Evroliga 2010/2011 - 1. deo
+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo
Greota za momka, ali ovo otvara prostor za Bobija. Dobra sansa da dobijemo jos jednog reprezentativnog centra...Tazz ::CSKA baš nema sreće, Kaun je gadno povredio koleno. Piše na sajtu evrolige da će ići u SAD da utvrde stepen povrede i pominju mogućnost operacije.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
kud ćeš više, i ovako ih imamo za izvoz
kad bi mogao neki međunacionalni trejd, da damo centra za nekog beka...
evo npr. Španci ne računaju na Karlosa Suareza i San Emeterija zbog jake konkurencija, a nama bi dobro došao jedan od njih, npr. umjesto Pauna.
S druge strane, eto, mi njima damo Miličića taman da ne gledaju više Rejesa
Mislim da je ovo fer ponuda
evo npr. Španci ne računaju na Karlosa Suareza i San Emeterija zbog jake konkurencija, a nama bi dobro došao jedan od njih, npr. umjesto Pauna.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ne znam, nekako se stalno kuka fali nam ovaj, fali nam ovaj, a na kraju neko iskoci. Eto, mislili smo pred prosli EP da nemamo nisko krilo, iako smo tu decenijama bili dobro "popunjeni". Iskocili su u dve godine Bjelica (211cm) i Keselj (205cm), koji igraju (dobro, jos se adaptiraju) u velikim evropskim klubovima. Iskocice tako i neki "bekcic" vec ...
Jbg, kad si talentovan, onda si talentovan. I ne slazem da su Hrvati "leprsaviji" od nas. Imamo mi itekako smeka, a jos smo fizicki najjaci u Evropi.
P.S. Bobi je bolji centar od Koste i mislim da ce to vrlo brzo pokazati, a vec u Londonu ga ocekujem kao 2. centra reprezentacije ...
Jbg, kad si talentovan, onda si talentovan. I ne slazem da su Hrvati "leprsaviji" od nas. Imamo mi itekako smeka, a jos smo fizicki najjaci u Evropi.
P.S. Bobi je bolji centar od Koste i mislim da ce to vrlo brzo pokazati, a vec u Londonu ga ocekujem kao 2. centra reprezentacije ...
wolfvaga- prva petorka
Samo molim te vodi računa da se u tim razmenama nikako ne desi da mi gledamo Rejesa!drexler ::kud ćeš više, i ovako ih imamo za izvoz
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Daniel Santiago potpisao za Spirou Charleroi.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
drexler ::Imperator :: Ne da se Duletu da uleti u keš pa to ti je. Opet će da krene sa pričama kako mu je budžet mali
jedva čekam... bila bi fora slušati Duletove žalopojke o kašnjenju stipendija na ruskom
hahaha
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Sta se desilo sa Olimpijakosom, je li neko gledao??
Nije strasno sto su izgubili, ali opet izgubiti od Bamberga, koliko vidim Nemci bili u vodstvu celu utakmicu..
Nije strasno sto su izgubili, ali opet izgubiti od Bamberga, koliko vidim Nemci bili u vodstvu celu utakmicu..
expert- prva petorka
Odakle vam ideja da ce Marjanovic biti ozbiljan centar u svetskim ili bar evropskim razmerama nije mi jasno. Pa sta ako je presao u CSKA?? Kosta je i dalje seprtlja bez refleksa iako je presao u Barsu i cak i ima neku minutazu. Marjanovic apsolutno nema nista osim visine i snage, sto naravno nikako nije zanemarljivo, ali je nedovoljno za ono sto mu vi predvidjate. Pa covek se jedva krece jbt. Raduljica je izmislio basket za njega...
Poslednji izmenio Manu dana Sre 27 Okt 2010 - 10:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Manu- mahač peškirom
expert ::Sta se desilo sa Olimpijakosom, je li neko gledao??
Stvarno neverovatno, ja prvo pomislio da Teo nije igrao zbog ledja, kad ono jeste i to 33 minuta. Ipak, trojke gadjao 2-10, jbg povreda je razlog sigurno. Spanulis jako los za isto toliko minuta, index samo 4. Keselj igrao samo 6 minuta, opalio jednu trojku i promasio...
Manu- mahač peškirom
Ne znam da li zbog te povrede ali Teodosic je veceras u pojedini trenucima izgledao kao da ce da zaspe u toku igre..
Geograf- mahač peškirom
pa on uvek tako izgledaGeograf ::Ne znam da li zbog te povrede ali Teodosic je veceras u pojedini trenucima izgledao kao da ce da zaspe u toku igre..
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Veruj mi da je veceras bio jos pospaniji..
Inace cini mi se da je Duda olako shvatio Nemce, dosli su sa 11 igraca ( bez mavrokefalidisa), Teo i pored povrede bio u prvoj petorci, odigrao ocajno.. a Papalukas tek u drugoj cetvrtini usao u igru (mislim da je Duda planirao da ga odmori)..Nemci ih razbili odbranom, nije bilo asistencija ove dvojice i onda se sve svelo na sutiranje trojki u cemu je Teo preterivao..
Inace cini mi se da je Duda olako shvatio Nemce, dosli su sa 11 igraca ( bez mavrokefalidisa), Teo i pored povrede bio u prvoj petorci, odigrao ocajno.. a Papalukas tek u drugoj cetvrtini usao u igru (mislim da je Duda planirao da ga odmori)..Nemci ih razbili odbranom, nije bilo asistencija ove dvojice i onda se sve svelo na sutiranje trojki u cemu je Teo preterivao..
Geograf- mahač peškirom
Za koga navijate sutra, tj. danas... Žoc ili Dule?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
ЦСКА! никад пао, никад обрадовић па макар на другој страни био и дуле
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Dule naravno, ja ne podnosim Željka!
Pobeda Bamberga i to ubedljiva je baš iznenadjenje. Čini se trenutno da će se Barsa opet prošetati do titule, ali još je rano za takve prognoze...
Pobeda Bamberga i to ubedljiva je baš iznenadjenje. Čini se trenutno da će se Barsa opet prošetati do titule, ali još je rano za takve prognoze...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
za željka naravno, titule sa reprezentacijom, Istanbul, izbor je lak
Poslednji izmenio superhik dana Sre 27 Okt 2010 - 23:49, izmenjeno ukupno 1 puta
superhik- prva petorka
ne znam zašto je pobeda bamberga toliko iznenađenje, i mi Partizan znamo da razbijemo kod kuće favorite na papiru, pa što ne bi i neko drugi, pa makar bio to i Bamberg
vlada- mahač peškirom
- Datum upisa : 11.10.2010
nema od toga ništa... ovaj poraz Olya ne treba shvatati tragično, Duda je tek 2 mjeseca sa ekipom, do marta aprila kada se sezona bude lomila oni mogu strašno napredovati.
Slično sam doživljavao naš poraz od Kanade na onom turniru u avgustu
Slično sam doživljavao naš poraz od Kanade na onom turniru u avgustu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja navijam za Žoca.
Bodi Bond- mvp
Je l' ovo Cibona nema sponzora, na dresovima nista osim broja, imena igraca i natpisa Zagreb?
expert- prva petorka
Da mi je samo znati ko gura onu katastrofu od Stipčevića tamo u Hrvatskoj...
Sa druge strane, Efes i Fener toliko para, a ni na šta ne liče...
Sa druge strane, Efes i Fener toliko para, a ni na šta ne liče...
Bodi Bond- mvp
Losa utakmica, ne znam ko me natera da gledam ceo mec, Stipcevic je prosecan igrac za neku osrednju ekipu, ne znam sta radi u Ciboni..
Ni ovi mladi u Ciboni mi nisu nista posebno, Bogdanovic mi se svidja, vidi se da je iskusniji od ostalih dok nemam neke reci hvale za Zubcica, Radosevica i Delasa, ne vidim neki veliki potencijal u njima.
Sve u svemu Cibona ispod proseka Evrolige.
A sada slager, ajmo nasi pa ko bude bolji
Ni ovi mladi u Ciboni mi nisu nista posebno, Bogdanovic mi se svidja, vidi se da je iskusniji od ostalih dok nemam neke reci hvale za Zubcica, Radosevica i Delasa, ne vidim neki veliki potencijal u njima.
Sve u svemu Cibona ispod proseka Evrolige.
A sada slager, ajmo nasi pa ko bude bolji
expert- prva petorka
Bas losa utakmica. Prosek nista vise. Cini mi se da Cibona ove godine ima bas slab tim.
a sad napred Dule Ajmo CSKA.
a sad napred Dule Ajmo CSKA.
Sergej- mvp
NAPRED CSKA!!!!!
Markos- prva petorka
Sergej ::a sad napred Dule Ajmo CSKA.
Bodi Bond- mvp