Evroliga 2010/2011 - 1. deo
+45
dane
Maja
ZuLuofVozdovac
XXL
fizicar
Novica-Ubica
Naissus
bigZ
Zolja
lazarminator
Psycho
lakovic.
2bad4u
markoo
blagoje
Gencha
vlada
Manu
Imperator
Tazz
mikoni
mlekadzija
Talicni Tom
Tenenac
Zoro
Hyperactive
Geograf
Macijauskas
expert
KKP
drexler
superhik
Ray Allen
TheGodfather
Sergej
Markos
Dule Kecman
Mihael
Mickey
Everton
wolfvaga
Nolle
Bodi Bond
Junglezburn
Zemljoradnik
49 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Evroliga 2010/2011 - 1. deo
@zemljoradnik
Marjanovic je jedan od velikih "projekata" za reprezentaciju jos od malih nogu (ako je on ikada imao male noge). Uz duzno postovanje ne verujem da je bas Dule njega iskolovao za tako kratko vreme, mnogo su duze radili sa njim Muta, Duda, Struja... A sve sto si rekao stoji, njegovo kosarkasko obrazovanje je vise nego dobro - odlicno.
Marjanovic je jedan od velikih "projekata" za reprezentaciju jos od malih nogu (ako je on ikada imao male noge). Uz duzno postovanje ne verujem da je bas Dule njega iskolovao za tako kratko vreme, mnogo su duze radili sa njim Muta, Duda, Struja... A sve sto si rekao stoji, njegovo kosarkasko obrazovanje je vise nego dobro - odlicno.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
taman sam hteo da napisem ali vidim da je zemljoradnik vec pisao o tome, znaci Teo stagnira cele sezone , igra po meni katastrofa, kao sto je napisao zemlja mnogo siluje a i vise nema te njegove lucidnosti sa kojom je dovodio protivnike do ludile , sta je razlog takve igre bas bi voleo da znam ili da neko ovde objasni.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Јуче је жалгирис играо зону пола утакмице и Тео и Спанулис су се такмичили ко ће више тројки да шутне(промаши). Тако су и пришли на 3-4 разлике са 20-ак, да би тек у задњем минуту Спанулис погодио за +6.
Нисам приметио да је силио и да је шутирао из немогућих позиција?!
Нисам приметио да је силио и да је шутирао из немогућих позиција?!
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Everton ::taman sam hteo da napisem ali vidim da je zemljoradnik vec pisao o tome, znaci Teo stagnira cele sezone , igra po meni katastrofa, kao sto je napisao zemlja mnogo siluje a i vise nema te njegove lucidnosti sa kojom je dovodio protivnike do ludile , sta je razlog takve igre bas bi voleo da znam ili da neko ovde objasni.
https://www.youtube.com/watch?v=m8F4RAZdsUQ&feature=related
2:08
https://www.youtube.com/watch?v=uHsCu8v9C9I
I dalje sigurni da je stagnirao???
To sto nije u suterskoj formi nema veze sa stagniranjem, a i vise nema Cajldresa i Kleize da sa njima pravi spektakularne asistencije.
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Mnogi su mislili da će Sijena i Partizan da idu dalje, kad ono... Tuga...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Da Sijena ima Boa, a mi Vujanica...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
@Manu ti si postavio jednu utakmicu u ovoj sezoni , ja ti pricam o dosadasnjem delu sezone sta sam video i kakav sam utisak ja stekao , nisam nikakav strucnjak pa mozdai ovo sto pisem je velika greska ili ne znanje ...
Everton- prva petorka
Godina : 36
Ne jednu vec obe protiv Rome, uzmi slobodno pogledaj i obe protiv reala itd...
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Ovako je mogao i Curtis za produzetak, ali dao je 2 trojke pre toga, mnogo bi bila jos jedna..
Dule Kecman- mvp
Ja nisam od onih koji Duleta smatraju čudotvorcem, naprotiv. Ali gledao sam Bobija i ranije, puno puta, u Hemofarmu jednostavno nije u svakom trenutku bio na visini zadatka, taktički. Sad primećujem da jeste. Kažem, samo jedna utakmica je u pitanju, tako da se možda zalomilo, ali verujem da je nešto kvrcnulo u njegovoj glavi kad je dobio priliku da igra Evroligu i da je rad sa Duletom možda uticao da konačno počne da primenjuje sve što je prethodnih godina naučio.superhik ::@zemljoradnik
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Kakvu trojku dade El-Amin!
Velike pobede gostiju predhodne večeri, a kad vidim da je Ritas pobedio u Vitoriji, a mi izgubili od Efesa, koji je poslednju utakmicu na gostovanju još prošle sezone zabeležio, obrne mi se želucu...
Velike pobede gostiju predhodne večeri, a kad vidim da je Ritas pobedio u Vitoriji, a mi izgubili od Efesa, koji je poslednju utakmicu na gostovanju još prošle sezone zabeležio, obrne mi se želucu...
KKP- prva petorka
Secam se kad je Pesic(ako se ne varam) jos pre 2 sezone rekao da je El-Amin, u tom trenutku, bio najbolji play u Evropi.Naravno to je bilo pre nego sto se Teo pojavio
Sto se Tea tice mislim da ove godine nije toliko spektakularan jer nema toliko eksplozivne saigrace (poput Childressa i Kleize, kao sto je neko rekao) a i doslo je do promene trenera pa samim tim i filozofije tima.Prosle godine je Teo bio alfa i omega Oly-a ali ove godine mora da deli poziciju sa Spanulisem i sa preporodjenim Papalukasom(kojeg Duda mnogo vise koristi nego prosle godine Janakis).Na preciznost suta je mozda uticalo pomeranje linije za 3 poena, ko ce znati.
Bravo za Trifunovica!!! Uspeo je da poluraspali Lietuvos plasira u Top16 potom da pobedi Caju u gostima i da postane ozbiljan kandidat za Top8.
Sto se Tea tice mislim da ove godine nije toliko spektakularan jer nema toliko eksplozivne saigrace (poput Childressa i Kleize, kao sto je neko rekao) a i doslo je do promene trenera pa samim tim i filozofije tima.Prosle godine je Teo bio alfa i omega Oly-a ali ove godine mora da deli poziciju sa Spanulisem i sa preporodjenim Papalukasom(kojeg Duda mnogo vise koristi nego prosle godine Janakis).Na preciznost suta je mozda uticalo pomeranje linije za 3 poena, ko ce znati.
Bravo za Trifunovica!!! Uspeo je da poluraspali Lietuvos plasira u Top16 potom da pobedi Caju u gostima i da postane ozbiljan kandidat za Top8.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Kakva ludnica u Ljubljani, svima preporučujem.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
prcaju sudije malo na kraju... Jagodnik-Anderson sad ovo cini mi se da nije bio faul u napadu
Nolle- mvp
Makabi nije bio baš nežan, +41 protiv Rome!
KKP- prva petorka
1:45 do kraja pola koša za Olimpiju. Koja ludnica u Stožicama. Moram konstatovati da je Gregori zlata vredan igrač a Jagodnik igra EL...da ga ne znam rekao bih da je strašan igrač u pitanju.
Koleman- mvp
Šteta što je Gregori promašio zadnji šut, malo je i isforsirao, prebrzo reagovao, mogao je napad malo bolje da se organizuje. A komentator lud ko struja!
KKP- prva petorka
Slažem se sa svim, sem sa ovim šteta. Navijač sam Barse još od kada je Bodiroga tamo harao, pamtim i Fućku i Bazilea...Navaro je nezaustavljiv pri ulazu, prosto La Bombu ne može da dohvati nijedan centar. Svi znamo za to oružije ali odlična ideja da se to koristi za niskog igrača. Mislim, ipak da je Barsa bila loša i da je pobedu zaslužila više Olimpija ali dobro, važna pobeda za F4. Ne znam zašto Riki Rubio ne poradi malo na šutu, on ne sme da šutne za 3 makar mu čuvar blejao na 3m.KKP ::Šteta što je Gregori promašio zadnji šut, malo je i isforsirao, prebrzo reagovao, mogao je napad malo bolje da se organizuje. A komentator lud ko struja!
Koleman- mvp
Marki Peri -> Peri Markehazarder ::Kakva budala je ovaj sto prenosi Olimpiju.
Dzo Ingles -> Dzoni Inglis ( Mislim da je prvo rekao i Hoze )
Nije Markota, ovo je Jagodaaa...
Trojkica Ilijevskog..
Kakav Tegi, kakav Sarenac, ovaj lik je car !
Dule Kecman- mvp
Rubio debelo stagnira u poslednje vreme,da li je dostigao svoj vrhunac u razvoju ili je ovo ipak prolazna kriza? Veceras imao cak 6 izgubljenih lopti.
Macvan je imao lepu statistiku,za 13 minuta,6 poena,indeks 10.
Sto se Jagodnika tice mislim da ga previse potcenjujete,on je dobar igrac.Meni se dopadao jos dok je igrao za HF.
Macvan je imao lepu statistiku,za 13 minuta,6 poena,indeks 10.
Sto se Jagodnika tice mislim da ga previse potcenjujete,on je dobar igrac.Meni se dopadao jos dok je igrao za HF.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Slažem se, stvarno je mali procenat ljudi koji ga ne potcenjuju...Sensui ::Sto se Jagodnika tice mislim da ga previse potcenjujete,on je dobar igrac.Meni se dopadao jos dok je igrao za HF.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Evroliga 2011/2012
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
:: Arhiva :: Lige i kupovi