Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 10 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od Sergej Čet 24 Feb 2011 - 22:29

I Braun je indijanac opasan .... ali imali smo mi proslo leto u ponudi Parga iz Makabija Wink sta na to kazes Very Happy

Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 10 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od fizicar Čet 24 Feb 2011 - 22:30

Hehe Smile Pargo je fantastican igrac! Nisam imao ovu informaciju.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 24 Feb 2011 - 22:33

Vreme je da drvo i napucani plej spakuju kofere.Gurnuti klince u vatru,pa sta bude.Matematicki Evroliga je zagarantovana 99%.Mucenje je vise gledati kako zauzimaju mesta nasim mladim igracima,a nista ne pruzaju.Pre bih gledao Besovica,Bogdanovica,Djeknu,nego ove camuge koje zabole za sve...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Čet 24 Feb 2011 - 22:35

Moglo se naslutiti kakav je CJ od momenta kad je dosao u klub.Ako nesto najvise mrzim to je taj "geto stav":najbolji sam, boli me uvo za sve...Sam cin sto je on zatrazio raskid ugovora(ako je to zaista tacno) pokazuje zapravo sta je mislio o Partizanu od momenta kad je dosao u klub i mislim da su trebali otpustiti decka cim su videli kakav je.Upravo zbog toga ja retko kojim strancima verujem na rec kod onih intervjua da im je sve bajno, Partizan i Beograd su fenomenalni i tako te gluposti(poslednji kome sam vise verovao su bili Roberts i Mccaleb).Kao sto neko rece, Lafajet je za njega bio igracina i zao mi je sto su odlucili da ga otpuste bas u momentu kada je poceo da igra sve bolje.

Gist, kao sto sam i ranije naveo, mi nije izgledao kao igrac za Partizan od momenta kad je dosao jer se videlo da covek siluje i forsira neka nemoguca resenja u pojedinim situacijama.Nisam se "palio" na ta njegova zakucavanja i cuda jer po meni to ne cini dobrog igraca.Pre bih imao igraca koji nema njegove fizikalije ali koji je pametan, igra za tim i koji ima makar deo lucidnosti jednog Kecmana.

Jawai...bez komentara zaista.Po meni mozda cak i veci promasaj nego CJ.Mogli smo da nadjemo korisnijeg centra u nasoj Superligi.

Vladu Jovanovica zaista ne mogu da ocenjujem negativno jer mu je ovo prva sezona kao trener.Ali ako prodje 2,3 sezone bez znacajnijeg poboljanja u igri onda neka ga smene.Jedini veliki minus za njega je neuvodjenje mladih igraca.

Vesely, legenda.Iako zna da ide nakon ove sezone decko uvek daje svoj maksimum, bori se, i zbog toga zasluzuje moje veliko postovanje.

Za Superligu, naka Vlada pruzi sansu Besovicu i Jaramazu i neka uvede u prvi tim Bogdanovica.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 24 Feb 2011 - 22:36

Dzerels je zatrazio raskid ugovora izgleda ???!??!???!?! ja bih ga oterao pre Very Happy
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 24 Feb 2011 - 22:37

Putuj igumane!!

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 24 Feb 2011 - 22:41

juce je Grba kod tegija, napljuvao Kurtu za sve pare, kaze prvo bi njega oterao ...
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 24 Feb 2011 - 22:41

realno gledano Jerrells da ima motivaciju da igra, svaka tekma 20p i 5as, ali... pu sada moram da pravim kombinacije u fantasy-ju neka se hebe Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 24 Feb 2011 - 22:44

Odmah mu dati raskid ugovora, dovesti Miljenovića odmah u aprilu kada napuni 18 i videti koliko mogu on, Jaka i Jaramaz, da bismo znali na čemu smo za narednu godinu.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 24 Feb 2011 - 22:47

šta si zapeo za Miljenovića Smile, on ne može da igra seniorku košarku dok bar ne nabaci 6-8 kg. Može on da ima mozak i kefalo i sve, ali...

Klobučar je pokazao da može dost, po meni, sinoć, vidi se ta nekonstanta u igri,a i mora da igra dvojku, to će biti problem, na dvojci imate Bogdanovića, njega, Mitrovića, ovog iz Borca, trebaju da dolaze pojačanja ne leto, Bodi kuka za Miljenovićem, svi gledate bekove, a vaš najveći minus sledeće sezone će biti nemanje Jana Veselog
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 24 Feb 2011 - 22:48

Kurton je juce u svakom napadu imao loptu po 17 sekundi u svakom napadu.Kakva njemu motivacija treba,decko je profesionalac valjda.Od pocetka mi se nije dopala njegova prepotentna njuska,Laf se bar trudio i videlo se da mu je stalo.Ma i mi vrtimo pricu u krug,neka ga oteraju vise da nam ne kida zivce.
Naravno da treba dovesti Miljenovica,ta kilaza je najmanji problem.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 24 Feb 2011 - 23:06

Što se tiče Jake Klobučara, ne dopustite da vam jedno drvo zakloni pogled na cijelu šumu...

kada se pogleda "mrtvilo" ove utakmice zaista se može doći do zaključka da je dobro odigrao, jer nema šta, dečko je agresivan 1 na 1, čak i pik dobro brani, kad ima dobru stranu pomoći (tj. kad ga ne brani sa Jawom već sa Raškom Wink ).
Ali ljudi moji vidjeste li vi da je on imao odnos ass/to 1/4... da mu je šut iz igre 2/8... pa majku mu jesmo spalina to da se oduševljavamo jednom trojkom? Jaka je apsolutno isti kao i cijele sezone, osim što je sinoć umjesto uobičajenih 5 dobio 25 minuta.

Ovo sinoć su lagano mogli odraditi i Boris Bakić i Nemanja Protićl. To su isto igrači sa niskim težištem i agresivnim stavom koji dobro brane 1 na 1, a za sve ostalo možeš gledati u pasulj da l će dobro odraditi.

Dakle, ovo što Jaka igra je OK, to su tzv "garbage" uloge za borbene igrače i one se obično dodjeljuju domaćim igračima koji uglavnom imaju najmanju platu u rosteru.

Jaka je najveći promašaj KKP u novijoj istoriji, još čekam nešto što će me razuvjeriti u toj tvrdnji. Ono sinoć definitivno nije
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 24 Feb 2011 - 23:36

Bodi Bond ::Odmah mu dati raskid ugovora, dovesti Miljenovića odmah u aprilu kada napuni 18 i videti koliko mogu on, Jaka i Jaramaz, da bismo znali na čemu smo za narednu godinu.

To bi bilo odlicno. Jel izvodljivo? Ima li indicija?

Ja bih opet naglasio da je Jaramaz i juce usao na poziciji 2. Ne znam da li je on ranije igrao keca ili dvojku, ali sada i kad dobije koji sekund dobija ga na dvojci.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 24 Feb 2011 - 23:40

Prvo, što se Lončara tiče. Čovek živi i radi u Madridu već više godina, davno je dobio Špansko državljanstvo, nastupao je za Real, i očigledno mu je taj klub blizak. Kako Stojković može da ima ružnu prošlost zbog Zvezde, a Lončar ne može da navija za Real, kao što je recimo Haus ili Lazme navijaju za Partizan!?? Možda je tamo pronašao sebe?!

Ovo što je Bodi naveo, je i po meni najbolja opcija. Pustit Kurtu (bolje da nije ni dolazio) i potpisati Miljenovića, za par dana čim napuni 18. Te (po meni gluposti) da nema dovoljni kila, za seniore... Pa ne igra on centra, ili krilnog centra, pada mora da se bije i snagom bori pod koševima. On je kreativac, mozak, a mozga mu ne nedostaje.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 24 Feb 2011 - 23:43

Jaramaz je kod Vlade sa Anđušićem iz HF-a pokrivao keca pre dve godine ,a EP. Sada ga uvodi (i to sitno) na dvojku, mada Jaramaz može da pokrije sve tri spoljne pozicije. I ja sam ga sve vreme doživljavao kao keca, ali........
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 25 Feb 2011 - 0:02

ja Vam kažem šta mislim oko Miljenovića, on ima veliki potencijal i kvalitet, ali ni on ni Cvele ni Micić nisu za seniore, to što Cvele igra, to je više splet okolnosti nego Uvalinova ideja da gura klinca od 17 godina po 20 minuta da se maklja sa crncima (Draper, Renfroe, Jerralls, Chase), Morvićem, Ilijevskim... Pa čak i u nekoj garbage minutaži, koliko god da ima mozka to je old school košarka, trebaće mu vremena, on još najmanje 2 godine neće moći da primiriše seniorskoj košarci,a kamoli EL i ligi kakva je NLB, ove godine je slabija nego ranije, ali je i dalje u TOP 3 lige u Evropi. Ja ne mogu da smislim Miljenovića sledeće sezone, kako igra po 10 minuta u EL i NLB. Potencijal ima, kapaciteta i prostora za napredak ima, ali ne može se iz juniora u EL, ne ide to baš tako, pa makar to bila i ta neka garbage minutaža. Takođe porediti Mirotića i njega, baš i nije prigladno, jer je Mirotić dugo u klubu, bio je i na pozajmicama, nije on tek tako iz vedra neba dobio šansu.

Ponavljam, želim uspeh Miljenoviću, najtalentovaniji je naš plej u svom godištu, ali ipak, ne možeš tek tako iz juniora da počneš da igraš El, jer Bože moj klinac je, mora da uči, on bre ne igra ni ovu našu raspalu ligu, gde bi trebalo da igra po 25 minuta.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 25 Feb 2011 - 0:18

Bodi Bond ::Odmah mu dati raskid ugovora, dovesti Miljenovića odmah u aprilu kada napuni 18 i videti koliko mogu on, Jaka i Jaramaz, da bismo znali na čemu smo za narednu godinu.

Ovo bi bio bio odlican potez, kad bi se to uradilo ja bih bio presrecan...

Ako nista drugo, zaradicemo bar 50k od ostatka plate Dzerelsa...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pet 25 Feb 2011 - 1:18

Džerels i Džavai treba odmah da idu, ja ne znam šta se čeka više oko njih i šta oni traže više u Partizanu!? Iz Evrolige smo ispali, ostaju NLB liga i Superliga. Njih otpuste, a dovedemo Mičljenovića ili odmah Pešakovića i jednog dobrog domaćeg centra ili pak krilnog centra i pokriće se to do kraja sezone, bez problema i još bolji ćemo biti, ovi ne služe za ništa. Užasna nam je igra kad su njih dvojica na terenu, ne zna se ko je gori...

Šta mislite koga bi domaćeg krilnog centra ili centra mogli da dovedemo umesto Džavaija, kada bi popio "nogu"? Neki iz naše lige, mladi, svejedno, da pokrije 15-tak minuta, da menja Katića, kao što bi to radili Miljenović ili Pešaković na pleju, jer bolje da igraju Jaka i Pera i jedan od ove dvojice, nego Kurta, i bolje Raško i još jedan solidan, nego onaj aboridžin, panj bes

Kakvo je vaše mišljenje o Dušanu Čantekinu, ječ bi mogao neko da kaže nešto o njemu? Visok je, čini mi se 221, protiv nas u kupu je imao 8p i 6sk i 3 bl. Gledao sam ga protiv Proletera, ali ne bih davao neko mišljenje o njemu. Ali voleo bih više i njega, kao zamena Katiću, nego onu banderu...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 25 Feb 2011 - 1:38

KKP ::Džerels i Džavai treba odmah da idu, ja ne znam šta se čeka više oko njih i šta oni traže više u Partizanu!? Iz Evrolige smo ispali, ostaju NLB liga i Superliga. Njih otpuste, a dovedemo Mičljenovića ili odmah Pešakovića i jednog dobrog domaćeg centra ili pak krilnog centra i pokriće se to do kraja sezone, bez problema i još bolji ćemo biti, ovi ne služe za ništa. Užasna nam je igra kad su njih dvojica na terenu, ne zna se ko je gori...

Šta mislite koga bi domaćeg krilnog centra ili centra mogli da dovedemo umesto Džavaija, kada bi popio "nogu"? Neki iz naše lige, mladi, svejedno, da pokrije 15-tak minuta, da menja Katića, kao što bi to radili Miljenović ili Pešaković na pleju, jer bolje da igraju Jaka i Pera i jedan od ove dvojice, nego Kurta, i bolje Raško i još jedan solidan, nego onaj aboridžin, panj bes

Kakvo je vaše mišljenje o Dušanu Čantekinu, ječ bi mogao neko da kaže nešto o njemu? Visok je, čini mi se 221, protiv nas u kupu je imao 8p i 6sk i 3 bl. Gledao sam ga protiv Proletera, ali ne bih davao neko mišljenje o njemu. Ali voleo bih više i njega, kao zamena Katiću, nego onu banderu...

Mislim da Dragicevic iz Buducnosti moze bez problema da odigra laznu peticu. Potpisati ga na jedno 3 godine bi bio posao.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pet 25 Feb 2011 - 1:38

@KKP Dusan Bogdanovic seljak1
evo kako je odigrao u prvoj utakmici u JJL
http://www.juniorskaligakss.com/sr/box.php?id=88&t=1298637443
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 25 Feb 2011 - 2:10

Znači molite Boga da vam pola ekipe ostane u Turskoj nekom silom. Ja nisam jednostavno mogao da verujem. Katić je bog za Jawaia, treba njegovu sliku crnja da nosi u novčaniku. Pošto postoji priča koji stranac treba da odpadne, moje je pitanje što jedan? Neka se otpuste i Jawai i Džerels, uštedi se dosta para a Bešović i neki plej dobiju priliku. Garantujem da bi igrali 10% bolje. Jaka mi se stvarno sviđa kako igra i sa njim treba raditi, vredi čovek, samo je očito zbog lošeg starta nesiguran. Da se to popraviti.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 25 Feb 2011 - 2:13

Koleman ::Znači molite Boga da vam pola ekipe ostane u Turskoj nekom silom. Ja nisam jednostavno mogao da verujem. Katić je bog za Jawaia, treba njegovu sliku crnja da nosi u novčaniku. Pošto postoji priča koji stranac treba da odpadne, moje je pitanje što jedan? Neka se otpuste i Jawai i Džerels, uštedi se dosta para a Bešović i neki plej dobiju priliku. Garantujem da bi igrali 10% bolje. Jaka mi se stvarno sviđa kako igra i sa njim treba raditi, vredi čovek, samo je očito zbog lošeg starta nesiguran. Da se to popraviti.

+1

Ne bismo igrali bolje, al ne bismo ni puno losije. Ali bi taj potez bio sjajan!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pet 25 Feb 2011 - 2:24

*Everton

Kod juniora, Bogdanović je odigrao sjajno ovu prvu utakmicu (14p i 11sk), Radičević takođe nastavlja odlično, on je, nadam se, budućnost kluba, a jako dobre partije konstantno pružaju Vujović, Đorđević i Majić...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 25 Feb 2011 - 2:55

šta ćete vi sa tom hiperprodukcijom klinaca... nagomilavanje,a sve je to zato što postoji samo jedan pravi EL klub u regioni

Jaramaz, Mitrović, Klobučar, Bogdanović, Pešikanović, Milosavljević + trebaju da se dovode igrači na 1 i 3... kako ćete sve to ukomponovati, još neki govore hoće Miljenovića... od ovih nabrojanih,najmanje 2 igrača će se raspasti ili otići iz KKP, svi da ostanu nema šanse.

Ne vidim način na koji ova šestorka + Miljenović i jedno pojačanje na kecu iskusno, mogu da čine deo rostera na poziciji PG/SG, što je mnogo, mnogo je

PG nov igrač, Jaramaz
SG Milosavljević, Pešikanović (Mitrović)
PG/SG Klobučar

i šta ćemo onda sa Bogdanoviće, Miljenovićem, Mitrovićem, Klobučar ima višegodišnji ugovor, i sigurno će ostati. Milosavljević će se verovatno pešaltati full time na SG, Lučić će napokon igrati na trojci, nadam se da će Đekić dobiti šansu

ali vi ste na PG/SG prenatrpani, imate 6 klinaca,a svi imaju potencijal i kvalitet, ali neko će ga izduvati samo tako, nije bitno samo dovesti igrača, nego naći mu i mesto u ekipi !!!

jel uopšte neko ima ideju, kako bi izgledao KKP u sezoni 2011/12 ???
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 25 Feb 2011 - 2:59

Nolle ::jel uopšte neko ima ideju, kako bi izgledao KKP u sezoni 2011/12 ???

Ja mislim da niko nema odgovor na ovo pitanje...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu