KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
Evo kakav bih ja voleo sastav:
1-Amer,Miljenovic
2-Tepic,Rasic,Jaramaz
3-Lucic,Simonovic
4-Novica,Djekic
5-Katic,Varda
al' sam nerealan,ali ipak samo jedan Amer u ekipi
1-Amer,Miljenovic
2-Tepic,Rasic,Jaramaz
3-Lucic,Simonovic
4-Novica,Djekic
5-Katic,Varda
al' sam nerealan,ali ipak samo jedan Amer u ekipi
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Djole ::I da li je istina da postoji sansa da Andreja Milutinovic dodje u Partizan?
Odakle ti ovo?
Ja nešto ne verujem u to, ne znam na koji način bi mogli da dovedemo igrača FMP-a (bilo ko od naših timova), a da mu nije istekao ugovor, ili da mu je prvi profesionalni. Ipak, Milutinović je igrač koga svi poštuju, cene i misle da će postati veliki igrač i mislim da ne postoji niko ko ne bi voleo da ga vidi u Partizanu, to bi bio BUM potez, a i sam je veliki Grobar, bio sam u kontaktu s njim na fejsu svojevremeno, kao i sa mnogo, mnogo njih...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ranije se sastav za novu sezonu pravio po zavrsetku tekuce, ali ovim pristupom ste oborili sve moguce rekorde ...
Jedino ne razumem toliko prizeljkivanje Simonovica. Decko je previse "drven" za moj ukus, i pored dobrog suta. Praksa (citaj istorija) pokazuje da se takvi igraci nisu najeli "'leba" u Partizanu. Pogotovu sto imamo mnogo fleksibilniju varijantu vec u rosteru (Lucic).
Jedino ne razumem toliko prizeljkivanje Simonovica. Decko je previse "drven" za moj ukus, i pored dobrog suta. Praksa (citaj istorija) pokazuje da se takvi igraci nisu najeli "'leba" u Partizanu. Pogotovu sto imamo mnogo fleksibilniju varijantu vec u rosteru (Lucic).
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Jbt, februar, vi već počeli roster za sledeću sezonu da zamišljate...
A po meni najjače od svih tih fantazija, jeste da je svaki drugi poželeo Rašića... E pa pre bih i ovog našeg raspalog Klobučara gledao pre njega sledeće sezone. (ali ne želim da se zamlaćujem stvarima koje su bar 6-7 meseci daleko)
A po meni najjače od svih tih fantazija, jeste da je svaki drugi poželeo Rašića... E pa pre bih i ovog našeg raspalog Klobučara gledao pre njega sledeće sezone. (ali ne želim da se zamlaćujem stvarima koje su bar 6-7 meseci daleko)
Poslednji izmenio 2bad4u dana Sub 26 Feb 2011 - 22:55, izmenjeno ukupno 1 puta
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Dobro si ovo rekao za Simonovića, ne bi bio jedini drveni u Partizanu.wolfvaga ::Ranije se sastav za novu sezonu pravio po zavrsetku tekuce, ali ovim pristupom ste oborili sve moguce rekorde ...
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Vama će cela sledeća sezona zavisti ne od toga da li ćete dovesti dobrog pleja, jer 2x zaredom ne može da se omane, već koga ćete dovesti kao zamenu za Veselog...
Nolle- mvp
Sto se mene tice, tu za mene nema dileme, zamenu za Veselog vec imamo, ja bi tu gurnuo Lucica i to kao startno nisko krilo...
Mihael- mvp
Nolle ::Vama će cela sledeća sezona zavisti ne od toga da li ćete dovesti dobrog pleja, jer 2x zaredom ne može da se omane, već koga ćete dovesti kao zamenu za Veselog...
Tako je Nolle.Ne brinem se ni za pleja,ni za centra vec samo razmisljam koga cemo dovesti kao zamenu za Veseljka.Tu ce nam ostati velika praznina i mislim da je to kljuc narednog prelaznog roka.
Meni se mnogo svideo igrac Nimburka koji se povredio pri kraju meca u Poniru.Na vrh mi je jezika,kako se bese zove?
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
I meni se bas svideo. Jednini problem moze biti sto mu ugovor traje do kraja sledece sezone. Evo mu statistike :
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=CZE&PlayerID=76088
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=CZE&PlayerID=76088
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
ne brini se ti za lovu, imaćete vi dobar budžet, još veći nego ove sezone.
Nolle- mvp
Odican je igrac.
Videcemo sta su nasi zamislili ali meni se ovaj Pumprla mnogo svidja.
Uzecemo pare od Veseljka tako da mislim da pare nisu problem a sa njim mozemo da potpisemo visegodisnji ugovor.
Videcemo sta su nasi zamislili ali meni se ovaj Pumprla mnogo svidja.
Uzecemo pare od Veseljka tako da mislim da pare nisu problem a sa njim mozemo da potpisemo visegodisnji ugovor.
Maja- šesti igrač
Pumprla jeste odličan mladi igrač, bio bi dobar "Veseli 2" na krilu, ali stranac je, a stranci će nam verovatno biti više potrebni na drugim pozicijama, mislim da bi trebali dovesti Simonovića, mada, niko se bi bunio kada bi smo doveli Pumprlu, ali manjak kvalitetnih domaćih igrača imamo na pozicijama koje će nam verovatno pokriti stranci (plej, krilni centar ili centar). Meni se svideo njihov centar Aleš Čan, kada smop igrali protiv Nimburka...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Nolle ::Vama će cela sledeća sezona zavisti ne od toga da li ćete dovesti dobrog pleja, jer 2x zaredom ne može da se omane, već koga ćete dovesti kao zamenu za Veselog...
Meni stvarno nije jasno zasto svi pisete da smo jednom omanuli. Partizan je doveo Popovica, pa Lafajeta, pa Dzerelsa. Ni Dzerels ne valja. A hteli smo da dovedemo i onog nesretnog Brauna iz Prokoma, al mu je Prokom dao 400k. Ocito je da mozemo da omanemo i da smo omanuli vec vise puta.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Dobar je za pod voz. Mitrović je bolji od njega. Da ga pustiš u tako neku prosečnu ekipu, i da mu pustiš 30+ minuta, imao bi bolju statistiku, garantujem. Osim toga je domaći igrač i 4 godine mlađi... A i viši je od njega par cm...
A slučajno imamo i Lučića na njegovoj pozciji?!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u :: Dobar je za pod voz. Mitrović je bolji od njega. Da ga pustiš u tako neku prosečnu ekipu, i da mu pustiš 30+ minuta, imao bi bolju statistiku, garantujem. Osim toga je domaći igrač i 4 godine mlađi... A i viši je od njega par cm...
+1
fizicar- prva petorka
Link za utakmicu danas?
Ako neko ostavlja,neka bude u temi za clanove.
Ako neko ostavlja,neka bude u temi za clanove.
Gost- Gost
Strašno koliko je Džavai beskoristan. Bolje da otpuste njega i da dovedu drugog tamnoputog do kraja sezone, pošto kapiram da ima solidnu platu, a ne bi mogao da igra ni backup centra u Crnokosi...
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Nema svrhe vise Jawaja komentarisati,sve je receno!
Drexu je Klobucar najveca greska u istoriji Partizana ali meni je to definitivno Jawaj i niko ne moze u suprotno da me ubedi.
Jbt.,opet celo prvo poluvreme vola ne mozemo da ubodemo,strasno!
Drexu je Klobucar najveca greska u istoriji Partizana ali meni je to definitivno Jawaj i niko ne moze u suprotno da me ubedi.
Jbt.,opet celo prvo poluvreme vola ne mozemo da ubodemo,strasno!
Maja- šesti igrač
Klobucar je definitivno veca greska jer je doveden na 3 godine. Dzavaji je par utakmica i odigrao dobro, a Klobucar bas nista.
fizicar- prva petorka
Ne mogu tako da ih poredim jer Jawaj cele sezone igra 20 min a Klobucar oko 5(i sto je najgore i tih 5 min igra na ne prirodnoj poziciji)A koliko ja znam od Klobucara se ove god nije ni ocekivalo da bude nosioc vec neko ulaganje za buducnost.A od Jawaja....
Maja- šesti igrač
Ni ja nebih da poredim ko je gori od njih dvojice, ali svakako zasluzuju epitet "jedni od najgorih igraca koji su ikada igrali u Partizanu". Jaka nemoze vola da ubode. Mozda on jeste dobar defanzivac, ali ipak nije to igrac vredan Partizana bar po mome misljenju. Dzavaija nema potrebe da komentarisem, sve je vec receno. Otkada ja pratim Partizan, on je ubedljivo najgori igrac koga sam video u timu.
Jednostavno on je mnogo neinteligentan igrac, i iako ima dobre fizicke predispozicije za poziciju centra, ipak mu preporucujem da proba sa ragbijem.
Jednostavno on je mnogo neinteligentan igrac, i iako ima dobre fizicke predispozicije za poziciju centra, ipak mu preporucujem da proba sa ragbijem.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Ha, ha, ha, ha, al su se zeznuli oni koji su izasli malo ranije...
Veseli, NLB Blejk Grifin...
Veseli, NLB Blejk Grifin...
Mihael- mvp
Uf, kako je prikucao Veseli na kraju. Nadam se da će sledeće godine biti na takmičenju u zakucavanju u NBA.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo