se), i dovedu neku SG/SF. Opasna ekipica nema šta, ravnomerno raspoređena, bez superstara koji bi mogao da se pokenja po svemu !
jel ono sinoć Fields igrao PG ???
Zulu imam jedno pitanje, koliko će dugo biti Josh Smith povređen, imam ga u yahoo fantasy, malo sam gledao po sajtovima, piše da je upitan za Oklahomu...
Nolle- mvp
Nole, to je ,oja pretpostavka, mislim da ce zbog boljih partija u poslednje vreme ponovo ucu u top 10.
Nije Filds igrao PG, igrali su ga Toni Daglas i Karter...
Inace, pokazuje se da ce Torton biti odlicno pojacanje za Sakramento, igra odlicno od kad je dosao...
Nije Filds igrao PG, igrali su ga Toni Daglas i Karter...
Inace, pokazuje se da ce Torton biti odlicno pojacanje za Sakramento, igra odlicno od kad je dosao...
Mihael- mvp
njemu nije bitna pozicija, bolje da bude izabran i sa 20 mesta, ali da zna da e igrati bar 15 minuta
OK...
sjajan je 21.0 ppg, 51% iz igre, 40% za 3, 3.0rpg, 2.0apg, samo ne znam da li to znači da će Evans na kraju biti projektovan kao kec, jer je on za mene dvojka, koja prinudno igra keca, zbog toga što Sacramento nema pleja, sem onog Udriha
Mihael imaš nešto u inboxu
OK...
sjajan je 21.0 ppg, 51% iz igre, 40% za 3, 3.0rpg, 2.0apg, samo ne znam da li to znači da će Evans na kraju biti projektovan kao kec, jer je on za mene dvojka, koja prinudno igra keca, zbog toga što Sacramento nema pleja, sem onog Udriha
Mihael imaš nešto u inboxu
Nolle- mvp
Markus Tornton je očigledno sjajan igrač, prve godine u NO je blistao (on i Deren Kolison, sadašnji plej Pejsersa), ne znam zašto je ove sezone bio slabiji, ali evo u Kingsima blista, stigao je i Denijels, fina ekipica, i oni kao još par drugih ekipa, svoj pravi potencijal i snagu mogu da pokažu tek u novoj sezoni.
Kori Bruer će biti dobro pojačanje u koju god ekipu da odu, stvarno je nejasno zašto su ga se Niksi tako lako odrekli. Eto vraćaju Džereda Džefrisa (PF) i Derika Brauna (SG), koji su raskinuli ugovore sa Hjustonom, odnosno Šarlotom. Džefris se tako vraća u Nikse. Pojačaće centarsku liniju, gde pre svega dominiraju četvorke. Nju Jork nema pravu "peticu", posle odlaska Mozgova i Karija. Kari očekivano dobio otkaz u Minesoti, a pričalo se da će i Gadžurić u Netsima, ali za sada ništa od toga.
Znači, Bibi otišao iz Vašingtona, prelazi u Majami, Majami otpustio Aroja, Marfi otišao iz Golden Stejta, stiže u Boston, Batler otišao iz Klipersa, dolazi u Čikago, Bruer otišao iz Nju Jorka, videćemo gde će, kao i Pavlović (bilo bi lepo da ode u Boston)...
Kori Bruer će biti dobro pojačanje u koju god ekipu da odu, stvarno je nejasno zašto su ga se Niksi tako lako odrekli. Eto vraćaju Džereda Džefrisa (PF) i Derika Brauna (SG), koji su raskinuli ugovore sa Hjustonom, odnosno Šarlotom. Džefris se tako vraća u Nikse. Pojačaće centarsku liniju, gde pre svega dominiraju četvorke. Nju Jork nema pravu "peticu", posle odlaska Mozgova i Karija. Kari očekivano dobio otkaz u Minesoti, a pričalo se da će i Gadžurić u Netsima, ali za sada ništa od toga.
Znači, Bibi otišao iz Vašingtona, prelazi u Majami, Majami otpustio Aroja, Marfi otišao iz Golden Stejta, stiže u Boston, Batler otišao iz Klipersa, dolazi u Čikago, Bruer otišao iz Nju Jorka, videćemo gde će, kao i Pavlović (bilo bi lepo da ode u Boston)...
KKP- prva petorka
Nole, itekako mu je bitna pozicija, zato je prosle sezone i preskocio draft gde je po meni i pogresio. Ali jbg, on je racunao da ce ove sezone biti u prvih 5
Pozicija na draftu mu je bitna zbog para, on bi recimo kao 10 pik imao platu oko 2 miliona u prvoj sezoni, a plata bi iz sezone u sezonu rasla, a sa 20 mesta malo preko 1 milion $, nije to mala svota novca i to na 2-3 sezone...
Ono sto je dobro sa Tortnonom je sto on moze cak i na trojci da odigra dobro, to je odlicno igrao u NO prosle sezone, bez obzira na visinu.
Nolle, inbox je vec otvoren, poruka procitana a ti evidentiran ...
Pozicija na draftu mu je bitna zbog para, on bi recimo kao 10 pik imao platu oko 2 miliona u prvoj sezoni, a plata bi iz sezone u sezonu rasla, a sa 20 mesta malo preko 1 milion $, nije to mala svota novca i to na 2-3 sezone...
Ono sto je dobro sa Tortnonom je sto on moze cak i na trojci da odigra dobro, to je odlicno igrao u NO prosle sezone, bez obzira na visinu.
Nolle, inbox je vec otvoren, poruka procitana a ti evidentiran ...
Mihael- mvp
Ma Kingsi samo PG dobrog da nabave i sve super, imaju na leto prostor u salary cap-u
što se tiče Thortona, gledao sam ga par puta prošle sezone, sada vidim da je dobro počeo, čini mi se da je on sličan Nick Youngu iz Washingtona, čist šuter, ali ako kažeš da je povremeno igrao trojku onda ok. Mada visina od 193 mi nije nešto, 193 je npr visok Nedović
Moraću u skorije vreme da odgledam jednu Denverovu utakmicu...
što se tiče Thortona, gledao sam ga par puta prošle sezone, sada vidim da je dobro počeo, čini mi se da je on sličan Nick Youngu iz Washingtona, čist šuter, ali ako kažeš da je povremeno igrao trojku onda ok. Mada visina od 193 mi nije nešto, 193 je npr visok Nedović
Moraću u skorije vreme da odgledam jednu Denverovu utakmicu...
Nolle- mvp
Kod nekih igraca visina uopste nije problem, moze on odlicno da popuni i SF kad to zatreba, pogotovo sto ima ekipa koje sa SF nemaju dominantne igraca tako da moze da se zadesi da i tu odigra par minuta.
Pogledaj koliko je visok Monta Elis a kako igra, i to ne na pleju...
Inace, niko da pohvali Horforda, on mi je trenutno mozda i omiljena 5 u NBA, iako je njegova pozicija 4. Neverovatno je to koliko je covek dominantan kad igra na poziciji 4, haos. Nazalost i ove sezone a i prosle je vecinu vremena provodio na C, jer Smit igra odlicno na PF...
Pogledaj koliko je visok Monta Elis a kako igra, i to ne na pleju...
Inace, niko da pohvali Horforda, on mi je trenutno mozda i omiljena 5 u NBA, iako je njegova pozicija 4. Neverovatno je to koliko je covek dominantan kad igra na poziciji 4, haos. Nazalost i ove sezone a i prosle je vecinu vremena provodio na C, jer Smit igra odlicno na PF...
Mihael- mvp
odlično zapažanje... gledajući njega i Nou jedan protiv drugog kako se krljaju sinoć, ne treba da čudi kako su Florida Getorsi vezali dvije NCAA titule. Svakako jedan od najboljih centarskih tandema studentske košarke u zadnjih 20-ak godina
drexler- mvp
Godina : 38
pa ja sam spomenuo utakmicu Chicago - Atlanta, pogledao sam stats, imao je bolesnu Kevin Love partiju...
Atlanta je simpatična ekipica, sa dobrim atletama, šuterima... I kao što si rekao on tu prinudno igra peticu, zbog igre u tranziciji, njihova igra bi bila mnogo sporija kada bi Smith umesto na 4 igrao na 3,a oni u reketu imali Horforda i nekog centra, čini mi se da to i rade u poslednje vreme, Kolins i Zaza dobijaju po 20-ak minuta, znači on provodi manje vremena na 5 ove sezone, ne više od 10 minuta.
Takođe Atlanta je za mene jedna od najboljih defanzivnih ekipa, umeju da odigraju utakmicu na mali broj poena (Evropski), i možda su jedni uz Spurse koji mogu tako nešto u NBA
Atlanta je simpatična ekipica, sa dobrim atletama, šuterima... I kao što si rekao on tu prinudno igra peticu, zbog igre u tranziciji, njihova igra bi bila mnogo sporija kada bi Smith umesto na 4 igrao na 3,a oni u reketu imali Horforda i nekog centra, čini mi se da to i rade u poslednje vreme, Kolins i Zaza dobijaju po 20-ak minuta, znači on provodi manje vremena na 5 ove sezone, ne više od 10 minuta.
Takođe Atlanta je za mene jedna od najboljih defanzivnih ekipa, umeju da odigraju utakmicu na mali broj poena (Evropski), i možda su jedni uz Spurse koji mogu tako nešto u NBA
Nolle- mvp
Gresis, Nole, provodi on ove sezone preko 20 minuta na poziciji 4, sinoc nije bila takva situacija, sigurno i zbog povrede Smita, ali inace jeste, vise vremena na poziciji 5...
Kolinsova minutaza je oko 12 minuta, Zazina je oko 14 minuta, ostatak na centru uzima Horford, a to je preko 20 minuta, plus, Kolins je propustio preko 15 utakmica ove sezone, a to je dodatno vreme koje je Horford igrao na 5...
Na osnovu onoga sto ja pratim ove sezone, a kada je u pitanju statistika, to je mnogo, Horford na poziciji 5 igra oko 24 minuta, ostatak, nekiih 11 minuta provede na poziciji 4, i to vecinomu 1-4 i 3/4 po 5-6 minuta kada su na centru ili Zaza ili Kolins...
Kolinsova minutaza je oko 12 minuta, Zazina je oko 14 minuta, ostatak na centru uzima Horford, a to je preko 20 minuta, plus, Kolins je propustio preko 15 utakmica ove sezone, a to je dodatno vreme koje je Horford igrao na 5...
Na osnovu onoga sto ja pratim ove sezone, a kada je u pitanju statistika, to je mnogo, Horford na poziciji 5 igra oko 24 minuta, ostatak, nekiih 11 minuta provede na poziciji 4, i to vecinomu 1-4 i 3/4 po 5-6 minuta kada su na centru ili Zaza ili Kolins...
Mihael- mvp
pisao sam na temi KKP, zajebano je kada si 4 na 5 igrač, možeš na obe pozicije i ne možeš da se profilišeš na taj način.
On je sa Joakimom igrao dobro zato što se nadopunjuju fantastično, jedan je pokretljiv jedan je teškaš, a kada bi njega stavili na 4 i neku peticu tešku pored njega, sporo bi igrali
ovako Johnson, Williams i Smith dobro trče, imaju uvek solidnog pleja, Horford i Smith dobro kontrolišu skok i to je to, za mene je on petica, iako znam da je četvorka, ali najzajebanije je tim 207-209 visokim igračima, koji su bukvalno zarobljeni između dve pozicije i nemaju kud
On je sa Joakimom igrao dobro zato što se nadopunjuju fantastično, jedan je pokretljiv jedan je teškaš, a kada bi njega stavili na 4 i neku peticu tešku pored njega, sporo bi igrali
ovako Johnson, Williams i Smith dobro trče, imaju uvek solidnog pleja, Horford i Smith dobro kontrolišu skok i to je to, za mene je on petica, iako znam da je četvorka, ali najzajebanije je tim 207-209 visokim igračima, koji su bukvalno zarobljeni između dve pozicije i nemaju kud
Nolle- mvp
Slazem se, ali pogledaj SAS u vreme Dankana i Robinsona, to je funkcionisalo fenomenalno...
Takodjer ce ove sezone Ibaka i Perkins igrati na pozicijama 4 i 5...
Rendolf i Gasol u Memfisu, to i jeste jedan od razloga odlicne igre Rendolfa, skoro svi minuti na poziciji 4...
Inace, kad vec pominjem Dankana, secam se ESPN specijala od prosle godine kada su govorili da je Horford novi Dankan, igrac koji ima sve i koji bez problema moze da pokriva pozicije 4 i 5...
Inace, to je zabluda mnogih ljudi, Horford je jako pokretlljiv, odlican sa loptom, jako je brz za svoju visinu i konstituciju...
Inace, pravio sam neku statistiku sa njim na 4 i na 5 ove sezone, statistika mu je mnogo bolja, u proseku bude oko 21 poen i 12 skokova po utakmici kada pretezno minute provodi na poziciji 4...
Ipak, realno je da on u Atlanti igra na poziciji 5, niti Zaza niti Kolins nisu tip igraca koji zasluzuju veliku minutazu...
Takodjer ce ove sezone Ibaka i Perkins igrati na pozicijama 4 i 5...
Rendolf i Gasol u Memfisu, to i jeste jedan od razloga odlicne igre Rendolfa, skoro svi minuti na poziciji 4...
Inace, kad vec pominjem Dankana, secam se ESPN specijala od prosle godine kada su govorili da je Horford novi Dankan, igrac koji ima sve i koji bez problema moze da pokriva pozicije 4 i 5...
Inace, to je zabluda mnogih ljudi, Horford je jako pokretlljiv, odlican sa loptom, jako je brz za svoju visinu i konstituciju...
Inace, pravio sam neku statistiku sa njim na 4 i na 5 ove sezone, statistika mu je mnogo bolja, u proseku bude oko 21 poen i 12 skokova po utakmici kada pretezno minute provodi na poziciji 4...
Ipak, realno je da on u Atlanti igra na poziciji 5, niti Zaza niti Kolins nisu tip igraca koji zasluzuju veliku minutazu...
Mihael- mvp
Saša Pavlović prešao u Boston, dobili smo novi srpki tandem, neka je sa srećom!
Kori Bruer izgleda prelazi u Dalas. Pavlović i Dalasa su bili između Bostona i Bruera, na kraju se ovako završilo...
Kori Bruer izgleda prelazi u Dalas. Pavlović i Dalasa su bili između Bostona i Bruera, na kraju se ovako završilo...
KKP- prva petorka
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011