Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 2. deo

+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 29 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 13:33

Зајеб је колико чујем у следећем, не ради се о Џамали Крофорду ваћ о Џордану Крофорду. Атланда ће дати Бибија, Џордана Крофорда, Мориса Еванса и пика прве рунде (видећемо да ли ће га заштитити) за Кирка хајнриха и Хилтона Армстронга.

Ово је ок

@MarkMadsen

Ма мени та трејд Њу Орлеанса уопште није чист. они су довели Карла Лондрија играча који је прошле сезоне постизао 18 поена по мечу за Хјустон, и који ове године игра у лошој форми а постиже опет по 12 поена по мечу за Торнтона који даје 7.5 поена по мечу уз шут од 40% и ово му је као добра сезона. притом Тај исти Лондри је доведен из Хјустона у Сакраменто у размени у којој се сакраменто дао Кевина Мартина! Не верујем да би га сакраменто тек тако пустио, чак је и Хјустон хтео да га врати а имао је много више да понуди. Јако ми је све то сумњиво имајући у виду да Њу Орлеанс поседује лига, а да Сакраменто ових дана можда планира да затражи селидбу од исте те лиге....

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 23 Feb 2011 - 13:43, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 13:37

Ljudi, malo ste pobrkali loncice, nemojte da vas veteran ispravlja Very Happy . U pitanju je Dzordan Kraford a ne Dzamal Kraford, velika je razlika, Dzordan je ruki i trenutno ni priblizno dobar kao Dzamal.

Evo ovako: Majk Bibi, Dordan Kraford, Moris Evans i pik prve runde 2011 godine za Hajnriha i Armstronga...

Sto se tice Milera, on najverovatnije ostaje u Majamiju, kaze da mu je to Rajli potvrdio i da ide jedino ako za njega ponude Hauarda...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Sre 23 Feb 2011 - 13:46

E propade mi teorija! Ova kombinacija je po meni dobra za Atlantu, a Washington jedino malo smanjuje platni spisak za sledecu sezonu.
@ Zulu
U pravu si, ali ako gledamo sa cisto kosarkaske strane, mislim a je ovo solidan posao za obe ekipe. Hornetsi se pojacavaju u reketu i imaju plan B ako se neko povredi ili ako West odluci da ne produzi ugovor, a Sacramento dobija igraca koji je na momente pokaza potencijal, pogotovo prosle sezone posle promene trenera. Thornton ce u Kingsima imati vise prostora nego u New Orleansu. Pod kosem imaju dovoljno igraca, pa im Landry nece nedostajati previse, kao ni Thornton Hornetsima. A sad sto Sacramento nije upakovao Landrija u neku kombinaciju sa neko drugom ekipom, to ne znam.

Poslednji izmenio Mark Madsen dana Sre 23 Feb 2011 - 13:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 13:51

Wasington moze da ocekuje neki napredak tek od 2013 godine kada napokon istekne ugovor Luisu koji je trenutno drugi najplaceniji igrac u ligi, odmah iza Brajanta... Ako ga do tad ne trejduju ( sto je tesko moguce ) nemaju oni sta da traze...
Ovo je dobra stvar i za Stojakovica, pretpostavljam da ce se smanjiti minutaza Bibiju, pa samim tim i sansa da jednog dana stogne Stojakovica po broju postignutih trojki ... Very Happy
Dzejms Dzonson u prvoj postavi Toronta, izgleda da Toronto ipak veruje u ovog momka, ja ih podrzavam, mislim da su napravili dobar potez...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 14:03

Нисмо ми побркали лончиће него су најкредибилнији новинари прво објавили вест да је трејдован Џамал Крофорд а касни је је објављена исправка деа је у питању Џордан Крофорд...

прво је било

The Hawks-Wiz deal would be Hinrich for Jamal Crawford, source says. Not done, but close.

а после

Correction on Hawks-Wiz: It's Jordan, not Jamal. Other players and another team, Cleveland, involved.

Њујорк тренутно игра у постави у којој је Кармело највиши играч на терену...

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 23 Feb 2011 - 14:17, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 14:15

Ja sam na ESPN odmah video da je u pitanju Dzordan a ne Dzamal... Ko zna, mozda se jednom omaklo pa su ostali prepisali Smile ...

Jos jedna stvar Zulufe, ovo Tortonu nije dobra sezona, prosla sezona je bila njegova dobra sezona kada je zbog brojnih povreda imao zapazenu minutazu i dobru statistiku. On je prosle sezone imao 14.5 poena po utakmici za 25 minuta sto je jako dobro tako da je trejd jako povoljan za Sakramento, pogotovo kad se uzme u obzir koga sve imaju na pozicijama 4 i 5...

Vidim, spominjali ste i Sesinsa, on po meni igra najbolju sezonu u karijeri, ja bih pre trejdovao Moa koji ima veci rejting i tako popunio bar neku rupu u ekipi, Ramon je pokazao ove sezone da je jedan od retkih, mozda i jedini koji u raspalom Klivlendu moze konstantno da igra dobro. Iako nije tip igraca koje ja volim ( jer trojku tesko moze da da kad je sam kao duh ) inteligencija koju pokazuje na terenu i sjajan ulaz su me ipak kupili...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 14:21

Ми смо писали у смислу да би за Атланту Сесионс био много боља опција од Хајнриха и то у тренутку док се мислило да у супротном смеру иде џамал Крофорд...

А и ова друга прича се захуктава, сад је стигла и на ЕСПН где ти пратиш:

Sources say the Wolves have offered Flynn to the Jazz as part of a Raja Bell deal. They are also talking to several other teams including the Blazers about a deal.

http://espn.go.com/blog/TrueHoop/post/_/id/25292/sources-jonny-flynn-on-market

Преокрет? Не би био први пут да Џордан сјебе трејд...

Charlotte-Portland talks for Gerald Wallace cooling, sources say. 'Cats pulling back, with one source suggesting MJ's getting cold feet.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 23 Feb 2011 - 14:27

Trejdovanje Flina je prvi korak ka pravljenju ozbiljnog tima. Sledeći bi trebao da bude Lav. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 14:28

Ako je u trejd ukljucen samo Raja Bell, od toga nema nista odmah da ti kazem...
Ja mislim da je to patka, Minesoti sigurno ne treba matorac koji ce uzimati minute mladjim igracima, takodjer nemaju potrebu da sredjuju salary cap jer im je on mozda i najbolji u ligi, a sto se tice Flina, on je blago receno ocajan ove sezone, i ja ga svaki put kad pocnem asocijaciju na 2k11 odmah trejdujem Very Happy , ne cudi me sto se on spominje kao opcija, ja samo mislim da Minesota moze bolje da prodje od onoga sto se trenutno pise...
A i nema potrebe da sa njim zure, moci ce da ga trejduju i sledece sezone, on od ovoga ne moze gore, tako da bi mogli dobiti i bolje ponude...

EDIT: Bodi, odlazak iz Lova iz Minesote cemo tesko docekati Very Happy ...

Izgleda da sam ipak bio u pravu i za Portland i Walasa kada sam rekao da to trejda nece doci... Mada, bilo mi je cudno sto ga vise ne ozvanice...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 14:58

Mihael ::Ako je u trejd ukljucen samo Raja Bell, od toga nema nista odmah da ti kazem...

Ко зна ко је све укључен, Јута зна да чува преговоре далеко од јавности (вајљда су се сви данас уверили) и ово што је процурело је много, ко зна о коме све разговарају... мене сада не би зачудило да чујем да је лав прешао у Јуту за Милсапа или Фејворса, очигледно су да су данас сви полудели.

Али шта Рендолф ради Лаву!

@Боди up
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 15:48

Dzejms Dzonson izgleda ubo Dzekpot, imao dobru minutazu i odigrao solidnu utakmicu, a odmah je uspeo da se osveti Cikagu za trejd...

Stojakovic za sada fantastican, Milicic solidan...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 23 Feb 2011 - 16:29

Мичић засрао све позитивно из првог полувремена... Онај зицер... срамота.

Blazers and Charlotte ARE still talking. Charlotte wants Rudy Fernandez included in the deal

Agent Andy Miller says if Fernandez is put in the Charlotte deal he will ask for a buyout and Rudy will go back to Spain.

Miller says he has informed Michael Jordan of this stance. The deal is "open in terms of multiple scenarios and ongoing dialogue"
-------------------------------------------------
Rambis on trade: "Adding another young guy was not my ideal situation, but he is a very, very, very intriguing ballplayer.

Да ли то значи да би он радије неког искуснијег? Раџу Бел-а?

Портланд је заинтересован за Флин-а
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 23 Feb 2011 - 20:54

Peja ponovo puni! hunter neo
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 23 Feb 2011 - 22:21

Melo i Bilaps imali sjajan debi u pobedi Niksa protiv Baksa, a Džonson počeo u prvoj petorci i bio jako dobar, u pobedi Reptorsa upravo protiv Bulsa. Bilo je zanimljivih utakmica prošle noći, u Portlandu bio produžetak i pobeda Lejkersa...

Što se tiče trejda Vašingtona i Atlante, Hoksi su dobili još jednog kombo beka, šutera, pored Kroforda, mada mislim da će Kirk Hajnrih igrati pleja više. Hilton Armstrong je nekada važio za talentovanog igrača, ali nikada ništa nije uradio. Vizardsi su dobili iskusnog Bibija, kao i Morisa Evansa, biće to dobre i kvalitetne ramene Volu i Jangu, dok ne znam ništa o kvalitetima rukija Kroforda...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Feb 2011 - 22:34

Izgleda da ce Baron Dejvis i pik prve runde u Klivlend u zamenu za Mo Vilijamsa i Dzamario Muna... Klipersi ocigledno hoce da srede salary cap pa da pokusaju nesto u narednim sezonama sa slobodnim agentima, Klivlednov razlog moze biti taj sto Klivlend ima dva moguca pika iz prvih 10, pa mogu da krenu dasredjuju tim od nule... Mislim da je Klivlend mogao bolje da prodje sa Munom i Wilijamsom...

Zulufe, ja taj komentar Rembisa uopste ne tumacim na nacin na treba da se dovede Bel. Ako razmisljamo logicno, ne znam sta jedan matorac u vidu Bela zeljan titule moze da pomogne mladom timu Minesote koji ove sezone nema nikakvih sansi za plejof, verovatno i sledece. Zasto dovoditi matorca i oduzimati minute mladim igracima, pre svega Dzonsonu, jos taj Bel ima ugovor jos 2 sezone posle ove, nema svrhe kad je Minesota u fazi gradjenja potpuno novog tima gde bi trebalo da igraju oni igraci koji bi za 2-3 godine trebali da doguraju do plejofa. Takodjer dovodjenjem Bela Minesota ostaje samo sa 2 pleja, Ridnaurom i Telferom, Telferom kom na kraju sezone istice ugovor...
A i u glavi mi je izjava Rembisa sa pocetka sezone kada je govorio da nema nameru da dovodi starije igrace, da zna da ce mladji gubiti mozda neke i dobijene utakmice ali ce tako sticati vise nego potrebno iskustvo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 23 Feb 2011 - 23:02

Sinoć je izgleda bilo nekoliko zanimljivih utakmica

Sacramento dobio Orlando, najefikasniji igrač u Sacramentu je bio igrač koji menja Tyreke Evansa, imao je 21p i 9/12 iz igre. Ja i dalje ne mogu da se oslobodim utiska, da bi sa i ovakvom ekipom, ali da imaju kvalitetnog pleja, oni bili play off ekipa. Cousins pored Howarda nije mogao ama baš ništa izgleda. Cosuins 9p 7sk i 2/9 iz igre,a Howard 31p 17sk 10/17 iz igre. Agrent Zero i dalje pliva, ne može da se poveže !

Chicago je izgubio od Bostona. I vidim da je James Johnson imao veoma dobru rolu. Njega bi mogao da uporedim sa Jamesom Gistom, igrač koji može na SF/PF da igra, zveknuo je sinoć i tri blokade. Vratio se Noah, taman mesec dana pred play off da se to malo uigra. Calderon 17as, svaka čast !

Spursi su dobili Oklahomu, sa fantastičnom kolektivnom igrom Jefferson 12p Duncan 17p Ginobili 11p 9as Parker 20p Neal 19p Bonner 12p. Zaista ove godine, najdominantnija ekipa. Nisam iskreno to očekivao.Durant i Westbrook ponovo ispucali svojih 40-45 lopti

Događaj večeri, Carmelo Anthony, in his home town. 27p 10sk, odličan debi.

Last but not least, PEJA STOJAKOVIĆ, like a young boy 18p 4/5 from down town !!!
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Feb 2011 - 2:02

Не треба коментар да се тумачи конретно као интерес за Раџу Бела него да управо та концепција коју наводиш да желе да доводе младе играче који би требало да стасавају 2-3 године више не пије воду. Ко је спреман да чека 2 године, ја сам чуо изјаву власника у којој он каже да је задовољан нивоом талента у екипи али да очекује да екипа почне дапобеђује.. у екипи Минесоте се не уочава никакав напредак од почетка сезоне, много више су побеђивали кад је сезона почела него сада. У Фебруару су губили све мечеве кући у просеку 15 разлике... Стога и не чуди када Рембис каже да за њега довођење младог играча и није баш идеала ситуација. логично је да ако се од њега тражи резултат он захтева бар неког искуснијег играча.

Што се тиче трејда са Јутом, ја сам само написао шта сам чуо. Имајући у виду да је та прича потврђена са милион страна, уопште не сумњам да се разговарало а ако је прво поменуто име било Раџа Бел врло је могуће да је и то истина. Иако је вероватно да трејда неће бити, то не значи да није било разговора... Он је доведен док је у тиму био Дерон Вилијамс и док је екипа имала потпуно другачије амбиције. У овом тренутку управо још те 2 године уговора могу да буду проблем јер Јута можда не планира да га задржи па покушава да га ували, имају јако лошу ситуацију са селеријем.. Ако ја или ти не видмо поенту неког трејда не мора да значи да се то неће догодити тј. они који трејд раде можда виде неку поенту... поента да Минесота доведе Бела је иста као и поента Вашингтона да доведе Хајнриха. Неко мора да буде ментор младим играчима а сад када је отишао Бруер јавља се потреба за добрим дефанзивцем... Шта о томе свему мисли Бел тотално је ирелевантно... можда Јута уз бела да и 3 милиона којима би била откупљена последња година уговора па Бел остане само ову и следећу сезону, опција је милион и безвезе је у старту рећи да неко сигурно нема намеру да уради трејд када многи потврђују да је разговора било..

А за Флина је најзаинтересованији био Портланд, али они изгледа сем не тако вредних пикова немају баш шта да понуде... А за Минесоту је управо то идеална комбинација, да остану са 2 плеја од чега једном истиче уговор на крају сезоне, а онда да крену у офанзиву на Рубија. Они имају још 23 утакмице да одиграју, одрадиће то без проблема а ти мечеви иовако немај резлтатски значај... Једино је проблем што мисле да тренутно за Флина не могу да добију одговарајучу противвредност јер катастрофално игра па ће можда чекати да поправи форму и да му уговор постане истичући...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 24 Feb 2011 - 2:46

Ma ok je to sve, ja sam samo rekao da trejda nece biti, moglo je to biti potvdjeno sa milion strana sto se mene tice, mogli je i sa deset miliona sajtova, ja znam da takav trejd nebi dosap u obzir kad je Minesota u pitanju, briga mene sta pisu razni sajtovi, pa dovoljno je da odem na sajt Minesote, odslusam sta pricaju Rembis i Kan i meni je to dovoljno...
Pa Rembis jos od pocetka sezone govori da je zarko zeleo Rendolfa, svi govore da im je on dugo vec u planu, veruj mi da Minesota sa Belom nebi dobila nista, a da izgube sve 23 utakmice, Rembis ponovo nece dobiti otkaz, nece ga dobiti ni sledece sezone ako budu igrali slicno, mada ce napretka sigurno biti...
Sto se tice Rubija, on je sam rekao da trenutno ne razmislja o odlasku u NBA, pogotovo ne sledece sezone jer ga ne interesuje da igra u timu koji nije konkurent za titulu, moguc je njegov dolazak sledece sezone jedino ako bude trejdovan... E sad, naravno da postoji mogucnos da promeni misljenje ako se celni ljudi Minesote iscimaju.
O poredjenju Bela i Hajnriha, odnosno Wzsingtona i Minesote necu ni da govorim, zato sto je razlog dolaska Hajnriha bio totalno drugaciji, kao i princip na koji su se dve ekipe odlucile...
Ja ponovo kazem ono sto sam rekao na pocetku sezone, Minesota nema nameru da pravi bilo kakav ozbiljan trejd, njima ne treba iskusan igrac koji ce u trenutku kada Bisli, Lov, Dzonson budu u ozbiljim godinama ( recimo za 2 sezone ) razmlisljati o penziji, to su price za malu decu, ja sam to vec pre par godina sve prosao kada sam pratio Milicica u Memfisu i kada su se iste price provlacile i za Memfis, docice Okafor, doci ce Felton, Gordon... Ljudi su napravili trio, Konli, Mejo, Gej i odlucili da oko njih grade tim, prve sezone se patili ali su zato u igru ubacili Gasola i Artura, tek su onda poceli da razmisljaju ozbiljnije i doveli Rendolfa.
Minesota ce tek sledece sezone pokusati da dovede jednog ili dva iskusna igraca ako timu ne bude islo dobro, nisu oni pod pritiskom, imaju mozda i najperspektiviji tim, najmladji u ligi, jos sa dobrim pikovima sledece sezone, tada ce biti u prilici da naprave pravi tred i tada ce biti zanimljivo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Feb 2011 - 3:11

На све начине покушавају да трејдују Флина, то је несумњиво. Вашингтон се одлучио за сличну тактику као Минесота само су они имали тежак Аренасов уговор а па су морали да га мењају за још тежи али краткотрајнији Луисов. Да је имао шансе као Минесота што је 'поклонила' Џеферсонов уговор за пика Вашингтон би сигурно то урадио... Осим тога, екипе имају сличан концепт, Вашингтон у саставу сада има 4 играча са овогодишњег драфта, чак више него Минесота, а поред њих ту су и доста млади Блечи, Јанг, МекГи... Али јасно је да екипа не може да функционише само са клинцима, зато је доведен Хајнрих, да буде ментор, а сада је мењан такође за другог искусног играча. Бибија јер је уз њега дошао и пик из Атланте. Партизан је играо годинама Евролигу само са младим играчима, касније је уочено да они могу много брже да напредују ако расту уз искусније и странце (ове године је претерано али генерално концепт од ранијих година је исправан...) Такав концеп т треба и Минесоти, види се нпр. колико Телфер значи у одбрани, иако релаивно лоше игра у офанзиви.

http://espn.go.com/blog/TrueHoop/post/_/id/25292/sources-jonny-flynn-on-market
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 24 Feb 2011 - 4:09

Dalas se rapistuje za Princa i JR Smita. Cikago takodje zainteresovan za Smita(ako ga dovedu Bulsi po meni imaju lepu sansu za finale istoka)

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Feb 2011 - 4:24

Minnesota and Utah will continue to explore a Raja Bell deal, but sources say it could be more likely to happen around the draft.

Људи, ма шта ми мислили ово не престаје, ово је најновија вест иод пре 3 минута....

Clippers won't have seller's remorse on giving Cavs unprotected '11 pick. Core's so young, they don't want more kids. They need vets now.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Čet 24 Feb 2011 - 5:35

Mihael ::Izgleda da ce Baron Dejvis i pik prve runde u Klivlend u zamenu za Mo Vilijamsa i Dzamario Muna.

Ovo je gotovo, javljaju i na NBA.com. Dejvis je na kraju ipak trejdovan, i ako su se stišale priče jedno vreme oko njega. Na kraju je završio u Klivlendu, gde će uz Džejmisona i Hiksona biti udarni igrač, Grifin i društvo dobijaju takođe odličnog pleja i šutera Morisa Vilijamsa, kao i krilo Džamarija Muna, koji će biti jako dobar tandem sa Rajanom Gomesom. Klipersi će sigurno na leto "napasti" neku zvezdu, free agenta...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 24 Feb 2011 - 5:42

Od danas price o trejdovima su za mene gotove, bar u narednih par meseci, tj. do drafta...
Toliko spekulacija je bilo za Galinarija, Feltona, Batijea i pola ekipe Hjustona, Milera, Meja, Hamiltona i mnoge druge a na kraju se nista nije desilo...

Inace, to za Flina i Bela, kao sto sam rekao da nema sanse da se desi sada, nema sanse ni na kraju godine, pogotovo sto do tad moze svasta da se desi...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Feb 2011 - 6:19

Е сад ако је прелазак Кармела Ентонија и Дерона Вилијамса ништа онда стварно не знам шта треба да се деси па да то назовемо 'нешто'. Узгред, ја сам одушевљен овим прелазним роком, пошто су поред обих звезда клубове променили и многи познати ирачи са доста тешким уговорима попит Хериса, Фелтона, Берона Дејвиса, Мо Вилијамса.... Трејдовани су и јако перспекривни ирачи, Галинари, Фејворс, Чендлер, Мозгов и невероватно добри пикови на драфту (најбоља су свакако она 2 које је добила Јута). Са те стране ја сам потпуно одушевљен, е сад неке екипе једноставно нису успеле да нађу добру комбинацију, или једноставно прецењују своје играче. хјустон је био главни фаворит да уради неки трејд (ја идаље очекујем да ураде), али ако и не ураде разлог ће бити што Батије има далеко већу вредност од пуког истичућег уговора, за ловрија Чикаго нече да им понуди чак ни Ашика, па чак и Мингов уговор јер је висок 17 милион и толико простора ће ослободити клубу који га узме на крају сезоне, док ће се у кљугама водити као 11.25 милиона (зато што је повређен и екипа га је скинула са ростера до краја сезоне). просто не шеле да дају ништа за нешто.

Денвер је одлучио примера ради да не трејдује играче које је добио од Њујорка јер је то била изричита жеља Џорџа Карла који исто треба ових дана да продужи уговор па управа не би баш хтела да му стане на жуљ. Карл мисли да ова екипа Денвера има и веће шансе у плејофу од оне са Кармелом, а уговори свих играча који су дошли осим Чендлера нису истичући тако да екипа нема инереса да их одмах трејдује, боље да наредна 4 месеца до новог отварања пијаце искористе да их провере и виде ко ће се укопити у систем а ко не...

Мејо има много већу вредност него што се тренутно за њега нуди, кад би неко направи о праву понуду мемфис би га сигурно пустио, а хамилтоненема никакву вредност и прећиће негде само ако раскине уговор или ако се деси она ненормална комбинација са Џерсијем коју сам ја у глави конструисао као могућу али је далеко од могуће и има смисла само ако Џерси хоће да се упусти у јурњаву за плејофом ове године...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 24 Feb 2011 - 6:51

Noah's Ark on Lower East Side offers kosher "Hello Melo" burger, w/ Carmeloized onions/sweet potato fries. At $24.95, even Melo would pass.

First 100 who order "Hello Melo" burger at Noah's Ark instead of "Ginormous Burger," a 36-oz patty for $34.95, get a $10 trade exception. rofl
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh