Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 2. deo

+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 3:34

Играо је до скора НДБЛ лиги... Зато је данас главна фора да је Чикаго играча којег је позвао из те лиге успео да ували за пика на драфту!

ZuLuofVozdovac ::Врло близу реализације: Кингси шаљу Карла Лондрија у Хорнетсе за Маркуса Торнтона и још нешто, Дејвида Андерсена или кеш.

Ово је завршено, у Сакраменто иду Тортон и кеш

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 23 Feb 2011 - 5:06, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 23 Feb 2011 - 4:46

KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 4:52

Prica se da je:

Memfis ponudio Rendolfa Orlandu za Basa i Ricardsona...

Atlanta ponudila Bibija Wasingtonu za Hajnriha...

Kapono, Piterson ( ako im klubovi otkupe ugovore ) i Pavlovic su samo neki od igraca koji se dovode u vezu sa Bostonom kao zamena za Danielsa za kog se ne zna kada ce biti spreman...

Majami pokusava da uvali Milera nekome pa da pokusaju da pojacaju poziciju pleja ili centra...

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 5:03

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Дерон Вилијамс у Нетсима bes bes bes NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 342805 NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 342805

Тако карактеристично за Јуту, није се чула ни једна једина реч док посао није завршен.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 23 Feb 2011 - 5:15

au koliko trade-ova

Orlando bi mogao dobar posao da uradi ako dovede Rendolfa, time se otvara prostor Arenasu. A i mesto PF u Orlandu nije baš sjajno, tj nemaju baš nekog kvalitetnog igrača tu.

otkud to za Williamsa u NJN, nigde se nije spominjalo...

Tornton igra SF/PF, da li sam u pravu ??? Valjda je to taj... Nikako da uzmu pleja bre nekog, Udrih prvi plej nekog NBA tima, majko moja mila (facepalm)

James Johnson je dobar combo fwd, može da pokupi dosta skokova, što realno Torontu treba, suviše su mekani sa Žabarom na petici Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 5:22

Nolle ::
otkud to za Williamsa u NJN, nigde se nije spominjalo...

Јавили ми неки извири преко твитера којима верујем....

Фејворс, Херис, 2 пика, 3 милиона.... па могли су бар да добију оно што је нуђено Денверу (4 пика) и да притом увале и Окура... Зашто није покушано са Орландом? (Нелсон, Редик, Басс) swear swear

Џерси је завршио посао и са Голден Стејтом око Марфија...

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 23 Feb 2011 - 5:25, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 23 Feb 2011 - 5:25

ZuLuofVozdovac ::НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Дерон Вилијамс у Нетсима bes bes bes NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 342805 NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 342805

Тако карактеристично за Јуту, није се чула ни једна једина реч док посао није завршен.

Ovo je baš bum trejd! Nešto opširnije o ovom trejdu?

Inače, nije mi baš najjasaniji trejd Hornetsa i Kinga (Lendri za Torntona i keš), ali dobro.

Znači, 4 trejda za sada gotova. Vilijams u Netsima je veliki trejd, baš me zanima ko je tu i kako prošao. Ništa se nije spominjalo, ali bilo je jasno nezadovoljstvo Vilijamsa još početkom sezone, odlaskom Buzera, pa loši rezultati, pa odlkazak Souna, i eto, trejdovan je iz Jute...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 23 Feb 2011 - 5:28

*Zu

Znači Vilijams u Nju Džersiju, a Heris, Fejvors, 2 pika i 3 miliona dolara u Jutu, to je ceo trejd?

I kako ide trejd Marfija u GSW?
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 23 Feb 2011 - 5:34

Nolle ::

Tornton igra SF/PF, da li sam u pravu ??? Valjda je to taj... Nikako da uzmu pleja bre nekog, Udrih prvi plej nekog NBA tima, majko moja mila (facepalm)

Thornton je dvojka,imao je mnogo bolju ruki sezone prosle god. http://espn.go.com/nba/player/_/id/4017/marcus-thornton

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 23 Feb 2011 - 5:50

jebote, otkud ovo... bila jednom jedna Juta plač

mnogo mi je žao ove franšize, kontam da im dolazi par godine bez plej ofa Sad
drexler
drexler
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 23 Feb 2011 - 5:52

ZuLuofVozdovac ::НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Дерон Вилијамс у Нетсима bes bes bes NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 342805 NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 27 342805

Au koja vest shock Da li je to Deronu dozlogrdilo sto Juta nema sampionske ambicije???
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 23 Feb 2011 - 6:01

Hornetsi pored Vesta i Okafora, sjajan tandem pod obručima, nemaju neke zamene, iako imaju dosta igrača pod koševima i mislim da će možda obaviti još neki trejd, da smanje taj broj (tu su Smit, Andersen, Grej i Mbenga). Smit je imao neke dobrte mečeve, ostali igraju malo ili ne igraju uopšte. Andersen je3 imao par finih partija. Karl Lendri je odličan igrač i biće pravi džoker sa klupe pomenutoj dvojici (Vestu i Okaforu). Lendri je igrao odlično i u Hjustonu i do sada u Kingsima. Zato mi nije bio jasan ovaj trejd, zbog velikog broja krilnih centara i centara, koje Hornetsi imaju, ali dovođenjem Lendrija, neće se osetiti izlazak iz igre ili eventualne povrede Vesta i Okafora, kao do sada, dok Kingsi tu daju potpuno poverenje Kazinsu, a imaju i Tompsona, Džeksona... Na bekovskim pozicijama, Tornton će biti odličan back-up Evansu. Imao je odličnu ruki sezonu, ove godine slabiji, ali u Kingsima će sigurno imati više prostora da dokaže kvalitet, tako da sam koliko-toliko "privalio" ovaj trejd i zamisli ljudi iz Hornetsa i Kingsa.

Što se tiče ovih ostalih trejdova, Juta je dobila dobrog Herisa za pleja i talentovanog Fejvorsa, kao i pikove i novac, nije loše, kad se zna da Vilijams više nije bio srećan u Juti, a Netsi su doveli superstara, posle "pušenja" za Mela. Netsi imaju velike ambicije, a sa Vilijamsom će biti u mnogo bolji i jači. Šteta za Jutu, ali ne slažem se da je ovo neki njihov kraj, ali ko zna, u NBA-u se sve može preko noći promeniti i jednim trejdom...

Edit:

Evo i zvanične potvrde trejdova Juta - Nju Džersi i Nju Džersi - Golden Stejt.
http://hangtime.blogs.nba.com/2011/02/23/surprise-nets-land-d-will/?ls=iref:nbahpt

U Netse dolazi Deron Vilijams, u Jutu odlaze Devin Heris, Derik Fejvors i 2. pika iz prve runde drafta.

U drugom trejdu, u Golden Stejt je otišao Troj Marfi, dok su u Nju Džersi stigla još dva igrača, Den Gadžurić i Brendan Rajt.

Poslednji izmenio KKP dana Sre 23 Feb 2011 - 6:10, izmenjeno ukupno 1 puta
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 6:09

После ћу рећи како, зашто и све остало.

За сада да додам да је Јута добила 2 пика који једини нешто вреде. Џерси има 5 пикова та 2011 и 2012. од тоја два своја, једног Хјустоновог који је топ 14 заштићен, једног добијеног од Лејкерса за 2012 и Голден Стејтовог пика за 2012 топ 7 заштићеног. Имајући у виду да овај пик из ЛА-ја вреди тек мало више од пика друге рунде и да и хјустонов пик нема бог зна какву вредност када је топ 14 заштићен долазино до тога да вредност имају само Џерсијеви пикови и овај из Голден Стејта. Јута је изабрала наравно Џерсијевог пика за ову годину који је незаштићен тако да (ако Џерси не крене да добија све редом до краја) треба очекивати да буде пасиран од 3-7 моеста и голден Стејтовог пика за следећу годину који че исто бити у врху. самим тим посао је што се пикова тиче без премца. Проблем је за мене довођење Фејворса, који игра на истој позицији као и Милсап а очигледно је да им фали играч на позивији 2. Треба додати и да је Јута смањила издатке за плате (за 2 милиона) а та цифра се удвостручује јер су били у зони пореза на луксуз. Добили су и 3 милиона 'на руке'.

Марфи је у Голден Стејту за Дена Гаџурића и Брендана Рајта, о томе сам писао јеш раније констатујући да ми није јасно чему ова размена, трејдује се играч са истичуићим уговором за 2 играча са истичућим уговором. И Гаџурић ће вероватно бити отпуштен. Видећу да ли ће бити дат и нели пик друге рунде о чему је раније било речи...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 23 Feb 2011 - 6:09

KKP ::

mislim da Dejvidu Vestu ističe ugovor ove sezone, a Hornetsi ne mogu (ili ne žele) da ga produže jer prave prostor za produžavanje Krisa Pola, a Vest će svakako imati valike zahtjeve, tj. biće ekipa koje mu mogu puno ponuditi, na NO to neće moći mečirati. Stoga je dovođenje Lendrija dobar potez, jer će opet imati dobru "četvorku" naredne sezone.

S druge strane, Sakramento je solidno popunjen pd košem, Tompson, Kazins i Delambert mogu iznjeti sezonu, tako da im je Lendri višak, a dolaskom Torntona imaju opciju više u spoljnoj liniji, jer kvaliteti Džermejna Telora ili Lutera Heda nisu baš impresivni.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 23 Feb 2011 - 6:12

*drexler

Nisam znao da Vestu ističe ugovor, u ostalom se slažemo, ja sam to između ostalog i napisao, tako da sada trejd potpuno ima smisla... Smile
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 23 Feb 2011 - 6:12

zulu, kako ovo utiče na ambicije Netsa prema Njujorkovim igračima u Denveru?
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 6:23

dane ::Au koja vest shock Da li je to Deronu dozlogrdilo sto Juta nema sampionske ambicije???

Није ту уопште битно шта је Дерону дозлогрдило битне су неке друге ствари, пре свега процена Јуте шта ће се дешавати следеће године у ово време када би постало битно да лу је Дерону дозлогрдило... тада неће бити неизвесности у погледу новог колективног говора и зна се да ће и за продужетак уговора и за одлазак на друго место у виду слободног агента примања бити смањена па Јута ни новцем не би могла да задржи Вилијамса.. Драма око Кармела је била значајна зато што је он продужетак могаода потпише по старом а као слободан агент морао би да потпише по новом. Зато је новац био значајан, јер је Кармело могао да изгуби много. Вилијам би следеће године зано тачно на чему је а као слободан агент не би изгубио ништа... Јута је добила високу цену али то је и последица тога што га није трејдовала на крају уговора него кад му је већ остала годину ипо дана до краја. Ко каже да ће Дерон остати у нетсима? Али није ни то најважније, најважнија је њихова ситуација са структуром уговора које имају у Селери кепу, кад се то погледа види се колико је сати....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 6:32

Sad bi Netsima odlicno legao i Galinari...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 23 Feb 2011 - 6:34

Ja bi još jednom da pohvalim ove momke koje pišu ovde, zaista je uživanje pisati na forumu, iako ponekad može da se desi neka sitna čarka. Zulu se toliko trudi oko NBA lige, da zaista čoveku svaka čast, uvek sam teško shvatao ta sranja oko trejdova, ali kada njegove postove pročitam, sve mi bre lakše, on to sa takvom lakoćom i preglednošću piše da je to zaista neverovatno !!! Takođe svi ostali, poznaju igru i znaju zaista mnogo toga, možda nas ima malo, ali brate mili sa svakim normalno mogu da razmenim koju reč,a ne da mi npr govore Stahinja Milošević je idiot, i da ne zna ništa drugo da mi kaže Smile

Zulu još jednom, od mene svaka čast !!!

Nego nikad nije rekao, za koga navija u NBA ligi Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 6:37

drexler ::zulu, kako ovo utiče na ambicije Netsa prema Njujorkovim igračima u Denveru?

Па празан пиштољ не може да опали... остали су само са не тако вредим пиковима, Лејкерса и Хјустона. Њима је и проблем шта ће сада да раде са Аутло-ом, било је планирано да га можда у некој комбинацији увале Портланду са Херисом. дали су му огромне паре а нису задовољни њиме, Мороу игра много боље. нисе искључено да искористе пикове да се ослободе његовог уговора...

Друго, те прича да су Нетси заинтересовани за играче које је Денвер добио је вероватно служила да се Њујорку извуче и Мозгов (јесте Џерси заинтересован али мала је шанса да Денвер пристане). Колика је вредност тих играча најбоље ти говори да Денвер неће да пусти Галинарија у Клиперсе за незаштићеног Минесотиног пика прве руне! Колика је онда шанса да Мозгов и и тај исти Галинари оду у Џерси за пика који су дали Лејкерси и заштићени Хјустонов пик?

Nolle ::Zulu još jednom, od mene svaka čast !!!

Nego nikad nije rekao, za koga navija u NBA ligi Smile

Фала ви, рећи ћу кад ме не буде мрзело да напишем представљање.. у Финалу увек екипе са истока...

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 23 Feb 2011 - 6:41, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 6:42

Meni se posao Netsa svidja, napravili su pravu stvat, sad i oni imaju dva all star igraca, Derona i Bruka... Bruk je sjajan centar ali i on u poslednje vreme igra malo nezainteresovano, sad ce sigurno biti sjajan tandem...
+ Drex i ja smo o tome pricali pre desetak dana, zaboravili ste da Netsi na PF imaju sjajnog Hamfrisa koji sigurno zasluzuje vecu minutazu, a sada ce je sigurno i dobiti... U tom smislu, Fejvors za njih i nije neki veliki gubitak...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 23 Feb 2011 - 6:46

pih, kao što sam pretpostavio... za Feltona sam znao da otpada... nadao se Galinariju umjesto Autloa... ali Autlou je sad kao džak pokvarenog kupusa, niko ga neće :/ .

Ja sam nešto bio siguran da će Denver odmah proslijediti Galinarija ili Čendlera, ali sad je pitanje kome?
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 6:50

Занимљиво је колико публика у Џерсију воли Хемфриса... да додам као одговор на Дрексово питање Џерси је сад испунио селери кеп за наредну годину, остај још 5 милиона од Вујачићевог уговора а за те паре може да се потпише добар играч (Џ.Р.Смит) којем би плата била толка у првој години по новок колективном уговору и могу да доведу још једног на Мид-левел (ако идање буде постојао) што занчи да могу да доведу још бар два добра играча, а овог лета свакако неће бити на тржишту ових суперстар слободних агената. Ново 'чудо' могу да направе једино трејдом, а показали су да су 'свакој чорби мирођија'

Jazz's Williams is not happy with trade. (шатро)

Charlotte made inquiries about Deron Williams before Nets got him. Bobcats trying to be aggressive on trade market. Keep eye on Boris Diaw. (ово је неки виц?)
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 6:57

Ja ocekujem bar jos dva zanimljiva trejda u toku veceri...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 7:09

ZuLuofVozdovac ::Занимљиво је колико публика у Џерсију воли Хемфриса... да додам као одговор на Дрексово питање Џерси је сад испунио селери кеп за наредну годину, остај још 5 милиона од Вујачићевог уговора а за те паре може да се потпише добар играч (Џ.Р.Смит) којем би плата била толка у првој години по новок колективном уговору и могу да доведу још једног на Мид-левел (ако идање буде постојао) што занчи да могу да доведу још бар два добра играча, а овог лета свакако неће бити на тржишту ових суперстар слободних агената. Ново 'чудо' могу да направе једино трејдом, а показали су да су 'свакој чорби мирођија'

Zulufe, da se nadovezem na ovo sto si napisao, mislim da nije potpuno tacno. Naime, Netsi su se otarasili Marfijevog ugovora od skoro 12 miliona, Gadzurica se odmah otkupiti tako da ce i tu ustedeti oko 3 miliona, a ostace im jos i 3.5 miliona od ugovora Brendana Rajta, kog mogu da pokusaju da trejduju ili jednostavno ne obnove ugovor sa njim na kraju sezone, tako da oni imaju jos poprilicno dosta opcija... U svakom slucaju ce posle ovih trejdova biti u boljoj situaciji nego pre njih, i to u svakom smislu...
Mada, kao sto kazes, u svakoj corbi su mirodjija, imaju oni jos 3-4 igraca koja mogu trejdovati u narednih 20h...

Poslednji put izmenio Mihael dana Sre 23 Feb 2011 - 7:13, izmenio ukupno 2 puta
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole