Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 5 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od Bodi Bond Ned 20 Feb 2011 - 10:41

Nolle, više puta sam ovde ponovio da Z., Jungle i ja nemamo ni vremena ni snage da se bavimo moderacijom foruma, niti želimo da imamo moderatore. Zbog pisanja gluposti smo i došli ovde sa kosarka.rs, pa sa tim u vezi nemoj da ti se ponovi nešto slično onome što si napisao za Jana.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 5 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od Sergej Ned 20 Feb 2011 - 10:42

Nismo se nesto pretrgli ..... Realno slab derbi , rutinerski dobijen. Grobara odavno nije ovoliko bilo iako karata prakticno nije ni bilo u prodaji.

Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 20 Feb 2011 - 10:43

ne vuci Sergej, ionako mi prete banom Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 20 Feb 2011 - 10:44

Sergej ::Nismo se nesto pretrgli ..... Realno slab derbi , rutinerski dobijen. Grobara odavno nije ovoliko bilo iako karata prakticno nije ni bilo u prodaji.

Ko zna, mozda su i neki zvezdasi koji su na pocetku sezone kupili karte odlucili da je bolje da navijaju za Partizan ... Very Happy
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 20 Feb 2011 - 10:58

Rutinski. Mislim da kvalitet utakmice nije bio neki, slab derbi, ali smo mnogo bolja ekipa i ovo je još jedba sigurna i rutinska pobeda u derbiju. Veseli baš voli da igra protiv Zvezde! plez

Nema se šta posebno komentarisati, pogotovo sramnu izjavu Uvalina i razna lupetanja, idemo dalje, derbi je već prošlost.

P.S. Zašto ćutiteeeeeeeeeeeeeeeeeee??? Very Happy
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Ned 20 Feb 2011 - 11:31

2bad4u :: Ja vidim dva pleja, koji imaju i prodor i dribling, i asistenciju, a čini mi se i šut, ako ne za tri, ono bar sa poludistance, a to su Miljenović i Micić, kojima bih mogao dodati i Cvetkovića, mada mi se manje dopada od prve dvojice.
Klinci od kojih je jedan mlađi dve, drugi tri godine, igraju 15 puta zrelije i pametnije od Nedovića, mi u potsvesti kazuju da u njih treba ulagati a ne u ovog.
Stvar je u tome da je jedna sezona u NLB ligi za mladog igraca velika kao kuca i da pravi razliku.Jos se veca razlika dobije ako mu oduzmes sansu u narednoj sezoni jer se pojavio neko "talentovaniji".Kvalitet se stice iskustvom igranja u jakoj konkurenciji.Uvek ce postojati talentovaniji igrac.Miljenovic i Micic nemaju sezone u NLB ligi iza sebe.To pravi veliku razliku.Treba samo nastaviti sa pruzanjem sanse igracu u jakoj konkurenciji.Poredjenje statistike ne daje odgovore vrlo cesto a kada su neformirani igraci u pitanju ista jako varira.Videla bi se razlika kada bi iste igrace ubacili na utakmicu NLB lige.Ako se prekida neciji kosarkaski razvoj jer se pojavio neko talentovaniji i mladji 2-3 godine,tako ce se postupiti i sa ovim drugim kada se pojavi talentovaniji i nijedan od njih nece dostici igracku zrelost.Da Vujosevic nije trpeo Tripkovica toliko dugo vec uzeo nekog talentovanijeg,obojica bi zavrsili kao polu proizvodi.
90% je rad a 10 % talenat.Ako su se ovi opredelili za Nedovica treba da ga guraju kada vec ima jednu seniorsku sezonu u NLB ligi.Miljenovicu i Micicu neka daju sansu njihovi sadasnji ili buduci klubovi.Ja bih pre uzeo igraca sa jednom sezonom u NLB ligi jer se proces sazrevanja skracuje.Zrelost ove dvojice bi se videla kada bi morali da u kontinuitetu budu lideri svojih timova u NLB ligi.Tada bi njhova mladost dosla do izrazaja.Danas nemamo primere poput Drazena koji je igrao u
sibenki od 16 godine pa bio formiran u 20 kao igrac.Bogdanovic sa 18 greje klupu u Partizanu.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 20 Feb 2011 - 11:43

Nolle ::ne vuci Sergej, ionako mi prete banom Smile

Necu ajde plez

sto se tice konferencije jeste to Uvalin izjavio. Ali to je mala predigra za naredne meceve nista vise.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 20 Feb 2011 - 11:55

Danny Trejo ::
2bad4u :: Ja vidim dva pleja, koji imaju i prodor i dribling, i asistenciju, a čini mi se i šut, ako ne za tri, ono bar sa poludistance, a to su Miljenović i Micić, kojima bih mogao dodati i Cvetkovića, mada mi se manje dopada od prve dvojice.
Klinci od kojih je jedan mlađi dve, drugi tri godine, igraju 15 puta zrelije i pametnije od Nedovića, mi u potsvesti kazuju da u njih treba ulagati a ne u ovog.
Stvar je u tome da je jedna sezona u NLB ligi za mladog igraca velika kao kuca i da pravi razliku.Jos se veca razlika dobije ako mu oduzmes sansu u narednoj sezoni jer se pojavio neko "talentovaniji".Kvalitet se stice iskustvom igranja u jakoj konkurenciji.Uvek ce postojati talentovaniji igrac.Miljenovic i Micic nemaju sezone u NLB ligi iza sebe.To pravi veliku razliku.Treba samo nastaviti sa pruzanjem sanse igracu u jakoj konkurenciji.Poredjenje statistike ne daje odgovore vrlo cesto a kada su neformirani igraci u pitanju ista jako varira.Videla bi se razlika kada bi iste igrace ubacili na utakmicu NLB lige.Ako se prekida neciji kosarkaski razvoj jer se pojavio neko talentovaniji i mladji 2-3 godine,tako ce se postupiti i sa ovim drugim kada se pojavi talentovaniji i nijedan od njih nece dostici igracku zrelost.Da Vujosevic nije trpeo Tripkovica toliko dugo vec uzeo nekog talentovanijeg,obojica bi zavrsili kao polu proizvodi.
90% je rad a 10 % talenat.Ako su se ovi opredelili za Nedovica treba da ga guraju kada vec ima jednu seniorsku sezonu u NLB ligi.Miljenovicu i Micicu neka daju sansu njihovi sadasnji ili buduci klubovi.Ja bih pre uzeo igraca sa jednom sezonom u NLB ligi jer se proces sazrevanja skracuje.Zrelost ove dvojice bi se videla kada bi morali da u kontinuitetu budu lideri svojih timova u NLB ligi.Tada bi njhova mladost dosla do izrazaja.Danas nemamo primere poput Drazena koji je igrao u
sibenki od 16 godine pa bio formiran u 20 kao igrac.Bogdanovic sa 18 greje klupu u Partizanu.

Ove klince sam naveo kao potencijalno bolja pojačanja, ako ne odmah ono za godinu ili dve od Nedovića. Jer si rekao da bi ga rado video u Partizanu... U Partizanu je još jedan identično talnetnovan igrač, kao Nedović (Jaramaz), koji je drugačiji tip, ali koji nije dobio nikakvu šansu.
Mišljenja sam da Nedović neće biti ni upola igrač kao Miljenović ili Micić kroz godinu ili dve, možda i grešim, ali iznosim svoje mišljenje i kažem da je dobar tamo gde je sada, da ga ne treba dovoditi u KKP.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Ned 20 Feb 2011 - 11:59

@2bad4u

Znaš kako Webber kaže: "Ne stavljaj mene i Darka u istu rečenicu".
Isto važi za Nedović - Jaramaz odnos.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Ned 20 Feb 2011 - 12:03

Naravno i Ja sam rekao svoje misljenje ali za slucaj naredne sezone.Steta je za Jaramaza,bar da je negde na pozajmici pa da igra.Najtragicnije je ovo sto se Jaramazu dogadja.Ako Partizan uzme nekog od ove dvojice(posto Nedovic ima ugovor sa Zvezdom) i ne racuna na njih ozbiljno u narednoj sezoni,neka ih barem da na pozajmicu nekom timu u NLB ligi da ne bi prosli kao Jaramaz.Trebali bi da potpisemo neki ugovor na 5 godina kao sa Veselim svojevremeno.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 20 Feb 2011 - 12:53

Talicni Tom ::@2bad4u

http://www.eurohopes.com/rankings/1991

To što ti navijaš za Zvezdu pa ti se iskrivila viđenja i procene nekih igrača, ne mora da bude reper pozicija sagledavanja nekih igrača.
Na prvenstvu evrope za mlade, su bili sličnih statistika, sa tim što je Jaramaz imao zrelije i racionalnije minute (i pored povrede koju je vukao tokom prvenstva), Nedović je i tada silovao kao i sada, što se meni lično ne dopada, jer košarka je ipak kolektivni sport.
Ako argument za odbranu jednog budeš imao u igranju u NLB-u, ja mogu da kažem da nije ništa manje iskustvo ni treniranje sa jednim Kecmanom, tako da predlažem da odmah prekinemo dalji dijalog jer nema svrhe. Stavljanje Nedovića i Jaramaza u istu rečenicu je vrlo smislen, i pomenuo sam ga Deny-u, kao parametar da nam (Partizanu) ne treba Nedović, već je moja vizija Miljenović+Vujanić...
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 20 Feb 2011 - 12:56

Vlada mi ne uliva poverenje sto se tice mladih igraca. Mogao je danas komotno uvesti u igru Jaramaza, Djekica i Besovica u prvom poluvremenu. Zahebi to sto on ceka da Partizan povede 20 razlike pa ih onda uvede. Tako nikad niko od njih nece postati igrac.

@2bad4u

Mozda je Nedovicev neki predak anglosaksonac pa zato solira Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 20 Feb 2011 - 22:36

Jbg, tesko je kad si trener ozbiljnog kluba i sad da rizikujes u prvoj sezoni, sigurno kod njega ima straha u tom smislu. Pa videlo se pre par utakmica kad je ubavio Djekica protivnik odmah seriju a Djekic ni kriv ni duzan napolje... Mislim da ce sve biti drugacije u sledecoj sezoni, a videcemo sta nas ceka u domacem takmicenju, moguce je da se otarasimo Dzeresla pa da sansu mozda i dobije Jaramaz, mada je to malo verovatno...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 20 Feb 2011 - 23:44

neće naša liga biti toliko naivna koliko se misli. Bar ne toliko da se otarasimo Jerrellsa ili Jawaia, na koje vi ovde imate najviše zamjerki. Neću da ulazim u rasprave, jer znam da sam (kao i uvijek Very Happy ) u manjini, ali neigranje jednog od ove dvojice bi bio veliki hendikep, bez obzira koliko oni bili "nesnađeni" kada se gleda sezona u globalu.

S druge strane, svaki dalji ostanak Jake Klobučara u Partizanu je veliki šamar koji uprava sama sebi lupa. Ja shvatam da je teško otpustiti igrača koga ste potpisali na 3 godine, i koji je reprezentativac jedne od najjačih ekipa na svijetu, ali svako dalje davanje porcije od 5-10 min. njemu umjesto Bogdanu Bogdanoviću je nenadoknadiva šteta po KKP. Ako ništa bar pozajmica negdje, čini mi se da se Krka više puta pominjala... bilo šta, samo da se otvori to jedno mjesto u spoljnoj liniji, čisto da Bogdanović osjeti malo baruta seniorske košarke, jer to Partizan mora žrtvovati i pustiti
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon 21 Feb 2011 - 0:24

@Drex

Koliko sam ja cula Jaka ce za super ligu sigurno otici u Krku kod Dzila.Da je Vujanic dosao,Kurta bi bio otpusten 100%, ali ovako ce to biti Jaka...

Ali da se ja pitam,dala bih otkaz i onom Jawaju i pustila Besovica da igra.Vi ne mozete da verujete koliko ja tog coveka nemogu vise da svarim na terenu i zivim za taj dan kad ce da ode(mislila sam da ovo nikad necu reci za nekog naseg igraca ali eto)....

Iskreno se nadam da ce i Bogdanovic i Jaramaz dobiti znacajnu minutazu u nasoj ligi...

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pon 21 Feb 2011 - 0:39

Jaka i da ne ode na pozajmicu, 99% će propustiti Superligu, kao i Kup što nije igrao. Jedino kad bi se neko, ne daj Bože, povredio od preostala 4 stranca, pa da ostane. Mitrović je pozajmljen ekipi Budućnosti do aprila, tako da se on vraća za Superligu i zauzima mesto Klobučara.

KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 21 Feb 2011 - 0:41

Majo, i ja imam napade nervoze ali vremenom sam naučio da ih kontrolišem i da prihvatam stvari realno Smile .
Meni je svaka Vranešova ispuštena lopta oduzela po jedan mjesec života, a svakim njegovim faulom u napadu sam srpski jezik obogatio novom i originalnom psovkom.

Koliko god Jawa bio "prazna vreća mesa i kostiju", trenutno nam je neophodon. Eventualna Bešovićeva igra bi imala smisla da je igrao od starta sezone i da je stekao neko iskustvo. Ovako, pred borbu za trofeje, bio bi preveliki rizik da se pod košem oslonimo na borbenog ali limitiranog Raška, i potpuno nespremnog Bešovića.

Ponavljam, Superliga neće biti nimalo naivna, nadam se da je one koji su sumnjali u to kup razuvjerio. Od centara tu su npr. Džo ili Mile Ilić, koji se vjerovatno bolji od svih naših centara.

Dakle, u Superligu moramo ući najjači što možemo, ti Majo slobodno urlaj na Jawaia Wink , a na ljeto svi zajedno da ga pozdravimo i poželimo sreću u karijeri sa onom starom srpskom "putuj igumane..." whistle
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon 21 Feb 2011 - 1:00

Ma jasno mi je Drex sve(iako sam imala neke nedoumice kup mi je sve razresio)...Moramo uci sa najacim timom i zbog super lige(jer taj Jawaj ne moze da dominira ni protiv ekipa koji nemaju klasicne petice o drugima da ne govorim) i zbog F4 NLB lige koji ce tek biti krajem aprila...

Ako mi verujes i prestala sam da se nerviram,nema svrhe vise.Njega apsolutno ne krivim ni zasta vec ljude koji su ga doveli(uzasna greska),no comment...Od muke se sad i smejem kad je na terenu i samo cekam koju ce "operaciju" da izvede. :duh:

P.S.Kad pomenuh f4 NLB lige...Zna li neko postoji li mogucnost da to bude ranije,a ne tek za mesec dana po zavrsetku njenog regularnog dela?Proslih sezona smo igrali cetvtfinale EL pa nismo to ni osetili, ali mislim da nam je sad to previse vremena...

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pon 21 Feb 2011 - 6:57

2bad4u ::
Talicni Tom ::@2bad4u

http://www.eurohopes.com/rankings/1991

To što ti navijaš za Zvezdu pa ti se iskrivila viđenja i procene nekih igrača, ne mora da bude reper pozicija sagledavanja nekih igrača.
Na prvenstvu evrope za mlade, su bili sličnih statistika, sa tim što je Jaramaz imao zrelije i racionalnije minute (i pored povrede koju je vukao tokom prvenstva), Nedović je i tada silovao kao i sada, što se meni lično ne dopada, jer košarka je ipak kolektivni sport.
Ako argument za odbranu jednog budeš imao u igranju u NLB-u, ja mogu da kažem da nije ništa manje iskustvo ni treniranje sa jednim Kecmanom, tako da predlažem da odmah prekinemo dalji dijalog jer nema svrhe. Stavljanje Nedovića i Jaramaza u istu rečenicu je vrlo smislen, i pomenuo sam ga Deny-u, kao parametar da nam (Partizanu) ne treba Nedović, već je moja vizija Miljenović+Vujanić...

Nema šta poređenje mi nije bilo na mjestu, vrtila mi se ta Veberova rečenica pa sam je negdje morao ispaliti. Kako on nije bio u pravu tako nisam ni ja.
Pratio sam i ja Jaramaza, i evo šta imam da kažem o njemu. Momak je žrtva utopije naših trenera da sa visinom preko 2 metra igra pleja. To jeste odlična stvar za igrača odličnih predispozicija i vrhunske tehnike koji u startu predstavlja potencijalni mismeč u odnosu na svog čuvara. A da bi to postao taj igrač treba da bude ili vrhunski talenat ili projekat koji će biti maksimalno forsiran i sa kojim će se specijalno raditi. Evo u bliskoj prošlosti imali smo primjer Tepića, igrača sličnih karakteristika, koji je imao dosta prostora i slobode čak i u Jaramazovim godinama. Tepiću fali da podigne kvalitet šuta na još malo viši nivo i vrhunski je igrač.
A gdje je Jaramaz u poređenju sa njim. Daleko priznaćeš. Čak i ono malo vremena što je igrao čini mi se da mu nije dato na poziciji jedan nego dva, što mi govori da ili se nema vjere u njegovu tehniku, a sa takvim pristupom on neće imati priliku da razvije neophodan arsenal za pleja, dobar dribling, pik igru, jedan na jedan.
Po meni je bilo mnogo korisnije da je forsiran na brku i krilnoj poziciji jer fizički može da pokrije tu poziciju, ima smisao za igru (neuporediv sa Nedovićem) i mislim da je uz korekciju šuta mogao biti mnogo bliže dobroj karijeri. Možda u svemu griješim, jer ne znam koncept treninga, i ako je imao kvalitetan trening možda se individualno nadogradio u odnosu na prošlu godinu, kada sam ga mnogo više gledao i možda ova moja priča pada u vodu.
Opet sa druge strane Nedović ima fizikalije izmišljene za poziciju koju igra, nema nikakvog izmišljanja tople vode, i mora a radi na tehnici i razumjevanju igre i puta ka top nivou mu je kraći nego kod Jaramaza.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pon 21 Feb 2011 - 7:25

I nemi je neopisivo žao što Jaramaz nije dobio šansu, ili što je pak povučen sa pozajmice, jer sam i ja mišljenja da bi mu igra više koristila. Ali upao je u vreme jada je Vlada postavljen za trenera, kome je prva sezona, sezona posle jedne od najuspešnijih u istoriji, gde su svima kriterijumi porasli, pa nije imao strpljenja za mlade igrače (što mi je neobjašnjivo žao).
Poređenje sa Tepićem ti je na mestu, s tim što mislim da Jaramaz ima bolji šut od Tepića. Svakako nema brzinu i skočnost Nedovića, ali sa osećajem za igru i prostor mislim da mu ni karijera ne može biti lošija od Nedovićeve. Ali iskreno (a nadam se da grešim) ni jednog ni drugog ne vidim kao vrhunske igrače, nego kao dobre ligaške igrače, primerene za NLB, koji će dogurati do neke Grčke ili Turske lige. Ponavljam nadam se da grešim, u vezi njih dvojice, ali po svemu viđenom talenat Miljenovića, talenat i rad Micića je mnogo ispred ove dvojice. Čak i Cveletu vidim bolju budućnost, mada je i on hendikepiran visinom, pa mu ne dajem mnogo više šansi nego što je ima Pavković iz HF-a ili Aleksić iz Radničkog. (za visinu kažem jer je očigledno da naši treneri, osim za ponekog Amera nemaju strpljenja za undersize igrače)
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 21 Feb 2011 - 7:54

Pavković i Aleksić su niži, a i Cvele još ima šanse da dogura do 190. Ne znam, meni se mnogo sviđa kako taj mali koristi seniorske minute...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pon 21 Feb 2011 - 8:12

Mlađi naši treneri su prepisivači i to loši. Malo ko od njih ima viziju kako će se igrati košarka za narednih pet godna, ustvari oni ne znaju ni danas šta pravi prevagu i šta odvaja vrhunsku od prosječne ekipe. I danas se pokušavaju praviti igrači po kalupu od prije 25 godina, dizanjem visine igrača na svakoj poziciji, sa plejom preko 2 metra a krilom preko 2,07, što je bila avangarda u to doba.
Ali tada se igralo mnogo sporije, bez agresivnosti sa napadom od 30 sekundi, bonusom na 7 faulova itd, sa mnogo manje igrača koji dominiraju fizikalijama. Tada je Pecarski bio fenomen, a danas tako građenih momaka ima dosta, pleja su u vrhunskim ekipama igrali Obradović i Sretenović (bez ikakvog podcjenjivanja istih), koji ne bi znali šta da rade ni sa onim divljacima iz Prokoma a kamo li kvalitetnijim igračima. U svakom slučaju bio je rezon gurati visoke momke sa dobrim fizikalijama vani i tako dobijati stratešku prednost.
Međutim, stvari su se mnogo promijenile, igra je mnogo brža, teren širi, mnogo se više insistira na igri jedan na jedan, polukontri, brzoj tranziciji gdje se visoki plejevi malo skromnije tehnike snalazee ko srne na ledu, otežan im je prenos lopte, sve se češće vidi organizacija igre leđima na deset metara gdje je plej bezopasan, rizik da mu brži igrač na otvorenom terenu ukrade loptu je veći i samo vrhunski tehničari mogu da se snađu. A mi opet robujući ponovo šablonima zanemarujemo individualni trening u mlađim kategorijama ostavljamo igrače kao polufabrikate, sa lošom tehnikom i šutom, koje dok su mlađi hranite pričama o ne znam kakvoj karijeri i klupskoj i reprezentativnoj, a kada dođu u seniore shvate da ih neki crnac koji je osim pikanja basketa u getu i duvanja vutre pomalo nešto trenirao košarku na koledžu i da ih razbija na njima n nepoznatih načina i onda gledaju ne bi negdje nekoga preveslali za neku lovu da bar mogu živjeti do 35 pa poslije neka zarastu u travu.
To je tužna priča mnogih naših talenata u kojoj je po svoj prilici rastao i Jaramaz.
A Nedović je još gori primjer momka koji je rastao na nba hype i koji misli da košarka počinje i završava kucanjem. Kako takvi naši talenti prolaze još je neutvrđeno, ali se ipak nadam da će biti nešto od njega.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pon 21 Feb 2011 - 8:46

Talični, odlična ti konstatacija za mlađe kategorije, treninge, i poluproizvode, koji izlaze iz mlađih kategorija naše košarke. To se primećuje i na reprezentativnim kategorijama, gde smo se gotovo oprostili od nekada prepoznatljive "naše" košarkaške škole, gde su i centri morali da barataju loptom i da budu tehnički besprekorni. Sada gledajući klince imam oseĆaj da je Divac, sada u svojim godinama bolji tehnički sa loptom od većine klinaca, gde klinci kada se odigra presing na pola nad njima ne znaju šta drugo, osim da izgube loptu...
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 21 Feb 2011 - 11:09

Inače, postavio sam na KLS-u Nikolu Pešakovića 5,6 klipova, pa odgledajte... Dečko, kao što sam već rekao, nije klasičan šuter već je pravi KOMBO.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Uto 22 Feb 2011 - 3:22

Хуманитарна акција КК Партизан
22 феб, 2011 Кошаркашки клуб Партизан саопштио је да ће подржати акцију сакупљања средстава за шест народних кухиња на Косову и Метохији.

Партизан ће организовати прикупљање на наредној евролигашкој утакмици коју игра са Реал Мадридом, тако што ће на свим улазима Београдске арене бити постављене провидне кутије у којима ће моћи да се остави новац.

Шест народних кухиња свакодневно храни око 1.800 најсиромашнијих људи и 80 деце из две основне школе са Косова и Метохије.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu