NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Dankan je u to vreme bi mladic
Ibaka je mnogo pokretljiviji od Horforda, i mislim da će on i Perkins biti dobar tandem, zato su se i oslobodili Krstića i Green-a po meni, a lažnu četvorku je ove sezone igrao i Durant čak
Rendolf i nije bas 4/5, za mene je on čista četvorka, jedna od najboljih u NBA ove godine, bolji od Love-a jer je njegov tim u konkurenciji za play off
takođe mi se sviđa duo LAC Griffin - Jordan, 2 igrača koji dobro grade reket, odlično trče, atlete su.
Od Cousinsa sam očeivao da mnogo više pomogne Evansu ove godine, ali igra veoma promenljivo, verovatno su zbog toga uzeli na sebe visok Dalamberov ugovor. Mada mi i to nije jasno, na klupi isto imaju neke 4/5 mlade igrače, imaju i prošlogodišnjeg najboljeg blokera NCAA lige, Hassan Whiteside
https://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0
Ibaka je mnogo pokretljiviji od Horforda, i mislim da će on i Perkins biti dobar tandem, zato su se i oslobodili Krstića i Green-a po meni, a lažnu četvorku je ove sezone igrao i Durant čak
Rendolf i nije bas 4/5, za mene je on čista četvorka, jedna od najboljih u NBA ove godine, bolji od Love-a jer je njegov tim u konkurenciji za play off
takođe mi se sviđa duo LAC Griffin - Jordan, 2 igrača koji dobro grade reket, odlično trče, atlete su.
Od Cousinsa sam očeivao da mnogo više pomogne Evansu ove godine, ali igra veoma promenljivo, verovatno su zbog toga uzeli na sebe visok Dalamberov ugovor. Mada mi i to nije jasno, na klupi isto imaju neke 4/5 mlade igrače, imaju i prošlogodišnjeg najboljeg blokera NCAA lige, Hassan Whiteside
https://www.youtube.com/watch?v=uD5U3eQY-k0
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Dankan nikad u karijeri nije bio brza 4...
Gresis da je Ibaka mnogo pokretljiviji od Horforda... Sto se tice Rendolfa, igra on i na petici, ali nije to bitno, o tome ti i govorim, on je sporiji i mlitaviji od Horforda a bez problema igra 4 jer je u timu sa ok centrom, to je moja poenta, Horford je odlican na centru, ali bi na 4 bio jos bolji samo kada bi Atlanta imala pravog centra.
Inace, ovo mi je omiljeni mixtape Al Horforda, vidi se da bi bez problema mogao da se nosi sa Buzerom ( mada je to vec juce i pokazao ), Garnetom, Bosom, Rendolfom, Blejkom, Lovom i ostalima... Covek ima sve i kao sto sam rekao jedan mi je od omiljenih visokih igraca u NBA...
Gresis da je Ibaka mnogo pokretljiviji od Horforda... Sto se tice Rendolfa, igra on i na petici, ali nije to bitno, o tome ti i govorim, on je sporiji i mlitaviji od Horforda a bez problema igra 4 jer je u timu sa ok centrom, to je moja poenta, Horford je odlican na centru, ali bi na 4 bio jos bolji samo kada bi Atlanta imala pravog centra.
Inace, ovo mi je omiljeni mixtape Al Horforda, vidi se da bi bez problema mogao da se nosi sa Buzerom ( mada je to vec juce i pokazao ), Garnetom, Bosom, Rendolfom, Blejkom, Lovom i ostalima... Covek ima sve i kao sto sam rekao jedan mi je od omiljenih visokih igraca u NBA...
Mihael- mvp
Godina : 37
ma slažem se ja sa tobom u pitanju je fantastičan igrač, ali on je u ovakvoj koncepciji ekipe jednostavno prinuđen da igra centra
Nolle- mvp
samo da pomenem, Horford je reprezentativac Dominikanske republike, u budućnosti bi to mogao biti ozbiljan tim, jer pored njega igraju još dva NBA igrača Čarli Vilanova i Francisko Garsija
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=8&t=1097540&sid=3f230d72ff34739595943a6f98ea4741
Zanimljiva diskusija navijaca Bostona o tome ko je bolji Krstic ili Perkins. Svi su prijatno iznenadjeni Krsticem i drago mi je sto imaju lepo misljenje o njemu
Zanimljiva diskusija navijaca Bostona o tome ko je bolji Krstic ili Perkins. Svi su prijatno iznenadjeni Krsticem i drago mi je sto imaju lepo misljenje o njemu
Gost- Gost
У том тиму играо је и Кори Бруер.drexler ::odlično zapažanje... gledajući njega i Nou jedan protiv drugog kako se krljaju sinoć, ne treba da čudi kako su Florida Getorsi vezali dvije NCAA titule. Svakako jedan od najboljih centarskih tandema studentske košarke u zadnjih 20-ak godina
Какав преокрет Орланда против Мајамија, Мајами је водио током меча преко 20 разлике. Орландо их је засуо тројкама, а од кад је Квентин Ричардсон ушао у игру да чува ЛеБрона овај није дао ниједан кош. Џејмс је по трећи пут у последњих 7 дана промашио шут за продужетак, исто му се десило и против Чикага и Њујорка.
Гледам ову Јуту и не могу да верујем да онолики човек (Ал Џеферсон) онако лоше играо одбрану, Нене га је растурио у ових првих 7 минута, већ му је дао 10 поена...
ZuLuofVozdovac- mvp
Stvarno su dobro izanalizirali Krstica i Perkinsa, osim ovog Indijanca:partizannnnn ::http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=8&t=1097540&sid=3f230d72ff34739595943a6f98ea4741
OBisHalJordan ::
Chairman Nenad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
kako se samo hejteri LBJ slade u poslednjih par nedelja
Nolle- mvp
Da dodam da ce Leon Pouv u Memfis, stvarno steta za njega, da su ga kolena posluzila sada bi bio mnogo bolji, sad se setih i Darijus Majlsa koji je imao slicnu ali ozbiljniju povredu koja mu je skoro upropastila karijeru...
Inace, dobra vest za ljubitelje Krstica je ta da ce Dejvis biti van parketa 6-7 dana tako da ce Krstic u naredne 2-3 utakmice imati malo vecu minutazu, naravno ako se sacuva faulova... Posle ovih 6-7 dana ce sigurno biti teze jer ce se vratiti Krstic i Sek...
Inace, dobra vest za ljubitelje Krstica je ta da ce Dejvis biti van parketa 6-7 dana tako da ce Krstic u naredne 2-3 utakmice imati malo vecu minutazu, naravno ako se sacuva faulova... Posle ovih 6-7 dana ce sigurno biti teze jer ce se vratiti Krstic i Sek...
Mihael- mvp
Sjajne dve utakmice predhodne noći, uzbudljive, obe su rešene na jednu loptu, do kraja se nije znalo ko će da pobedi.
Veliki preokret i velika pobeda Orlanda u Majamiju, u jednom od velikih derbija Istoka i cele lige ove sezone. Denver nastavlja sa pobedama i odličnim rezultatima posle trejda Mela, slavili su i u Solt Lejk Sitiju, vodili su skoro čitav meč, a na kraju umalo da ispuste pobedu, ali je Kirilenko promašio čist zicer tj ispala mu je lopta.
Evo i statistike i video izveštaja sa oba meča:
http://www.nba.com/games/20110303/ORLMIA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000912#nbaGIboxscore
http://www.nba.com/games/20110303/DENUTA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000913#nbaGIboxscore
Slažem se sa Mihaelom za Poua. Bio je dobar u Seltiksima, ali povrede su stvarno dosta omele, u Klivlendu je došao kao veliko pojačanje, ali nije uspeo, nadam se da hoće u Memfisu i da će ga povrede zaobići. A u Bostonu se non-stop povređuju igrači, pogotovo ti visoki...
Veliki preokret i velika pobeda Orlanda u Majamiju, u jednom od velikih derbija Istoka i cele lige ove sezone. Denver nastavlja sa pobedama i odličnim rezultatima posle trejda Mela, slavili su i u Solt Lejk Sitiju, vodili su skoro čitav meč, a na kraju umalo da ispuste pobedu, ali je Kirilenko promašio čist zicer tj ispala mu je lopta.
Evo i statistike i video izveštaja sa oba meča:
http://www.nba.com/games/20110303/ORLMIA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000912#nbaGIboxscore
http://www.nba.com/games/20110303/DENUTA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000913#nbaGIboxscore
Slažem se sa Mihaelom za Poua. Bio je dobar u Seltiksima, ali povrede su stvarno dosta omele, u Klivlendu je došao kao veliko pojačanje, ali nije uspeo, nadam se da hoće u Memfisu i da će ga povrede zaobići. A u Bostonu se non-stop povređuju igrači, pogotovo ti visoki...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Veceras su svi nasi kosarkasi na terenu u NBA, ja cu prvo pratiti Milicica a onda od pocetka Krstica i Pavlovica, sve mi se cini da ce Krstic veceras biti jako dobar...
EDIT: Ipak cu pratiti samo Boston-GS, Darkan je sa zenicom tako da ni veceras nece igrati...
EDIT: Ipak cu pratiti samo Boston-GS, Darkan je sa zenicom tako da ni veceras nece igrati...
Mihael- mvp
Standardno Majami popio blowout od SA. Ništa drugo i nije bilo za očekivati. Mislim da je ovo 9 poraz za redom a 14. u 16 utakmica od SA
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
još to nije uigrano,a i nikako da nađu pleja, koji može da im podeli asistencije... Čalmers i Bibi to nisu, možda nekog rukija u sezoni 11/12 da bace u vatru, pored DW i LBJ moći će da igra rasterećenije, a ne ove combo igrače, koji vole da praše trojke poput Bibija i Čalmersa. Šteta što Belu čokoladu nisu uzeli za minimalac, bar bi dobro radio tih 10-15 minuta sa klupe.
Nolle- mvp
U mogućem NBA finalu, Sparsi su stvarno deklasirali Hit, 17 trojki su pogodili, Boner 6 iz 7 pokušaja! Takođe, posle trejda Mela, i odličnih igrara i pobeda, ipak "novi" Niksi nemaju lek zta najlošiji tim ove sezone, Klivlend Kavalirse, koji ih po drugi put pobeđuju u poslednja dva duela, Beron Dejvis debitovao odlično sa 18 poena. Krstić opet odličan, Pavlović nije igrao, a solidan je bio i Radmanović, Seltiksi su pobedili Voriorse...
KKP- prva petorka
ja teško tu vidim nekog pleja koji može imati asistenicije Nolle. Kada se igra ekipe zasniva na individualnim riješenjima dvojice igrača i kada je lopta 70% vremena kod njih - teško tu do izražaja može doći bilo koji plej. Mario Čalmers je po meni jako dobar igrač, ali on ne može doći do svoje igre zato što kao plejmejker ima jako malo loptu u rukama.
S druge strane, još jedna briljantna igra velikih Čikago Bulsa!!! Odabrao sam njihovu tekmu iako je u isto vreme išao Krle sa Seltiksima, i nisam se pokajao. Rođaci, Čikago je uz Spurse po stilu igre najevropskija ekipa u NBA. Svaka čast Tibodou, moj naklon do poda, čovjek u svojoj prvoj sezoni kao samostalan trener može držati časove nekim velikanima ovog posla (Džordž Karl, Sten van Gandi...). Lik i jebenog Omera Ašika načini korisnim, kao nosiocema taktike "hack a Dwight".
Disciplina u igri, odgovornost, protok lopte (kako li je samo uspio Rouza - najvećeg egomanijaka u ligi u ugurati u ovakav sistem) + spartanska odbrana (Bogens, Noa, Gibson) + dobri šuteri sa klupe (Korver i Si Džej).
Bravo majstori!!! Bilo je zadovoljstvo gledati kako melju one fensere!
Peković 16p. za 15 minuta, jedini u ekipi ima + statistiku!
S druge strane, još jedna briljantna igra velikih Čikago Bulsa!!! Odabrao sam njihovu tekmu iako je u isto vreme išao Krle sa Seltiksima, i nisam se pokajao. Rođaci, Čikago je uz Spurse po stilu igre najevropskija ekipa u NBA. Svaka čast Tibodou, moj naklon do poda, čovjek u svojoj prvoj sezoni kao samostalan trener može držati časove nekim velikanima ovog posla (Džordž Karl, Sten van Gandi...). Lik i jebenog Omera Ašika načini korisnim, kao nosiocema taktike "hack a Dwight".
Disciplina u igri, odgovornost, protok lopte (kako li je samo uspio Rouza - najvećeg egomanijaka u ligi u ugurati u ovakav sistem) + spartanska odbrana (Bogens, Noa, Gibson) + dobri šuteri sa klupe (Korver i Si Džej).
Bravo majstori!!! Bilo je zadovoljstvo gledati kako melju one fensere!
Peković 16p. za 15 minuta, jedini u ekipi ima + statistiku!
drexler- mvp
Samo da dodam da Kavsi ove godine imaju 3:0 protiv KnicksaKKP ::U mogućem NBA finalu, Sparsi su stvarno deklasirali Hit, 17 trojki su pogodili, Boner 6 iz 7 pokušaja! Takođe, posle trejda Mela, i odličnih igrara i pobeda, ipak "novi" Niksi nemaju lek zta najlošiji tim ove sezone, Klivlend Kavalirse, koji ih po drugi put pobeđuju u poslednja dva duela, Beron Dejvis debitovao odlično sa 18 poena. Krstić opet odličan, Pavlović nije igrao, a solidan je bio i Radmanović, Seltiksi su pobedili Voriorse...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
jeste dobro, ali meni je i dalje prvi izbor "da volim crno-bele..."
drexler- mvp
Krle imao najbolji +/- u Bostonu, +12.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ja cu samo da pomenem Harangodija koji je odlucio sinocnu utakmicu, pokazuje da je veliki potencijal...
Sa druge strane, moram da napomenem bednu igru klupe Orlanda koja nista nije mogla da pogodi, realno, Orlandu pored Dwajta treba jos jedan ol star igrac, a ne 5 polu ol star igraca koji velike utakmice jednostavno ne znaju da igraju...
Sa druge strane, moram da napomenem bednu igru klupe Orlanda koja nista nije mogla da pogodi, realno, Orlandu pored Dwajta treba jos jedan ol star igrac, a ne 5 polu ol star igraca koji velike utakmice jednostavno ne znaju da igraju...
Mihael- mvp
Ne slažem se. Orlando je veče pre toga pobedio Majami u gostima, posle velikog preokreta, gde su i starteri i neki rezervisti igrali odlično. Dve večeri za redom nisu izgleda mogli da odigraju jednako dobru u dva derbi meča, pa su Bulsi odneli pobedu.
Kavsi su dovođenjem Dejvisa i Harangodija dobili velika pojačanja.
Kavsi su dovođenjem Dejvisa i Harangodija dobili velika pojačanja.
KKP- prva petorka
Ma ok je, jedna pobeda ne znaci nista... Ali ako nisi znao, Orlando ima ubedljivo najlosiji skor protiv ekipa iz vrha, retko koju je dobio, oni su sigurno protiv slabijih ekipa i tu ce jako retko da kiksnu, ali protiv ozbiljnijih ekipa imaju ubedljivo najlosiji skor...
Mihael- mvp
Koji haos od utakmice Nju Dzersi - Toronto, tri produzetka... Ali ono sto na mene ostavlja najveci utisak je 54 odigrana minuta Hamfrisa a ni trunka znoja, ne samo kod njega nego i kod svih ostalih. Bilo je ukupno 30 tajmauta, utakmica je trajala 3.5h a igraci se uopste nisu umorili, jedno veliko sranje...
Mora se smanjiti broj tajmauta i nekih drugih propratnih sranja koja unistavaju igru...
Inace, komentator je morao da obavesti gledaoce pri neresenom rezultatu da ne ustaju i ne idu kuci jer ce se igrati produzetci, bedni Englezi mislili da je gotovo
Inace, Pekovic u poslednje vreme pokazuje da zasluzuje da igra u NBA ligi, po meni je trenutno ispred Darka koji u poslednje vreme igra jako lose...
Mora se smanjiti broj tajmauta i nekih drugih propratnih sranja koja unistavaju igru...
Inace, komentator je morao da obavesti gledaoce pri neresenom rezultatu da ne ustaju i ne idu kuci jer ce se igrati produzetci, bedni Englezi mislili da je gotovo
Inace, Pekovic u poslednje vreme pokazuje da zasluzuje da igra u NBA ligi, po meni je trenutno ispred Darka koji u poslednje vreme igra jako lose...
Mihael- mvp
Kris Hamfris od kada hebe ono sto hebe, igra u transu skoro svako vece...
Nolle- mvp
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011