NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Realno očekujem za poslednjih 20 sati 10 trejdova Džerald bi mogao lako iz Šarlota i to za pikove i pare. Najozbiljnije deluje Klivlend.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Лупам глупости, Џерси далеко од тога да је испунио селери кеп за следећу сезону, лоше сам рачунао, пошто сам заборавио да су се ослободили херисовог и Фејворсовог уговора, они су идаље нек на 35-36 милиона за следећу годину.
Ја очекујем бар још неки трејд Џерсија до краја сутрашњег дана.
Сваки тим у лиги зна да може да ували квалитетног играча кога у овом тренутку не желе Џерсију и да за изврат могу да добију и истичући уговор (Вујачић), пикове на драфту и 3 милиона долара (Прохоров изгледа даје максимум са ким год да прави дил...). Знају да могу да добију и Аутлоа (ако им треба наравно)... Мороу има огромну тржишну вредност (али чин ми се да он уз Хемфриса сигурно остаје). Тренутно никакву вредност немају једино фармар и Петро.
Додаћу једно своје мишљење да видим неку шансу да Џерси доведе Хамилтона. Зато? па зато што је Хамилтону уговор гарантован само за ову и следећу годину, а у оној последњој може да буде откупљен за 9 милиона који притом неће ући у селери кеп за сезону 2012-2013.. Дакле како паре за Прохорова нису проблем (нова хала и цео кварт који гради у Бруклину вреде 2 милијарде долара) мислим да би могао да ризикује са Хамилтоном чији би уговор заузимао простор само у селери кепу за ову и следећу годину а који представља велики проблем Детроиту који је тренутно у поступку промене власника. Друга опција за Детроит је да покушају да откупе уговор Хамилтона али ће вероватно проћи много скупље и неће добити ништа за узварат. Ако дође до откупа јасно је да ће Хамилтон за минималац у Бостон или Чикаго али моје је неко размишљање да ако је Детроит пристао да да Хамилтона за Марфија и Петра вероватно би пристао да га да за Петра и Фармара иако обоица имају гарантован уговор још 2 наредне сезоне, а Џерси тиме не би преузео превелики ризик јер Хамилтона може да иплати ван селери кеп-а баш када Пол и Хауард постају слободни агенти, а у то време био би идобар тејд-чип...
Очекујем и од јуте да уради нешто по питању Окура, можда Џеферсона мада ни Милсап није сигуран сада када је ту Фејворс. Сада имају и вруће пикове, Кириленков истичуши уговор...
Smart move by the Jazz to avoid a hostage situation. If that pisses off Williams, even better.
Jazz phones "blowing up" with calls about Millsap, Jefferson, source says. Teams trying to see if they can get either on the cheap.
Portland is pushing hard and getting closer to completing a deal with Charlotte for Gerald Wallace, a league source tells.
Cleveland's been talking to Bobcats for several weeks on a Wallace deal, too. As one GM has said, "Blazers have been anxious...determined."
Warriors and Boston in discussions that would send Nate Robinson to the Warriors, source says. Not done yet though. Other pieces unclear (Кари, Елис и још један играч висок метар и жилет? -- не верујем у ово)
Ја очекујем бар још неки трејд Џерсија до краја сутрашњег дана.
Сваки тим у лиги зна да може да ували квалитетног играча кога у овом тренутку не желе Џерсију и да за изврат могу да добију и истичући уговор (Вујачић), пикове на драфту и 3 милиона долара (Прохоров изгледа даје максимум са ким год да прави дил...). Знају да могу да добију и Аутлоа (ако им треба наравно)... Мороу има огромну тржишну вредност (али чин ми се да он уз Хемфриса сигурно остаје). Тренутно никакву вредност немају једино фармар и Петро.
Додаћу једно своје мишљење да видим неку шансу да Џерси доведе Хамилтона. Зато? па зато што је Хамилтону уговор гарантован само за ову и следећу годину, а у оној последњој може да буде откупљен за 9 милиона који притом неће ући у селери кеп за сезону 2012-2013.. Дакле како паре за Прохорова нису проблем (нова хала и цео кварт који гради у Бруклину вреде 2 милијарде долара) мислим да би могао да ризикује са Хамилтоном чији би уговор заузимао простор само у селери кепу за ову и следећу годину а који представља велики проблем Детроиту који је тренутно у поступку промене власника. Друга опција за Детроит је да покушају да откупе уговор Хамилтона али ће вероватно проћи много скупље и неће добити ништа за узварат. Ако дође до откупа јасно је да ће Хамилтон за минималац у Бостон или Чикаго али моје је неко размишљање да ако је Детроит пристао да да Хамилтона за Марфија и Петра вероватно би пристао да га да за Петра и Фармара иако обоица имају гарантован уговор још 2 наредне сезоне, а Џерси тиме не би преузео превелики ризик јер Хамилтона може да иплати ван селери кеп-а баш када Пол и Хауард постају слободни агенти, а у то време био би идобар тејд-чип...
Очекујем и од јуте да уради нешто по питању Окура, можда Џеферсона мада ни Милсап није сигуран сада када је ту Фејворс. Сада имају и вруће пикове, Кириленков истичуши уговор...
Smart move by the Jazz to avoid a hostage situation. If that pisses off Williams, even better.
Jazz phones "blowing up" with calls about Millsap, Jefferson, source says. Teams trying to see if they can get either on the cheap.
Portland is pushing hard and getting closer to completing a deal with Charlotte for Gerald Wallace, a league source tells.
Cleveland's been talking to Bobcats for several weeks on a Wallace deal, too. As one GM has said, "Blazers have been anxious...determined."
Warriors and Boston in discussions that would send Nate Robinson to the Warriors, source says. Not done yet though. Other pieces unclear (Кари, Елис и још један играч висок метар и жилет? -- не верујем у ово)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Mislim da su sanse da Walas ode u Portland male, naime, Sarlot insistira na igracu kom istuce ugovor i na zagarantovanom piku. Portland jedino moze da ponudi Przubilu pa je pitanje koliko je to ozbiljno...
Sa druge strane, Przubila je pre par dana rekao da razmislja o kraju karijere u slucaju trejda...
"The Trail Blazers appear to be shifting toward standing pat at the trading deadline after several flirtations with teams ran into dead ends, perhaps because of a conflict of philosophy between owner Paul Allen and first-year general manager Rich Cho"
Sa druge strane, Przubila je pre par dana rekao da razmislja o kraju karijere u slucaju trejda...
"The Trail Blazers appear to be shifting toward standing pat at the trading deadline after several flirtations with teams ran into dead ends, perhaps because of a conflict of philosophy between owner Paul Allen and first-year general manager Rich Cho"
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Што се истичућих уговора тиче, њихова вредност је у томе што ослобађају селери кеп па је у томе и вредност Призбиле, а ако се пензионише још боље, не треба им он да им игра већ да скину са врата још 2 године Валасовог уговора. Што се тиче пикова, Портланд има свог пика за 2011 и пика који је добио од Њу Орланса (трејд Бејлиса, топ 7, заштићен дакле одличан) такође за 2011, и Денверов пик друге рунде за 2011. Тако да делује да имају све што им је потребно да заврше посао, питање је само како ће изједначити плате јер Портланд мора да да још неки истичући Шарлоту вредан бар 900 000 долара...
ZuLuofVozdovac- mvp
Evo sad videh da je posao izgleda dogovoren, Walas ce u Portland... Mislio sam da ce ih odbiti njegova visoka plata ali ipak nije...
Mihael- mvp
@Mihael
Ти си се кладио на Хјустон, мојне сад.. (није могао у Хјустон јер нису завршили посао око Батијеа са Бостоном, Кливленд је била једина реална опција осим Портланда)
Питање је ко ће бити у пакету, 90% Призбила, 10% Андре Милер, 100% пик прве рунде али који?
Minnesota is showing an interest in Utah guard Raja Bell,
Ти си се кладио на Хјустон, мојне сад.. (није могао у Хјустон јер нису завршили посао око Батијеа са Бостоном, Кливленд је била једина реална опција осим Портланда)
Питање је ко ће бити у пакету, 90% Призбила, 10% Андре Милер, 100% пик прве рунде али који?
Minnesota is showing an interest in Utah guard Raja Bell,
ZuLuofVozdovac- mvp
Valas u Portlandu, veliko pojačanje za njih, ali izgleda da se još nije u detalje utanačio trejd?
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Jeste, meni je Hjuston bio prva opcija za Walasa...
E tek ovo da Minesota ima interesa za Raja Bela, to se 99% nece dogoditi, to nema veze sa mozgom...
E tek ovo da Minesota ima interesa za Raja Bela, to se 99% nece dogoditi, to nema veze sa mozgom...
Mihael- mvp
Mihael ::Jeste, meni je Hjuston bio prva opcija za Walasa...
Хјустон има толико тога да понуди, истичуће уговоре, Брукса (играча који је највише напредовао прошле године), доста пикова... ако не доведу неког играча чујем да ће летети главе.
Они су се посветили трејду са Бостоном, у којем би за Батија вероватно добили Нејта Робинсона па би онда могли да пошању негде Брукса кога много тимова јури. Онда би се отворио и простор за Валаса.... Овако су једино могли да пошаљау Батијеа и још неки истичуће уговор у замену за Валаса, и пикове али чини ми се да су њихови пикови лошији, а са друге стране нису били баш ни толико загрејани. Они јуре Табита, Ненеа, Перкинса....
Ово за Минесоту сам успут написао јер сам прочитао негде поред милион других ствари чисто јер има овде доста навијача Минесоте
ZuLuofVozdovac- mvp
Znam da Hjustonu pod hitno treba centar, ali zar je dotle doslo da zele Hasima Tabita?
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Znam da Hjustonu pod hitno treba centar, ali zar je dotle doslo da zele Hasima Tabita?
To sam se i ja zapitao!? Ove noći će sigurno biti ozvaničeno nekoliko trejdova, sigurno. Toliko se radi na tome, neki poslovi su realni i blizu, neki ne, videćemo već. ZuLuof, ti javljaj kad saznaš.
Inače, Melo debituje protiv Milvokija još malo...
KKP- prva petorka
Ово за Бела и минесоту је рекао Adrian Wojnarowski, шеф редакције за НБА на yahoo.com. наравно није рекао да ће се десити, рекао је само Минесота се распитује за Раџу Бела
Близу реализације је прелазак Хајнриха у Атланту. Ја сам очекивао да се Атланта одлучи за Сесионса из Кливленда.
Близу реализације је прелазак Хајнриха у Атланту. Ја сам очекивао да се Атланта одлучи за Сесионса из Кливленда.
ZuLuofVozdovac- mvp
a ko ide u Washington, Bibi ili... zanima me pošto mi se Wash čini kao veoma zajebana ekipa u najavi, ako odrade dobro trade-ove neke i budu imali sreće sa pickovima
Nolle- mvp
Још не знам ко је у пакету, само знам да они гурају Бибија а да Вашингтон хоће истичуће уговоре. Знам да је сада заинтересован и Бостон, али да ће он 90% у Атланту ако нешто неочекивано не искрсне (нпр да Бостон понуди Перкинса што је скоро па немогуће..)
Miami has been trying to pry Brendan Haywood, offering Mike Miller as part of package, but Mavs have consistently resisted, source says.
Ноле одговорићу ти овде: и Бостон је показао интересовање за Хајнриха. Ипак он ће 90% у Атланту. Атланта нуди Бибија у замену за Хајнриха али Атланта хоће истичуће уговоре.
Miami has been trying to pry Brendan Haywood, offering Mike Miller as part of package, but Mavs have consistently resisted, source says.
Ноле одговорићу ти овде: и Бостон је показао интересовање за Хајнриха. Ипак он ће 90% у Атланту. Атланта нуди Бибија у замену за Хајнриха али Атланта хоће истичуће уговоре.
Poslednji put izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 23 Feb 2011 - 12:44, izmenio ukupno 2 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
čekaj nisam te shvatio Hajnrih u Boston ili Bibi u Boston...
Nolle- mvp
Veceras ESPN prenosi mec Templ Djuk. Plavi Djavoli ove sezone igraju promenljivo. Uglavnom su pobedjivali, ali bilo je tu i neplaniranih poraza (kao na primer onaj protiv St. Dzona). Razlozi za neubedljive partije aktuelnog sampiona sigurno leze u neigranju fresmena K. Irvinga kao i losijoj formi prethodnih godina ponajboljeg igraca K. Singlera. U derbiju protiv Severne Karoline Djuk je katastrofalno odigrao prvo poluvreme, ali su zahvaljujuci izvrsnim rolama najboljeg igraca N. Smita (sin bivseg kosarkasa Lejkersa, pokojnog Derika Smita) i S. Karija na kraju ipak slavili.
Ove sezone, za razliku od prethodnih ipak necu navijati za Djuk vec za B. Jang univerzitet i to pre svega zbog neverovatnog Dzimera (to mu je nadimak ) Frideta. Ove sezone pruza fenomenalne partije. Nekoliko puta je prebacivao 40 poena. Glavna karakteristika mu je izuzetan sut za tri poena (prvu trojku u zivotu pogodio je sa 5 godina). Iako je senior strucnjaci predvidjaju da bi se mogao naci medju 10 najboljih na predstojecem draftu. Zanimljivost van terena vezana za Frideta je da je on mormon. Bas kao sto je bio K. Cosic, takodje nekadasnji clan B. Janga.
Ove sezone, za razliku od prethodnih ipak necu navijati za Djuk vec za B. Jang univerzitet i to pre svega zbog neverovatnog Dzimera (to mu je nadimak ) Frideta. Ove sezone pruza fenomenalne partije. Nekoliko puta je prebacivao 40 poena. Glavna karakteristika mu je izuzetan sut za tri poena (prvu trojku u zivotu pogodio je sa 5 godina). Iako je senior strucnjaci predvidjaju da bi se mogao naci medju 10 najboljih na predstojecem draftu. Zanimljivost van terena vezana za Frideta je da je on mormon. Bas kao sto je bio K. Cosic, takodje nekadasnji clan B. Janga.
Ray Allen- prva petorka
Svi su. Dosta fanova Hawksa je razočarano novim vestima. 99% Steve ostaje u Sansima do kraja sezone pa onda ide. Postoji ozbiljna mogućnost da Mike napusti Majami, sada je dosta izvesno posle njegove izjaveZuLuofVozdovac ::Ово за Бела и минесоту је рекао Adrian Wojnarowski, шеф редакције за НБА на yahoo.com. наравно није рекао да ће се десити, рекао је само Минесота се распитује за Раџу Бела
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Zanimljivo je da je Sesns dok je nosio dres Milvokija na jednom mecu zabelezio 24 asistencije.
Ray Allen- prva petorka
The Hawks-Wiz deal would be Hinrich for Jamal Crawford, source says. Not done, but close.
Ауууууу, мени се ово нимало не свиђа.
Ноле ако не видиш одговор на питање ти је на предходној страни, а тамо написах и ово:
Ауууууу, мени се ово нимало не свиђа.
Ноле ако не видиш одговор на питање ти је на предходној страни, а тамо написах и ово:
ZuLuofVozdovac- mvp
Kroford je sjajno igrao cele sezone, ne razumem baš potez Hoksa da ga trejduju za Hajnriha. Radi se o kombo bekovima, šuterima, sve isto. Hajnrih je odličan igrač i mlađi je, Kroford je stariji, ali još bolji i u mnogo boljoj formi, Ol-Star formi ove godine bogami. Vašington izgleda želi baš Kroforda, a ne Bibija ili nekog drugog...
Što se tiče Sešnsa, on je u Milvokoji prošle sezone igrao odlično, nekoliko izvanrednih partiju. Ove sezoni ne igra ni 50% toga, čini mi se, u Kavsima.
Što se tiče Sešnsa, on je u Milvokoji prošle sezone igrao odlično, nekoliko izvanrednih partiju. Ove sezoni ne igra ni 50% toga, čini mi se, u Kavsima.
KKP- prva petorka
@KKP
Sesns je proslu sezonu proveo u Minesoti i nije se tamo bas proslavio.
Sesns je proslu sezonu proveo u Minesoti i nije se tamo bas proslavio.
Ray Allen- prva petorka
Da, da, bio je u Minesoti, ni tamo nije bio ništa posebno, kao ni sada u Kavsima, ali pre dve godine je bio odličan u Baksima.
KKP- prva petorka
Ray Allen ::
ja sam ove godine načisto zapustio NCAA, ali kontam da ću nadoknaditi sve kroz 10-ak dana kad počenje show . Kako stoji Michigan State, meni najdraža ekipa? Djuk i S. Karolinu nikad nisam volio... fensi skupe škole čiji su igrači često precjenjeni i završavaju na visokim pozicijama na draftu samo zahvaljujući CV-u. Takođe, Georgetown mi je jedna od najdražih...
Kad izlazi raspored turnira završnih 64?
inače, evo jedne od mnogih prognoza za draft...
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2011/
od neamerikanaca, tu su Litvanci Motijeunas i Valančiunas, Vesely, Turčin Kanter, Španci Rabaseda i Mirotić, Brazilac Lima iz Granada (možda ga se neko sjeća iz Unikahe prošle sezone, odlično je igrao protiv Partizana...), tu su i Hrvati BB i Leon, ali i naš Mačvan kao predzadnji...
drexler- mvp
Godina : 38
Atlanta i Wizardsi rade ovaj trejd jer je Crawford u poslednjoj godini ugovora i jos je pred pocetak sezone trazio od kluba da mu ponude novi ili da ga trejduju. Oni su odlucili da ga daju za Hinricha koji ima jos dve godine u ugovoru, tako da imaju coveka koji ce odradjivati slican posao kao Crawford, ali ce ga manje placati, a Wizardsima treba Crowfordov isticuci ugovor da bi imali vise opcija ne leto. Ne verujem da imaju ambicije da ga zadrze jer na dvojci racunaju na Nicka Younga. Trejd New Orleansa i Sacramenta je zvanican: Carl Landry za Marcusa Thorntona i pare. Ovaj trejd mi se svidja, dobar je za obe ekipe.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011