KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
Mozda nisu cake???
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ako nije problem objasnite o cemu to pricate ? (fizicar,kecman)
Poslednji put izmenio partizannnnn dana Čet 24 Feb 2011 - 5:10, izmenio ukupno 2 puta
Gost- Gost
Pa ja nemam pojma. Samo sam prokomentarisao to njegovo. Nenormalno mi je sto je zabavno nekom, ako se tako nesto pojavilo to ne moze biti dobro.
fizicar- prva petorka
fizicar ::Pa ja nemam pojma. Samo sam prokomentarisao to njegovo. Nenormalno mi je sto je zabavno nekom, ako se tako nesto pojavilo to ne moze biti dobro.
Sta se pojavilo,da nece igrati ? Onaj smajlic kod Kecmana me zbunio...
Gost- Gost
Pa ne znam. Ocito da je negde procitao to. Meni je taj smajlic jako cudan. Odakle njemu da to moze da bude neka caka? Sacekajmo da vidimo sta ce da kaze...
fizicar- prva petorka
Evo sam sad sam procitao na kosarka.rs :
Dvojica igrača Partizana su pod znakom pitanja za meč 5. kola TOP 16 faze Evrolige sa Realom. Jedan je kapiten Petar Božić koji je na derbiju dobio jak udarac u rame i nije bio u punom trenažnom programu, a drugi je Amerikanac Kurtis Džerels koji je trenirao slabijim intenzitetom zbog lakših zdravstvenih problema.
O sastavu koji će igrati protiv Reala, odnosno o minutaži koja će biti data svakom pojedincu, trener Vlade Jovanović odlučiće pred sam početak meča.
Dvojica igrača Partizana su pod znakom pitanja za meč 5. kola TOP 16 faze Evrolige sa Realom. Jedan je kapiten Petar Božić koji je na derbiju dobio jak udarac u rame i nije bio u punom trenažnom programu, a drugi je Amerikanac Kurtis Džerels koji je trenirao slabijim intenzitetom zbog lakših zdravstvenih problema.
O sastavu koji će igrati protiv Reala, odnosno o minutaži koja će biti data svakom pojedincu, trener Vlade Jovanović odlučiće pred sam početak meča.
Gost- Gost
partizannnnn ::Evo sam sad sam procitao na kosarka.rs :
Mene sad samo zanima sta je Kecmanu smesno? Istina je da je Bozic dobio udarac na derbiju u rame. Toga se secam.
fizicar- prva petorka
Daje se sansa Klobucaru da zablista
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::Daje se sansa Klobucaru da zablista
ajoj
Markos- prva petorka
Svakako ne ocekujem da ce Vlada ubaciti nekog mladjeg. I da se svi ispovredjuju, on bi igrao sa tri igraca na parketu, al ne bi ubacio Jaramaza, Bogdanovica ni slucajno u igru.
fizicar- prva petorka
Ako se Pera povredio to bi bilo odlicno da Jovanovic ubaci nekog mladjeg u igru.Jer ako nece sad da ih ubaci, ne znam kad ce.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Bilo bi lepo da ih ubaci ali nesto se plasim da taj film necemo gledati....
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Mutu su svojevremeno dok je trenirao Partizan oštro kritikovali zašto u igru češće ne pušta mlade igrače. Mladi su tada bili Vidačić, Lazarević, Dozet i Varda i samo je poslednji dobijao malu šansu. Jedan novinar se osmelio i pitao ga na konferenciji zašto je to tako, zašto bar u nebitnim utakmicama ne dobiju gram šanse. Mutin odgovor je bio "Zato jer je ne zaslužuju na treningu!" Možda i ti treneri i stručni štab znaju neke stvari malo bolje od nas.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
superhik ::Mutu su svojevremeno dok je trenirao Partizan oštro kritikovali zašto u igru češće ne pušta mlade igrače. Mladi su tada bili Vidačić, Lazarević, Dozet i Varda i samo je poslednji dobijao malu šansu. Jedan novinar se osmelio i pitao ga na konferenciji zašto je to tako, zašto bar u nebitnim utakmicama ne dobiju gram šanse. Mutin odgovor je bio "Zato jer je ne zaslužuju na treningu!" Možda i ti treneri i stručni štab znaju neke stvari malo bolje od nas.
Upravo tako!! Siguran sam da bi Vlada rado ubacio nekog mladjeg igraca u igru, da ga je npr. impresionirao na treninzima. Pogotovo zato sto smo izgubili sve sanse da se plasiramo dalje!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Bravo za uvođenje Jaramaza makar i 15 sekundi.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Kasnio sam kući s polja i gledam i ne verujem. 18 za poluvreme
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
dane ::superhik ::Mutu su svojevremeno dok je trenirao Partizan oštro kritikovali zašto u igru češće ne pušta mlade igrače. Mladi su tada bili Vidačić, Lazarević, Dozet i Varda i samo je poslednji dobijao malu šansu. Jedan novinar se osmelio i pitao ga na konferenciji zašto je to tako, zašto bar u nebitnim utakmicama ne dobiju gram šanse. Mutin odgovor je bio "Zato jer je ne zaslužuju na treningu!" Možda i ti treneri i stručni štab znaju neke stvari malo bolje od nas.
Upravo tako!! Siguran sam da bi Vlada rado ubacio nekog mladjeg igraca u igru, da ga je npr. impresionirao na treninzima. Pogotovo zato sto smo izgubili sve sanse da se plasiramo dalje!
Siguran sam da je Jerrells fantastican na treninzima, kao i Jawai i Klobucar. Besovic je dobio jednom ove sezone priliku da putuje na gostovanje jer je dobro trenirao. Naravno nije dobio ni minut u igri na tom gostovanju.
fizicar- prva petorka
Ja upravo razmisljam kako smo dali i tih 18 poena.. :neznam:
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Treba da dobije makar 5 minuta da bi bilo BRAVO!Talicni Tom ::Bravo za uvođenje Jaramaza makar i 15 sekundi.
fizicar- prva petorka
Maja ::Ja upravo razmisljam kako smo dali i tih 18 poena.. :neznam:
Rasko Katic je dao 8 Ma vodili smo 10:7 pa ti sad vidi. Strasno je kako igramo neorganizovano u napadu
fizicar- prva petorka
Rasko u zivotnoj formi.... Kakva serija Partizana... 16-1 boze moj, ne mogu da verujem, bravo Vlado, izgleda da je odrzao sjajan govor na poluvremenu...
Mihael- mvp
Godina : 37
Kakav cirkus.Partizan ne zna sta radi.CJ za sad indeks -7, Klobucar -1, Lucic -3, Milosavljevic -9.Nemam pojma na koju foru mi jos i vodimo za 1 poen...
Inace, da li neko jos moze da kaze da je Gist dobar igrac? Po meni, on je dobar fizikalac i nista vise.Cak je po meni, strasno glup igrac sto se moglo videti na osnovu barem 3 akcija u prvoj cetvrtini gde u jednoj covek pokusava da daje neke ludacke koseve, verovatno misleci da je MJ licno.
Koliki promasaj su ovi ameri, sacuvaj Boze.
Inace, da li neko jos moze da kaze da je Gist dobar igrac? Po meni, on je dobar fizikalac i nista vise.Cak je po meni, strasno glup igrac sto se moglo videti na osnovu barem 3 akcija u prvoj cetvrtini gde u jednoj covek pokusava da daje neke ludacke koseve, verovatno misleci da je MJ licno.
Koliki promasaj su ovi ameri, sacuvaj Boze.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Ladno Loncar navija za Raeal?Otelo mu se daaaa posle kosa Tomica
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo