NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Baš si me s vom pričom potakao da malo se prisjetim ko je sv igrao na tom prvenstvu. Uh, pa to prvenstvo je bilo puno talenata "ko šipak".
Francuska:
SAD:
Srbija:
Od ostalih igrača tu su bili i Paulao Prestes (BRA), Ogilvi i Mils (AUS), Janavičius (LIT), kao i Klaver, Balbaj i Gecevičius kojih se iskreno ne sjećam.
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ih je već u nba, draftovano i koliko ih ima ozbiljne karijere.
Evo ja ću koliko znam, neka neko dopuni.
U nba su: Batum i Ajinca (FRA), Flynn, Curry, Beasly, DeAndre Jordan, Donte Green (SAD), Mills (AUS).
Od naših reprezentativci: Marković, Kešelj, Raduljica, Bobi, Mačvan, ozbiljne karijere imaju i Jeremić, Čakarević te donekle i Sojačić.
Uspješni su naravno i: Diot, Moerman, Vaty, Jackson (FRA), Beverley (USA), Claver, Ogilvy, Prestes, dok su mi karijere Thompsona, David Lighty-a i Morgan-a nepoznate.
Sve u svemu odličnih preko 20 košarkaša, malo li je.
Francuska:
- Spojler:
SAD:
- Spojler:
Srbija:
- Spojler:
Od ostalih igrača tu su bili i Paulao Prestes (BRA), Ogilvi i Mils (AUS), Janavičius (LIT), kao i Klaver, Balbaj i Gecevičius kojih se iskreno ne sjećam.
Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ih je već u nba, draftovano i koliko ih ima ozbiljne karijere.
Evo ja ću koliko znam, neka neko dopuni.
U nba su: Batum i Ajinca (FRA), Flynn, Curry, Beasly, DeAndre Jordan, Donte Green (SAD), Mills (AUS).
Od naših reprezentativci: Marković, Kešelj, Raduljica, Bobi, Mačvan, ozbiljne karijere imaju i Jeremić, Čakarević te donekle i Sojačić.
Uspješni su naravno i: Diot, Moerman, Vaty, Jackson (FRA), Beverley (USA), Claver, Ogilvy, Prestes, dok su mi karijere Thompsona, David Lighty-a i Morgan-a nepoznate.
Sve u svemu odličnih preko 20 košarkaša, malo li je.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
inače mala ispravka...
Aleksisovo prezime se izgovara Ažinsa, to je meko "C" koje se ne izgovara kao "K" a potiče iz portugalskog jezika.
Ažinsin otac je porijeklom sa Gvadalupa, francuske kolonije na sjeveru južnoameričkog kontinenta u kojoj se priča francuskim jezikom sa određenim elementima portugalskog, zbog neposredne blizine i uticaja Brazila.
EDIT
inače, sa Gvadalupa su mnogi Francuski sportisti (ili njihovi očevi)... Tijeri Anri, Vilijam Galas, Lilijan Tiram, Luj Saha, Mari Žoze Perek, braća Pjetrus, Rodrig Boboa, Lik Abalo...
Aleksisovo prezime se izgovara Ažinsa, to je meko "C" koje se ne izgovara kao "K" a potiče iz portugalskog jezika.
Ažinsin otac je porijeklom sa Gvadalupa, francuske kolonije na sjeveru južnoameričkog kontinenta u kojoj se priča francuskim jezikom sa određenim elementima portugalskog, zbog neposredne blizine i uticaja Brazila.
EDIT
inače, sa Gvadalupa su mnogi Francuski sportisti (ili njihovi očevi)... Tijeri Anri, Vilijam Galas, Lilijan Tiram, Luj Saha, Mari Žoze Perek, braća Pjetrus, Rodrig Boboa, Lik Abalo...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
@Talicni Tom
Dejvid Lajti jos uvek igra NCAA za Ohajo Stejt. D. Tompson je prosle godine zavrsio studije na S. karolini (2009. osvojio sampionat). Gde je nastavio karijeru ne znam. Igrao je letnju ligu, ali koliko znam nije potpisao ugovor ni sa jednim NBA klubom. Morgan je mislim u Evropi.
Dejvid Lajti jos uvek igra NCAA za Ohajo Stejt. D. Tompson je prosle godine zavrsio studije na S. karolini (2009. osvojio sampionat). Gde je nastavio karijeru ne znam. Igrao je letnju ligu, ali koliko znam nije potpisao ugovor ni sa jednim NBA klubom. Morgan je mislim u Evropi.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Eric Gordon se povredio, mislim da je desna saka u pitanju. Mogao bi da se vrati nekad posle All Star pauze, u najboljem slucaju za 2-3 nedelje.
Clippersi za sada veoma dobri bez njega protiv Dallasa.
Clippersi za sada veoma dobri bez njega protiv Dallasa.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Свака част Винију ДелНегру, екипа му је промашила 8 бацања у првом полувремену, аводи 8 разлике. Новицки испод нивоа, клиперси сви добро играју, Грифин одушевљава али и остали су баш добри, пре свега Дејвис, Гомез.... Невероватно је да и ови пањеви Диогу и Кук изгледају ок на терену кад их води добар тренер. клиперси ништа не морају да трејдују, људи са овом екипом могу до плејофа само ако овако наставе, можда да мењају Камана за неког ОлСтар играча на тројци, ништа друго им не би поправило игру.
ЕДИТ: Неко је истицао да нема разлике између Бидринса и Чендлера, па би требало да погледа мало овај меч да види колико је разлика очигледна, а не само да се гледа статистика. Потпуно је зауставио ДеАндре Џордана, а богами и Грифина је сад почео да чува јер нико не може други да га заустави. од кад га је узео Чендлер, нема више куцања као преко Дирка, Хејвуда, Махинмија... Да га судије не јебу овим измишљеним пеналима не би Грифин дао ниједан кош.
Сад у другом полувремену је Грифин схватио шта значи када се много курчиш и закуцаваш свакоме преко главе онда добијеш по пичци (гурнули га у скоку и просули га по пракету, разбио се ко...)
Рече пренеки дан директор Голден Стејта да су понудили Денверу пакет за Кармела који је укључивао и Карија, али да су добили одговор да једина дестинација на којој би он могао да заврши је Њујорк, али помињали су се и Клиперси као тим који се интересује без већих резултат., Њихов адут је ЛА, велики град велико тржиште, имају своја 2 пика (за ову и следећу годину) и Минесотиног пика... Делује нереално али ко зна, и Леброн је преговарао са Клиперсима...
ЕДИТ: Неко је истицао да нема разлике између Бидринса и Чендлера, па би требало да погледа мало овај меч да види колико је разлика очигледна, а не само да се гледа статистика. Потпуно је зауставио ДеАндре Џордана, а богами и Грифина је сад почео да чува јер нико не може други да га заустави. од кад га је узео Чендлер, нема више куцања као преко Дирка, Хејвуда, Махинмија... Да га судије не јебу овим измишљеним пеналима не би Грифин дао ниједан кош.
Сад у другом полувремену је Грифин схватио шта значи када се много курчиш и закуцаваш свакоме преко главе онда добијеш по пичци (гурнули га у скоку и просули га по пракету, разбио се ко...)
Рече пренеки дан директор Голден Стејта да су понудили Денверу пакет за Кармела који је укључивао и Карија, али да су добили одговор да једина дестинација на којој би он могао да заврши је Њујорк, али помињали су се и Клиперси као тим који се интересује без већих резултат., Њихов адут је ЛА, велики град велико тржиште, имају своја 2 пика (за ову и следећу годину) и Минесотиног пика... Делује нереално али ко зна, и Леброн је преговарао са Клиперсима...
ZuLuofVozdovac- mvp
Top 10
https://www.youtube.com/watch?v=3gKJYzpG0oU&feature=player_embedded
Jako važnu pobedu, u borbi za plej-pf, ostvarili su Bobketsi protiv Kingsa u Sakramentu, dok Kavalirsi nastavljaju seriju poraza (18 zaredom). Džezerima je takodje drastično pala forma poslednje vreme, a Nagitsi su sve bolji. Klipersi igrali dobro bez Gordona, veliki hendikep za njih, bez sumnje. Sa ekipom i igorm koju imaju, mogu da se ravnopravno bore i izbore za plej-of, ali sada malo teže bez Gordona...
https://www.youtube.com/watch?v=3gKJYzpG0oU&feature=player_embedded
Jako važnu pobedu, u borbi za plej-pf, ostvarili su Bobketsi protiv Kingsa u Sakramentu, dok Kavalirsi nastavljaju seriju poraza (18 zaredom). Džezerima je takodje drastično pala forma poslednje vreme, a Nagitsi su sve bolji. Klipersi igrali dobro bez Gordona, veliki hendikep za njih, bez sumnje. Sa ekipom i igorm koju imaju, mogu da se ravnopravno bore i izbore za plej-of, ali sada malo teže bez Gordona...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Klivlend je zabelezio 18. uzastopni poraz, (negativni rekord fransize 22 poraza za redom). Da stvar bude jos nepovoljnija po Kavse naredni protivnici su izuzetno jake ekipe i prekid crne serije se ni ne nazire. Kedrik Perkins se vratio na teren posle 7 meseci odsustvovanja zbog povrede.
Ray Allen- prva petorka
sad se najbolje vidi znacaj jednog LBJ ma koliko ljudi bacali hate po njemu ! on je tamo drzao celu ekipu sam i bio je sa njima 2x prvi u regularnoj sezoni !
Nolle- mvp
Klivlend jeste najslabiji tim u ligi, i po rosteru, ali nisu toliko slabi da ovoliko gube. Imaju potencijala u ekipi, ali bez LeBrona ne ide, čak su dotakli samo dno, brukaju se...
Kao što je Rej napisao, vratio se Perkins posle povrede i debitovao u ovoj sezoni. Odigrao je jako dobro, sa klupe, za 17 minuta, postigao je 7 poena, imao 6 skoka (3 ofanzivna) i 3 asistencije. I onako jaka centarska linija Seltiksa je dodatno pojačana. Garnet, Šakil, Bejbi Dejvis, Džermejn, Erden i Harangodi. Svi igraju i to jako dobro i svi su odlični igrači...
Kao što je Rej napisao, vratio se Perkins posle povrede i debitovao u ovoj sezoni. Odigrao je jako dobro, sa klupe, za 17 minuta, postigao je 7 poena, imao 6 skoka (3 ofanzivna) i 3 asistencije. I onako jaka centarska linija Seltiksa je dodatno pojačana. Garnet, Šakil, Bejbi Dejvis, Džermejn, Erden i Harangodi. Svi igraju i to jako dobro i svi su odlični igrači...
KKP- prva petorka
Ništa niko ceo dan ne piše ovde...
Sada sam odgledao (stigao) sve sa utakmica prošle noći, evo ovde sve:
http://www.nba.com/gameline/20110126/
Još neke zanimljivosti. Večeras će se znati starteri ua All-Star, možda i cele ekipe, nemam pojma. A tu je i glasanje za igrače koji će učestvovati u "Skills Chellenge" (Takmičenje u veštinama)...
http://hangtime.blogs.nba.com/2011/01/27/all-star-starters-tonight-on-tnt/?ls=iref:nbahpt1
http://www.nba.com/chooseyoursquad/?ls=iref:nbahpt1
Što se tiče nekih novosti u igračkom kadru timova, Toronto je doveo beka Treja Džonsona, Milvoki takođe beka Gereta Templa, Vašington pleja Mustafu Šakura, San Antonio beka/krilo Lerija Ovensa, Portland centra Krisa Džonsona. Svi su valjda potpisali kratkoročne (desetodnevne) ugovore...
Sada sam odgledao (stigao) sve sa utakmica prošle noći, evo ovde sve:
http://www.nba.com/gameline/20110126/
Još neke zanimljivosti. Večeras će se znati starteri ua All-Star, možda i cele ekipe, nemam pojma. A tu je i glasanje za igrače koji će učestvovati u "Skills Chellenge" (Takmičenje u veštinama)...
http://hangtime.blogs.nba.com/2011/01/27/all-star-starters-tonight-on-tnt/?ls=iref:nbahpt1
http://www.nba.com/chooseyoursquad/?ls=iref:nbahpt1
Što se tiče nekih novosti u igračkom kadru timova, Toronto je doveo beka Treja Džonsona, Milvoki takođe beka Gereta Templa, Vašington pleja Mustafu Šakura, San Antonio beka/krilo Lerija Ovensa, Portland centra Krisa Džonsona. Svi su valjda potpisali kratkoročne (desetodnevne) ugovore...
KKP- prva petorka
Noćas u 01:00 na TNT-u u emisiji se odlučuje o startnim petorkama na All-Staru.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Заправо, само се саопштава резултат гласања јер се на основу тога бирају стартери.
Елем, болесна петорка на Истоку: D.Rose- D.Wade- L. James- A. Stoudemire- D.Howard.
На Западу: C.Paul- K.Bryant- K.Durant- C.Anthony- Y.Ming.
Сер Чарлс је неуништив, хоће човек да угура Кевина Лава у 12 Запада по сваку цену, на уштрб Тима Данкана. Невероватну енергију и моћ убеђивања има ова легенда, добро има то и јачи глас од свих у студију.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
evo ga još jedan cirkus počinje... iskreno, meni je All Star zanimljiv samo zbog takmičenja u trojkama i zbog toga što je zadnji rok za trejdove pa obično ima svega i svačega.
Ostalo?
Hebe mi se... Ukratko, ako želim atrakcije (a ne želim) gledaću ih od onih koji to bolje rade (npr AND1 Mixtape ekipa). Ne vidim ništa zanimljivo u tome što će jedni duge pustati da se iživljavaju na igri, a posebno "govno" na vrhu torte je situacija sredinom svake 3. četvrtine kada se u svakoj ekipi iskristališe lik koji bi mogao biti MVP, i onda se njemu lopta bezrezervno gura do kraja utakmice... Uh, košarka iz mojih snova.
Zadnji potez na Al Star meču koji me je ostavio bez teksta je T-Mac koji je prije 7-8 godina u toku igre sam sebi bacio loptu o tablu i zakucao kroz punu odbranu, a nisam steakao utisak da ga je neko baš pustio.
Jezivo!
Ostalo?
Hebe mi se... Ukratko, ako želim atrakcije (a ne želim) gledaću ih od onih koji to bolje rade (npr AND1 Mixtape ekipa). Ne vidim ništa zanimljivo u tome što će jedni duge pustati da se iživljavaju na igri, a posebno "govno" na vrhu torte je situacija sredinom svake 3. četvrtine kada se u svakoj ekipi iskristališe lik koji bi mogao biti MVP, i onda se njemu lopta bezrezervno gura do kraja utakmice... Uh, košarka iz mojih snova.
Zadnji potez na Al Star meču koji me je ostavio bez teksta je T-Mac koji je prije 7-8 godina u toku igre sam sebi bacio loptu o tablu i zakucao kroz punu odbranu, a nisam steakao utisak da ga je neko baš pustio.
Jezivo!
drexler- mvp
Godina : 38
blagoje ::
Заправо, само се саопштава резултат гласања јер се на основу тога бирају стартери.
Елем, болесна петорка на Истоку: D.Rose- D.Wade- L. James- A. Stoudemire- D.Howard.
На Западу: C.Paul- K.Bryant- K.Durant- C.Anthony- Y.Ming.
Сер Чарлс је неуништив, хоће човек да угура Кевина Лава у 12 Запада по сваку цену, на уштрб Тима Данкана. Невероватну енергију и моћ убеђивања има ова легенда, добро има то и јачи глас од свих у студију.
Očekivane petorke, ništa se nije menjalo u glasanju. Jedino ostaje da se vidi ko će zameniti Minga na centru na Zapadu. Ne znam koliko je realno ovo sa Lavom, što insistira Barkli. Štern će tu doneti konačnu odluku (Bajnam je bio odmah posle Minga na glasanju).
Rezultati prošle noći:
Njujork - Majami 93:88
http://www.nba.com/games/20110127/MIANYK/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000678#nbaGIboxscore
Dalas - Hjuston 111:106
http://www.nba.com/games/20110127/HOUDAL/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000679#nbaGIboxscore
Portland - Boston 78:88
http://www.nba.com/games/20110127/BOSPOR/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000680#nbaGIboxscore
Pavlović dobar u pobedi Dalasa sa 11 poena...
KKP- prva petorka
Postignes 34 poena i ova napredna statistika( +/-) ti bude -6, strasno.
Macijauskas- mvp
ko nije gledao NY - Miami, ne zna sta je propustio, zato se upravo najbolja kosarka igra tamo ! za mene je ono bio play off duel !
Nolle- mvp
naravno Yao će biti zamenjen, Greg bira zamenu. DARKOOO!!! Šalu na stranu biće najverovatnije Bynam ali možda i Darkan na klupi, valja nadati se
Koleman- mvp
Kevin Love , salim se verovatno Bajnam... Koji je za mene najbolja cista petica u NBA (bolji od Dwighta)
Nolle- mvp
Složio bih se. Tužno je kako drvo zovu najboljim centrom lige ali da ne ulazim u to da me ne bi napali sa svih strana. Još je ove godine i dobar u napadu kakav je bio. Čak ni Hakeem nije mogao da ga nauči kako valja, klasičan divljak. Za odbranu, nema šta, svaka čast. Ali ako je to dovoljno da ga nazoveš najboljim C lige, onda u redu.Nolle ::Kevin Love , salim se verovatno Bajnam... Koji je za mene najbolja cista petica u NBA (bolji od Dwighta)
Koleman- mvp
Klipovi sa TNT-a, gde su sinoć predstavljane prve petorke Zapada i Istoka za All-Star u Los Anđelesu. Tu je i rasprava oko Kevina Lava i reakcije Čarlsa Barklija: " Oh, my God!"
https://www.youtube.com/watch?v=Ojy9HUrzG58&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=dzQXYgTYU7k&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=Ojy9HUrzG58&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=dzQXYgTYU7k&feature=player_embedded
KKP- prva petorka
Novi problemi za Meja i Memfis...
http://www.nba.com/2011/news/01/27/mayo-suspended/index.html?ls=iref:nbahpt2
http://www.nba.com/2011/news/01/27/mayo-suspended/index.html?ls=iref:nbahpt2
Mihael- mvp
Ostavio sam ja ovo vec na svastari...
Macijauskas- mvp
Izvini Ne čitam baš uvek sve podforume.Macijauskas ::Ostavio sam ja ovo vec na svastari...
Koleman- mvp
Ma nista bre
Stvarno je urnebesno
Stvarno je urnebesno
Macijauskas- mvp
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo