KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
Apsolutno ne postoji grobar koga ovako gotivim. Jedan od omiljenijih igrača, trenutno ako ne i omiljeni. Mesina da Bog da ništa ne osvojio do kraja karijere
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Zamoliću ja brata da prevede, kada bude imao vremena, pošto mu je drugi jezik koji uči na faxu španski...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Covek pravi mnogo gramatickih gresaka.
Evo pokusacu da prevedem:
Da, vracam se kuci prvi put, jer smo prosle godine izgubili od Makabija, i nismo otisli u Beograd, ali ove godine imam priliku da se vratim svojoj kuci, i da igram protiv ekipe u kojoj sam igrao 6 godina, i za koju sam navijao kad sam bio mali, i ovo je tesko, znate, jer to dozivljam sa puno emocija.
Partizan je uvek opasan?
Oni ce igrati opusteno. Ali njihovi navijaci, ja to znam najbolje jer sam dugo igrao tamo, to je nesto neverovatno i kada hoces da ih pobedi, to je jako tesko. Kada sam ja igrao u Partizanu, pobedjivali smo velike ekipe. Niko ko dolazi u Beograd, ne sme da se opusti. Tu je 20 000 ljudi, i oni su drugaciji od svih drugih, kada gubis u toku utakmice, oni te guraju, nikada ne odustaju.
Da, vracam se kuci prvi put, jer smo prosle godine izgubili od Makabija, i nismo otisli u Beograd, ali ove godine imam priliku da se vratim svojoj kuci, i da igram protiv ekipe u kojoj sam igrao 6 godina, i za koju sam navijao kad sam bio mali, i ovo je tesko, znate, jer to dozivljam sa puno emocija.
Partizan je uvek opasan?
Oni ce igrati opusteno. Ali njihovi navijaci, ja to znam najbolje jer sam dugo igrao tamo, to je nesto neverovatno i kada hoces da ih pobedi, to je jako tesko. Kada sam ja igrao u Partizanu, pobedjivali smo velike ekipe. Niko ko dolazi u Beograd, ne sme da se opusti. Tu je 20 000 ljudi, i oni su drugaciji od svih drugih, kada gubis u toku utakmice, oni te guraju, nikada ne odustaju.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Ne znam da li ću stići na utakmicu večeras, ali oni koji idu znaju šta im je činiti...
A i ovaj govnar treba da dobije svoje!
A i ovaj govnar treba da dobije svoje!
Bodi Bond- mvp
"Jebes ako imas sta,ako nemas,jebiga,samo guras kontejnere"....
Sto je najgore,ovakvih dijabola stvarno mozes da vidis po teretanama.
Sto je najgore,ovakvih dijabola stvarno mozes da vidis po teretanama.
Gost- Gost
Imamo mi jednog takvog na forumu..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Aha,primetio sam ja pojacanu agresivnost.Sad mi je jasnije malo
Gost- Gost
Macijauskas dolazi u nedelju u BG... Ako se posle toga ne bude oglašavao da znate šta mu se desilo.
Bodi Bond- mvp
A ja mislio da me cekaju ruze
Macijauskas- mvp
Što se tiče utakmice večeras, očekujem još veću energiju na terenu nego protiv Sijene, protiv nas ste imali dosta jak trening, i ne bi bilo poželjno da završite sa 0-6
Nolle- mvp
Nolle ::Što se tiče utakmice večeras, očekujem još veću energiju na terenu nego protiv Sijene, protiv nas ste imali dosta jak trening, i ne bi bilo poželjno da završite sa 0-6
Zavisi dosta od toga kako ce igrati Jerrells. Protiv zvezde je setao po terenu kao i ranije. Kod njega je problem motivacija. Ne znam sta se desava u glavi tog coveka?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Jerralls je igrač kome treba motivacija, siguran sam da bi kod Duleta igrao na sličnom nivou kao Bo, upravo to je razlika između ova dva trenera. Vladi će još najmanje trebati i sledeća sezona, da vidi šta i kako, iako je on bio pomoćnik Duletu, i dalje nema one cake i fore, koje dolaze s godinama. Jerralls je u Evropu došao preko one stvari, on jednostavno želi u NBA,a i takav je tip igrača, vidi se da voli trku i dinamiku,a ne mrtvu i pozicionu igru, gde mora da čeka kretnju igrača, da drži loptu 10 sekundi na 8 metara od koša, da čeka blok, to mu unosi nervozu. Što se tiče odbrane, kakav je takav je, jedan klinac od 19 godina ga je u derbiju napunio, prolazio ga na prvom koraku, ulazio mu u reket.
Nolle- mvp
Hajde Nolle cak i da mu zanemarimo tu losu odbranu. Protiv zvezde prevede loptu doda prvom igracu, stane sa strane i kao da gleda sta se desava u publici U poslednjih nekoliko meceva u kupu i protiv Sijene nije tako igrao, ali protiv zvezde jeste. Njegova trojka iz ugla je protiv zvezde ipak uslovno receno prelomila mec jer je tada Partizan dosao na +9. U prvom derbiju Lafajet se igrao sa zvezdinim plejevima, a ne smatram da je on bolji igrac od Jerrellsa. Moguce je da je i do Vlade, mada ne zna se to nikada...
fizicar- prva petorka
Laf je po meni kompletniji igrač od Jerrallsa, bolji u odbrani, bolji pregled igre, bolji šut...
Inače Vesely nema tako dobru sezonu, fali mu Dule, neće on biti TOP 10, ako bude TOP 10, biće samo zbog predispozicija koje ima...
Inače Vesely nema tako dobru sezonu, fali mu Dule, neće on biti TOP 10, ako bude TOP 10, biće samo zbog predispozicija koje ima...
Nolle- mvp
Vesely kao i prethodnih sezona u drugom delu sezone igra sve bolje. I sada je počeo da igra dosta bolje. On je igrač čija igra dosta zavisi od plejmejkera.
Nolle, grobare.
Nolle, grobare.
Bodi Bond- mvp
Nolle ::Laf je po meni kompletniji igrač od Jerrallsa, bolji u odbrani, bolji pregled igre, bolji šut...
Laf ima problema, a to je da na agresivnu odbranu pocne da se gubi i da nema ulaz do kraja. Ovo drugo je manji problem. Nakon bloka on prodje i sutira iz naskoka. Ali on to radi cak i kada mu je slobodan prolaz do kraja. Na agresivnu igru s puno kontakta on izgubi po 10 lopti od cega 2,3 budu kontre uz lako poentiranje. Slazem se da ima puno bolji pregled igre od Jerrellsa, ali nazalost dok je bio u Partizanu nije pokazao da ima bolji sut od Jerrellsa. Secam se meca sa Sirokim i prenosa Edina Avdica kad je jedan njegov airball kada je bio sam na trojci, Edin prokomentarisao kao centarsut. Imao je bas problema.
fizicar- prva petorka
Bodi Bond ::Vesely kao i prethodnih sezona u drugom delu sezone igra sve bolje. I sada je počeo da igra dosta bolje. On je igrač čija igra dosta zavisi od plejmejkera.
Nolle, grobare.
b1: ionako ćete dobiti milionče, koji god da bude na draftu, boli vas paja, jel se našla neka zamena za Veselog, ili traže
b2: ne biste vi meni ružnu prošlost oprostili !
Nolle- mvp
Uh... Kako se ja ne slažem sa konstatacijom da Lafajet ima bolji pregled igre od Džerelsa... Kako dođoste do tog zaključka?
Bodi Bond- mvp
Lafayette je za mene mnogo bolji plej od Jerrallsa, trebalo mu je vremena da se navikne. Taman kada ste mu dali nogu, on je krenuo da mnogo bolje čita odbrane, daje pravovremene lopte, pogađa više. Vesely bi uz njega imao mnogo bolju sezonu, ovo što kaže Bodi, ranije bi se probudio.
Možda sve ovo pričam, zato što sam gledao nekoliko puta Lafayetta u NDBL i znam o kakvom igraču je reč. Takođe on se četo i odlučuje da ide na skok. Tranziciona igra mu jeste slabija strana u odnosu na Jerrallsa, ali kada imaš Gista i Veselog u ekipi tranzicioni napad se mnogo lakše igra, kada imaš tako 2 atletski sposobna igrača koji su visoki 206-210 da istče kontru takvom brzinom, dovoljno je da samo malo povučeš loptu i dodaš, ne moraš da budeš brzi voz da trčiš ceo teren da bi jednom od te dvojice dodao loptu.
Takođe je i bolje kada imaš pleja koji ide na skok, jer lakše postižeš poene, sem ako nemaš neko krilo a la Bjelica koji ume da izvuče loptu na protivničku polovinu, pa i odigra 1 na 2 čak
Možda sve ovo pričam, zato što sam gledao nekoliko puta Lafayetta u NDBL i znam o kakvom igraču je reč. Takođe on se četo i odlučuje da ide na skok. Tranziciona igra mu jeste slabija strana u odnosu na Jerrallsa, ali kada imaš Gista i Veselog u ekipi tranzicioni napad se mnogo lakše igra, kada imaš tako 2 atletski sposobna igrača koji su visoki 206-210 da istče kontru takvom brzinom, dovoljno je da samo malo povučeš loptu i dodaš, ne moraš da budeš brzi voz da trčiš ceo teren da bi jednom od te dvojice dodao loptu.
Takođe je i bolje kada imaš pleja koji ide na skok, jer lakše postižeš poene, sem ako nemaš neko krilo a la Bjelica koji ume da izvuče loptu na protivničku polovinu, pa i odigra 1 na 2 čak
Nolle- mvp
Evo i moj drugar je preveo, ali bukvalno, pa tu možemo videti koliko je naučio španski...Sarlo ::Covek pravi mnogo gramatickih gresaka.
Partizan je uvek opasan?
''POVRATAK KUCI
Do povratak kuci prvi put, prvi put posto smo u prosloj godini izgubili protiv Makabija, dolazimo u Beograd i ove godine ima priliku da idem kuci i da igram protiv ekipe gde sam igrao 6-7 godina, ekipe koja mi se svidja najvise jos od malena, i to je tesko znas, zato sto je to EMOTION
PARTIZAN UVEK OPASAN
Oni ce igati smireno, ali te tribine, ja znam najbolje, jer igrati tu, i neverovatna publika, i tesko ih je pobediti, jer kad sam ja igrao sa Partizanom, pobedjivali smo velike ekipe, niko ko dodje ovde se ne moze opustiti, znate to je 15000-20000 osoba, koje imaju nesto drugacije od svih, oni za mene, znate kada gubimo, na primer 20 na poluvremenu ili vise, oni nikad ne prekidaju, sve vreme te guraju.''
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kakve su ovo cake pred pocetak utakmice, i Pera i Jerrells pod znakom pitanja.. ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo