Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 2. deo

+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 17 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo

Počalji od Mark Madsen Ned 30 Jan 2011 - 1:54

Pavlovic otpusten posle isteka drugog desetodnevnog ugovora, ali navodno postoji mogucnost da se vrati u Dallas posle nekog vremena.
Nowitzky i Jason Terry su ga lepo nahvalili.
http://sports.espn.go.com/dallas/nba/news/story?id=6073189
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 30 Jan 2011 - 3:22

Ja mislim da je otpušten najviše zbog Peđe Stojakovića, da se njemu otvori mesto na trojci, da igra. Na Peđu se sigurno ozbiljno računa, prekaljeni igrač, a Pavlović možda ode sad u neki drugi klub ili negde u Evropi. Kako dugo nije igrao, solidan je bio u Dalasu, bio je starter...

Rezultati od noćas:
http://www.nba.com/gameline/20110129/

Top 10:
http://www.nba.com/video/games/bulls/2011/01/29/0021000693_ind_chi_recap.nba/index.html
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 30 Jan 2011 - 6:20

Moram da priznam da sam ocekivao bolju statistiku za Milicica protiv Toronta i Barnjanija, kad se setim sta mu je Pekovic uradio kada su igrali protiv Italije, to je bilo ponizavanje...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 30 Jan 2011 - 7:54

Павловић је био сјајан, гледао сам меч са Хјустоном, био је стартер и играо почетак првог и другого полувремена. Имао је одличан олраунд учинак, 2 скока, 2 асистенције, 2 украдене лопте. Дао је 11 поена, имао шут за 3 поена 3-5. А отпуштен је да би се задржала флексибилнос буџета и ростера ћер ће се изгледа прави још неки трејд, други резон не могу да схватим. Као што се и предпостављало доведен је да попуни рупу док се не доведе неко други, али је занимљиво што је играо сјајно и чудно ми је да га нису задрали, то говори да готово сигурно планирају нешто да ураде до краја прелазног рока, не верујем да би остали само са Пеђом који једва споји 2 утакмице кад је здрав. Заинтересовала ме је ситуација око њега и да ли ће неко после овако добрих игара бити расположен да га доведе.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 30 Jan 2011 - 11:33

Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 30 Jan 2011 - 15:44

Ајде ја да јавим са малим закашњењем неке вести које сам читао предходних дана али због хроничног недостатка времена нисам могао да поделим са вама. Видим да нико није поменуо али свакако да је вест дана да је тренер Индијане Џим О'Брајан добио отказ (заслужено). Имао је неколикодобрих мечева ове године, добио пар гостовања у западној конференцији, али ипак мислим да је резултат екипе далеко ипспод очекивања, Бобкетси који се тотално распадају као екипа, имају бољи скор од њих.

Друго предходних дана се није чуло бап много трејд гласина, али зато је домаћи сајт Спортал успео то да надомести тако што је измислио 4 трејда и онда детаљно образлагао зашто би било добро да се ти трејдови десе. Образложења су тоталне коменије, чиме је аутор показао да нма благе везе се познавањем прилика преко баре:
http://www.sportal.rs/news.php?id=44301
http://www.sportal.rs/news.php?id=44357

Замислите ви који је то дилетантизам, измисле људи трејдове и на крају напишу: Za kraj, NI JEDAN od spomenutih trejdova nije aktuelizovan, ovo je samo naša projekcija zamena u kojima nema Karmela Entonija, oko čijeg se imena sve vrti još od leta. Februar će nam dati i veliki broj odgovora... Zato, sačekajmo.

А у тексуи има шта и да се види! Идеја им је да Јута треба да трејдује Кириленка који има злата вреда истичући уговор, а такве сада сви јуре да би растеретили буџете пред нови колективни уговор за Хамилтона (кога нико живи неће а после ове године има још 2 године и 25 милиона, од чега је 21.5 гарантован али они вероватно не знају ни шта то значи) у Максела (који је тотални пропалитет а има 3 године по 5 милиона). А Јута нема тиме не би добила ни замену за Кириленка који је стартер, а Мајлс и Хејворд то сигурно не могу да буду. Колико ли само жале за Веслијем Метјузом...

Даље им је идеја да Финикс треба да трејдује Неша и Робина Лопеза у атланту за Џоша Снита. Трејд описују као да би у њему Атланта сјајно прошла (а људи имају Бибија и Крофорда, који че им јоп и Неш), а Финикс би ето добио Смита и Атлантиног пика... Па кад би такав дил Финикс имао на столу одмах би га прихватио али то је светлосну годину далеко од реалног. Шта тек рећи о идеји да би Њујорк требао да трејдује Ентонија Рендолфа јединог човека који је сигуран у трампи коју хоће да направе са Денвером било као део пакета било као играч којег би мењали за пика на драфту. Њујорк је пре месец дана исказао интерес за Меја али сигурно не би давали Рендолфа, осим ако то није део неке даље тактике за лов на неку звезду.

Или ова глупост да би Минесота требала да да Риднаура , Бруера (за којег кажу да лоше игра у дефанзиви а једини човек игра одбрану у целој спољној линији Минесоте!) и права на Рикија Рубија Џерсију за Девина Хериса за кажу да ове године игра најбољу сезону!?!?!?! А дејвид Кан предходних дана само прича како не постоји шанса да пусте Рубија. Да дају Риднаура који ове године има 11.5 поена по мечу, 8 асистенција и шут за 3 поена 44% а укупан шут му је 49% за Хериса који има 15.5 поена по мечу. 7.6 асистенција уз проценат за 3 поена 30%, укупан шут 42%. Дакле трејдују два играча са истом статистиком при чему Риднаур има плату 4 милиона а Херис 9 милиона? Вероватно је Херис бољи играч, играо је на ОлСтару, али да ли је толико бољи да би му Минесота давала више ного дупло већу плату, при чему Риднау има далеко боље проценте шута, чак и нешто више асистенција по мечу? Па чак и када би Минесота пристала на тако нешто верујући да ће Херис да се врати на бројке из сезоне када је играо Ол Стар, који је интерес Џерсија да раде ово? Па они граде екипу а Хериса ће или да задрже или да дају за неку звезду, сигурно не за Бруера и Риднаура...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 30 Jan 2011 - 16:53

Што се реалних вести тиче, прво да кажем да се много нервирам због пораза Јуте, имали су неколико лаких гостовања на истоку и то су погубили, а ако се на то додају и порази у два дербија која су изгубили од Сан Антонија и Лејкерса долазимо до тога са су упали у јако лошу серију, коју не знам да ли ће успети да трајно прекину победом над Минесотом од прекјуче. Колико жалим што су имали неколико лоших резултата код куће на почетку сезоне, губили су од Индијане и сичних екипа, да су то добили сада би имали барем скор као Лејкерси....

Друго од гласина бих издвоио само једну а то је интерес Оклахоме за Варежаоа. Мислим да је то трејд који би могао да има велике последице, да створи један нови велики тим на западу. Оклахома пре свега није задовољна учинком своје центарске линије. Крстићу се замера да је мекан, а за Џефа Грина кажу да непостоји у одбрани, да нема физикалије и да то не може да надокнади чак ни ефикасном игром у нападу. Грин у просеку има исти број скокова као и Расел Вестбрук, а Крстић је стартни центар са најмање скокова у лиги (али он брате мили и не игра)... Зато је Оклахома одлучила да покуша да доведе Варежао-а, који је повређен до краја сезоне и то покушавају да искористе као повољну околност за себе, јер они идаље не јуре титулу, још стасавају, време ради за њих. У супротном смеру расположени су да пошаљу или Грина или Хардена. Можда је изненађење то што се Грин помиње као неко ко би требао да иде, али већ сам вам објаснио шта му замерају, а уговор му истиче на крају ове године, а нови ће вероватно бити огроман, вероватно ће се појавити екипа са празним буџетом (Џерси, Индијана, Сакраменто, па и сам Кливленд) која је спремна да му понуди џакове пара и Оклахома ће вероватно морати да парира максималној понуди, која би износила вероватно 65 милиона за 5 сезона по важећем колективном уговору, по новом сигурно нешто мање. Дакле морали би доста да дају а зашто би ако нису задовољни њиме... Варежао има већ потписан петогодишњи уговор који није нарочито висок 7-9 милиона наредних сезона, што би оставило довољно простора да се потпише нови максимални уговор са Вестбруком када на крају следеће сезоне за то дође време. Други играч који се помиње као могући за размену је Џејмс Хаарден. Он им је свакако играч којег би Оклахома далеко радије дала али питање је да ли Кливленд хоће да да свог најбољег играча за Хардена... Оклахома би до краја сезоне играла са Крстићем и Ибаком на петици и четворци, а на почетку следеће сезоне Варежао би када се опорави заменио Крстића у стартној постави. Ко зна који би били лимити те генерације Оклахоме која би имала неколико фантасатичних младих играча са потписаним петогодишњим уговорима...

Чуо сам и то да је Пртланд одлучио да види шта би до краја прелазног рока могао да добије за Рудија Фернандеза. Није да им се баш он трејдује али немају другог избора. Одлучили су да су Олдриџ, Метјуз и Батум језгро екипе за нередне године и како каже Рич Чо (ГМ), не желе сад да због краткорочног побољшања екипе дају играча важног на дуге стазе. Трејдовали би можда Батума за неког играча сличног потенцијала међутим таквог нема на видику. Руди је једини играч којег тренутно могу да ''учипе'' да попуне рупе које су им се јавиле повредама најважнијих играча. Траже центра и плеја, јер им фали још један организатор игре, летошње пуштање Бејлиса у Хорнетсе партиципира се као јако лош потез. Минесота би ту могла да умеша прсте, нуде Телфера, Куфоса, мећутим Портланд није баш одушевљен, гледа на друге стране. Минесота види Рудија првенствено као аквизицију за коју би касније, вероватно на крају сезоне могли да добију пика од неке јаче екипе или да им буде мамац да коначно привику Рубија да дође у НБА...
Тужно је гледати Потртланд који је требао ове године да буде на челу запада, пројектовали су тим да им екипу носе Рој, Оден, Олдриџ, Метјуз уз подршку ветерана Милера и Кембија, али су се сви осим Олдриџа исповређивали... Мислим да имајући у виду све околности они још и добро играју, али мислим да ипак неће моћи да наставе у том ритму. Штета....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 30 Jan 2011 - 19:06

Izem ti ekipu koja se nada u Varežaoa... NBA liga 2010/2011 - 2. deo - Page 17 342805 Na šta je spao NBA, da jedan Krstić bude rezerva panju Varežaou. pegla
Pogledah poslednju četvrtinu Oklahome i Majamija... Kakav potez LBJ-a... Otvoren šut na -1, a on dodaje Hausu da ovaj šutne. Na sreću Klivlenda pogodio je. Voleo bih na Istokud a vidim finale Bostona i Majamija, da ih Rivers rastavi na komade!
Kada smo već kod Bostona, pogledah i drugo poluvreme njihovog meča sa Lejkersima. Ukoliko im se neko od glavnih igrača ne povredi u play off-u ( Rondo, Pirs, Alen, Garnet ) ne vidim kako i ko bi mogao d aih dobije. Pojačali su se pod košem gde su i onako bili jaki, a u spoljnoj liniji Nejt ima zapaženiju ulogu nego prošle sezone. Zaista su paklena ekipa. Uz Mamuze, moj omiljeni tim u ligi.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 30 Jan 2011 - 19:46

teško je porediti Krstića i Varežao ako se ne stave u direktan kontekst igre Oklahome.
Jasno je da Krle ne može da isprati ritam koji drži Thunder, jednostavno, Westbrook vodi ekipu u 5. brzini a to je za Krstića previše. Sad, da l je to dobro ili nije, pitanje je za iskusnije stručnjake, ali mislim da Westbrook i Durant ne mogu sporije od ovoga.
Anderson Varežao je brz, pokretljiv, može da hvata allay-oopove, lijepi banane, ne traži puno šuteva, uglavnom hvata skokove i radi put-backove, a to je igrač po ukusu sadašnje Oklahome. On će imati 10-ak poena u prosjeku, a neće uzimati šuteve koji su preko potrebni Westbrooku i Durantu.
Uz dužno poštovanje našem kapitenu, njegovo vreme u OKC je odbrojano.

Utisak večeri za mene je Glen Big Bejbi Dejvis. Kakav igrač!!! Nevjerovatno je kako Boston kroz cijelu svoju istoriju uspjeva pronaći te podcjenjene igrače koji ulaze sa klupi i riješavaju utakmice. Ja Dejvisa ne mogu zamisliti u bilo kojoj drugoj ekipi, dečko je rođen "zelen". Inače funkcioniše kao blaža verzija Sofoa, za nijansu je mršaviji i za istu tu nijansu spretniji i brži. Respect!

Takođe, ne znam da li ste obratili pažnju na igre Marčina Gortata nakon trejda u Finiks. Čovjek i dalje stratuje sa klupe, ali ga je igra uz Neša preporodila, vezao je 3-4 dabl-dabla, oborio lične rekorede u svim kategorijama, ne mogu se oteti utisku da je Gortat prosječan centar u NBA okvirima, a mislim da bi čak i neki naš centar koji dobro radi pik a fizički je jak (npr. Milovan Raković - fizička sličnost da Gortatom je slučajna Smile )uz Neša pored sebe imao ovakve brojke
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 30 Jan 2011 - 23:24

ne kaki mnogo za Miami, Bodi Smile

sa Nashom bi i Stimac imao 20p po utakmici Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pon 31 Jan 2011 - 0:03

*ZuLuof

I ja sam čitao na sportalu oko trejdova, debilizam klasičan, strašno, jadan je sportal, od uvek bio. Very Happy

Rezultati od noćas i Top 10:

http://www.nba.com/gameline/20110130/

https://www.youtube.com/watch?v=7spOMC-Ojh0&feature=player_embedded
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 31 Jan 2011 - 0:15

Sportal uglavnom ima sranje tekstove ali sa NBA urednikom su probili sve granice ROFL
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Pon 31 Jan 2011 - 2:48

Sto se tice Varejaoa u Oklahomi, tu se potpuno slazem sa Drexlerom. Krle je individualno bolji igrac, ali Thunderu vise odgovara ono sto donosi Varejao a to su skokovi, postavljanje picka, sav moguci prljav posao u reketu. Krle je bolji strelac ali Oklahoma nije ekipa koja napada sa posta.
Sto se tice LeBrona, ono je bio skolski primer pasa coveku koji je u boljoj poziciji.To samo pokazuje da igraci imaju poverenja jedni u druge, to je ono sto im Spoelstra na svakom time outu ponavlja, a isto radi i Doc Rivers u Bostonu.
Ne znam da li ste gledali Gortata pre dve godine na EP u Poljskoj, ali on je u toj ekipi pokazao da je mnogo vise nego sirovina za kakvu se smatra. U Orlandu nije imao dovoljno prostora, a i nije bio njegov posao da sutira sa poludistance (sto je u reprezentaciji pokazao da svakako moze). Steve Nash sigurno doprinosi Gortatovoj statistici, ali mislim da je Gortatov kvalitet ipak potcenjen.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 31 Jan 2011 - 6:59

Niko nije pomenuo i sjajnu partiju Tomofeja Mozgova koji je za Nikse u pobedi nad Detroitom imao ucinke karijere, 23 poena i 14 skokova...

Inace, sto se tice Gortata, dobr je on igrac, ali nije nista posebno, za tu visinu i tu gradju ocekivao sam vise skokova u napadu, a sto se tice statistike u Fenisku, treba da odgledate neku utakmicu da vidite koliko poena daje na asistencije Nesa, Hila i Kartera, sinoc je dao 12 lakih poena na asistencije, sta vise da kazem, plus, bio je neprimetan dok je u igri bio Okafor ( koji je se povredio a za 16 minuta u prvom poluvremenu je imao cak 7 ofanzivnih skokova )...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 1 Feb 2011 - 1:15

Od 30.novembra Klivlend je pobedio samo JEDNOM. Imaju 21 poraz za redom,a u seriji su 1-31 od tog datuma. UZAS !

A prosle godine su bili najbolji na istoku sa sokorom 61-21. Dakle Lebron im je bio 3/4 tima.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 1 Feb 2011 - 13:15

После ове изјаве каја је доспела и на наше сајтове http://sportal.rs/news.php?id=44570 кренула је широка дебата о благом паду Лејкерса од почетка сезоне. Додуше изоставили су да преведу онаје део када Купчак каже да су старији, али не много старији, јер није то као прелазак са 33 на 34 године већ прелазак са 30 на 31 годину што не би требало да има велики утицај на игру играча. Управо због помињања тох година, које одгооварају Артесту многи спекулишу да је он на излазним вратима. http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18638 Ипак тешко је поверовати да ће се у лиги наћи екипа заинтересована да узме маторог играча са тако високим и дугорочним уговором и тако тврдом главом а Меџик Џонсон изашао је данас са својим гледиштем да је проблем у лошој отганизацији игре. Директно су окривљени Фишер, Блејк и Браун. http://sports.espn.go.com/los-angeles/nba/news/story?id=6080446&campaign=rss&source=NBAHeadlines Да је Меџик управу говори и напредна статистика, која је израчунала укупан учинак Лејкерса на свим позицијама у тиму као и учинак осталих екипа које играју против Лејкерса и долази се до закљчка да и поред не баш сјајног учинка на тројци, једино се дефицит, и то огроман бележи на кецу. http://www.82games.com/1011/1011LAL5.HTM

Остаје да се види шта ће бити до краја прелазног рока, а многи шпекулишу да се неће десити ништа и да су Купчакове речи које је подржао и Фил Џексон само покушај да се екипа мотивише и тргне из летаргије. Са друге стране се пак чује да је на радару између осталих Кирк Хајнрих http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18645 .

Минесота улаже 155 милиона у реновирање хале, не желе да доводе у питање опстанак франшизе у граду http://www.downtownjournal.com/index.php?&story=16449&page=65&category=92

Пирс изазвао Алена (2001. био први), Стојаковића (2002, 2003) и Новицког (2006) на такмичење у брзом шутирању тројки! За Алена каже "He's the 3-point king," Pierce said, "But I'm the 3-point champ." Риверс би ипак паре ставио на Алена. http://www.boston.com/sports/basketball/celtics/extras/celtics_blog/2011/02/pierce_calling.html
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Uto 1 Feb 2011 - 13:55

Jel neko zna sajt za stream NBA utakmica? ATDHE i Channelsurfing ne rade.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 1 Feb 2011 - 13:58

http://www.soccertvlive.net/sport/basketball.html

Можда не раде јер још ништа није почело
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Uto 1 Feb 2011 - 14:18

ZuLuofVozdovac ::http://www.soccertvlive.net/sport/basketball.html

Можда не раде јер још ништа није почело
Ja bih rekao da su ukinuti. Hvala u svakom slucaju.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 1 Feb 2011 - 14:27

Богами јесу не само укинути него изгледа и одговорни људи позатварани. Ја гледам преко овог линка који сам ти послао, мада су се богами и многи други посрали па не раде и недају стрим вецерас, баш сам ево сад прочешљао сајтове које пратим а који нису повезани са АТДХЕ..
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 1 Feb 2011 - 14:31

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Uto 1 Feb 2011 - 14:35

U zadnje vreme su dosta sajtova pogasili, ne mogu ni Entourage da gledam ko covek, svaki dan trazim novi sajt.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 1 Feb 2011 - 14:43

Evo da se nadovezem na probleme Lejkersa... Evidentno je da im je najveci problem pozicija 1, Fiser je vec u godinama a ja nesto mnogo ni ne cenim Blejka. Secam se kada je doveden u Lejkerse da sam bio jedini koji se pobunio i rekao da su po meni pogresili i da bi ja uvek za te pare uzeo Ridnaura koji bi Lejkersima mnogo vise znacio i koji nebi imao problema da se prilagodi stilu igre...
Ipak, po meni su oni i dalje uz SAS i Boston glavni favoriti za titulu, ostali po meni nemaju sanse...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sre 2 Feb 2011 - 2:09

I ja se slažem da Lejkersima treba neki bolji i mlađi pelj od Fišera, na ostalim mestima su jako dobro pokriveni. Pali su malo u formi, ali mislim da nije neki problem za njih, vratiće se oni sigurno.
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 2 Feb 2011 - 2:24

e jebiga, ne može i jare i pare... kad 4 pozicije pokriješ All Star igračima, logično da jedna ostaje "šuplja".
Uostalom, ne sikirajte se vi za Fišera. Tokom maja on zna biti jako koristan... bball
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći